Dzisiaj jest 22 lut 2025, 16:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
sz_kamil pisze:
Jeżeli przy 90 troche go zalewa to zakładaj 85 i powinno być ok :cool:

Słuchajcie wszyscy! ;D właśnie wracam od mojego padła ;D nie dało mi i założyłem tą 75(nie miałem 80 bo mówiłem że rozwierciłem ;/) i aż się ździwiłem,... od razu jak dodałem gazu to moc na ch** xD wkońcu przyspiesza normalnie(a nie trzeba było całą manetkę żeby ruszył i jeszcze w czasie jazdy przerywał ) chodzi jak marzenie i to bez regulacji (która została z tej a90) aż sam się ździwiłem że WKOŃCU jeździ bo już myślałem że sezon pójdzie się no xd... obyło się bez pomocy mechanika... normalnie jaka podnieta ;D sory ale jaram się jak nie wiem, wszystkim bardzo dziękuje za pomoc przydała się :) Jestem wam wdzięczny :) teraz tylko jakiś wariatorek i centralka :D(jaką byście proponowali) i jakie wario(oprócz hebo ng-które ciężko dostać) aby ładnie się zgrało z Hebo NP :) Piszcie tutaj bo nie chce mi się zakładać nowego tematu i spamować ;D JESSZCZE RAZ DZ-DZIĘKI ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ja mam 17'5 motoforce i stozek polini air box iglica podniesiona na maxa i dysza 90 i troszke za mala jeszcze jest , fakt faktem to jest 50 tec hq i tez mnie to dziwi ze taka duza dysze trzeba bo inaczej nie chodzi wogle;/ na 90dyszy pali mi ok 5,5l. na dyszy 78 to buczy z filtra jak dam gaz na maxa , a na 90 jest ok ale slychac delikatnie ze jeszcze troszke mala

Zapraszam>>>>>>>>>>>]Jedyne takie w Polsce Cu$t0m zapraszam<3<<<<<<<<<<<<<<<<<<

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wsać 80 -85 i na środkowy stopień ja iglicy

wpadnij na moją tzr ! http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?f=16&t=359746

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2