Pfff
to posłuchajcie mnie
chyba żaden z was nie jeździł nim tak jak ja i moi kumple

więc zapraszam do lektury
jak widzę co wy gadacie to aż mi ręce do ziemi opadają

ziomek miał dwie takie zabawki o nazwie loncin 124 kupione na paragon xDDDD do rzeczy, chłopaki nie bali się zrobić na tym niczego

żaden nigdy sobie nic nie zrobił. Spalanie ok 2/3l. Plastiki kopałem(ja bardziej ucierpiałem niż one). Że niby rama pęka ? MIT !!! właściciel tego pojazdu skakał na 3metry w górę wybijając się z prędkością 50/60kmh ramie nic nie było poszły piasty w kołach (dodam że skakano na nim po 3 latach takiego katowania że czegoś takiego nie widziałem)- łatwo się domyśleć jak bardzo, jeżeli mówicie że te silniki nie do zaje*ania a kumpel wymieniał nawet czasem 2 cylki w sezonie. Ale fakt są nie do zajechania, pomimo masakrycznie złego stanu że aż baliśmy się jeździć silnik dalej generował ogromną moc która mnie zadziwiała.. rox na sporcie (cyl polini, c16, dell 19) nie dał rady dopóki kross nie złapał vmaxa. żaden teren nie straszny. łańcuch i zębatka ? kolejny mit. Pękł tylko mi, niefart, gdy jechałem z 60kmh na 4, zredukowałem na 3 i strzeliłem ze sprzęgła z max obrotów ps:( najpierw postawił na koło dopiero potem pękł

)
podsumowując, ten krosik już w wersji z silnikiem 125 dawał tyle frajdy że po jeździe krzyczałem whooooohooo więc aż boję się myśleć o mocy 250

! apropo mocy.. na biegach 1,2 stawiał na koło bez żadnego problemu, na 3 wystarczyło szarpnąć tak jakbyś chciał wrzucić przednie koło roweru na chodnik ;) vmax ok 90.. nie do zaje*ania totalnie. mówcie co chcecie dojeżdżało go z 7 osób. nawet w zimę. mogę dać świadków.. a i jak coś to po 5 latach ten cross dalej lata ktoś chce kupić za 400zł ?

mówiłem o 2 crossach, a opisałem 1. proste wytłumaczenie. drugiego krosa zajechali po tygodniu w sposób drastyczny. dali się przejechać kumplowi który nie ogarnął moto i uderzył w drzewo -.- z racji braku funduszy nie robił go. ps (amorek którego tak krytykowaliście tylko się zgiął felga delikatnie rama w 100% była prosta. udeżenie centralnie w drzewo na 3 biegu prędkość nie znana

jest wart każdej złotówki !!!!!!!!!!!