Dzisiaj jest 29 lis 2024, 10:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
razor99, ale komu zgłaszałeś warna? Bo nie widzę, żebyś pisał w temacie do tego odpowiednim :) .

No to i ja się pochwalę, jestem chłopak ze wsi a stare przysłowie brzmi:
"Każdy wieśniak z polskiej wsi
chce mieć Golfa TDI"
tak więc swap się szykuje :D .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
czarekcw, usunęli warna oraz posta :mrgreen: dobra kończymy ten spam? :D

"Przecie u nas we wiosce każdy powie że VW jest ekonomiczny i prestiżowy " tu masz drugie xD

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 21:13 przez razor99, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99, offtop to offtop więc nie wymyślaj :) .

Boże ale jaki ja głupi, że nie kupiłem Daihatsu, ew Golfa w TDI, kurna szykuje się mega spowiedź :) .

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obraziłem Volkswagena następującymi grzechami:
Kupiłem benzyniaka więcej grzechów nie pamiętam proszę o diesla i daihatsu

Ale prawdę mówiąc do posiadacza Daihatsu nic nie mam tylko do reszty więc chyba trzeba przestać mu spamować ;)

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 21:18 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie no jeśli to ma być auto na B1 i jeśli po testach okazuje się, że reszta aut jest nie godna zainteresowana to Daihatsu może być (choć nie mam rozeznania w tym segmencie). Trochę trzeba młodego przyuczyć że takie prędkości zabijają.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, może nie tyle prędkość co gwałtowne zatrzymanie bo ja już bym nie żył ^^

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
razor99 pisze:
to może on nam zazdrości, że takie z nas " bosy" :D

czarekcw pisze:
już wyżaliłeś się nam na forum? To pozdrawiam :D

Chłopaki, robicie z siebie kozaków jak niewiem co. Jeden jeździ golfem. Fakt faktem jak na vw to fajny samochód ale robi się tu druga polska jazda - co by nie było to zawsze fajnie pięknie dobrze a jak ktoś powie beee to już awantura i 3'cia wojna światowa. Drugi jeździ Yarisem którego bym nie kupił nawet za 20k jako nowego bo jakość i prestiż swoje robi - a jak chcesz coś małego to kup za te pieniądze . . . . coś małego (np. dajmy na to starego yarisa - nowy z salonu to jak dla mnie marnacja pieniędzy bo za 2 lata będzie warty połowe tej wartości) nie wspominając że za tą kase można kupić coś duuuuuuzo fajniejszego a reszte zostawić na opłaty,paliwo i utrzymanie - radość będzie dużo fajniejsza.

Obydwoje zgrywacie kozaków jakbyście latali jakimiś suprami i objeździli niewiadomo co i ile. :roll:

Razor rozumiem że latasz po 200km/h gdzie się da tym czerwonym pudełkiem, ale nie weim czy ty się tym chwalisz czy żalisz. przyznam że sam lubie przydeptać zarówno na moto jak i samochodem ,ale na drodze na której są warunki a nie na takich uliczkach jak na pierwszym odcinku tg - to jest głupota i idiotyzm i nie chce żebyś się przekonał gdzie jest różnica między Yarisem a ''używanym złomem czyli np. A3'' - Yarisa ma matka mojego kumpla i grubość blachy jest śmieszna w porównaniu co oferują inne auta.

Trochę pokory, to jest forum Mieloch a nie racing forum - chcecie pisać jakie macie świetne auto jak to nie robicie nim wyczynów to zapraszam tam - połowa użytkowników tego forum tak właśnie się przechwala a ich auta nie mają nawet 130km podobnie jak wasze :mrgreen: :roll: Śmieszne i żałosne ale hejting razem z samochwałością jest tak popularny na polskich forach.

^^

Tytuł:
Awatar użytkownika

Preston, na gg migusiem się pokaż :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Preston pisze:
Obydwoje zgrywacie kozaków jakbyście latali jakimiś suprami

Suprami jeżdżą snooby które muszą się jakoś dowartościować.

Preston pisze:
Trochę pokory, to jest forum Mieloch a nie racing forum - chcecie pisać jakie macie świetne auto jak to nie robicie nim wyczynów to zapraszam tam - połowa użytkowników tego forum tak właśnie się przechwala a ich auta nie mają nawet 130km podobnie jak wasze :mrgreen: :roll: Śmieszne i żałosne ale hejting razem z samochwałością jest tak popularny na polskich forach.

Szczerze, pojawiłeś się niedawno i już się rządzisz na forum. Czy my uważamy się za kierowców rodem z WRC? Czy uważasz, że przestrzeganie młodego przed bezmyślną jazdą to coś złego? Czy ja czy razor mówimy, że nasze auta są najlepsze na świecie? Weź przemyśl to co napisałeś.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, no ja Yarisa kupiłem ze względu na studia i dlatego, że nowy nie dlatego, że najlepszy w sumie to mnie też w domu namówili a ja się zgodziłem :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Preston pisze:
Szczerze, pojawiłeś się niedawno i już się rządzisz na forum.

Nie rządze. Po prostu zwracam uwagę. Teraz wchodze tylko w dyskusje związane z 4'ma kółkami bo reszta forum juz mnie nie interesuje.

Preston pisze:
Czy uważasz, że przestrzeganie młodego przed bezmyślną jazdą to coś złego?

Tego nie mówiłem, ale denerwuje mnie sposób w jaki to mówicie. Cudów nie ździałacie, powiedzcie raz - wystarczy. Jak zrozumie to zrozumie jak nie to będzie musiał go upewnić w tym błąd. :roll:

Preston pisze:
Czy ja czy razor mówimy, że nasze auta są najlepsze na świecie?

Tutaj piłem akurat do razora bo ciągle wychwala tą toyote jakby to było niewiadomo co a w praktyce jest to zwykłe miejskie wozidło bez emocji tylko tyle że ma dodane kilka plastików tu i tu. Nie bawiłbym się w ogóle w modzenie go poza jakimiś felgami - od razu bym zmienił na coś innego bo z gówna nic nie wyrzeźbisz ...

^^

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99, gdybym ja miał możliwość kupna nowego wozu to też kupiłbym ale cóż, moja obecna sytuacja finansowa zmusiła mnie do żałosnego Golfa w 1.6, biedak ze mnie że TDI było poza zasięgiem :D .

Preston pisze:
Tutaj piłem akurat do razora bo ciągle wychwala tą toyote jakby to było niewiadomo co a w praktyce jest to zwykłe miejskie wozidło bez emocji tylko tyle że ma dodane kilka plastików tu i tu. Nie bawiłbym się w ogóle w modzenie go poza jakimiś felgami - od razu bym zmienił na coś innego bo z gówna nic nie wyrzeźbisz ...

A z Hondy Civic V czy VI coś wymodzisz ciekawego? I tak zawsze zostanie rdzewiakiem z beznadziejnymi plastikami wewnątrz. Jedynie silnik jest ok ale też nie jest bez wad (z powodu wysokiego kręcenia i spalania). Nawet o Golfie czy Passacie można mówić że to gówno ale jak ktoś się zagłębi w temat i wejdzie w profesjonalne projekty to gęba opadnie.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 22:01 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
160 tym łajnem chyba 16. Lub masz licznik inaczej skalowany. Dobrze wiem jak takie coś jezdzi. 160 to ma cięzko clio 1.2 a ty mówisz ze takie coś tyle jedzie .

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Tytuł:
Awatar użytkownika

dawid303, moje Clio 1.2 licznikowo wyciągnęło 155km/h, raz sprawdzałem i więcej w takie prędkości się nie bawiłem :)

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, a peugeot 206 mojej mamusi 175-180 :) też raz i sam :) (silnik 1.1) :)

Wygaśnie :)

PS. dajcie na looz chłopaki, powiedzieliście, wystarczy, nie ma co spamować. Sam się przekona prędzej czy później :)

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:

Pojazd: Coś co ma 4 kółka..
Co do civiców to jeżeli się dba i na czas konserwuje to blacha tak szybko nie zardzewieje.. No owszem, jest to ich słaby punkt, ale nie ma aut idealnych ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
W ogóle szkoda gadać, co Wy odstawiacie na tym forum...
Cwaniaki, jakich mało.
Jeden 22lata, drugi 19 i "doradzają" młodszemu jak jeździć :lol:
Ma swój rozum.
Może i jesteście starsi, ale pod względem zachowania dorównujecie 15latkowi(nie chcę ubliżać żadnemu 15latkowi).
Zaraz będzie, ile to kilometrów zrobiliście. Róbcie je bezawaryjne, bezproblemowo. Tego Wam życzę. Tylko nie spamujcie bez sensu.
Po prostu, jak czytam Wasze "rady" to aż nóż w kieszeni się otwiera.

Reszty nie komentuje.
Troche szkoda, że żyjemu w kraju, gdzie 3/4 ludzi zachowuje się jak tych dwóch osobników.

Poza tym, jak dobrze wiedzieliście o kim mówię.

Śmiejcie sie ze mnie, jak Wam to przyjemność sprawia. Wbijam w to serdecznie.

Pozdrawiam.
Chętnie poczytam, co o mnie powiecie :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 22:25 przez lucek15, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

lucek15, "jeżeli wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one" ot moja odpowiedź na Twoje zarzuty :angry: ale właśnie na "rady" większości otwiera się nóż (14-17 latek i doradza jaki samochód kupić gdzie "u ojca na kolanach jeszcze jeździ" :roll: ) I wybacz, ale taka jazda jeszcze bez doświadczenia to głupota fakt sam nie mam jeszcze mega doświadczenia, ale swoje w życiu wyjeździłem więc raczej mam prawo się na ten temat wypowiadać

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 22:26 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Preston pisze:
razor99 pisze:
to może on nam zazdrości, że takie z nas " bosy" :D

czarekcw pisze:
już wyżaliłeś się nam na forum? To pozdrawiam :D

Chłopaki, robicie z siebie kozaków jak niewiem co. Jeden jeździ golfem. Fakt faktem jak na vw to fajny samochód ale robi się tu druga polska jazda - co by nie było to zawsze fajnie pięknie dobrze a jak ktoś powie beee to już awantura i 3'cia wojna światowa. Drugi jeździ Yarisem którego bym nie kupił nawet za 20k jako nowego bo jakość i prestiż swoje robi - a jak chcesz coś małego to kup za te pieniądze . . . . coś małego (np. dajmy na to starego yarisa - nowy z salonu to jak dla mnie marnacja pieniędzy bo za 2 lata będzie warty połowe tej wartości) nie wspominając że za tą kase można kupić coś duuuuuuzo fajniejszego a reszte zostawić na opłaty,paliwo i utrzymanie - radość będzie dużo fajniejsza.

Obydwoje zgrywacie kozaków jakbyście latali jakimiś suprami i objeździli niewiadomo co i ile. :roll:

Razor rozumiem że latasz po 200km/h gdzie się da tym czerwonym pudełkiem, ale nie weim czy ty się tym chwalisz czy żalisz. przyznam że sam lubie przydeptać zarówno na moto jak i samochodem ,ale na drodze na której są warunki a nie na takich uliczkach jak na pierwszym odcinku tg - to jest głupota i idiotyzm i nie chce żebyś się przekonał gdzie jest różnica między Yarisem a ''używanym złomem czyli np. A3'' - Yarisa ma matka mojego kumpla i grubość blachy jest śmieszna w porównaniu co oferują inne auta.

Zgadzam sie z każdym słowem..
100 km i wielki pan :).
Bez obrazy

Pozdrawiam .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Śmiać mi się z was chce,najeżdżać tylko umiecie?

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72  Następna