Dzisiaj jest 06 lut 2025, 18:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Panny podoba mi się jedna dziewczyna w szkole z tego co wiem jezdzi autobusem wpadłem na pomysł zeby zapoznać jak będzie szła w kierunku autobusu tylko tak myślę jak zacząć rozmowę :/ :/ :/ macie jakieś pomysły ? Nie chcę próbować przez FB itp... Ponieważ chcę pokazać ze nie boję się wyzwań :) Jakieś rady jak dobrze to rozegrać ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Zapytaj chociażby o godzinę albo o to kiedy będzie autobus :P

///BMW

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha neo's
Panowie co kupić swojej drugiej połówce na walentynki? Jesteśmy razem trochę ponad miesiąc, jeśli ma to znaczenie

Tutaj wygrywasz albo przegrywasz,
zgarniasz wszystko albo pusty się stąd zmywasz.
Są chwile, że ryzyko wchodzi mi w krwioobieg,
Postaw dziś wszystko na jedną kartę człowiek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja ostatnio mnie denerwuje przyzwyczaiła sie że widujemy sie w środy ale zalcizenia itd. to sie nie widujemy wie ze nie przyjade ale jka tego nie robie to wnerw i wgl. dzisiaj uczyłem sie to i nie pisałem do niej (ona do mnie też nie) to wnerw ze sie nia nie interesuje, (dobra w tym tyg ma taryfe ulgową okres jej sie zbliża) ale mnie to już męczy, chyba muszę z nią powaznie porozmawiac bo naprawde nie mam nerwów, na jej fochy i wgl. 1,5 roku razem i było okej teraz ma jakieś walnięcie na bani....

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
pany, kolezanka taka bliższa zaprosiła mnie, żebym jej towarzyszył na 18tce, wiem że kiedyś ona coś do mnie ale ja nie byłem zainteresowany, teraz się to trochę zmieniło ale nie wiem czy jej też na tym zależy czy wzięła mnie tylko jako kumpla :> Niestety na tą 18tke nie mogę iść bo mamy nawał roboty w pracy i wolnego nie dostane, wynagrodzić jej to jakoś np. wypadem do kawiarni, na jakiś deser czy coś? Czy nie bardzo? Ostatnio też mi wypomniała, że obiecałem jej, że ją gdzieś zabiorę a nie doszło do tego, więc pomyślałem o jakimś deserze w jakimś fajnym miejscu czy macie jakieś inny pomysły?

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
ElectricOrange, Patrząc na to, że chciała gdzieś z Tobą pójść weź ją do jakiejś kawiarni, kawa, ciasto i wydaje mi się że powinna być zadowolona :wink:

Swojej bliskiej koleżance też ostatnio obiecałem że na kawę ją wezmę, ale jakoś chęci brak :?

*

Pojazd:
MAm do was pytanie, czy waszym dziewczyną spózniał się kiedyś okres? jak długo? mieliście kiedyś podejrzenia o wpadce?

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Też mam pytanie, mianowicie: dziewczyna ( jesteśmy razem 1,5 miesiąca) jest o wszystko zazdrosna, wyjdę z kolegami - źle, za późno napiszę <nawet gdy mam pracę> - źle, popatrzę się na inną w markecie - źle, kocham ją, zależy mi na niej, nie wiem co mam z tym zrobić :/ Weźcie coś podpowiedzcie :/

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
dominiu pisze:
MAm do was pytanie, czy waszym dziewczyną spózniał się kiedyś okres? jak długo? mieliście kiedyś podejrzenia o wpadce?

Byyyywa. Zależne od organizmu dziewczyny, stresu i tak dalej. Do kilku dni bym się nie przejmował, do dwóch tygodni jeszcze może się wszystko okazać, ale dłużej jak 2 tygodnie to już raczej w cuda bym nie wierzył :wink:

///BMW

Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Wyjazd na termy do białki i zestaw do makijażu to dobry prezent walentynkowo rocznicowy ?:D

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Awatar użytkownika

Pojazd:
Michalak, myśle, że nawet bardzo :) wspolny wypad to strzal w 10 chyba

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
ziolas94, mam to samo, zaczynam to ignorowac, jak probuje rozmawiac, to albo ucina tema albo mowi ze mam droge wolna.

dominiu, stres,pogoda, choroby, jakies zapalenia pochwy. jak po 2 tygodniach sie nie pojawi radze zrobic tescik, zawsze moze uspokoic albo palpitacja serca.

Michalak, jak najbardziej trafiony pomysl, przy okazji jakies winko i bedzie git

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Dzięki wielkie. Najgorzej bedzie kupic to do makijażu . Czarna magia :). Myślałem to spakować w kilka pudełek . Tzn od najwiekszego a w tym najmniejszym prezent . DO tego bukier róż barwionych, każda innego koloru . NO i kolacja :)

Awatar użytkownika

Michalak, troche sie wykosztujesz, ja planuje romantyczna kolacje zrobiana przez wlasne dlonie, jakies dobre czerwone winko i wspolna noc u mnie. mysle ze bedzie dobrze

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

NIe mam na co wydawać :P

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, pogfadalismy jest lepiej, po prostu fakt ostatnio miałem mało czasu dla niej i wgl to fakt ale ona też zrozumiała moje racje i jest spoko. U nas problemem jest to że oboje mamy silne charaktery i zazwyczaj mocno trzymamy sie swojego plus oboje jesteśmy nerwowi.

U nas walentynki wyglądają tak że jade na noc do swojej (ma wolną chatę) ona już zapowiedziała że ugotuje coś dobrego, ja kupuję winko, oczywiście różę no i od dłuższego czasu chcieliśmy wybróbować żel np. Durexa 2w1, czy unimila, może coś polecacie? zainteresował mnie unimil 2w1 truskawkowy. (nie wiem co kupić)

dominiu, więc tak jeśli spóźnia sie kilka dni to raczej tragedi nie ma, jeśli 2 tyg to jest sięczym martwić, test jest miarodajny dopiero po ok. 10-14 dniach.
Zastanów się też czy zabezpieczaliście sie i czy zabezpiecznie (w domyśle gumka) nie ulgła awarii? jeśli wszystko było ok. to raczej za mocno nie ma sie co martwić, bo zapłodnienie przez zabłokanego plemnika przeniesionego przypadkowo jest mało prawdopodobne bo kwasowe środowisko pochwy dla plemnika nie jest dobrym miejscem zwłaszcza gdy jest pozbawiony substancji odżywczych zawartych w spermie.

Michalak, coś do makijażu hmm cięzka sprawa zależy ile chcesz przeznaczyć, bo szczrze kupowanie nad wyraz dużej palety cieni bez sensu bo kobiety zazwyczaj używają kilku i to zazwyczaj w nudowych kolorach (beże brązy itp) cięzko też wcelować jaki typ produktów konsytencji itd. lubi.

w zależności od budżetu możesz jej kupić np tusz do rzęs (posiłkjuj sie opiniami z neta z kobiecych for) czy może kilka lakierów do paznokci (np. golden rose podobno w miare spoko i tanie dosyć) w jakichś fajnych kolorach.

Dobra nie pytajcie skąd wiem co koliwek o prouktach do makijażu mając starsza siostre i dziewczyne mimowolnie czegoś sie dowiedziałem.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Michalak, to mozesz mi troche dac :D

Michalak, z tymi zelami to bym uwazal, mozna powazne infekcji sie nabawic, uczulen etc. nie sa w 100% pewne. ale wszystko robicie na wlasne ryzyko.
Co do silnych charakterow i trzymania swoich racji jest tak samo u mnie, trzeba przywyknac

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, no wlaśnie sie naczytałem że zawiertają glicerynę która wnika w warstwę rogową naskóra i moze pomagać we wnikaniu różnych drobnoustrojów w głab organizmu itd.

Obrazek
Ku pamięci[*]

*

Pojazd:
Chłopaki POMOCY !! wczoraj wróciliśmy z moją dziewczyną z zakopca jesteśmy ze sobą już 1.5 roku i jak kłądłem się spać , to dostałęm sms że mnie kocha itp..... ale o 5 nad ranem odczytuje nocnego sms i ona się mnie pyta ile razy byłeś na dyskotekach jak byłeś ze mną i dlaczego mnie okłąmałeś i mówiłęś prosto w oczy że nie byłęś..... ja taki zdziwiony :O . Nie jestem niewiniątkiem i zdażyło mi się być ze 3 razy na dyskotece 2 razy w jednym klubie i raz w innym i teraz nie wiem co napisać i kto jej w ciągu 1/3 dnia powiedział o czymś co było dobre rok temu...:O Chłopaki co napisać , aby było dobrze i jak tutaj się przyznać się do winy . Dlaczego nie powiedziałem o tym i wgl :O nie mam pojęcia . nie chciałbym napisać o tych 3 wypadach bo to było tak spontanicznie , koledzy mnie ze sklepu zabrali i wgl i nie byłęm za wiele abym mógł się wstydzić , ale nie powiedziałem , bo sądziłęm że rozejdzie się po kościach , ale teraz widze ktoś chyba powiedział jej . Bardzo dzięki za odpowiedź .

Awatar użytkownika

Pojazd:
ktoś cie podpier**lił ;p i obstawiam na któregoś z tych kumpli. Powiedz, że to były takie spontany, że na chwile tylko jechałeś zobaczyć i nie chciałeś ją niepotrzebnie niepokoić. Po prostu chciałeś się napić piwka, niech nie przesadza ta twoja niewiasta.

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014 ... 1019  Następna