Dzisiaj jest 17 sie 2025, 19:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Sprawa. Bo już nie mam pojęcia jak to rozegrać.
Jak zmusić laskę do przyznania się do zdrady?
Wiem o tym, od jej przyjaciółki(dziewczyny numer 2)+od kilku osób. Znam ją i wiem, że może to być prawda.
Nie mogę powołać się na "przyjaciółkę"...
Piszę, że chciałbym tylko wiedzieć, ale w zaparte idzie, że nic nie zrobiła.
A na swojej 18tce ładnie się bawiła... Widziałem zdjęcia.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
lucek15, jeśli jej nie wierzysz i nie ufasz, to szkoda Twojego czasu... Naprawdę, bo będizesz się tylko męczył, ja wyznaję zasadę, że z żadną dziewczyną, która mi wycięła jakiś numer, nie będe się zadawał...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan, Po części masz rację, ale ja był bym bardziej za tym że jednak coś można jeszcze zrobić, ale już bez zobowiązań :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Teraz zauwazylem ze ta panna mnie podglada na nk ale nic jeszcze nie napisala:D ale bd czekac;p jak cos to bd zdawal relacjee:)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
lucek15 pisze:
Tylko nauka to jej numer 1...

No to se nie poruch .. :roll: :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
lucek15 pisze:
Wiem o tym, od jej przyjaciółki

Widać jakie z nich są przyjaciółki :roll: Sory, ale gdybym ja zrobił coś takiego, mógłbym powiedzieć to tylko przyjacielowi co do którego mam 100% zaufanie, a nie jak w sytuacji powyżej.. Przyjaciel to przyjaciel, nie wyjawia nikomu, ale to nikomu wspólnych sekretów, kryje daną osobę itp.

Skoro widziałeś chociaż po części "kompromitujące" ją zdjęcia i jesteś pewny, że to zrobiła, to powiedz jej że masz na to jakieś dowody, a i nawet słyszałeś to już od wielu osób.

Co do Twojego wcześniejszego postu, to z doświadczenia wiem, że 2x się nie wchodzi do tej samej rzeki, kiedyś spróbowałem i żałowałem przez długi czas. Opisałeś je bardzo krótko, więc nie ma szans żeby stwierdzić która będzie najlepsza, totalnie ich nie znając, powinieneś zrobić to co uważasz, a najlepiej spróbuj z każdą i stwierdź z którą Ci najlepiej :mrgreen:

Swoją drogą też mam problem z pewną laską. Panna jest rok starsza, poznałem ją podczas jazdy z kumplem skuterami, na początku sam 'chciałam' ale gdy przekonałem się o jej nachalności (strasznie wygadana, codziennie dzwoni, pisze po kilkanaście wiadomości, ma pretensje gdy do niej nie podejdę w szkole itp) próbuję się od niej uwolnić. Macie jakieś rady na spławienie w delikatny sposób? :D

Honda Civic VI lift by mattiz1

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 18:53 przez mattiz1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
mattiz1, skołuj sobie laske :D Zobaczy Cię z inną to się odwali :P A jeśli będzie coś Ci gadać że jesteś świnią czy coś, to jakaś psychiczna :D Ja tam dziś nawet miałem ciekawy dzień, zostałem godzinkę dłużej w sql dla takiej jednej, no i szkoda że chodziło z nami 2 kumpli :| Usiedliśmy w sql na schodach i chciała żebym jej zrobił masaż pleców, no to wziąłem się do roboty, przy tym sobie gadaliśmy było fajnie, żeby nie było kumpli to na pewno bym ją pocałował, ogółem zajebista jest, tylko że jest jakiś problemik i ona uważa że nam nie wyjdzie i koniec, nie wiem jutro i chyba w sobotę się z nią spotkam i kto wie może coś zdziałam :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
lucek15 pisze:
Kiepskie te problemy:D Jakbym Wam mój opisał, to byście się pozamulali;d Rowan zapewne pamięta te dziewczyny które opisywałem kiedyś;]
Dalej mam z nimi problem... Tylko teraz doszła nowa sfera uczuć;d Nie wiem jak ładnie to ująć. Ogarnięci będą rozumieć;]

Aktualnie "na tapecie" 4dziewczyny.
Każda inna. I nie wiem za którą się brać. Ze wszystkimi jestem blisko, tylko 2 o sobie wiedzą.

1.Moja była była. Ogółem rozrywkowa dziewczyna(wiadomo o co chodzi).
2.Moja była. Przyjaciółka "byłej byłej". Robi wszystko, żebym nie wrócił do tej pierwszej, pozostając jej przyjaciółką:D Też dość rozrywkowa.
3.Dziewczyna poznana na kursie prawa jazdy. Starsza o rok. Spokojna, bardzo wierząca. Szanuje się.
4.Najbardziej ogarnięta ze wszystkich. Tylko nauka to jej numer 1... W tygodniu w ogóle się nie widzimy. Od czasu, do czasu w weekendy... Zna moje zamiary, wie co i jak, jednak boi się pokazać, że jej zależy(to przyjaciółka dziewczyny, mojego dobrego kolegi;P Także informacje pewne).

+dziewczyny, z którymi mógłbym zacząć. Każda ma co innego do zaoferowania;p

I teraz nie wiem na którą postawić... wiadomo-chłop, to chłop. Ma swoje potrzeby. Także opcja 1 i 2 odpowiadałyby.
Jednakże wolę dziewczyny typu 3 i 4;p Tylko, że one zbyt nieśmiałe są dla mnie...

Sytuacja jest bardziej zawiła;p Ale niebardzo chce mi się to opisać. Napisałem tylko jakie dziewczyny mam od jakiegoś czasu na oku.

Też pamiętam i co z tego?

Te nie śmiałe... Po prostu nie potrafisz sie nimi zająć...

mattiz1 pisze:
Swoją drogą też mam problem z pewną laską. Panna jest rok starsza, poznałem ją podczas jazdy z kumplem skuterami, na początku sam 'chciałam' ale gdy przekonałem się o jej nachalności (strasznie wygadana, codziennie dzwoni, pisze po kilkanaście wiadomości, ma pretensje gdy do niej nie podejdę w szkole itp) próbuję się od niej uwolnić. Macie jakieś rady na spławienie w delikatny sposób?

"Siema koleżanka nauczyła mnie wróżenia z ręki... Mogę spróbować"
Jeśli nie będzie chciała... "Ktoś tu nie umył dziś rączek... No dalej, nie wstydź się" z lekko szyderczym uśmiechem... Tak żeby i ona się śmiała...
"Cóż... Widzę przed Tobą długie życie... O Znajdziesz dobrego męża... Będzie Ci się w życiu powodzić... Widzę też że będziesz miała kilku fajnych chłopaków... Cóż... Niestety... Nie widzę tu siebie... Szkoda..."

Delikatnie i po problemie... :lol:

mattiz1 pisze:
2x się nie wchodzi do tej samej rzeki,

Rzeka nie piz.. czasem warto :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 20:14 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

Pojazd:
Marcin194 pisze:
"Siema koleżanka nauczyła mnie wróżenia z ręki... Mogę spróbować"
Jeśli nie będzie chciała... "Ktoś tu nie umył dziś rączek... No dalej, nie wstydź się" z lekko szyderczym uśmiechem... Tak żeby i ona się śmiała...
"Cóż... Widzę przed Tobą długie życie... O Znajdziesz dobrego męża... Będzie Ci się w życiu powodzić... Widzę też że będziesz miała kilku fajnych chłopaków... Cóż... Niestety... Nie widzę tu siebie... Szkoda..."

Haha, muszę to sobie gdzieś zapisać i będę czytać z kartki bo nie zapamiętam :mrgreen:
Tak BTW to przed chwilą znów z nią rozmawiałem, strasznie ciężko w ogóle dojść do słowa, koniecznie chce się spotkać, "mam ci coś do powiedzenia osobiście", kilka dni temu zaprosiła mnie na 18'stkę jako osobę towarzyszącą, lecz z tego już się wymigałem (noga w gipsie przez najbliższe 6 tyg..)
Także jakiś taki delikatny sposób wypróbuję, najwyżej się obrazi, mniejsza z tym :P

Marcin194 pisze:
Rzeka nie piz.. czasem warto :wink:

Widzę motto życiowe :mrgreen: Niby tak, tylko gdybym w swoim przypadku wcześniej wiedział czym to grozi, to przynajmniej bym nie cierpiał przez moją byłą.

Honda Civic VI lift by mattiz1

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

arek9865 pisze:
a ja nie mam dziewczyny i jakoś żyje mam 15 lat

i za kilka lat będziesz zadawał takie pytania jak Pyle

Która cię zechce skoro jesteś bez doświadczenia za kilka lat?

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 21:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194 ma rację teraz możesz byc niedoswiadczny ale mając 18,17 lat? Ja za bardzo doswiadczony nie jestem ale zagadac do laski potrafię i sie nie krępuje, pełen spontan i zobaczymy co z tego wyniknie ;p

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Bartekdet, Nie macie co myśleć o stałych związkach teraz w wieku 14-18lat ;) szukaj panien i eksperymentuj ! nie tylko z tymi jak z redtube'a... pamiętajcie Młody lew nigdy nie atakuje doświadczonej gazeli !

Doświadczenie później się przyda... zobaczcie ile przecięnych facetów jest z zaje... laskami! dlaczego?
Osobowość +doświadczenie,
i już Twoja panna jak marzenie!

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 21:16 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to ja się pochwale dziś koleżanka dała mi GG pewnej dziewczyny z jej szkoły
Z początku myślałem ze będzie klapa ale koleżanka mi szybko napisała że ona czyli Kasia pyta się Jaki jestem itp No i oczywiście powiedziała jak najlepiej o mnie i wkoncu rozmowa się jakoś rozkręciła.I tak gadaliśmy z 2 godz ale musiałem konczyć i na pożegnanie napisała "Papa :*" Na to ja że "papa :* miło się gawędziło i słodkich snów na dobranoc"

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2011, 14:26 przez Blackout, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Blackout pisze:
I jak myślicie, będzie coś z tego ??
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 2817_n.jpg
TYLE NA TEN TEMAT.

lucek15, powiem tyle, jesteś kozak jak je jesteś w stanie ogarnąć/ujarzmić, ja kiedy były 2 było cinżko, a przy trzeciej nie dawałem rady. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 22:31 przez JOGRR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JOGRR, Ty ale o co ci chodzi...chyba mnie źle zrozumiałeś. Rozchodziło mi się oto czy brać się za nią bo z początku to miałem zamiar tylko pogadać no ale... :wink:

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2011, 6:26 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Blackout, jak chcesz stwierdzać czy coś z tego będzie po emotikonkach na gg i 2godzinnej rozmowie?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JOGRR, przecież napisałem że źle sformuowałem zdanie...Rozchodziło mi się o to czy na poważnie do tego podejsć

Aż taki tępy nie jestem... :roll: :roll:

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2011, 15:01 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Mam odczucie że niektórzy to się emotkami kochają;D jest buziak jest miłosc ;D Mało ważne, ja już nie mam problemów jestem juz przez całe wakacje z Dziewczyną i jestem z tego zadowolony, patent mielochowy z czekoladą zrobiony ;] wszystkoo jest jak na razie dobrze, Wiem że ona mnie nie zdradzi jak np ja nei jade na impreze ona się bez mnie nie rusza, tak samo ja bez niej :ups:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
Sprawa. Bo już nie mam pojęcia jak to rozegrać.
Wiem o tym, od jej przyjaciółki(dziewczyny numer 2)+od kilku osób. Znam ją i wiem, że może to być prawda.
Nie mogę powołać się na "przyjaciółkę"...
Piszę, że chciałbym tylko wiedzieć, ale w zaparte idzie, że nic nie zrobiła.
A na swojej 18tce ładnie się bawiła... Widziałem zdjęcia.

Przyznać się... Wiesz ciężko to zrobić... może ona po prostu nie widzi w tym nic złego? może To Ty coś zepsułeś a ona po prostu chciała odpłacić Ci pięknym za nadobne...
Skoro widziałeś zdjęcia, słyszałeś od osób trzecich, czy nie najprostsze będzie przytoczyć słowa owej przyjaciółki (nie musisz mówić kto to...) i pokazać jej te zdjęcia? A może jeszcze inaczej... Jesteś jeszcze z nią? Spróbuję Ci pomóc jeśli zechcesz...

opisz sytuacje dokładniej, jak Ci forum nie odpowiada to możesz bić na gg

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2011, 21:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Wszystko zaczęło się w I klasie liceum.
Poznaliśmy się w szkole.
Zaczęliśmy kręcić itd. Wszystko fajnie było. Później przez długi czas się nie widzieliśmy(wakacje) i się rozeszliśmy(ja to skończyłem. W dość brutalny sposób).
II klasa, to był "związek" z tą jej przyjaciółką. Ale z nią się rozstałem po kilku miesiącach, bo mnie nudziła.
W połowie tegorocznych wakacji się spotkaliśmy przypadkiem. Rozpoczęliśmy gadać. Po jakimś czasie wróciliśmy do siebie. Wszystko było ok. Aczkolwiek, zauważyłem, że jest inna. Dużo bardziej interesowała ją seksualność. Dla mnie wszystko było spoko(co moje, to moje). Ale jej zapotrzebowania, jak dla mnie, były trochę za duże. Pod koniec wakacji miała 18tkę. Pokłóciliśmy się wtedy(chyba, miałem jechać po samochód z ojcem i nie mogłem się spotkać). No i następnego dnia dostałem fotki i krótki opis przebiegu zdarzeń.
Jak o nią pytałem, to się wypierała. Od wczoraj ją męczę.
Ogółem, nie pociąga mnie już tak, jak wcześniej. Ale jest to tzw. "pewna opcja". A nie chce mi się uganiać za innymi.
Z drugiej strony, jak pomyślę, z iloma się zabawiała, to mam niechęć, jak nie wiem.

Dużo osób mi ją odradza. Ale to była pierwsza dzewczyna, z którą na prawdę chciałem być...
Mogę się brać, za następne, jednak mam opory...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 1019  Następna