Dzisiaj jest 26 lis 2024, 15:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
klenies napisz do mnei na pw to ci doradze konkretnie bo ja się znam na tzr a reszta tutaj ma zielone pojęcie na temat tuningu i doboru zębatek. do seryjnej tzr wystarczy zmiana dyszy na 105 oraz
zębatki 12 na 60 lu 12 na 47 które zaleca producent. Wydech do serii tzr polecam mvt conti scr corse hand made malossi polini metrakit Ninja Open Jolly Moto Yasuni r2 . odradzam zakupu leo vince bo to szmelc . Strasznie hałasuje. HEbo to już kolejny badziew a o tecnigasie nei wspomne można od razu do kosza wyrzucić bo jest tandetny.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
nie wiem skąd bierzesz takie informacje że tecnigas to tandeta

jakoś mam u siebie drugiego już g-boxa i jest akurat jak na codzienną jazdę bez piłowania bo ma rezo nisko a z tą tandeta nie wiem o co ci chodzi bo jakoś nigdzie nie pęka ani nic

Tytuł:

Pojazd:
soltys13 pisze:
leo vince bo to szmelc . Strasznie hałasuje. HEbo to już kolejny badziew a o tecnigasie nei wspomne można od razu do kosza wyrzucić bo jest tandetny.

Nie wiem skąd bierzesz takie informacje :roll: Miałem v6 mam tecnigasa g boxa. Hebo słyszałem i widziałem i jest ładny optycznie i osiągi też zadowalające. Przedstaw jakieś fakty a nie piszesz bzdety które jacyś znachorzy ci powiedzieli :/

Tytuł:
*

Pojazd:
soltys13 pisze:
odradzam zakupu leo vince bo to szmelc . Strasznie hałasuje. HEbo to już kolejny badziew a o tecnigasie nei wspomne można od razu do kosza wyrzucić bo jest tandetny.

moim zdaniem leo vince, tecnigas oraz hebo nie podlegają żadnej złej krytyce duzo osob je chwali i sa zadowoleni z zainwestowanych pieniedzy w wydech dlatego nie znam powodu dlaczego mowisz ze sa do wyrzucenia nie wiem moze kupiles je wszystkie i ci sie nie podobaly i wywaliles ale to już twoj problem :/

a propo tego gaźnika to czytełem ten artykuł kilka razy i powiem szczerze ze nie bardzo rozumiem jeszcze tą regulację mozna to jakos prosciej opisac bo to troche pokrecone jest :) http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=30120

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
seb94 pisze:

jakoś mam u siebie drugiego już g-boxa i jest akurat jak na codzienną jazdę bez piłowania bo ma rezo nisko a z tą tandeta nie wiem o co ci chodzi bo jakoś nigdzie nie pęka ani nic

Tandetnie jest wykonany. Po przebiegu 6 tyś km jest do wyrzucenia. w ogóle Tecnigas to słaba firma. Na zachodzie rzadko kto to montuje do swojego moto.

karol159620 pisze:
soltys13 pisze:
leo vince bo to szmelc . Strasznie hałasuje. HEbo to już kolejny badziew a o tecnigasie nei wspomne można od razu do kosza wyrzucić bo jest tandetny.

Nie wiem skąd bierzesz takie informacje :roll: Miałem v6 mam tecnigasa g boxa. Hebo słyszałem i widziałem i jest ładny optycznie i osiągi też zadowalające. Przedstaw jakieś fakty a nie piszesz bzdety które jacyś znachorzy ci powiedzieli :/

Leo Vince strasznie hałasuje po przejechaniu tzr'ką trasy 120 km białem dość hałasu. Osiągi i przyspieszenie na zębatkach 12/47 przeciętne . Muł między 8-9 tys obrotów.
Jeśli chodzi o hebo to miałem tu na myśli hebo New Performer. Nie wiem jak dla ciebie ale jak liczy się tylko dla ciebie dźwięk a nie osiągi no to wybacz nie mammy o czym gadać. Znam lepsze wydechy niż te tutaj co podałeś

klenies10 pisze:
soltys13 pisze:
odradzam zakupu leo vince bo to szmelc . Strasznie hałasuje. HEbo to już kolejny badziew a o tecnigasie nie wspomne można od razu do kosza wyrzucić bo jest tandetny.

moim zdaniem leo vince, tecnigas oraz hebo nie podlegają żadnej złej krytyce duzo osob je chwali i sa zadowoleni z zainwestowanych pieniedzy w wydech dlatego nie znam powodu dlaczego mowisz ze sa do wyrzucenia nie wiem moze kupiles je wszystkie i ci sie nie podobaly i wywaliles ale to już twoj problem :/

Dużo osób je chwali bo nic innego nie ma a ich portfele są żetka powiem oszczędne.
Jak ktoś ma dostęp do części z zachodu bezpośrednio to ceni sobie inne marki które u nas są mniej popularne. Zalecam koledze poczytanie niemieckiego forum dyskusyjnego na temat am6 lub tzr to powiedzą całą prawde. JA się kłócić nie będe ale już montowałem rózne wydechy i testowałem. Od 3 lat zajmuje się naprawami TZR tuningiem i naprawami głównymi silników AM6 wiec wiem co jest dobre a co jest szmelcem.

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 9:41 przez soltys13, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
soltys13, A co sądzisz o wydechu Ninja LowBoy?

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:

Pojazd:
soltys13, załóż wydech reverse albo yasuni i kręć moto do 12tysięcy rpm. Powiem inaczej może po prostu twój moto jest tandetny :roll:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
soltys13 pisze:
seb94 pisze:

Tandetnie jest wykonany. Po przebiegu 6 tyś km jest do wyrzucenia. w ogóle Tecnigas to słaba firma. Na zachodzie rzadko kto to montuje do swojego moto.

6 tyś??

moje oba mają ponad 10 tyś i poza tym że jednego ktoś srebrzanką pomalował a drugiego oszlifował nigdzie nie ma pęknięć itp

z końcówką oryginalną chodzi cicho a w środku nic nie lata

to że wyśmiali cie na innym forum nie oznacza że teraz tutaj będziesz ludziom prawił i Będa cię słuchać jak Boga

parę nieprzyjemności było z zamówieniami... a może sam się przyznasz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wojak pisze:
soltys13, A co sądzisz o wydechu Ninja LowBoy?

Jeśli taki masz to jest to unikatoawy wydech i jest zajebisty.
Trudno dostępny . Osiągi i dźwięk oraz Firma sama mówi z siebie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam właśnie taki w dobrym stanie ale szczerze Ci powiem ,że nie jest to jakaś rewelka wolałem dopplera.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie lepiej sobie pod cylinder wyspawać? taniej,lepiej,i kształt jaki chcesz :lol:

70cc china ported na org głowicy
tec eco 17.5 dysza 65
top racing ng rolki 4.5g
chińskie sprzęgło 110mm na czerwonych sprężynkach od serii spitfajta
seria docisk
wydech sito plus
vmax ok 100km/h przy wciskającym w fotel przyśpieszeniu dzifko!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
to zależy przy jaki mcylku masz ten wydech doppler są dobre zwłaszcza najnowszy model Doppler WR7

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ten doppler współpracował z Top Preformances 70ccm.A ta Ninja współpracuje z serią.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fakt ninja średnio wypada na seri lepiej radzi sobie ze sportową 50 tką czy 70 tką lecz to też kwestia dobrej regulacji.

seb94 pisze:
soltys13 pisze:
seb94 pisze:

6 tyś??

moje oba mają ponad 10 tyś i poza tym że jednego ktoś srebrzanką pomalował a drugiego oszlifował nigdzie nie ma pęknięć itp

z końcówką oryginalną chodzi cicho a w środku nic nie lata

to że wyśmiali cie na innym forum nie oznacza że teraz tutaj będziesz ludziom prawił i Będa cię słuchać jak Boga

parę nieprzyjemności było z zamówieniami... a może sam się przyznasz

Udowodnij mi z jakimi zamówieniami był u mnie problem. i na jakim forum niby mnie wyśmiali. Spojrzałbyś na moja byłą tzr to twoja wygląda blado przy niej. Radze nie wszczynaj awantur i nie rzucaj oszczerstw na mój temat jak nie masz potwierdzeń!!

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 21:29 przez soltys13, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
karol159620 pisze:
soltys13, załóż wydech reverse albo yasuni i kręć moto do 12tysięcy rpm. Powiem inaczej może po prostu twój moto jest tandetny :roll:

Noto kręć mądralo. Ciekaw jestem w jakim czasie silnik ci zdechnie a od ciskania na 12 tyś caly czas.

Tytuł:

Pojazd:
soltys13 pisze:
Noto kręć mądralo. Ciekaw jestem w jakim czasie silnik ci zdechnie a od ciskania na 12 tyś caly czas.

napisałem że skoro tobie wszystkie wydechy nie pasują to masz sobie kupić i kręcić wysoko, jak wydechy tecnigas, hebo, leo itd ci nie pasują. Czytaj ze zrozumieniem :roll:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dla mnie te wydechy są po prostu przereklamowane nic nadzwyczajnego nie oferują. Płącisz tylk o za marke . Ja znam lepsze i za podobną kase ot tak po prostu.

Tytuł:
*

Pojazd:
soltys13, To możesz podać nazwy wydechów do serii ??? lub 70c około 14 koni ???
Byłbym wdzięczny . :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
pisz na pw nieęde robił reklamy . napisz jeszcze jakeigo poziomu masz cylek.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak napiszesz tutaj to nie tylko jedna osoba na tym skorzysta, od tego jest właśnie forum. Przyda się na pewno.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna