Dzisiaj jest 24 lut 2025, 23:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ford mustang GT
*

Pojazd:
Siemka,

Mam pytanie czy miał ktoś z tym samochodem do czynienia? Czy będzie on dobry na 1 poważny samochód? (od 16r życia jeżdżę saicento po bocznych drogach prawie codziennie z 9 tys km zrobiłem nim łącznie). A jako, że wyrobiłem sobie prawko tak jak się z tata umówiłem funduje mi 1 samochód (budżet to około 80 tys zł.). Tak myślałem po tym jak zobaczyłem na allegro ich ceny to myślę, że mnie będzie stać na jakiś przyzwoity egzemplarz :D

Co myślicie o tym samochodzie?

Bo grunt to podstawa.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jeżeli masz w hooj kasy to bierz..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
80tyś gdybym miał na wydanie to brałbym bez zastanowienia Mitsubishi Evolution IX albo X ;)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Bierz mustanga ;]
Bedzie ogień !:d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
spalanie ...... przy tej cenie wahy ;/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
JaJeCkO, powiem tak jak stac cie na samochód to i na paliwo też,
jak ja bym takiego miał to nie miał bym za co jeść :D

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
U mnie w okolicy ma koleś Mustanga Gt i jest na gaz :lol: :D :D

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chodzi ci o takiego ?

http://allegro.pl/ford-mustang-gt-4-6-i1547207397.html

Czy takiego ?

http://allegro.pl/ford-mustang-gt-manua ... 67152.html

Po co ci take auto ? :shock: chyba tylko dla szpanu i pochwalic sie sasiadowi. Ubezpieczenia przeglad itd... bedzie kosztowało cie około 900zł ( Mojej mamy :P Peugeot 206 2000r 2.0 kossztowały te duperele koło 600zł z znizkami ...) . Nie mówiac o spalaniu :lol: a bezyna coraz drozsza, a ruska to chyba go nie zalejesz :D. Twoja kasa rób co chcesz tyle odemnie Dziekuje Dobranoc :wink:

Panujesz nad motocyklem?. To znaczy, że jedziesz za wolno!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Ja jednak na pierwszy samochód wolał bym coś bardziej "bezpiecznego"

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dokładnie coś bezpieczniejszego a cena wachy i takie auto to niemiłosierne wydatki :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Snoobizm i tyle.

http://demotywatory.pl/1377727/Zawod

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mój wujek kupił volvo xc 90 ja ci to polecam wygoda i spalanie też małe a o przyśpieszeniu i v-maxsie nawet nie mówię;) le twoje siano rób jak chcesz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:

Po co to ? Może ma i bogatego tatę, ale to nie nasza sprawa. Temat jest o Mustangu, a nie o wrzutach.

toreldosek, jeździłeś Mustangiem ?

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
*

Pojazd:
To zależy kto płaci za paliwo i w ogóle za wszystko ale ja na pierwszy samochód bym nie chciał tak drogiego samochodu. Szkoda będzie jak rozbijesz bo takimi samochodami wolno się nie jeździ. Jak jak bym miał wybierać to wybrałbym Bmw e46 fajnie zrobioną lub serie i sam zrobił ją fajnie. Na pierwszy samochód kup coś tańszego do 20tyś pojeździj trochę i dopiero bo naprawdę szkoda będzie w razie czego.

Tytuł:
*

Pojazd:
creative pisze:
toreldosek, jeździłeś Mustangiem ?

Mustangiem nie jeździłem, ale jeździłem/jeżdżę o wiele mocniejszym sprzętem np. audi r8 taty, ale już się tata denerwuje, że mu ciągle zabieram auto i musi innym jeździć (to jego ulubiony samochód, więc wiecie :P). A saicento jeździłem przed zdaniem prawka (na polnych i mało uczęszczanych drogach) , a teraz pożyczam od samochody rodziców.

Ma to być samochód, szybki, do jazdy głównie po mieście, ew. jakieś wypady nad morze w wakacje, ale to takie pojedyncze wycieczki, przy okazji nie za duży, nie za niski, i ładnie wyglądający dla tego mustang GT tak mi się spodobał.

czarekcw jakbyś chciał wiedzieć mam już stały dochód, bo na 18 dostałem 2 stacje benzynowe od taty, ale mam zamiar iść na studia (mimo, że mógłbym już leżeć i się bawić), potem po zebraniu funduszy mam zamiar stworzyć coś własnego i to samemu rozwijać. A to że mam akurat taką sytuację w domu to chyba nie świadczy, że jestem snobem, no chyba, że to moja wina, że nie urodziłem się w ubogiej rodzinie...

Bo grunt to podstawa.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
Też bym chciał :D najwyżej moge liczyć na poloneza od rodziców ale i tak sie ciesze :d

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Powiem tak mając 80tyś na pewno kupiłbym hybrydę a dlaczego? bo właśnie zaczęła się ich era, ale również mało palą i są ekonomiczne ale i są też najbardziej opłacalne w zakupie patrząc na aktualne czasy, ale i pod względem bezawaryjności wypadają też bardzo dobrze więc jeżeli miałbym brać mustanga wziąłbym hybrydę bo jeżeli to ma być pierwszy samochód to lepiej coś stonowanego bezawaryjnego i nie za mocnego a co najważniejsze z przednim napędem a uwierz mi mając 300-500 koni pod stopą i tył napęd możesz rów zaliczyć.

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
toreldosek pisze:
Mustangiem nie jeździłem, ale jeździłem/jeżdżę o wiele mocniejszym sprzętem np. audi r8 taty, ale już się tata denerwuje, że mu ciągle zabieram auto i musi innym jeździć (to jego ulubiony samochód, więc wiecie :P ). A saicento jeździłem przed zdaniem prawka (na polnych i mało uczęszczanych drogach) , a teraz pożyczam od samochody rodziców.

Ma to być samochód, szybki, do jazdy głównie po mieście, ew. jakieś wypady nad morze w wakacje, ale to takie pojedyncze wycieczki, przy okazji nie za duży, nie za niski, i ładnie wyglądający dla tego mustang GT tak mi się spodobał.

czarekcw jakbyś chciał wiedzieć mam już stały dochód, bo na 18 dostałem 2 stacje benzynowe od taty, ale mam zamiar iść na studia (mimo, że mógłbym już leżeć i się bawić), potem po zebraniu funduszy mam zamiar stworzyć coś własnego i to samemu rozwijać. A to że mam akurat taką sytuację w domu to chyba nie świadczy, że jestem snobem, no chyba, że to moja wina, że nie urodziłem się w ubogiej rodzinie...

Gdyby to wszystko było prawdą (czego ja dochodzić nie zamierzam) to z takimi pytaniami ja osobiście nie zwracałbym się na forum. Czemu? Bo mając takie zaplecze jak hajs, układy, znajomości to wśród nich obracałbym się i rozmawiał na temat interesów a nie na forum... No ale niektórych może to rajcuje że pochwali się dobytkiem staruszków :mrgreen: . Choć ja do biednych nie należę to i tak nic szczególnego o sobie nie piszę bo po co?

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
razor99, dobry pomysł z tą hybrydą :D .

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
*

Pojazd:
czarekcw pisze:
toreldosek pisze:
Mustangiem nie jeździłem, ale jeździłem/jeżdżę o wiele mocniejszym sprzętem np. audi r8 taty, ale już się tata denerwuje, że mu ciągle zabieram auto i musi innym jeździć (to jego ulubiony samochód, więc wiecie :P ). A saicento jeździłem przed zdaniem prawka (na polnych i mało uczęszczanych drogach) , a teraz pożyczam od samochody rodziców.

Gdyby to wszystko było prawdą (czego ja dochodzić nie zamierzam) to z takimi pytaniami ja osobiście nie zwracałbym się na forum. Czemu? Bo mając takie zaplecze jak hajs, układy, znajomości to wśród nich obracałbym się i rozmawiał na temat interesów a nie na forum... No ale niektórych może to rajcuje że pochwali się dobytkiem staruszków :mrgreen: . Choć ja do biednych nie należę to i tak nic szczególnego o sobie nie piszę bo po co?

Ahh no tak, bo ja w wieku 18 lat mam już, układy i znajomości z kolegami z liceum :roll: Myślisz, że jako 18 latek mam już jakieś wielkie znajomości? OK mam kolegów i koleżanki, ale oni raczej na motoryzacji się nie znają i nie mógłbym za bardzo o czym porozmawiać na ten temat. I cos chyba masz z głową jak dla ciebie pieniądze=układy, znajomości, przekręty itp.

Bo grunt to podstawa.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna