Dzisiaj jest 20 lut 2025, 16:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Ciesze sie że pomogłem ale z tymi tarczami to sie wstrzymaj bo ja u siebie też myślałem(mysle) ze mam tarcze do wymiany. ale mozliwe ze te motorki juz tak maja. Mam do Ciebie jedno pytanie czy jak ruszasz to sprzegło łapie ci tak przy końcu ?

PS.
No masz racje nie ma co kąbinować z biegami bo szkoda silnika i skrzyni. A i najlepszego ;d

Palisz?
- Nie.
Pijesz?
- Nie.
Narkotyki?
To może... Harry Potter?

Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 22:52 przez Kaiu, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Kaiu pisze:
Z tym sprzegłem to sie nie martw. ja też od niedawna jestem posiadaczem ns-1dynki i mam to samo bardzo mało sie przesówa.Twierdzisz ,że była robiona na tor. Najprawdopodobniej
to prawda zpewnością posiadasz wersje montesse 18 konną. Własnie one ponoc zostały stworzone zeby ścigać sie po torach.
bujda na resorach, stworzona przez neokidy... Montessa to hiszpański oddział Hondy, tak samo jak francuskie MBK dla Yamahy... Mocniejsze wersję pochodziły z Japoni i posiadały 21KM a nie 18... Różnice polegały na zastosowanych cylindrach i gaznikach... Wersja japońska miala większe płuki i wydech... Ns1 przygotowane na tor byly uzbrajane w Atheny 110cc, gazniki 28mm a takze odblokowane moduły które pozwalały się wykręcić im do 14k rpm...
Tyle w tym temacie... Wiem wiele na temat ns1 bo mialem okazję z nią zabawić i interesował mnie każdy szczegół, wiele zawdzięczam importerowi Hondy z Rzeszowa ktory uprzejmie odpowiadał na moje pytania i sprowadzał interesujące mnie części za które słono płaciłem :/

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*

Pojazd:
Czyli wszystko jasne. wiele bajek poleciało w świat na temat tych honda. Chciałem sie zapytać przy okazji z tym sprzegłem ze ono łapie tak przy końcu one tak maja czy coś jest źle bo nie mam pojecia.
(PRAWIE PRZY KOŃCU)

Palisz?
- Nie.
Pijesz?
- Nie.
Narkotyki?
To może... Harry Potter?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no to w tym temacie to ja powiem tak że wcale japonska wersia nie ma 21km ;/ to jest bujda na resorach te wszystkie chondy sa takie same o ns1 mi chodzi wgl zadna nie jest pżygotowana na tor to bujda i po 2 wszystkie maja taką samą moc nie zadne 18km tylko dużo mniej ok 15 km może nawet mniej ja mam naisane w dowodize honda monessa i pisze 5kw czyli jakies 7km to tyle w tym temacie
z tym spzeglem pzekonałem sie ze nie bd tego ruszac kolega mi powiedział ze ten 1cm to luz taki a dalej ciągnie linka a ja LINKI NIE POSIADAM I NIE MAM JAK SEGO SPRAWDZIĆ WIENC NIE POMOGE CI kAUI i wgl moja nie odpala tak nawiasem uwiąc :D

[center] Zobacz do mojego projektu Hani :P
[/center]
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=291624

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
matthe9723 pisze:
no to w tym temacie to ja powiem tak że wcale japonska wersia nie ma 21km ;/ to jest bujda na resorach te wszystkie chondy sa takie same o ns1 mi chodzi wgl zadna nie jest pżygotowana na tor to bujda i po 2 wszystkie maja taką samą moc nie zadne 18km tylko dużo mniej ok 15 km może nawet mniej ja mam naisane w dowodize honda monessa i pisze 5kw czyli jakies 7km to tyle w tym temacie
z tym spzeglem pzekonałem sie ze nie bd tego ruszac kolega mi powiedział ze ten 1cm to luz taki a dalej ciągnie linka a ja LINKI NIE POSIADAM I NIE MAM JAK SEGO SPRAWDZIĆ WIENC NIE POMOGE CI kAUI i wgl moja nie odpala tak nawiasem uwiąc :D

mylisz się niestety... W Japonii występowała "NSR75R Suzuka" własnie 21KM...

EDIT:

nie napisałem że wszystkie japońskie NS1 miały 21KM, tylko ostatnie wypusty z przełomu 97-98roku...

Marcin194 pisze:
Mocniejsze wersję pochodziły z Japoni

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 08 lip 2011, 19:35 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, powiem ci tak że to nie jest temat od tego żeby sie kłucić włąśnie na ten temat poczytaj popytaj kolegów z forum http://ns-1.ovh.org/viewforum.php?f=6 tam jest pare takich tematów ten temat jest poto żeby pomuc mi w moim problemie a nieżeli sie kłucić dziekuje :P

[center] Zobacz do mojego projektu Hani :P
[/center]
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=291624

Tytuł:
*

Pojazd:
matthe9723, to ile pisze w dowodzie to się nie sugeruje...

Poza tym Hondy NS1 miały 18KM i nic więcej...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2