Dzisiaj jest 30 maja 2025, 6:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Aprilia SR
ElectricOrange a ja ci mówię że n 100% nie odpisze :D nie bój się , a jak u cb się układa?
Fighter a przeczytałeś całą wersję co jej pisałem nie przepraszać jej za to?

APRILIA SR BY RAFAX900! :) :) :) :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, a u mnie bardzo dobrze, jestem wolny i szczęśliwy, bo nikt mi nie robi wyrzutów, że spotykam się z koleżankami, idę na jakąś imprezę za osobę towarzysz. itd ;) Choć nie ukrywam, że jest jedna taka ważniejsza koleżanka ale z niczym się narazie nie spieszę i nic konkretnego nie planuje ;) wyjdzie w praniu

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd: Vapor SWAP
ElectricOrange, dzięki wielki :) postaram się tego nie zwalić dzięki jeszcze raz jak coś to będę jeszcze pisał ;)

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, oczywiście, zazdrości mi że jakoś bez niej sobie daje rade, teraz całkiem inne życie mam, pisze mi co chwile abym był zazdrosny i ją zlewam bo są inne dziewczyny o wiele milsze niż ona. Nie przejmuje się jej zdaniem bo juz nie jesteśmy razem więc mogę pukać nawet jej najlepszą koleżankę bo nie ma prawa mi zabronić :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
Panowie mam pytanie, ostatnio napisałem do takiej dziewczyny na facebooku (wiem, że to może nie najlepszy pomysł na nawiązanie znajomości, no ale mieszkamy na dwóch końcach miasta i nie bardzo gdzie mam ją jak spotkać) więc postanowiłem do niej napisać, napisałem jej tam, że ją widywałem ostatnio często i że mi sie spodobała itp, no i że chciałbym się z nią spotkać, po jakiejs godzinie widziałem na facebooku, że wiadomość została wyświetlona więc odczytała tak?. Po czym nic mi nie odpisała, mineło juz prawie dwa dni i dalej brak odpowiedzi. Jak myślicie, co ona o tym myśli? Olała mnie poprostu, a może potrzebuje chwile na zastanowienie, może nie chce przez facebooka znajomości zawierać, co myślicie? jaki błąd popełniłem, napisać jej pytanie dlaczego nie odpisała?

Awatar użytkownika

Pojazd:
dominiu, dziewczyna cie nie zna, a ty jej piszesz ze ci sie spodobała i chcesz sie spotkać xd jprd jak jakiś psychopata ;d Spaliłeś się na samym początku, nie licz że ci odpisze i na twoim miejscu bym ją omijał szerokim łukiem bo bym się chyba ze wstydu spalił

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, jak zawsze dobrze prawisz

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, Ale się chłopie pogrążasz :D nie odpiszesz jak napisze ale napiszesz z przeprosinami :roll:
dominiu, Pojechałeś po linii chłopie :shock: jak psychol jakiś :mrgreen:
bartos212, Rób tak dalej, niech widzi, że potrafisz się dobrze bawić bez niej i dajesz sobie rade jak należy

Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999, haha, dziś wysłała mi snapa że idzie do Kuli na jakiś dancing, odpowiedziałem snapem "Udanej zabawy" ona mi potem snapowała ale nie wysyłałem więcej. Kolejna zagrywka aby mnie wkurzyć. Ja jutro idę do klubu się zabawić więc nie będę się przejmował tym.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, a co to są te snapy bo nie bardzo ogarniam tych dzisiejszych aplikacji, instagramow i wgl :D

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Witajcie jak za starych dobrych czasów ,dziś wieczorek w domu z mielochem ^^

Snap to jak sms ,tyle że wysyłasz fotki/filmiki widoczne tylko raz czy tam dwa przez aplikację a potem "znikają" jak sława Ache`go :D

bartos,miałem ostatnio to samo ,ta była którą ty jeszcze pamiętasz robi mi ostatnio takie halo żeby zwrócić na siebie uwagę ,że aż śmieszne :D Gada tam po koleżankach ,snapy od kolegów robione przez nią itd :lol: A jak widzi mnie to nie wie w który kąt uciekać. A najlepsze ,że za tydzień jedziemy w grupie z nią na wakacje ,już widzę ten wyjazd jak jadę tam w większości z moimi znajomymi a w tym bd przynajmniej 10 dziewczyn na poziomie :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, mamy wyj... i będzie nam dane, ElectricOrange, snapchat to czat gdzie wysyłasz zdjęcie do znajomych i ustawiasz przez ile mozna je zobaczyc max 10 sekund, wczoraj dostałem od niej z 5 snapów przed wyjściem, z 10 jak była na imprezie ale nic konkretnego tylko snapy z koleżankami i drinów, w końcu ma już 17 lat to można pić driny w klubach a potem zdychać przez 2 dni. Dopiero dzis to obczaiłem bo nie byłem w nocy w domu ale nie jestem tak głupi aby pokazywać jej bezpośrednio że siedzę ze znajomymi w rynku czy coś. Potwierdziła tylko moje słowa przez które się rozstaliśmy że ubiera się jak dzixxx i robi popiówke z tym że pije i pali.

TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Niedługo to zacznie się chwalić poranną toaletą i tym co zrobiła żebyś czegoś może zazdrościł :roll: To jest chore zachowanie. Pomyśl sobie że teraz tak by Ci odpierdzielała w związku gdybyś z nią został :wink:

MIMIK, Niech widzi że się bardzo dobrze bawisz, ciekawe co będzie odpierdzielała na wyjeździe żeby zwrócić na siebie uwagę :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999, ona mi to wysyła żebym był zazdrosny a ja robie tak aby ją wkurzyć czyli odpowiadam tak jak bym to miał lekko w czterech literach, po nocach mi pisze co tam co tam albo do spania abym sie spytał czemu ona późno nie śpi to ona sie chwali byłam tu byłam tam, byłam z tym itp. Jak pyta się czy jestem zazdrosny to odpowiadam że strasznie a ją to wkurza bo wie że ja pisze to z takim uśmiechem szyderczym i zawsze jest jasne głupku kochany...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, haha tak trzymaj! :D nic tak nie wkurza kobiet jak obojętność, bo one by chciały wszystkie być w centrum uwagi :D

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i rocznica bardzo udana :) Moja jak najbardziej zadowlona ja też, bo spędzilismy dużo czasu razem i wgl. :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Szukam porady bo niezbyt wiem co robić.

Od jakiegoś czasu znów pisze/spotykam się z koleżanka z byłego gimnazjum. Fajnie się z nią rozmawia spędza czas. W piątek planowała już co bd robić w następnym tygodniu że pojedziemy nad jezioro coś coś . W sobotę była na dniach miasta obok i w ten dzień nie pisałem do niej. Dziś wchodzę na fejsa kumpel mi mówi że ona pousuwała mi moje komentarze pod jej zdj, napisałem do niej na tel, ale nie w tej sprawie choć też nią chciałem poruszyć to w ogóle nie odpisała , na fejsie mnie chyba ukryła bo też jej nie widzę a lajkuje komentuje zdj naszych znajomych. Co o tym myśleć ? Odsunąć się w dal czy walczyć? Na dodatek już z dwa razy tak znikała na kilka dni że mi nie odpisywała ani nic..

Awatar użytkownika

Pojazd:
miki1105, Dziwna sytuacja, po prostu zapytaj, powinieneś wiedzieć o co chodzi

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
mamy wyj... i będzie nam dane

Czasami przykre ,ale bardzo prawdziwe :<

MIMIK pisze:
w końcu ma już 17 lat to można pić driny w klubach a potem zdychać przez 2 dni. Dopiero dzis to obczaiłem bo nie byłem w nocy w domu ale nie jestem tak głupi aby pokazywać jej bezpośrednio że siedzę ze znajomymi w rynku czy coś. Potwierdziła tylko moje słowa przez które się rozstaliśmy że ubiera się jak dzixxx i robi popiówke z tym że pije i pali.

A mówiliśmy 40 razy ,że gimbus to słuchać ci się nie chciało :roll:

bartos212 pisze:
zawsze jest jasne głupku kochany...

Strefa gimnazjum ,wstęp wzbroniony ,dobiegają do bramy w 3 sekundy.

lukki999 pisze:
MIMIK, Niech widzi że się bardzo dobrze bawisz, ciekawe co będzie odpierdzielała na wyjeździe żeby zwrócić na siebie uwagę :mrgreen:

Powiem ci ,że już mi to zwisa. Trochę się pobawiłem żeby podenerwować i mi poszło w niepamięć. Nic nie robię już kompletnie się zająłem dawno własnym życiem a jednak dalej ona daje popisy :lol: Na wyjeździe? Ojjj bd ciekawie ,już zaczyna się kolekcja do chłodzenia to i bd kogo rozgrzewać :evil: Nie chciałbym być w takiej sytuacji na jej miejscu ,ale skoro jedzie to niech jedzie :lol:

ElectricOrange pisze:
bo one by chciały wszystkie być w centrum uwagi :D

Każda ,ale to każda. Wyjątków brak.

ziolas94, Gratki :cool:

miki1105, A wcześniej o co biegało? Tak na 1 pomysł to ,ktoś coś jej nagadał ,albo po prostu sama ma odpały skoro już 3 raz tak robi.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Najbardziej mi się wydaje że ma jakieś odpały , bo zawsze tak robi jak na prawdę układa się wszystko jak najlepiej , nie wydaje mi się że zrobiłem coś źle.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1019  Następna