ciezko powiedziec bo tego nie widze na oczy. . . . ale jak moze sie przez jedna rolke nie wracac? skoro mowisz ze nowe wiec nie wiem moze zły rozmiar rolek masz? widziałem juz takie wyjechane wario ze skuter max 30 jechał wario było juz prawie płaskie i rolki kwadratowe a mimo to nic sie nie działo . musisz miec cos albo zle złozone albo rolki nie takie . jak chcesz to zrob zdj tego wszystkiego jakies dokładniejsze . a slizgi w wario w jakim stanie? moze tam jest wyrobione i staje talez na jednym i wtedy moze tak byc ze jedna kantuje ale too musiałbyjm zobaczyc
. jaki to skuter?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ff ... 7d624.html tu na zdj ci zaznaczyłem na co masz zwrocic uwagee na czerwono masz zaznaczony otwor na taki bolec i na zielono miejsce w ktorym on pracuje sprawdz czy tam nie ma luzy nie jest wytarte i czy bolec nie ma tam luzu a to zakrywa blaska łapiesz ją krecisz w prawo i do góry i zejdzie ostatnio własnie miałem na warsztacie chinola z urwanym paskiem i to była własnie wina tego co ci tu pisze .