Dzisiaj jest 04 gru 2024, 19:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tu chodzi o wasze bezpieczeństwo, nawet jak ten kask kosztuję 200 zł, ale tak naprawdę to jest "nic". Ja mam kask za 1200 zł, a jeżdżę Aeroxem, lecz wiem, że w przypadku jakiegoś wypadku mam głowę bezpieczną. Podziwiam tych co się nie boją jeździć w takich kaskach. Nigdy nie widziałem tego kasku, ale sądząc po cenie jest on podobny do kasku "Tiger". Jak się coś kupuję to trzeba kupić coś porządnego.

Stage6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6, szkoda że nie każdy może sobie pozwolić na wydatek rzędu 1200zł. :/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Stage6, no sory ale jeśli ja z ledwością uzbierałem kasę na skuter za 4k, w tym ojciec trochę dołożył to kask za 1/4 ceny skutera to dla mnie głupota. Taki Lazer LZ6 albo coś podobnego w zupełności wystarczy na skuter.. chyba, że rozwijasz na nim prędkości rzędu 200km/h no to już nie :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nie miałem na myśli żebyście sobie kupili kask, który kosztuje 1/4 skutera, bo wiem, że nie wszystkich stać na taki kask. Ale mój kolega ma np. kask Lazer nie pamiętam modelu ale dał za niego około 350 zł i jest naprawdę zadowolony, kask jest wytrzymały itp. Miałem na myśli, że jak kupować kask to kupić porządniejszy. Macie te 200 zł na kask Yohe, a nie możecie trochę więcej kasy włożyć w kask, jeszcze jedne takie 200 zł i macie kask np. Lazer. A po drugie mój kolega kupił ostatnią taki sam kask jak mój AGV tylko, że kask był trochę używany, lecz nie dał za niego 1200 zł, a dał 550 zł. Także naprawdę ja bym wolał troszeczkę uzbierać na kask i kupić lepszy, przynajmniej bym wiedział, że mam głowę bezpieczną. Ja chcę tylko Wam pomóc nie sugerowałem się tym, żebyście kupili kask za 1200 zł, ale lepiej poczekać i kupić dobry kask.

Pozdrawiam
Stage6

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6, zgadzam sie z toba mam kask kiwi za 550zl i mialem juz wypadek z kolega ktory mial kask yohe za 260zl wygladajacy na solidniejszy od mojego jednak po wypadku i lezeniu w rownie mnie tylko szybka odpiela sie ale nie polamala a on zbieral czesci od kasku jak od skutera

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kaski YOHE te koło ceny 150zl to wielki SHIT!! Osobiście go sam posiadam.. Jadąc w nim wszystko szumi trzeszczy nic nie jest wyciszony!! NIE POLECAM

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mam ten kask bardzo wygodny szybka nie paruje dośc cicho lakier schodiz po 2 latach troszke szkoda ale ogólnie kask super

Obrazek
Obrazek
TUNING PIERWSZA SPRAWA :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3