Dzisiaj jest 12 lut 2025, 21:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
przemek.99 pisze:

Podobno 1.8IS to szatan :P

Taki szatan że jak wykorzystujesz pełną moc silnika to pada po kilkunastu kkm. Jak dla mnie BMW to tylko od 6 cylindrów i 2.5. 2.0 jest niedorobione pali tyle co 2.5 a jedzie ... nie jedzie... :roll:

piotrek1993 pisze:
silniki jakie warto polecić to 2,5 lub 2,8 . ten drugi jest wręcz bezawaryjny dosłownie .

Tak bezawaryjny owszem jak dbamy o przepływki i komputer vanosa - co w polsce jest dość problematyczne jak próbowałem w e38 podłączyć plug'a to żaden warsztat i nawet aso nie chciało tego zrobić bo oni nie mają na to pozwolenia... Najlepszy piec to jak dla mnie 2.5 3.5 i 4.0 wszystkie bez vanosa - to fajna technologia owszem ale hondzie vtec wyszedł 100x lepiej :twisted:

Te silniki co wymieniłem są nie do zajebania co sam kilkukrotnie potwierdziłem wymieniając w nich tylko olej i świecie przez dłuuuugi czas użytkowania. Teraz w niemczech jeżdze E39 4.4 i stwierdzam że jednak 4.0 lepiej jeździ - i również mniej pali przy dynamicznej jeździe.

piotrek1993 pisze:
ciekawe ile pali 332 :D

Nie ma czegoś takiego jak 332 jest tylko M3 albo pseudo M3 po swapie ;]

kamil_95 pisze:
Co do e36 to tylko i wyłącznie w coupe. .

No i Cabrio. Reszta bleee...

DrivterGSI1 pisze:
U mnie po mieście jeździ e34 ,która z tyłu na klapie ma 2.5 TDS a z przodu na grilu M5 :mrgreen:

Kombi z jakimś innym zderzakiem nie pod kolor xDD

piotrek1993 pisze:
ecz jest to zwykły samochod "bez serca" jak dla mnie. bmw dla mnie ma coś w sobie.

... Akurat BMW i Alfa mają bardzo podobną filozofie, i jeśli chodzi o serce i dusze to alfy nie może nic pobić a zwłaszcza bmw .... BMW to jest moc. Dusza to jest właśnie alfa :D

Dla mnie akurat E36 to jest zwyczajny wiejski klocek. Oklepany i przelatany przez każdą wieś. E34, E30 to już klasyki i są to bardzo piękne samochody, za to sprzedaży E38 będę żałował do końca życia :D Ale jednak to co piszą niektóre osoby na tym forum to totalna głupota.... :roll: Jak słyszeliście coś od niewiadomo kogo to nie klepcie na lewo i na prawo tylko zachowajcie dla siebie bo słyszałem na tym forum takie ''inwencyjne'' opinie o niektórych samochodach że strach się bać. :<

^^

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Preston, niektóre e36 są naprawdę wieśniackie i oklepane, lecz jest jaszcze kilkaset egzemplaży gdzie e trzydziestki szóstki są piękne :)

Malina pamiętamy[*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6