Dzisiaj jest 07 lut 2025, 7:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chwile mnie nie było i widze że sporo się tu dzieje :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, a jak tam u Ciebie ?

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, Miała Cię gdzieś a Ty takie teksty... W taki sposób nie zdobędziesz dziewczyny :< bartos212, Opowiadaj co i jak :cool:

*

Pojazd:
chłopaczki jestem z dziewczyną 2 miesiące i już zaczyna wiać nudą siedzimy czasami i się do siebie nie odzywamy. Co zrobić żeby wróciły rozmowy z przed miesiąca?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

*

Pojazd: Aprilia SR
lukki999 skoro miała wylane to po co wcześniej pisała a potem z dnia na dzień zlała? Jak już miała wylane to mogłem jej napisać a nic obraźliwego jej nie napisałem więc nie wiem po co się tak ciskacie

APRILIA SR BY RAFAX900! :) :) :) :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
to mogłeś się ja spytać co się dzieje, SPYTAĆ A NIE NAPISAĆ. W normalnej rozmowie by wymiękła i powiedziała, a ty jak dziecko przez faceboka pisałeś i płakałeś czemu się nie odzywa i czemu cie olewa... masakra

pioterp13 pisze:

*

Narazie tylko pisaliśmy ze sobą spytałem co się dzieję jakoś nie wymiękła Electronic nie pisałem do niej takiego czegoś że mnie olewa. tzn na koniec jej napisałem że nie będe do niej już pisał bo nie ma sensu jak nie odpisuję.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, No i po co taki tekst, że nie będziesz już do niej więcej pisać bo to nie ma sensu? Myślisz, że się tym przejęła ;d? tylko się pewnie z cb śmiała. Powinieneś od razu ją olać bez słowa, żeby to ona się zastanawiała co się dzieje. Koniec kropka

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak czytam ,czytam i zastanawiam się co się stało ,że w ciągu kilku lat z chłopaka zrobiła się pipka. Żaden młodszy już nie zagada do dziewczyny tylko piszą na fb. Żaden nie powalczy o dziewczynę jak trzeba. Po 2 miesiącach w związku nie wiedzą co robić. Wszędzie grzyweczki ,rureczki i jeszcze z dwa-trzy lata i się chłopak do chłopaka bd tam przytulał. Ja się pytam co wy ze sobą robicie. Większości to za niedługo dziewczyny ryj bd obijały. Nie wiem czy ja mam tylko takie wrażenie ,ale to schodzi na coraz niższy poziom. Ludzie wyjdźcie z życia offline ,internet miał ułatwiać a nie zastępować życie. Zaczyna mi się robić niektórych z was coraz bardziej szkoda. Teraz ludzie w wieku 15-16 lat nie mają prawie żadnych wspomnień już ,całe życie opiera się na grach,fb i "melanżach"czyli popisie jak sie szybko potraficie napierniczyć. Wcześniej każdy wiedział jak się robi ,co się robi i co można osiągnać z dziewczynami bez internetu. Kiedys wszyscy wkładali serce żeby zdobyć dziewczyny ,odwagę, trzeba było się z czymś pokazać a dziś wyrywacie na grzyweczkę? Amen i dobranoc z**aliście zawracajcie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

ElectricORANGE a skąd ty wiesz co ona myśli?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, kilka nowych gąsek było na chwilę tak dla zabawy i mam panny gdzieś bo się bawię no poza jedną dziewczyną, moją byłą.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, zgadzam się w 100% ale już serio nie mam sił powtarzać tego 1000 razy, bo większość i tak po swojemu robi.

Rafax900, yyy, nooo.. bo raczej każda by tak pomyślała? chłopie daj sobie już spokój, nie widzisz że ona ma cie gdzieś?

bartos212, a właśnie, jak tam z tą Twoją byłą? bo coś tam pamiętam, że dużo kłótni mieliście, potem chyba znów wróciliście do siebie i tak kontakt się potem już z Tobą urwał :D

pioterp13 pisze:

*

ElectronicOrange nie piszę już do niej i dałem sobie spokój z nią. Myślałem żeby ja tylko przeprosić za to wszystko co napisałem i już zakończyć to wszystko nie pisać już nigdy więcej do niej co myślisz o tym?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, urwał ale cos tam sie kontaktujemy, czasem się spotkamy, pogadamy, na fejsie popiszemy wieczorem. Ona pyta się tylko czy jestem zazdrosny i takie zagrywki robi abym żałował że zwaliłem sprawe.

Nie odzywaliśmy do sobie od zerwania w sumie czyli od połowy marca. Chwile mi było smutno jak to po rozstaniu ale się rozeszło. PAre razy do klubu poszedłem, rynek, więcej nowych znajomości, doszło do niej że się dobrze bawie to na juwenaliach w maju kumpel namówił ją aby ze mną pogadała ale zaczełą się kłótnia bo ona mi z wontami że się dobrze bawie, że się kręcę z dobrymi dziewczynami, że po klubach teraz chodze i tak się skończyło, odblokowała mnie i tak jakoś coś napisała, pogadaliśmy i czasem jest zła a czasem pisze mi po nocach. Gada mi że była to tu to tam jak wróci w nocy ale wiadomo że zmyśla bo zero konkretów, kiedyś aż to sprawdziłem i jej wielkie wyjście o jakim pisała miało miejsce siedzeniu w domu. Ja sobie na lajcie podchodze do tego, raz ją zaprosiłem na domówkę do kumpla. Mam inne na oku więc tylko pisze jak z kumpelą a nie potencjalną miłością.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, już znajdujesz pretekst, żeby do niej napisać (przeprosiny) bo może przyjmie przeprosiny i zaczniecie znów gadać. Ja bym wgl nie pisał. Jak ona cb olała to ty też ją olej.

bartos212, Widać po prostu, że jest zazdrosna, że ty się db bawisz a ona siedzi w domu. A takie też zmyślanie co ona nie robi i z kim to też próbuje wywołać u Cb zazdrość ale cos jej to chyba nie wyszło ;d tak trzymaj, baw sie w najlepsze, w końcu już z nią nie jesteś

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: Vapor SWAP
Witajcie :)
Piszę do was pierwszy raz no bo takie zapytanie mam. Konkretnie chodzi o to że napisałem wczoraj do dziewczyny popisaliśmy chwilę bo jej bateria w tel padała i musiała iść no okey spytałem czy będzie później no i byłą ale mnie nie było bo z kumplem odpalaliśmy jego e36 :) ale przed chwilą była i też pisaliśmy troszkę bo troszkę ale zawsze :D no i takie pytanie bo nie do końca jestem taki doświadczony :D i nie wiem co robić w tych sprawach :O pisze nam się ogólnie okey nie ma jakiejś niechęci czy coś i takie pytanie jako że to jest sam początek w jakich odstępach czasowych że tak powiem pisać żeby nie odczuła np. że jestem nachalny?(no nie jestem ale boję się żeby tak tego nie odczuwała :P) Może teraz poczekać aż Ona napisze sama? Tak dużo czasu to też nie ma bo pracuje wczoraj przed 22 chyba była w domu dopiero no dziś ma wolne. Co robić panowie doradźcie coś :) Byłbym bardzo wdzięczny. Nie mówię że nie miałem dziewczyny bo miałem wcześniej ale to dziewczyna pierwsza pisała i potem jakoś wychodziło. Teraz coś ja chce pokminić :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ero1413, na pewno nie możesz pisać codziennie, pisz tak co pare dni co tam słychać lub pod jakimś pretekstem, nie musisz zawsze zaczynać "hej co słychać", spróbuj ją wyrwać na spotkanie jakieś. Może poczekaj czy sama napisze ale nie liczyłbym na to więc tak co 2 dni lub czasem nawet większa przerwa ;d na spotkanie możesz ją też wyrwać pod jakimś pretekstem np. "widziałem fajną koszulę w sklepie lecz potrzebuje fachowego kobiecego oka i czy by mogła ci pomóc wybrać" ;d tak na luzie żeby niczego nie spieprzyć, powodzenia!

pioterp13 pisze:

*

ElectronicOrange nie szukam pretekstu żeby zacząć z nią gadać bo mam na to wylane czy ona napisze czy nie chciałem tylko przeprosić i nic więcej nie pisać nawet jakby odpisała coś.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900 pisze:
ElectronicOrange nie szukam pretekstu żeby zacząć z nią gadać bo mam na to wylane czy ona napisze czy nie chciałem tylko przeprosić i nic więcej nie pisać nawet jakby odpisała coś.

Tylko poytanie: Po co się jeszcze pogrążać? jak cie olała to nie zasługuje na takie coś jak przeprosiny :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Fighter!, dokładnie.
Rafax900, a ja ci nie wierze, bo jakby odpisała to na pewno byś coś zaczął pisać i nie mów, że nie bo okłamiesz sam siebie ;)

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997 ... 1019  Następna