Dzisiaj jest 23 lut 2025, 17:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie piszcie nic o cukru jeżeli nic nie wiecie o gospodarce. Co za ludzie...

Cytuj:
Tak się składa, że to jest wina durnego narodu. Spekulanci powiedzieli, że cukier będzie drożał więc "ciemna ludność" poleciała do sklepu kupować tony cukru ( u mnie w kauflandzie w ciągu 1 dnia sprzedano 10 ton ) po co ? Tylko taki idiota wie bądź często i też nie. Producenci oraz sklepy zaczęli podwyższać swoją marżę bo skoro można na tym więcej zarobić to czemu nie. Takie jest prawo rynku. Niedługo cena cukru spadnie do normalnej ceny.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
Czytam tak sobie tutaj i widze że dużo os nie zna rzeczywistości. Rodzice bogaci na paliwko na moto kase dadzą i wielce się wypowiada że jest suuper. Najmądrzejszy naród tak i co mi po tym... Ile znam ludzi po studiach siedzących na zmywaku. Ktoś wspomniał ambicje hmmm znajomy poszedł na prawo (to ambitne chyba) skończył studia ii pracuje jako sekretarka za najniższa krajową, co najmniej przykre. Tak Ci politycy wielcy musza powymierać i jacyś młodzi się dostano to pozmieniają może a tak komuchy siedzą i kase zarabiają za przyjści i posiedzenie chwilke w sejmie hmm ale robota. I nie gadać że jak się komuś nie podoba to won za granice. Ja lubie ten kraj i nie chce go opuszczać a że jest w nim do D co ja na to moge...

osobiście mam zamiar studia na politechnice i po tym jakoś może rade sobie dam ^^

Ostatnio zmieniony 25 mar 2011, 20:48 przez tomus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
7 cudów PRL

1. Każdy miał pracę.
2. Mimo, że każdy miał prace,nikt nie pracował.
3. Nawet mimo tego, że nikt nie pracował,plan był zawsze wykonany w ponad 100%.
4. Nawet mimo tego, że plan był wykonywany w ponad 100%,niczego nie można było kupić.
5. Nawet mimo tego, że nie można było niczego kupić,wszyscy mieli wszystko.
6. Nawet mimo tego, że wszyscy mieli wszystko,wszyscy kradli.
7. Nawet mimo tego, że wszyscy kradli,ostatecznie niczego nigdy nie brakowało.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
tomus, Wiesz bo u nas w kraju nie wazne jest wyksztalcenie, oczywiscie papier musi byc ale bez znajomosci nie zarobisz duzych pieniedzy ^^. Co do malych plac to smuci mnie to ze w Polsce pracujac w miare na dobrym stanowisku nie zarobisz tyle co za granica chociazby na zmywaku.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ViCrox, zgadzam sie z Tobą , a po drugie w konstytucji są prawa osobiste , tam znajduje sie taki podpunkt "równość wszystkich wobec prawa" i teraz ciekawi mnie w którym momencie jest on rzeczywisty bo jak na razie marnie to widze. Bogatsi ludzie są inaczej traktowani , a biedni gorzej , zawsze Ci "gorsi" muszą cierpieć za tych "lepszych"

"Chcesz znać mnie , a nie znasz sam siebie."

Obrazek

KLIKNIJ w obrazek ,a zobaczysz fotki Areroksa.

Tytuł:
*

Pojazd:
tomus pisze:
Czytam tak sobie tutaj i widze że dużo os nie zna rzeczywistości. Rodzice bogaci na paliwko na moto kase dadzą i wielce się wypowiada że jest suuper. Najmądrzejszy naród tak i co mi po tym... Ile znam ludzi po studiach siedzących na zmywaku. Ktoś wspomniał ambicje hmmm znajomy poszedł na prawo (to ambitne chyba) skończył studia ii pracuje jako sekretarka za najniższa krajową, co najmniej przykre. Tak Ci politycy wielcy musza powymierać i jacyś młodzi się dostano to pozmieniają może a tak komuchy siedzą i kase zarabiają za przyjści i posiedzenie chwilke w sejmie hmm ale robota. I nie gadać że jak się komuś nie podoba to won za granice. Ja lubie ten kraj i nie chce go opuszczać a że jest w nim do D co ja na to moge...

osobiście mam zamiar studia na politechnice i po tym jakoś może rade sobie dam ^^

juz wole ta komune,bynajmniej bylby porzadel,i nie bylo by neokidów na colbrach...nikt by nie smial sie ze masz lepsze czy gorze moto,wszyscy na ogarkach by jezdzili,i to forum by upadlo,bo te sprzety na tyle czesto sie psuja ze w ciagu roku poznasz budowe calego silnika i instalacji,wiec co do tuningu bedzie wiadomo co i jak;lp

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
cewka hajg spid(taka marchewkowa-seria ded)
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinagility pisze:
tomus pisze:

juz wole ta komune,bynajmniej bylby porzadel,i nie bylo by neokidów na colbrach...nikt by nie smial sie ze masz lepsze czy gorze moto,wszyscy na ogarkach by jezdzili,i to forum by upadlo,bo te sprzety na tyle czesto sie psuja ze w ciagu roku poznasz budowe calego silnika i instalacji,wiec co do tuningu bedzie wiadomo co i jak;lp

Co ty pier***?
Chcesz żeby ludzie gineli z ulic jak wtedy? Albo cie w szkole mógł nauczyciel naje*** i 0 przypału dla niego? Tam było dokładnie tak że jak ktoś miał układy to ten ktoś kogo nie lubił nagle ,,parował w powietrzu", takie jaja były że szkoda gadać w tej komunie.
Jak jeszcze powiedziałeś rodzicom że nauczyciel cie obił, to mogłeś od rodziców oberwać bo mogli stracić prace albo pójść do więzenia za to że nie potrafią cię wychować.

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 19:10 przez Karolek_OTT, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przyglądając się sytuacji w kraju, ceny paliw, cukier leci w górę. Dług publiczny wynosi już ok 20 tyś zł na osobę !
Jednym słowem co tu się dzieje !

Sytuacja jest o wiele lepsza niż kiedyś czy za czasów komuny.

Czytał ktoś na temat że gdyby zalegalizowano w Polsce marihuanę to dług publiczny który rośnie bardzo szybko zostałby spłacony w ciągu 3-5 lat !

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
XpsFan pisze:

Czytał ktoś na temat że gdyby zalegalizowano w Polsce marihuanę to dług publiczny który rośnie bardzo szybko zostałby spłacony w ciągu 3-5 lat !

Oj weź. Jak mnie to śmieszy, legalizacja, legalizacja. Wyśmiewam takich ludzi prosto w twarz i dla mnie są ćpunami. Dzięki Bogu Donek powiedział, że nie wyrazi na to zgody. Nawet nie masz pojęcia co takie "niewinne" palenie może z mózgiem zrobić.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
Asaroth pisze:
Oj weź. Jak mnie to śmieszy, legalizacja, legalizacja. Wyśmiewam takich ludzi prosto w twarz i dla mnie są ćpunami. Dzięki Bogu Donek powiedział, że nie wyrazi na to zgody. Nawet nie masz pojęcia co takie "niewinne" palenie może z mózgiem zrobić.

a powiedz mi kto Ćpa i pali trawe ?
tylko idioci
i to jest najlepszy sposób by wytruć z polski idiotów po przez selekcje naturalną

Tytuł:
*

Pojazd:
Jak chcesz zapalić , zapal papierosa. Też Cię zniszczy , ale będziesz się dłużej męczyć xD

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
JaJeCkO, W sumie to i masz racje, heh :).

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Karolek_OTT pisze:
marcinagility pisze:
tomus pisze:

Co ty pier***?
Chcesz żeby ludzie gineli z ulic jak wtedy? Albo cie w szkole mógł nauczyciel naje*** i 0 przypału dla niego? Tam było dokładnie tak że jak ktoś miał układy to ten ktoś kogo nie lubił nagle ,,parował w powietrzu", takie jaja były że szkoda gadać w tej komunie.
Jak jeszcze powiedziałeś rodzicom że nauczyciel cie obił, to mogłeś od rodziców oberwać bo mogli stracić prace albo pójść do więzenia za to że nie potrafią cię wychować.

Tak,wole zeby zule gineli z ulic,nauczyciel jak cie jebnie to ma powód....kazdy mial robote,mi bardziej chodzi o socjalizm a nie o komunizm,,,zreszto i tak wiekszosc z was nie odruznk=ia komuny od socjalizmu.. :|

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Za komuny bys miał g*wno a nie skuter i niemieckie części. Jak to leciało?
Dziadek walczył z Niemcami,
ojciec z komunizmem,
a my z otyłością i o prawa dla homoseksualistów.

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Tytuł:
*

Pojazd:
I co ze nie mialbym sqt???mialbym moze romka!?!?!?a czesci niemieckie????jak to slysze to mam wrazenie ze gadam za jakims niedorozwojem;pwszystko jezdzie z kopyta w chinach i taiwania,troszke we wloszech;p

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do zwolenników marysi mam 2 braci ciotecznych i kolegę którym marycha mózg zryła. 2 lata w tył i byli to zupełnie inni ludzie. Ale nie będę się nad tym rozwodził bo każdy wie swoje rzecz jasna... :roll:

marcinagility, co ci tak czerep zryło? Bo chyba było to mocniejsze sporo od marysi.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 11:14 przez br3w, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
br3w pisze:
Co do zwolenników marysi mam 2 braci ciotecznych i kolegę którym marycha mózg zryła. 2 lata w tył i byli to zupełnie inni ludzie. Ale nie będę się nad tym rozwodził bo każdy wie swoje rzecz jasna... :roll:

marcinagility, co ci tak czerep zryło? Bo chyba było to mocniejsze sporo od marysi.

Tylko jeden tekst mi sie nasuwa:
,,Za dużo tez nie zdrowo".

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 16:05 przez Karolek_OTT, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie rozumiem..płaczesz jak byś zarabiał i miał rodzine..
Wyucz sie najpierw skończ dobrą szkołę..mniej sposób na siebie a nie narzekasz
podejrzewam ze tym nic nie zmienisz..myślisz ze w takiej anglii jest lepiej?
może i tak jak pojedziesz na 6 miesięcy i mieszkasz w 6 w jednym domu..
inaczej by to wyglądało gdybyś został tam na stałe.
zyjesz w XXI wieku gdzie pieniądz jest najważniejszy.
dla ciebie 1000zł dużo..a dla polityków lub osób za stołkiem
to jest cieniutki pieniądz..więc..sam sobie odpowiedz czy kogoś obchodzi twój problem.

CZEŚĆ! SRAŁAŚ?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przeczytałem to wszystko i jedynie co tu widzę to narzekanie. Niestety polacy to ludzie którzy tylko narzekać potrafią. Zamiast wziąć sprawy w swoje ręce. Taki Wałęsa z wykształcenia elektryk, zauważył okazje miał chęci i został prezydentem. To tylko trzeba chcieć i można zajść daleko.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
*

Pojazd:
No cóż ja się też wypowiem, moja mama jest na rencie, wcześniej miałe swój sklep, ma 600zł miesięcznie, tato, pracuje w PKS Wschód, który sie rozsypuje, paliwa brakuje, ludzi zwalniają (dla mojego taty zaostało niecałe 2 lata do emerytury), w wakacje wszyscya mają pójść w pi*** na urlopy bezpłatne, bo woża tylko poietrze z autobusem, zarabia tato ledwo ponad 1200 zł z czego tak: 800 zł srednio opłaty, reszta wyżywienie, ubrania itp. Jak tu żyć? Pomyślcie sobie, ludzie tacy jak ja, chodzą do 1 kl gimnazjum i jaki mają plan na życie? Chcą jak najlepiej, ale nie wiem czy będzie tak kolorowo jak się wydaje. Tato w wolnych dniach zazwyczaj chodzi na ryby, bo kasy nie starcza, a ja w wakacje musze w tym roku zapi****** na pracach sezonowych, ledwo przez pół roku uzbieram 250zł.

Zapraszam :) -- > http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=350745

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna