Dzisiaj jest 12 lut 2025, 7:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, gdyby siła miała znaczenie to słoń by był królem zwierząt a nie lew ;) dla mnie technika jest ważniejsza ale co ty tam wiesz...

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z dziewczyna sie pogodziłem bo to było że zaczęła z nim pisać jak mieliśmy taką " przerwe" on ja pocieszał i wgl ... Źle zrobiła sama przyznała powiedziała co i jak wszystko szczerze i sama prosiła o rozmowe . Poprosila mnie o ostatnią szanse i obiecała że mnie nie zawiedze i nie spierdzieli tego . a to był bład że zaczęła pisać ale nie miała odwagi mi o tym powiedzieć . A z tamtym to dobrze że mnie kumpel zaczął odciagać bo bym zabił chyba a potem płacze i że nic nie wiedział i przeprasza mnie . To naplułem mu na ryj i powiedziałem że za każdym razem co go spotkam bedzie tyrany przeze mnie i że jak nikt go nie nauczył że sie nie wpierdziela w zwiazki to ja go naucze ..

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Speedy23, dziecinne zachowanie...

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
Speedy dziecinne zachowanie moze on nie wiedzial ze ona z kims jest to ja powinienes tyrac a nie tego kolesia bo jakby ona byla wobec ciebie ok to by takich rzeczy nie odwalala a z cb wyszlo ze jest naiwny smiac mi sie z tego chce a i zycze ci zeby tez ktos tobie wpi******l tak jak ty mu a nawet i jeszcze gorzej dziecinny jestes jak chcesz sie na nim wyrzywac pozdro.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache Sam nie umiesz nic napisac ? Tylko powtarzasz weź ty wyjdz i nie wracaj tutaj bo twoje posty wszystkich smiesza i są żałosne jak i również opowieści stworzone na momencie ..

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Speedy23, z jednej strony popieram to co zrobiles bo pewnie tez bym tak zrobil, ale z drugiej strony to troche dziecinne, bo to nie wina tego kolesia tylko twojej laski, ona sobie w kulki poleciala

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
może zbyt dosadne w tej sytuacji ale jak to mówią "jak suka nie da to pies nie weźmie"
podejrzewam że sam jakby ktoś odwalił mi taki manewr to bym sie wkurzył i to konkret i teraz:
a) jeśli typ by wiedział że jestem w zwiazku itd by oberwał po mordzie
b) jeśli istniało by przypuszczenie że może nie wiedzieć bym chgyba nie tykał,

ten typ ludzi potrafi złożyć doniesienie na policje i wgl. a jakieś sądu i inne gówna mi do szczescia nie potrzebne :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No kurcze chłopacy ile razy stałem w szkole na przerwie i ją obejmowałem a on przechodził z chłopakami i mi ręke podawał to chyba powinien sie nawet domyślić ..

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, a to w takim razie też bym dał po ryju, no bez jaj lepiej sie nie wpieprzać tam gdzie nie trzeba i tyle w temacie. ale nie ukrywajmy wina dziewczyny też jest bo to ona sobie przygrała troche.

Obrazek
Ku pamięci[*]

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, Musiał wiedzieć skoro was razem widział, a pewnie gadają z kumplami co jak gdzie kiedy, kto i z kim... także dobrze zrobiłeś

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No jestem pewien że on wiedział . Ale troche muszę udawać przed nią że jest wszystko okej :/ Niby mi pokazuje teraz bardziej że jej na mnie zależy i wgl ... Ale wczoraj zapytała czy ją tak bardzo kocham jak do tej pory co sie dowiedziałem o tej sytuacji i nie wiedziałem co mam nawet odpowiedzieć . I obiecałem jej że nie bede jej tego wypominał . Tylko teraz nie wiem czy jest ze mną bo to był faktycznie błąd czy tylko z przyzwyczajenia ...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, narazie ochłoń i przypatrz się na to tak "z boku". Przyczaj jak sytuacja się potoczy czy będą coś tam jeszcze pisać/gadać/spotykać się czy sobie ten synek da spokój

-- 24 maja 2014, o 22:58 --

Speedy23, narazie ochłoń i przypatrz się na to tak "z boku". Przyczaj jak sytuacja się potoczy czy będą coś tam jeszcze pisać/gadać/spotykać się czy sobie ten synek da spokój

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do tego to już sie nie musze przejmować ona usunęła nr przy mnie , a jego brat pisał do mnie czy zostawie go już bo on się boi wychodzić z domu nawet więc wątpie by miał tyle odwagi żeby cokolwiek nawet do niej napisać :)

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva Mito 160
Speedy23, perfect, mam/miałem coś podobnego, ostatnio moja miała mniej czasu dla mnie, no okay, nauka itp. rozumiem, przejeżdżam sb ulicami jej miasta (ja mieszkam poza, wioska), myślę sb, pewnie nie wyjdzie, bo miała się matmy kuć, jadę dalej i co widzę? Ją z jakimś typkiem, uchach ani sb spacerują, wkurwio** odjeżdżam, może jakiś kolega, nie ma co robić akcji, na szczęście mnie nie widziała, piszę do niej, czy ma czas jednak, po godzinie, że nie, bo uczy się matmy, to ja, że widziałem jak i z kim się uczy tej matmy, a ona, że akurat szła do lekarza z przyjacielem, bo z lekcji się zwolniła (taaa o 18 ... :roll:), napisałem jej, że to jakaś paranoja, że nie lubię jak ktoś tak sb ze mną gra, że ja nie chodzę z przyjaciółkami do lekarza ... a ona, że o co mi chodzi... To już wybuchłem i napisałem, że jeśli woli jakiś kapci to itp. nie wyzywałem od szmat ani nic, a ona ? Milczy, to mnie najbardziej wkur****, na fb wychodzi jak ja wejdę itp. To jest komedia... Co myślita ?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
klim98, Kogoś trzeba nauczyć porządku :twisted: ona w dodatku jeszcze w chu.. gra, skoro miałeś możliwość podjechania i chciałeś się spotkać to czemu ten chłoptaś a nie Ty? znasz go tak w ogóle :roll:

*

Pojazd:
Byłem z taką jedną przez ponad miesiac . Potem ona zerwała i powiedziala że nie jest gotowa na zwiazek . Od lutego próbuję od nowa z nią . Tylko tyle co widzimy sie w szkole . Poza szkołą nie chce się spotkać . Jak ją do tego przekonać ?
Poza tym jakiś koleś cały czas z nią gada w szkole . Ryj jak multipla to chyba nie mam czym się przejmować . Jak myślicie czy ona specjalnie z nim chce gadać zebym był zazdrosny ?

Marcin194 pisze:
Palenie e-fajek to jak walenie konia... Niby podnieca, ale jakoś inaczej.

Awatar użytkownika

Pojazd:
1. zasada nabyta z doświadczenia ,im dalej od codziennego życia masz dziewczynę ,tym lepiej ! Jeśli buja się na boki nie ma ciebie już tam ,on się nie zmieniają od tek i szkoda nerwów chłopaki :P

Speedy23, Bardzo najlepiej,ryj obity ,ryj nieszkodliwy. Wyjaśnij z nią do końca tą sytuację ,pogroź odejściem i prawdy się dowiesz.

klim98, Gimbus,gimbus,gimbus odpuść w gimnazjum z dziewczynami to głupota jest. Zaczekaj choćby do średniej to już na normalną jakąś trafisz. Wszechobecne gimbusy zawładają umysłami młodych panów. NIE WARTO !!!

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva Mito 160
lukki999, osobiście nie, kiedyś mi o nim mówiła, podwalał się do niej kiedyś... :roll:

MIMIK, może jestem z gimbazy, ale jeśli chodzi o dziewczyny, to nawet nie patrze na mój rocznik (chyba wiadomo czemu), ona też była niby ten rok starsza, myślałem, że mądrzejsza, a tu taki wał :?

*

Pojazd:
Dlaczego forum pełne jest gimnazjalistów? Bardzo mnie to zastanawia jakie doświadczenia z kobietami może mieć czternastoletnie dziecko ? A relacje w tym wieku z płcią przeciwną to raczej trzymanie za ręka.

Ostatnio zmieniony 28 sty 2015, 16:37 przez KandydEuro85, łącznie zmieniany 2 razy

Awatar użytkownika

Pojazd:
KandydEuro85, Gimnazjaliści też mają jakieś tam problemy, czasem na prawdę śmieszą mnie te "problemy" ale zawsze trzeba im jakoś pomóc :D przecież wszyscy byliśmy kiedyś gimnazjalistami.

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992 ... 1019  Następna