Dzisiaj jest 02 sie 2025, 17:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
marcinek pisze:
senda jest stara . a moja rs jeszcze starsza . nie zamierzam jej odmładzać, rocznik jest wbit w papiery i tyle

brawa dla tego pana :)

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Chudy18 pisze:
Marcin194 rozp... Mi nadgarstki tymi słowami . Połowa mielocha jeździ starszymi modelami i się zachwycają a ty mówisz stara senda śmiech na sali . Gdybyś miał taką byś tu pisał oczywiście senda najlepsza. Ludzie jak macie gorszę gówn... Od tego to nie piszcie takich głupot .

TAK JEST TO SUPER OFERTA!!
Lepiej kupić nową niż od kogoś i robić za miesiąc albo zobaczyć że jest po wypadku

Stary model względem tego co produkują teraz, pasuje? :roll:
Nie spuszczałbym się nad sendą bo nie takimi pojazdami jeździłem i nie takie miałem...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak zmieniając temat . dla mnie wgl żadna frajda mieć nowy motorek . jeździsz jeździsz i nic sie nie zepsuje . koledzy maja zabawe dłubią w motorkach ;d a tu lipa nie ma nad czym popracować

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pewka oczywka też mam frajdę zwłaszcza jaki mi łożyska siądą na korbowodzie cały silnik do roboty a do tego pójdzie sporo kasy ale przecież co to jest przecież koledzy mają zabawę dłubiąc w motorze i jest fajnie bo jest nad czym pracować i się denerwować.

Popieram akcję przeciwko podpisaniu ACTA przez Polskę i domagam się szerokich konsultacji społecznych dotyczących wszelkich działań dotyczących podpisaniu ACTA.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Pewka oczywka też mam frajdę zwłaszcza jaki mi łożyska siądą na korbowodzie cały silnik do roboty a do tego pójdzie sporo kasy ale przecież co to jest przecież koledzy mają zabawę dłubiąc w motorze i jest fajnie bo jest nad czym pracować i się denerwować.

o i tu jest twój prooblem . użalasz sie nam bo twój motorek 2006 wypluwa już korbe. mam 6 lat starszy motorek niż twój i nie nażekam na takie problemy bo odpukać mam drobne rzeczy do naprawy przy których aż miło posiedzieć. nie musisz mieć pretensji do całego świata że twój motorek prawdopodobnie sie sypie ( inaczej byś takich pierdół nie wypisywał )

Obrazek

Ostatnio zmieniony 03 lut 2012, 23:28 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pewnie ci będzie przykro to słyszeć ale mój motor jest po full remoncie i czeka na sezonik tak więc nie muszę się użalać. :cool:

Popieram akcję przeciwko podpisaniu ACTA przez Polskę i domagam się szerokich konsultacji społecznych dotyczących wszelkich działań dotyczących podpisaniu ACTA.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy18 pisze:
nie muszę się użalać. :cool:

to poco to robisz?

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A czy ja się użalam? Ja po prostu chcę wam uświadomić że lepiej kupić z salonu starsze moto które nie było używane niż repcia od kolesia który nie szanował moto i jest rozj... A większość z was to naiwni (POLSKIE POLACZKI PL) i wolą sobie kupić stare rozj... Za podobną cenę .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy18, tez jestes taki z tych którzy mysla ze jak moto stało 3 lata na magazynie to stało bez bicia ? ja cos wiem o tym jak to wyglada . oni sobie na tym jeżdża czesto palą gume ( zaprzeczysz pewnie bo nie miałes styku ) a potem stoi 2 lata nie ruszany opony zaczynaja sie niszczyc ( nie moze stac tyle w jednym miejscu ) i zaczyna sie znowu przezucanie motorka na inny magazyn zeby go w koncu sprzedac jako nowy w stanie nie idealnym . dziekuje i pozdrawiam naiwnych :)

Obrazek

Ostatnio zmieniony 03 lut 2012, 23:57 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinek, yhm są przypadki ale to i tak nie wyklucza faktu że gorszę salonowe od używanego przez kogoś . A jeżeli każdy będzie myślał twoim tokiem myślenia to nigdy nie kupi bo przecież oni gumę palili :mrgreen: . To lepiej kupić od kogoś gdzie ktoś 50 stuntował .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
jak przychodzi dostawa 50 send na magazyn to jaka jest szansa ze twoja palili gume ? żadna a jaka jest szansa że to robili sendą która stoi tam 3 lata ? no juz jakas w koncu coś w tym jest co ?

Chudy18 pisze:
To lepiej kupić od kogoś gdzie ktoś 50 stuntował .

za przeproszeniem trzeba być idiotą ,iść na oględziny motorka i nie zauważyć śladów charakterystycznych dla stuntu lub nie szanowania

nie bede sie więcej kłucic ale na pizdy nie ma rady jak ktoś nie umie kupic używanego motorka bo go każdy robi w ****** to niech kupi se rometa z salonu

Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 0:16 przez marcinek, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy18, lepiej poszukać używanego, ale nowszego.
Co szkodzi i tak pojechać go obejrzeć ?

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
widze ze 90% tego tematu to bezsensowna konwersacja nie mająca zawiązku z zapytaniem <SPAM> haha ja bym wolał kupć używkę np 2011 a lepszą wersję:D

Peugeot speedfight 2 custom>yamaha rex 2006r>simson s51 enduro>honda cb50J>Suzuki Rg80>Yamaha TZR 125 >Apka Sr 50 morini ditech>Suzuki Bandit 400:D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy18, zapytam się po raz ostatni brałeś tą DETE z salonu ? *fabrycznie nową* ?

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Tytuł:

Pojazd:
widze ze niezla rozmowqa sie rozkrecila nad tematem moim zdaniem lepiej kupicsende z 20009 r nowa za 5500 bo te 6 tys do neg jest niz sende 2010 5-8 k przebiegu ktora jest juz zkatowana..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy18 pisze:
Pewnie ci będzie przykro to słyszeć ale mój motor jest po full remoncie i czeka na sezonik tak więc nie muszę się użalać.
No na prawdę powód do dumy -.- kumpel ma NRG z 96r i do tej pory lata na nominalnym tłoku, silnik nigdy rozbierany nie był...
Widać, że masz kompleksy i to duże, skoro o jeden post tak naskoczyłeś na Marcina. Jedni lubią crossy, inni nie. Ale Ty jesteś za płytki, żeby to zrozumieć, bo Twoja 6-letnia Yamaha sie rozsypała, i zrobiłeś remont i masz tak zajebisty motor, że każdemu sie podoba. Otóż niestety tak nie jest, pogódź się z tym.

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma już tej X-Race z 09' mieli X-Race z 10' ale też nie ma zostały 2x DRD SM za 7,5k chyba +- 200ziko i obie 10' chyba.

Tytuł:

Pojazd:
klocu dzwoniles do nich czy co?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Tomasz
Cytuj:
Oferta Cenowa nie jest ofertą w rozumieniu art. 66 § 1 Kodeksu cywilnego.

Co to oznacza bo nie kumam ?

Jak prosty człowiek nie kuma to coś jest nie tak więc ...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil97, Byłem u nich w salonie.

wiechu1996, tu chodzi o to, że mogą nie mieć już 2009r za 5900 ale np. 2011 za 7800 i nie możesz się kłocić, wytoczyć sprawy w sądzie ani nic, oni mogą w ogłoszeniu napisać, że mają Sendę DRD za 1239zł, przyjedziesz z gotówką, a oni powiedzą, że to tylko ogłoszenie i rzeczywista cena to 8000 i ty nic nie możesz im zrobić, nic nie możesz od nich żądać, z dobrego serca dostaniesz ich naklejkę :P

wiechu1996, ale jak dzwoniłem to mieli rzeczywiście tą 2009r. za 5900 , tyle, że juz się sprzedała, mieli X-Race z 2010r. za 6400, ale też nie ma i zostały dwie DRD obie z 2010r. chyba za 7800 +- 200zł.

Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 20:45 przez Klocu, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2