Dzisiaj jest 06 lut 2025, 19:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
ElectricOrange, z nie ? Xdd czy to po prostu samo wyjdzie ? XDDDDDDD

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Samo to chyba nie bardzo :) Bo ktoś sie zacznie przy niej kręcić a wtedy bedzie " Przecież nie jesteśmy razem , wiec moge robić co chce " usłyszysz ,wiem co mówie bo miałem podobną sytuacje więc uważaj :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Od wczoraj oficjalnie razem :)

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

*

Pojazd:
Na fejsie rozumiem że też? :lol: Żartuje,gratulacje..W te święta na fejsie wysyp zaręczyn,niektórzy młodsi odemnie po rocznym związku i bez musu..widać chyba jak niektórzy zdesperowani próbują zatrzymać przy sobie laskę no ale bez przesady :wink:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pomoże mi jakiś kolega z forum?

Wpadnij do mojego zippa :)
viewtopic.php?t=358105

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z czym ? :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, dokładnie, z tymi zaręczynami w święta to jakaś masakra, ludzie chyba mysleli, że to będzie oryginalny pomysł (pomyślało 5 milionów osób). Kolega się zaręczył po 3 miesiącach związku, w głowach naje**ane albo wpadka :D

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Problem jest taki, jestem bardzo mocno zauroczony w jednej dziewczynie. Znam ja od dlugiego czasu, nawet wtedy jak ona miala chlopaka, a ja swoja dziewczyne to i tak w sumie ona byla moim celem, a nie osoba z ktora bylem. Wszystko ladnie sie ukladalo, spotykalismy sie, bylo fajnie i bylem wniebowziety. Jednak niedawno dala mi znac, ze ona nie czuje czegos do mnie. Ze jestem tylko kolega do rozmowy. Bylem bardzo wkurzony. Az do imprezy. Bylem na imprezie, na ktorej byla i ona i jej byly. Bylo duzo alkoholu, tance itp Duzo z nia tanczylem gadalem, przytulalismy sie, buziaki itp. Nie chcialem sie z nia lizac, bo jak dziewczyna jest upita to jest to dla mnie oznaka frajerstwa, bo na trzezwo nic takiego moglaby nie zrobic, jednak ona chciala ale tego nie wykorzystalem, bo aie balem ze spartole moje wszystkie kontakty z nia przez jeden pocalunek... Potem widzialem ze przelizala sie z 2 chlopakami, w tym ze swoim bylym. Normalnie myslalem ze wyjde z siebie. Wiem ze to dobrze nie swiadczy ze swirowala do 3 chlopakow na raz, ale kurna. Skoro nic ode mnie to po co do mnie zarywala? Przez pryzmat tego zauroczenia jakos mnie jej zachowanie nie odrzuca... Nie wiem co robic, teraz zaczynam myslec o niej, ze moglem inaczej postapic na imprezie, wykorzystac sytuacje i w ogole. Co sadzicie? Jak postapilibyscie na moim miejscu?

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz dlaczego kleiła się do Ciebie na tej imprezie? Dziewczyny już tak mają, kleiła się dlatego, że był tam jej były, chciała wywołać w nim zazdrość. One już tak mają. Jeżeli ona na trzeźwo nie daje Ci znaków zainteresowania to daj se siana :)

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i, no ale gdyby chciała wywołać w nim zazdrość to po co się z nim potem przelizała :D? baby to są jakieś inne, jeszcze niedawno myślałem, że jakoś się da ich zrozumieć jak się z nimi długo przebywa ale serio NI MA CHU*A :D

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Ta sytuacja jest chora. Doskonale wiedziała, że mi na niej zależy (nawet na imprezie mówiłem jej o tym) to na moich oczach poszła do innych. Potem dałem jej do zrozumienia, że wszystko widziałem, ale chyba nie zdała sobie sprawy, że to przez to mam zły humor. Myślicie, że mógłbym pogadać z nią o tym jej zachowaniu, mimo ze nie jest moja?

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

*

Pojazd:
siema ucze się w szkole strażackiej i wiadomo nie mam jak zarobić hajsu . Co robicie ze swoimi dziewczynami w takie dni jak nie ma kasy ? zaznaczam , że moja dziewczyna choć młoda nie chce jeździć na dyski więc ;> kino już za często trochę , więc ? jakieś propozycje ? mieszkam w województwie łódzkim jak coś :) i w miasteczku :/

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls, Zaproś ją do siebie, spacer jeśli jest jeszcze znośna pogoda, jeśli nie jesteś do końca spłukany to kawiarnia lub inny lokal tego typu.

Teraz czas na mój problem, od miesiąca spotykam się z fantastyczną dziewczyną. Przez cały miesiąc było rewelacyjnie. Zależało jej na mnie i mi też na niej. Plany na sylwestra nie udało się nam zgrać aby pójść razem więc poszliśmy oddzielnie. Po północy złożyliśmy sb życzenia, wszystko pięknie ładnie się toczy aż do momentu. 1 stycznia nie pisaliśmy do sb bo kac i takie sprawy żeby nie palnąć głupoty. 2 stycznia piszę i po 5 minutach ona urywa rozmowę, przestaje odpisywać i odczytała tylko moją wiadomość i cisza. Dzisiaj napisałem i zapytałem się jak z jutrzejszym spotkaniem a ona że nie będzie miała czasu i znowu po 5 minutach urywa rozmowę w taki sam sposób. Jej zachowanie rozumiem że na sylwestrze poznała jakiegoś innego faceta i teraz próbuje urwać ze mną kontakt bo wiem że nie chce działać na dwa fronty.

Czy po takim jej zachowaniu dać sb spokój bo z tego nic nie będzie czy walczyć o nią bo wiem że jednak warto ale jeśli ona chce urwać kontakt to czy jest sens o co jeszcze walczyć?

Jeśli mieliście taki sam problem lub podobny napiszcie jak u was się to skończyło i co robiliście aby o dziewczynę walczyć jeśli jest sens.

Z góry dzięki :wink:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dexter5 Miałem podobną sytuacje , najpierw przez miesiąć wszystko ładnie sie kleiło było dosyć fajnie , dawała odczuć że jej zalezy i wgl . Ale po pewnym czasie , raz mi pisze że z kolega jest potem sie odezwie , następny itd. Potem kontakt sie urywał po woli i tak sie skonczyło . Potem rozstali sie , to znow sie odezwała wszystko ładnie cacy , razem na piwo wyskoczylismy a potem wrócili do siebie i to samo . Nie pchaj sie w to :) Tej "Twojej" jak sie nie ułoży też sie odezwie , jestem pewien . Ale wtedy ty ją olej :D

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, Chyba pamiętam twoją historię i chyba masz rację. Czy to dobry pomysł żeby się z nią ostatni raz spotkać i wyjaśnić sb wszystko pokazując że ma do czynienia z prawdziwym facetem a nie kończyć znajomość jak pipa przez fejsa?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przez Fb to nie pisz bo to nie ma sensu . A tam możesz napisać jej jakiegoś esa że chciałbyś z nią pogadać i czy moglibyscie sie zgadać któregoś dnia bo to dla Ciebie ważne (bo wtedy możesz zobaczyć jej reakcje ) i powiedzieć prosto z mostu ze myślałeś że to wszystko bedzie inaczej wyglądało , ale przez jej zachowanie rozumiesz że kogoś poznała i nie bedziesz sie wpierdzielał tego typu tekst i zobaczysz jak zareaguje :)

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siemka dziewczyna była zła na mnie ,że nic nie pisałem póżniej jej coś napisałem i przepraszała mnie teraz znowu weszła na fb chwile popisaliśmy i jest ok.20 min i ona nic nie pisze. Jesteśmy 1 mieś.Może wiecie co zrobić/napisać?

Wpadnij do mojego zippa :)
viewtopic.php?t=358105

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dexter5, według Ciebie gorzej być pipą, która kończy znajomość na fejsie czy facetem, który chce na siłę umówić się z dziewczyną olewającą go?
Kiedyś miałem zapał do dziewczyn, ale zauważyłem (jak większość moich kolegów), że nie warto się starać. Jeśli chce pisać i się spotykać to fajnie, a jak nie to kij.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dexter5, nie histeryzuj, może po prostu ma "słabsze dni", dużo na głowie i rzeczywiście nie ma głowy, żeby się z tobą spotkać. Poczekaj tydzień i jak tak dalej będzie to zrób to co napisał speedy, że myślałeś że to będzie inaczej wyglądać ale się zawiodłeś bo myślałeś, że jest odpowiedzialną i dojrzałą dziewczyną. Wtedy ją zatka i po rozmowie, sama wyjdzie na idiotke ;)

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
seba zipp, To się nazywa babski foch. Chce żebyś poczuł się olewany przez nią tak samo jak ty ja olałeś. Nic nie rób przejdzie jej i sama napisze. Takimi problemami nawet nie ma sensu zawracać sb głowy.

creative, Jak jej zaproponuję spotkanie to przekonam się jak było na prawdę a jeśli ma taki olewający stosunek do mnie to będę wiedział że niczego nie straciłem i będę się cieszyć że więcej czasu na nią nie zmarnowałem.

Electricorange, Bym się tym nie przejmował i nie zawracał sb głowę tym bo już życie nauczyło co to babski foch, ciche dni i okres. Ale jeśli ona siedzi na fejsie, napiszę do niej, gadamy i po 5 min ona przestaje odpisywać i tylko odczytuje. Żeby przynajmniej zeszła z fb po tym a ona siedzi kolejne godziny i nic się nie odzywa. Przed sylwkiem umówiliśmy się na niedzielę i była bardzo zadowolona że się spotkamy, w dodatku zaproponowała żebym pomógł jej wybrać świąteczny prezent dla małej bo jest ciocią. Wszystko pięknie ładnie. Życzenia noworoczne tez wspaniałe. 1 stycznia kac więc nie piszemy. 2 stycznia piszemy i wgl odwrót ode mnie, ucinanie rozmów i nagle nie może się spotkać. Nie wiem o co tu chodzi i co o tym myśleć. Spotkanie zaproponuje dopiero po świętach (jest prawosławna) jak będę pewny że na serio coś się dzieje żeby nie wyjść na głupka. Pisać do niej czy poczekać aż ona się odezwie?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1019  Następna