Dzisiaj jest 29 lip 2025, 23:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miki6830, wszystkie 3 państwa są położone blisko siebie czego nie można powiedzieć o USA i Europie. Co za tym idzie w grę wchodzi walka na lądzie co przy liczebności chińczyków daje dużą przewagę. Rosjanie przez całą komunę inwestowali w broń i wojsko, co musi mieć skutki w późniejszym etapie. Nie szkodzi, że radzieckie sprzęty są za stare, bo założę się że wyszkolenie jednego rosyjskiego pilota + jakiś MIG jest znacznie skuteczniejsza od f16 naszych "braci" zza oceanu.

Adam979, przeczytaj to co napisałem wyżej. Do Korei mogę dodać fakt, że ich "wielki wódz" od dawna inwestuje w bomby atomowe, co może być niezłą zasłoną dymną albo co gorsza jeżeli one polecą dalej, będą potężną bronią masowego i dalekosiężnego rażenia.
Boberko, a co dało lizanie dupy Amerykanom śp. Lechowi Kaczyńskiemu? Był zagorzałym przeciwnikiem Rosji a całą przyszłość naszego narodu chciał powiążać z USA. Nie muszę wspominać co było podczas pogrzebu? Kto uhonorował śmierć, a kto grał sobie w golfa :roll:
Rzeczą pewną jest także, że rosja postara się o sojusz z nieoficjalnymi bojówkami, być może nawet tymi, które powstaną po rozpadzie Al-Kaidy.

Given, moim zdaniem Osama stał się ofiarą amerykańskiej propagandy. Być może on wcale nie stoi za atakiem na WTC bądź został do tego zmuszony. Trzecią sprawą może być to, że w islamie bardzo ważna jest pomsta. Jedno według mne jest pewne, Osama musiał doświadczyć(albo i nie jeżeli patrzymy na 1 propozycję) czegoś niemiłego ze strony USA skoro posunął się do tak okrutnego działania.
Pozdrawiam wszystkich zwolenników PiS i ich członków, dalej liżcie pupę USA! Na pewno wyjdziecie na tym do przodu :mrgreen:
Chcę dodać, że nie jestem także zagorzałym zwolennikiem Rosji :twisted:
Co do 12-14 latków wypowiadających się w tym temacie, przestańcie podsłuchiwać rozmów swoich rodziców, dowiedźcie się a dopiero wyrażajcie "własne zdanie".
To tyle ode mnie :wink:

[center]Obrazek[/center]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Given pisze:
slyszalem rowniez ze cialy "Osamy" zostalo wyrzucone w morze, ale dlaczego?

Żeby zapobiec pielgrzymką- proste. Poza tym DNA robili i jego siostra niby go rozpoznała.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
FLYP001 pisze:
Given pisze:
slyszalem rowniez ze cialy "Osamy" zostalo wyrzucone w morze, ale dlaczego?

Żeby zapobiec pielgrzymką- proste. Poza tym DNA robili i jego siostra niby go rozpoznała.

Dobra dobra, pokaz mi oficjalne publikacje badan DNA to uwierze. Zmontowane zdjecie z zmasakrowana osobą wg. mnie nie jest dowodem na to ze on nie zyje ;]. Po za tym jego siostra niby go rozpoznala. Zobaczymy co sie w najblizszym czasie na wikileaks pokaze :)

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
sry za PPP
Odrazu mowie, slabe nerwy? Wiek <10lat? nie wchodz!

http://www.sadistic.pl/pics/bd2e1f7e93a6.png

Chyba ladnie pokazuje podrobione zdjecie :D

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
nie....działa

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi normalnie dziala, co ci sie wyswietla?

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Spoko, dzieki ze wkleiles w img... tego wlasnie chailem uniknac...

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
"Obama będzie wisiał" - zemsta na "zachodnich psach"

Panujesz nad motocyklem?. To znaczy, że jedziesz za wolno!

Tytuł:

Pojazd:
Skończy się dzień dziecka niedługo :D
Róbcie evo/high end, malujcie w camo, bo rynsztok jest bliski xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
BiałyPiorun, No troche mnie zadziwiasz, zarazem zgadzam sie z tb, a zaraze mi nie... Co do Kaczynskiego... to prawda, pan prezydent USA jzu nie obrazajac afroamerykanin olal to na 100%, zagral sobie w tym czasie w golfa. Powod..... chmura wulkaniczna... masakra... byky sposoby zeby to przeleciec i o tym mowiono ale nie w Tv, bron boze, jak by chcial to by przylecial.

BiałyPiorun pisze:
Pozdrawiam wszystkich zwolenników PiS i ich członków, dalej liżcie pupę USA! Na pewno wyjdziecie na tym do przodu :mrgreen:

E? No troche dziwne.... gadasz od rzeczy, zgadzam sie w wielu kwestiach z tb ale to juz ... masakra ? Chcesz powiedziec ze jestes zwolennikiem PO w ten sposob ? No PO to jeden hoy co i ruskie. A mowisz jak bys ich nie nawidzil. No ale coz... Co do ruskich to i do smolenska. Ja uwazam dalej od samego poczatku ze to kolejne ludobojstwo polskiej inteligencji jak w Katyniu. Za tym stoi PO i ruskie... Ale nie, zaprzecza kazdy temu i uwaza inaczej. Chociaz teraz juz sie ludzie budza. Wiedza o co chodzi.
Wracajac do bil Ladena... nie wazne ile ma sie lat zeby wiedziec co on zrobil ;/ Ja mam prawie 15, ty 19 no i co ? Ja textow od rodzicow nie biore chociaz maja podobne poglady jak ja. ty... to juz nie wiem.. no ale nie klucmy sie :)

Given, Tak, tym serwisem jest wikileaks no i jeszcze zwykle rozmowy z ludzmi interesujacymi sie tymi tematami, bo z mediow nic dowiedziec sie nie mozna bo tak wydla za juz bania mala na to wszystko. Nakrecaja tych Polakow tak ze niedluga sami sie poddadza, chociaz nie wszystko stracone... wiele osob juz obczaja o co chodzi i budzi sie z tego snu jaki zarzadzilo PO poczynajac od Smolenska.

Moim zdaniem Osama zyje. Siedzi sobie teraz w jakiejs norze, w jaskini i brechta sie w niebo glosy jaki ten swiat glupi. Trzymali podobnego czlowieka wrazie wypadku, poza tym jak mowicie.. jego siostra potwierdzila ze to on, zeby byl poprostu spokoj a on mogl dalej szykowac otre zamachy. Tyle narazie na ten temat odemnie :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
konradinho88 pisze:
Osama żyje i siedzi teraz razem z Preslejem, 2Pakiem i MJ na rajskiej wyspie. Potwierdzone info.

Potwierdzam, dzwoniłem do niego wczoraj i mówił, że ostro jest, zamówili sobie dziwki i się bawią.

Pozdro, jeremyy!

PS.
Obrazek

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boberko, na chwilę obecną nie popieram żadnej partii :) Wyraźnie zaznaczyłem przedział wiekowy- 12-14lat! Z tego co widzę to masz 15, więc w czym problem?

Do PiSu nie miał bym nic, gdyby nie było w nim szanownego Pana Jarosława K. Jedna osoba z niespełnionymi ambicjami skłóca i rujnuje Polskę, w imię czego się pytam? Powinna powstać alternatywna partia o poglądach podobnych do Korwina Mikke, tylko usunęło by się parę chorych pomysłów :wink: Odsunięcie prawicy od rządów oraz koalicja z partiami lewicowymi z mądrą osobą na czele byłaby złotym środkiem dla naszego narodu. "Mądra" w sensie nie dorwałaby się do koryta i żarła ile wlezie.
Co do moich poglądów to są one prawie w pełni ukształtowane. Te kilka procent jest na wypadek... np. przyszłej wojny :lol: . Wtedy okaże się czego nauczyliśmy się bazując na naszej bogatej historii.

USA to jest cicha komuna, nigdy jej nie tolerowałem :ups: Wszystko jest tak skomercjalizowane a ludzie tacy oszołomieni, że śmiało można porównać ją do ludności rosyjskiej. Teraz zadam jedno pytanie, dlaczego przeciętni obywatele USA wiedzą mniej na temat historii świata nie obejmującej ich państwa, niż uczniowie naszych podstawówek? A to dlatego, że ich rząd nie chce aby wyborcy mieli własne zdanie, ponieważ jeśliby takowe mieli, zaczęli by myśleć a rewolucja w państwie o takiej liczebności to... nie muszę chyba kończyć :wink: Prawdziwa nauka w stanach zaczyna się dopiero na dobrych studiach.

Co gorsza polskie media także w zastraszającym tempie robią wodę z mózgu ludziom, szczególnie tym starszym, które i tak dzięki prawie 40 letniej propagandzie radzieckiej nie mają własnego zdania(choć wydaje się im co innego).
Nie wyobrażasz sobie co by się stało zza oceanem, gdyby Europa zamknęła się i nawiązała kontakty z rosją bogatą w różne surowce(m.in. gaz, ropa). Jedynym państwem, które wspierałoby USA byłaby Japonia zmagająca się teraz z kataklizmami.
Dlatego nie cierpię USA, szczerze to nawet wolę Rosję :twisted:

[center]Obrazek[/center]

Ostatnio zmieniony 04 maja 2011, 18:07 przez BiałyPiorun, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnie... polskie media sa tak uksztaltowane aby zakryc prawde o Smolensku i innych rzeczach zwiazanymi np. tez z USA. Najgrosza telewizja w polske jest chyba TVN. Ale to nie ma sie co dziwic jak prawie wszystkie gazety i telewizje ( o telewizjach nie jestem pewien) sa wlasnoscia niemiecka i oni to wszystko narzucaja. No co tu mowic, Polska jest powoli rozszarpywana i po cichu mozna nazwac to "rozbiorem" Polski.
BiałyPiorun, Ja PiS uwaza mza jedna normalna partie ale.... no wlasnie ale... J.Kaczynski juz wkurza, zachowuej sie troche kretynsko i przesadza, reszta moim zdaniem ok. Chociaz ja nie wiem czy bym wyrobil po stracie rodziny w jedna chwile, on jedzie na prochach wiec nie wiadomo jak to tam dokladnie jest. Jeszcze chcialbym powrocic do sprawy Smolenska. 2 inscenizacje po ktorych widac ze ludzie sie juz buntuja. 1 to kedy podawali ze wywieziono z pod palacu ok 7t zniczy, wiec przypuszczalnie bylo tam 6 tys ludzi ( tak podawaly media... dokladnei widzialem to w TVN) a naprawde bylo ponad 70 tys, po obliczeniu ile wazy taki znicz jakie przynosili ludzie. Wtedy ludzie wiedzieli juz po malu o co chodzi.. ze chca zakryc prawde. 2 sprawa do kiedy byla rocznica przywiezienia ciala Mari Kaczynskiej, na jakiejs aleji ( nie pamietam nazwy juz) ludzie rozkladali czerwone roze. Kiedy wladze miasta ( PO, pani Hania itd) zobaczyly co sie dzieje natychmiastowo kazaly wypuscic jeden oddzial smieciarek z funkcja sprzatania asfaltu ( takie szczotki i jak by odkurzacz :D ) aby to posprzataly. Powiem jeszcze o dziwo ze te smieciarki jezdza tylko w godzinach nocnych. Wtedy ludzie ktorzy tam stal iiozlozyli kwiaty, szybko je podniasly, smieciarki przejechaly i tak bylo 3 razy. Ludzie sie buntuja po prostu.

Co do bil Ladena jeszcze. 1 z tego co sie dowiedzialem komputery i dyski z " zekomej kryjowki bil Ladena" beda przeszukwiane... zapewne ktos to na wikileaks wrzuci wiec warto obserwowac. Hah... dalej uwazam ze to spisek i osama zyje, bo to jest mozliwe to wyjasnienia, daja info o jakis zamachah jakei planuja, oni sie tam przygotuja a tu bum al - kaida walnei gdzie indziej :)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
W USA dzieci uczą się o dinozaurach itp :D Pozatym rzadko kto u nich wie gdzie znajduje się ich kraj a co dopiero o państwach w Europie.. Jednak większość ludzi w Polsce myśli że tam to jest idealne życie,jedziesz dolary same lecą do kieszeni itd :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boberko pisze:
a PiS uwaza mza jedna normalna partie

Jedną czy jedyną? :twisted:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

BiałyPiorun, Jedyna, oczywiscie napisalem, troche mnie wkurzaja poprzez Kaczynskiego, jego zachowanie powala. Poza tym np. PSL, LSD to to samo, stare komuchy, widac przeciez kto tam jest: Miller, Kwasnieski, Pawlak... itd. Nie sa tacy szkodliwi jak platforma bo nie sa przy wladzy.PjN to jeszcze nie wiadomo. PO to wgl... brak slow ode mnie

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
OSAMA: "Ja też chce na wawel!" :mrgreen:

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

ven, Osama zyje i ma sie dobrze :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boberko, ale poza kaczyńskim PiS nie ma na tyle wyraźnej postaci, która mogłaby stanąć na czele partii.
Platforma ma najgorzej z racji poprzedników i swojego niedbalstwa :cool: Gdyby za wczasu zajęła sę długami i nowymi ustawami miałaby znacząco większe poparcie :mrgreen:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

BiałyPiorun, Gdyby spelniala obietnice, wysluchiwala ludzi itd, jak by rzadzacy partia byli patriotami a nie tak jak juz pisalem :D Moze koniec o Polsce bo to o bil Ladenie mialo byc :D
Ja dalej uwazam ze Osama zyje i ma sie dobrze a to byla nizla akcja... spisek :D Jak w smolensku...

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna