Dzisiaj jest 16 sie 2025, 5:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Grzechu123 pisze:
rozmowiamy o wszystkim ...
I o to zwycięzca konkursu na najgłupszy błąd... Zamiast gadać zabawiaj ją! Zaproś tu czy tam... Potańcz, zaproś na pizze, piwo... No w Twoi przypadku soczek... Staraj się ją zaskakiwać! Dziewczyny lubią być zaskakiwane jak mało kto! Nie można być nudnym i monotonnym.
kubaa97 pisze:
Marcin194, wprost super poradnik szkoda że nie można postawić komuś piwa odemnie byś dostał

Na PW mogę Ci podać adres na który mógłbyś 4pak wysłać :wink:

Grzechu123
bądź w przyjemny, zabawny dla niej sposób arogancki! Nie przymilny jak dzieciak... Bardziej jak playboy, ale bez "przesadyzmu" znowu...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 21:29 przez Marcin194, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, udzielaj się częściej w tym temacie ;) masz pojęcie :D

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Dawniej się udzielałem :wink: ;) Pamiętają to może jeszcze TZRFan, Miki1996, Samelas czy Scythe i inni których nie pamiętam :wink: nie zawsze mam czas forum odwiedzać

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 23:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Speedfight 2 Racing Custom
Marcin194, Ja Cie pamiętam jeszcze :D

Obrazek

Speedfight II AC RACING 50cc

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Marcin194 pisze:
Wg. mnie miłość do przyjaciółki to rezultat naszych słabości i błędów przekazanych dziewczynie. Ona Cie rozumie itd. itp. i zadurzasz się...
Jeśli chcesz z tego wyjść... Ona traktuje Cię jako przyjaciela, bo zachowujesz się jak jej najbliższa koleżanka... Nie zawsze można wyjść z przyjaźni na związek, bo to jest trudne...

Słuchaj . a jeśli ta koleżanka wykazuje chęci do bycia z tobą (minimalne, jak zawsze kobiety nie chcą być pierwsze :P ) to warto starać się ?

Tytuł:
*

Pojazd:
A teraz mam do Was pytanie, piszę z laską, praktycznie codziennie, fajnie się nam pisze i wgl, ale wcześniej pisała że nie chce mieć chłopaka, bynajmniej tak wynikało z naszej rozmowy, i teraz pytanie czy ona na prawdę nie chce mieć chłopaka czy tylko tak mówi? Ogółem to prawie zawsze pisze do mnie jako pierwsza, od czasu do czasu jakieś tam ;* i wgl. Sam nie wiem co mam zrobić, bo teraz piszę z jeszcze jedną ale dość rzadko, ale ona jest w moim wieku i może by coś z tego było ale trochę mi nie pasuje to że ona nigdy nie pisze pierwsza :| Powiedzcie mi którą wybrać, i czy ta pierwsza faktycznie nie chce mieć chłopaka czy tylko tak gada, nawet ostatnio pisała do mnie że jakiś fajny kolega brata przyszedł i wgl, pisała to tak żebym jakby miał być zazdrosny, bo nie wiem co innego to miało by na celu.

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 9:06 przez Bartekdet, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Bartekdet pisze:
czy ta pierwsza faktycznie nie chce mieć chłopaka czy tylko tak gada

A co my ją znamy ? Może mówi naprawdę, a może nie, ale nie masz co się denerwowac. Postaraj się zrobic tak aby zmieniła zdanie ;)

///BMW

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Bartekdet, z tą pierwszą to bym się spotkał i zapytał (jeśli już będziesz gotowy), czy 'widzi' Was razem, czy chciałaby coś więcej z tobą.
przekonasz się o wszystkim jak jej to powiesz, nie powinna kłamać przy takiej poważnej rozmowie.

Tytuł:
*

Pojazd:
Ok będę się z nią widział codziennie od 11 września przez jakiś tydzień więc kto wie :D Spróbuję ją przekonać, tylko że jest taki mały bonus, z tą drugą kręciłem i powiedzcie mi co teraz zrobić? Jak to skończyć? Chodzę z nią do klasy więc tak żeby to delikatnie zakończyć :?

Tytuł:
*

Pojazd:
Grzechu123, czekolada xD jeszcze raz czekolada tylko nie taka z biedronki bo ona się nie rozmazuje na buzi xD

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
polini17, myslalem wlasnie nad tym ... xD

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

pipin15 pisze:
Marcin194, Ja Cie pamiętam jeszcze :D

pipin15, Dzięki :wink:

^DawiD^ pisze:
Słuchaj . a jeśli ta koleżanka wykazuje chęci do bycia z tobą (minimalne, jak zawsze kobiety nie chcą być pierwsze ) to warto starać się ?

Zależy od tego jak wygląda znajomość :wink: Jak jesteście zbyt blisko to może z tego nic nie być... Bo może się już do Ciebie przyzwyczaiła?
Grzechu123 pisze:
polini17, myslalem wlasnie nad tym ... xD

Tylko nie rób tego od razu :wink: najpierw nabierz do niej dystansu, spraw aby nie traktowała Cię jako przyjaciela, a tak żebyś był jej obiektem westchnień, żeby zastanawiała się co robisz w danym momencie itd...

Bartekdet pisze:
A teraz mam do Was pytanie, piszę z laską, praktycznie codziennie, fajnie się nam pisze i wgl, ale wcześniej pisała że nie chce mieć chłopaka, bynajmniej tak wynikało z naszej rozmowy, i teraz pytanie czy ona na prawdę nie chce mieć chłopaka czy tylko tak mówi? Ogółem to prawie zawsze pisze do mnie jako pierwsza, od czasu do czasu jakieś tam ;* i wgl. Sam nie wiem co mam zrobić, bo teraz piszę z jeszcze jedną ale dość rzadko, ale ona jest w moim wieku i może by coś z tego było ale trochę mi nie pasuje to że ona nigdy nie pisze pierwsza :| Powiedzcie mi którą wybrać, i czy ta pierwsza faktycznie nie chce mieć chłopaka czy tylko tak gada, nawet ostatnio pisała do mnie że jakiś fajny kolega brata przyszedł i wgl, pisała to tak żebym jakby miał być zazdrosny, bo nie wiem co innego to miało by na celu.

Nie chce chłopaka, to w 90% znaczy że nie chce Ciebie, a mówi to delikatnie, jak tylko może... A ";*" to tylko dwukropek i gwiazdka... Często nawet tak do najlepszego kumpla pisze, to żaden przejaw miłości! Chcesz spróbować z tą pierwszą to ryzykuj rozczarowaniem... Ale dlaczego by nie spróbować z obiema?

A tak robiąc OT w temacie OT... Czy "Det" w Twoim nicku ma coś wspólnego z Nissanem?

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 19:51 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194, a teraz mi pomóż.

Poznałem na zakończenie roku siostrę kolegi nie przywiązywałem do niej uwagi bo miałem inne koleżanki. Trochę się zdziwiłem bo zaraz na portalach zaproszenia od niej i koleżanek, które tam były. Ale mniejsza z tym. Później nadarzyła się okazja, że znalazłem się na tej samej imprezie co ona. I tam szmery bajery potańczyliśmy. Dała chętnie nr buzi też na rozstanie. Widziałem ją później 3 razy. Ciągle piszemy poznajemy się można tak to nazwać. Ale gdy ja pytam o spotkanie to ciągle nie prędko bo w wakacje była u babci. teraz to nawet już nie pytam bo się narzucam. I tak pisaliśmy dalej, miało być ognisko więc zaprosiłem ją razem z jej bratem (mój kumpel) jednak coś im przeszkodziło, kolega napisał aby ze nie mogą i żebym przyjechał na następny dzień na imprezę w ich strony. Dodał też ze ona ma popsuty tel. Zdenerwowało mnie to troche ale kit powiedziałem zdarza się a jej się wczoraj przypomniało o 23 i napisała ze miałem byc i pytała sie jak spedzam wieczór.

CO Ty na to?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

marcinx260494 pisze:
Marcin194, a teraz mi pomóż.

Poznałem na zakończenie roku siostrę kolegi nie przywiązywałem do niej uwagi bo miałem inne koleżanki. Trochę się zdziwiłem bo zaraz na portalach zaproszenia od niej i koleżanek, które tam były. Ale mniejsza z tym. Później nadarzyła się okazja, że znalazłem się na tej samej imprezie co ona. I tam szmery bajery potańczyliśmy. Dała chętnie nr buzi też na rozstanie. Widziałem ją później 3 razy. Ciągle piszemy poznajemy się można tak to nazwać. Ale gdy ja pytam o spotkanie to ciągle nie prędko bo w wakacje była u babci. teraz to nawet już nie pytam bo się narzucam. I tak pisaliśmy dalej, miało być ognisko więc zaprosiłem ją razem z jej bratem (mój kumpel) jednak coś im przeszkodziło, kolega napisał aby ze nie mogą i żebym przyjechał na następny dzień na imprezę w ich strony. Dodał też ze ona ma popsuty tel. Zdenerwowało mnie to troche ale kit powiedziałem zdarza się a jej się wczoraj przypomniało o 23 i napisała ze miałem byc i pytała sie jak spedzam wieczór.

CO Ty na to?

Widać musiałeś się jej spodobać... Dobra robota :wink:
Jednak na moje poznawanie się przez SMS to niezbyt dobry pomysł... Tak szybko kształtuje się przyjaźń... pokazujesz jej tym zrozumienie, i nie zapraszając jej na spotkanie w rzeczywistości sprawisz że będziesz mniej dla niej interesujący! Zbyt często z nią pisząc przekazujesz jej , że nie masz ochoty być z nią, bo zbyt często pisząc nie pozwalasz jej poznać Ciebie w rzeczywistości! Kobieta to stworzenie emocjonalne! A emocje wiążą się ze zmysłami, bo to one wywołują wspomniane wcześniej emocje! Po prostu musi Cię poznać wszelkimi zmysłami! Poprzez wzrok, słuch, węch, na dotyku kończąc! Zbliżenie się do Ciebie w formie cielesnej może często być przejawem właśnie takiego zaintreresowania tobą, poznawania :wink: Mała anegdota... Słyszałeś kiedyś że rekiny badają gryząc? Rekin gdy zobaczy coś ciekawego zacznie to gryźć :wink: Podobnie jest z dziewczynami! Gdy widzą ciekawego faceta, który im się podoba, zaczynają go obserwować, słuchać z przejęciem, zaciągają się zapachem jego perfum... W końcu klepią, uderzają delikatnie, często w pierś bądź brzuch... A wreszcie całują!

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Marcin194 pisze:
Jednak na moje poznawanie się przez SMS to niezbyt dobry pomysł... Tak szybko kształtuje się przyjaźń... pokazujesz jej tym zrozumienie, i nie zapraszając jej na spotkanie w rzeczywistości sprawisz że będziesz mniej dla niej interesujący!

O! I to jest cała prawda :)

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Karol85 pisze:
Marcin194 pisze:
Jednak na moje poznawanie się przez SMS to niezbyt dobry pomysł... Tak szybko kształtuje się przyjaźń... pokazujesz jej tym zrozumienie, i nie zapraszając jej na spotkanie w rzeczywistości sprawisz że będziesz mniej dla niej interesujący!

O! I to jest cała prawda :)

Dzięki, staram się jak mogę pomóc...

Z drugiej strony... Postawcie się na miejscu pięknej dziewczyny! 90% chłopaków będzie miłych i na każde jej zawołanie... będą starać się żeby wszystko było super i cacy... Ale tą dziewczynę zainteresuje nie ten miły! Ten miły to dobry materiał na kumpla! Największe wyzwanie dla niej to ten z 10% który będzie udawał że jej nie zauważył itd. i to ona zacznie się o niego starać!

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 20:46 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kazda sie rozmazuje :)

limak1808 pisze:
ja bym był na takiego chetny
limak1808 pisze:
bym go
limak1808 pisze:
trzepał

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
A tak robiąc OT w temacie OT... Czy "Det" w Twoim nicku ma coś wspólnego z Nissanem?
Nie, to początek nazwiska :P I jak się robi cytaty ? Bo nie ogarniam tego :P

Cytuj:
Nie chce chłopaka, to w 90% znaczy że nie chce Ciebie, a mówi to delikatnie, jak tylko może... A ";*" to tylko dwukropek i gwiazdka... Często nawet tak do najlepszego kumpla pisze, to żaden przejaw miłości! Chcesz spróbować z tą pierwszą to ryzykuj rozczarowaniem... Ale dlaczego by nie spróbować z obiema?

Wiesz co, z jednej strony ciekawy pomysł :D Ale nie wiem czy ja tak potrafię, ale chyba spróbuję :cool: Poza tym ona nie powiedziała mi że nie chce chłopaka, tylko z tego co do mnie napisała tak wywnioskowałem, ale od tamtego czasu trochę się zmieniła. Więcej ze sobą piszemy, praktycznie co dzień, z reguły to ona pisze pierwsza, nie wiem, zobaczymy za 2 tygodnie w sobotę, może trochę szybciej :P

Tytuł:

Pojazd:
Witam. Postanowiłem napisać bo mam problem z pewną dziewczyną. Kompletnie niewiem jak się zachowywać. Bardzo mi na niej zależy. Ale przejdźmy do konkretów. Chodzimy razem do jednej klasy. Piszemy często na gg sms. Ostatnio w wakacje nawet spotkałem się z nią 3 razy ale wraz z nią była jej siostra cioteczna. Wydaje mi się że ona przy niej jest jakaś taka pewniejsza siebie i wgl. No mi to niby odpowiadało. Problem polega na tym że w szkole kompletnie nie wiem jak mam się zachowywać. Szczególnie gdy jest w towarzystwie swoich koleżanek. Niema praktycznie lekcji na której bym na nią nie spojrzał co takiego robi itd. Jak mam się zachowywać w towarzystwie jej koleżanek. Głównie chodzi mi oto jak do niej zagadać w momencie gdy z nimi przebywa ? Na lekcjach tak samo. Nie interesują mnie dziecinne zaczepki bo poprostu chyba z tego wyrosłem. Byłbym wdzięczny jakby ktoś udzielił mi jakichś rad :) Pozdro

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

^DawiD^ pisze:
ale nie chce sie jej narzucać, bo jeszcze nie jestem na to gotów

Nie chcesz się narzucać, podczas gdy ona nie mal się przed Tobą rozkłada? :lol:
Wszystko zależy od tego jak ją traktujesz w swojej psychice... Nie możemy z góry zakładać "Ona będzie moja"... To spowoduje że będziesz przy niej sztywniejszy i będziesz się bardziej stresował! Po prostu dąż do tego żeby została Twoją dziewczyną ale nie zakładaj sobie tego z góry! Trzeba się liczyć z możliwością porażki :wink: Skoro twierdzisz że nie jesteś gotów, to później stracisz jej zainteresowanie! Teraz, albo wcale!

Pyle pisze:
chodzi oto ze ja pojade do jej kolezanki bo jej kolezanke tak jak by lepiej znam i wlasnie nie wiem jak do niej do tej Ewy podejsc itp, jak do niej zagadac, o czym z nią gadac, bo niby ja gadam ale to tak leci, czesc, no siema, co tam, a nic, no u mnie tak samo, aha i kurde dalej nie wiem co mowic. Chicialbym jakos zebym z nią bardziej tak przbywał niz z tą kolezanką jej ;p wiadomo oco chodzi.

Nie ma czegoś takiego jak tekst na podryw i " o czym z nią mogę gadać"... Dziewczyna, choć nie wiem ile argumentów masz przeciw, to też człowiek jak każdy chłopak! Rozmawia się tak samo i o tym samym :wink: może w lekko inny sposób...

Pyle pisze:
czy juz na 1 starcie moge odrazu ją wiadomo gdzies nie wiem polaskotac itp, nie znam sie nie wiem czy to dziewczyny lubią tak na start ;p.

"Co dziewczyny lubią"... Każda jest inna :wink: Od jednej możesz za to dostać w pysk, a druga rozłozy Ci się na miejscu czekając na więcej, jeszcze inna potraktuje to jako koleżeńską igraszkę :wink: Możesz śmiało spróbować ;)

Pyle pisze:
wiec poradzcie o czym rozmawiac tak głównie, a nie ze ktos powie o filmach ale co mozna o filmach itp rozmawiac, tak rozwincie tą mysl.

j.w. nie ważne o czym mówisz, ważne jak to robisz!

Pyle pisze:
licze na was, bo jutro chyba do niej pojade. :P bo u mnie najgorsze jest to ze stres lapnie i ani me ani be ja ;/ i tlyko w myslach co tu gadac itp.

To jest to o czym pisałem wyżej! Nie myśl o tym jaka jest ładna i tak dalej! Nabierz dystansu, nie zachowuj się jak Romeo, bo skończysz w grobowcu z nożem w piersi...

Jeśli wiesz i widzisz że dziewczyna zerka na Ciebie, są dwie opcje... Zapomniałeś się dziś ogolić, wyglądasz obleśnie, bądź masz dwie inne skarpetki, po prostu wyglądasz jak idiota/ "klałn"/ pajac... Jeśłi wyeliminowałeś pierwszą opcję, co oznacza druga opcja? Zainteresowanie... Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile okazji na podryw ominęliście... Czy dziewczyny zerkają na "towar" pod postacią chłopaków? Pewnie! Jednak one ukształtowały to tak, że robią to z większą finezją i mniejszym zwracaniem na siebie uwagi! W porównaniu do nas są mistrzyniami flirtu! Kobieta nie powie Ci wprost "Podobasz mi się"
Jeśli idziesz na wprost dziewczyny a ona popatrzy się w Twoje oczy i uśmiechnie sie gdy spotka Twój wzrok, to może być oznaką zainteresowania! Dziewczyna siedzi blisko Ciebie, nagle zaczyna poprawiać włosy, swoje ciuchy czy i... To przejaw wysyłania znaku "Idioci patrzcie na mnie, zobaczcie zainteresujcie się mną"

wszystko zależy od sytuacji :wink: nie każde takie zachowanie to przejaw zainteresowania...

Tylko, zainteresowanie nie jest równoznaczne z "bierz mnie tu i teraz, a najlepiej na hiszpana" Jeśli dostrzeżesz przejaw zainteresowania, nie czekaj... Zadziałaj... podejdź, uśmiechnij się i zarzuć coś w stylu "Hej! Wyglądasz na ciekawą osobę, chciałbym Cię poznać, (wyciągnij karteczkę z kieszenii i długopis, napisz swój numer tel.) jeśli będziesz się nudzić, napisz." Jeśli jej się spodobałeś napisze na 100%! Bardzo ważne jest, abyś podszedł do tego na luzie, bez stresu, traktuj to jako zabawę! Ważne jest w jaki sposób do dziewczyny mówisz... Nie mów do niej jakby była kimś ważniejszym! Wbrew pozorom kobiety tego nie lubią... Jak będzie się czuć bezpiecznie z chłopakiem który uważa dziewczynę za lepszą/silniejszą odważniejszą?