Dzisiaj jest 17 sie 2025, 16:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, Dorośnij.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, to jest ich atut. Ale niestety głupotą i zachowaniem odstają i niby są to stworzenia będące 2-3 lata do przodu rozwojem umysłowym ? oO eh ... p....... takie rzeczy . . .

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
adam10072, Dorośnij.

Wyluzuj.

Tak tylko napisałem, do niektórych spraw warto podchodzić z dystansem...
Sam chciałbym mieć dziewczynę, ale brak mi odwagi i dlatego ciągle jestem singlem...

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072 pisze:
ale brak mi odwagi

Tu nie chodzi o odwagę a bardziej o pewność siebie.
Jeśli cały czas wmawiasz sobie że nie podejdę bo coś tam, to wtedy wychodzi niby na to że nie masz odwagi.
Ale jeśli byś był pewny siebie to byś podszedł, a jak by nic nie wyszło to trudno.
Najważniejsze to próbować.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
adam10072 pisze:
KrystianSR50 pisze:
Dziewczyny po prostu są po to żeby niszczyć nas nerwowo

Czy aby na pewno? :D

- Dziewczyny mają dekolt, na które można patrzeć się godzinami
- Dziewczyny ubierają krótkie spódniczki, odsłaniając tym samy swoje mega nogi :D
- Nie ma nic przyjemniejszego, niż przytulić się do ładnej laski ;)

I mógłbym jeszcze trochę wymieniać... :D

3x tak.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
adam10072 pisze:
Scratch pisze:
adam10072, Dorośnij.

Sam chciałbym mieć dziewczynę, ale brak mi odwagi i dlatego ciągle jestem singlem...
o k... Hahaha Chlopie;) nie Wiesz o czym Mowisz... To wszystko przez to że wyobrażasz sobie te panny jako boginie... Traktuj je jak kumpli, a nie jak obiekt kultu... Od samego patrzenia na ciało, nic nie uzyskasz... Zobacz piękne kobiety, a nawet mężczyźni reklamują środki do pielęgnacji, wlosow, ciała itp. Dlaczego? Psychologia czysta... ''On/Ona jest super ładna, kupie ten produkt to tez taki/taka bede'' czysty przejaw braku pewności siebie... Kupisz produkt i poczujesz sie lepiej... Tak samo jest z pannami... Nie Jestes pewny siebie to masz obawę że Ci nie uda się podryw... Zatyka Cie itd. Ale jesli Ci sie uda od razu czujesz sie lepiej...
Kupisz produkt i poczujesz sie lepiej... Tak samo jest z pannami... Nie Jestes pewny siebie to masz obawę że Ci nie uda się podryw... Zatyka Cie itd. Ale jesli Ci sie uda od razu czujesz sie lepiej...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194, nie no twoje porady chłopie są zaje. czytałem parę stron wcześniej jak coś tłumaczyłeś tam :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mówicie to, jakby to było coś prostego... Może dla Was jest, ale u mnie podryw kończy się na myśli "I tak nie podejdę, pewnie się zbłaźnię"... Pewnie powiecie, że "od wyjścia na idiotę jeszcze nikt nie umarł". Być może to prawda, ale ja po prostu nie umiem spróbować zagadać i tyle. Nie wiem jak niektórym chłopakom przychodzi to z taką łatwością. Czasami sam jestem na siebie wściekły za to, że jestem takim tchórzem (bo chyba inaczej tego nazwać nie można), a najgorsze jest to, że za cholerę nie umiem tego przełamać... Po prostu jakiś impas...

No! To by było na tyle, dosyć tego użalania się... ;)

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, Stary ale w czym tkwi twój problem . Jak będziesz mieć laskę już kiedyś ona cię zapyta robimy Tiru Tiru ;D a Ty nie mogę się przełamać "Kochanie to jakis impas" Ogarnij się i podleć i tak jak byś gadał z siostrą .

Stunt <3 . . .

Michoo pisze:
W palnik to takie dwuznaczne ;D mówisz o ostrej jeździe czy raczej o wódce? ;d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Browar2t pisze:
Stary ale w czym tkwi twój problem . Jak będziesz mieć laskę już kiedyś ona cię zapyta robimy Tiru Tiru ;D a Ty nie mogę się przełamać "Kochanie to jakis impas"

Gdybym miał dziewczynę, to oznaczałoby, że impas został przerwany, więc na jej pytanie odpowiedziałbym tylko i wyłącznie twierdząco :)

Browar2t pisze:
Ogarnij się i podleć i tak jak byś gadał z siostrą .

Lepiej nie, gdybym podleciał i gadał jak z siostrą, to pewnie na starcie by mnie olała... ;)
Nie no, wiem o co Ci chodzi, ale tak jak wyżej napisałem - łatwiej powiedzieć niż zrobić :/

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No . Ale brakuje ci tekstów do laski ? Takie pytanko gadałeś z nią w ogóle kiedyś ?

Stunt <3 . . .

Michoo pisze:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Browar2t pisze:
No . Ale brakuje ci tekstów do laski ? Takie pytanko gadałeś z nią w ogóle kiedyś ?

Myślę, że teksty nie są potrzebne, bo rozmowa chyba sama się jakoś rozwinie...
Nie chodzi o konkretną dziewczynę, tylko ogólnie nie umiem nawiązać kontaktu z dziewczyną, która mi imponuje...

Dobra, dosyć o mnie, pewnie są tu osoby, które mają poważniejsze problemy... Mam nadzieję, że z czasem nabiorę pewności, ale dzięki za cenne rady ;)

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Napiszę coś od siebie ...

Teza jest taka... Kobiety są popie***lone :D Miałem kilka jedna nawet 4 lata... to było coś... ale większe coś było jak z nią zerwałem ;p uuu dół pol roku ;p Na takiego doła najlepsza jest nowa miłość ja taka sobie znalazłem, pali ziółko, jest za legalem i ogólnie odpier**la nieźle ( kupiła ode mnie F12 ;d ) ;) jedyny minus nie jest ładna ;p tylko ma dobrą duupę ;p...

Z kobietami trzeba krótko, trzeba je oszukiwać bo one lecą na czułe słówka...

Jak poderwać dziewczynę??... Sam nie wiem ;p one same przychodzą... trzeba rozmawiać jak z dobrym kumplem, spędzić z nią jak najwięcej czasu... i zawsze przyznawać jej rację, jeśli nie to będzie słuchania... pol godziny ;)... I nie gadać z nią o sexie, bo się spłoszy !!

Co do `brykania`... owszem, nie za często... 4 razy w miesiącu i tylko w dni nie płodne ;p... co by się nie wpierdzielić...

Zipp Jazzy -> Aprilia Sr 99 -> Malagitu F12 03 -> Yamaha Aerox 99 -> Piaggio NRG 04 -> Aprilia RS125 99 -> Yamaha Aerox 97 -> RS125 GS ->itd.

Porting, flow, tuning silników 2T, 4T, lakierowanie
GG: 4129154

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak bylem trochę młodszy 16 lat to miałem taaaki stres jak mi powiedziała dziewczyna ze okres się spóźnia ze szok ;p

Nie polecam nikomu ;p

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Lasonik, lasonik haha ty i dziewczyna co może jej porting piczy robiłeś ??

Tytuł:
*

Pojazd:
sony551, :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
EEEE chłopaki zaraz warny polecą słownictwo ;D

Stunt <3 . . .

Michoo pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
polini17 pisze:
Marcin194, nie no twoje porady chłopie są zaje. czytałem parę stron wcześniej jak coś tłumaczyłeś tam :D

Ja wiem ? porady jak porady :D po prostu wy jesteście ciency.
Dokładnie jest tak jak mówi Marcin194 od samego patrzenia to tylko nuda Ci przyjdzie. Nic więcej.
I pisał rozmawiać jak z siostrą, nie zgodzę się z tym w pełni choć wiem o co chodziło.
Z dziewczyną nawet nieznajomą trzeba rozmawiać jak byś ją znał od zawsze, ma być luz, rozmowa o wszystkim, bo jeśli będziesz co drugie zdanie komplementował czy na siłę się narzucał, to wiedz że nic z tego nie będzie.

Aha i ćwiczyć podryw ma każdej lasce, rozmowę w sumie bo podryw sam w sobie to taka rozmowa, tylko troszkę inne słowa dobierasz żeby było miło.
Czy brzydsza czy ładniejsza, grubsza czy chudsza, ćwiczyć możesz na każdej, a to już twoja sprawa czy zrobisz z nią coś wiecej czy tylko porozmawiasz.

Aahaaa , jeszcze coś, z samej rozmowy nic nie będzie, jak już wyżej pisałem, dotyk ma być i wkraczanie w te głębsze sfery w umyśle :) przede wszystkim komfort ma byc

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 17:47 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Lasonik, święta racja, dziewczyny są takie i po prosty jeżeli chcemy coś z tego związku stworzyć trzeba niestety czasem zarąbać dobrą minę do złej gry :) i jest loozik :D
Oj wiem o czym mówisz, ale moja Kobieta nie ma tych jazd z dniami nie płodnymi, lecz nie robimy tego codziennie, gdyż było by to już nudne, cały zestaw kamasutry by się skonczył :D

adam10072, do dziewczyn trzeba mieć podejście, ja sam nie potrafię podlecieć do jakieś i wyskoczyć z tekstem "ale Ty jesteś fajna, może się umówimy ? " Tak u mnie się nie da. Najpierw muszę poznać tę osobę, aby rozmawiać z nią jak z kumplem itd :) trzeba czasu i stalowych nerwów :)

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ej koledzy mam sprawę,Od razu przejdę do rzeczy,kręcę z jedną dziewczyną już jakiś czas,wszystko było ok,ale teraz coś się zepsuło(tak nagle),nie chce nigdzie wyjść(wykręca się),i wydaje mi się że nie jest szczera.
Proszę o pomoc,bo mi na niej bardzo zależy ..
A nie chce tymczasowo to powiedzieć wprost,tym bardziej,że nie chce nigdzie wyjść,a nie napiszę przecież tego na gg..

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1019  Następna