Dzisiaj jest 17 sie 2025, 16:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
vrathe, Może znasz kogoś kto zna "Ją" wtedy może ten ktoś was zapozna , jak się już trochę poznacie wtedy będzie łatwiej : >

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ale ogólnie jestem nie śmiały jak coś to ja nic nie gadam tylko słucham i tyle.. No nie wiem może ktoś kogoś zna xD

Tytuł:
*

Pojazd:
vrathe wiesz, pełen spontan i przede wszystkim się nie bój i nie słuchaj, masz ją zając, zainteresować ja sobą, koledzy pisali o tym wcześniej. Ogółem gadaj o wszystkim jak z kolegą, nieraz jest to trudne, ja tak ostatnio miałem ale nie myśl o tym że ci się podoba ta laska i ci na niej zależy tylko gadaj jak z kumplem, tak żeby ja zainteresować, ale nie zanudzić :D Ja jutro będę działał dalej, dziś z laską pogadałem i wgl ogarnęła się trochę i można normalnie pogadać patrzeć się jej w oczy i wgl, a jutro jedziemy na wycieczkę i zaproponowałem że zajmę jej miejsce w autobusie i pogadamy i że mam małą niespodziankę, dziś na plaży znalazłem kamyk w kształcie serca :D I od razu pomyślałem o niej. Więc jutro postaram się jej go wręczyć :mrgreen: Myślicie dobry czy zły pomysł? Do tego jakaś stosowna gadka i wgl :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bartekdet no spoko to już mniej wiecej wiem ale to trudne tak nie myślec ze zależy mi na niej xD a jak na początku bo tak samo to raczej nie przyjdzie :( czesć i... kiedyś z kimś gadałem to powiedział mi żeby Cześć czy my sie nie znamy a potem to jakoś leci ? ;/

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Jak ci na niej zależy to się zacinasz cały czas i ona to widzi, musisz po prostu gadać z nią tak jak by na niej ci nie zależało i wtedy dopiero się dzieje ;D

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bartekdet, Z tym kamykiem świetny pomysł, tylko daj go tak jakby bezinteresownie, powiedz że znalazłeś, i spodobał Ci się i chciałbyś komuś go wręczyć i pomyślałeś o niej, jeśli weźmie jeszcze z zadowoleniem to może Ci się z nią ułożyć, dodaj jeszcze żeby ten kamyk przypominał jej o Tobie ;D
Jeśli powie czemu mi to dajesz z jakimś odrzuceniem ( wiesz o co chodzi prawda ? ) To jakoś to odkręć , powiedz że taki prezencik żeby jej ozdabiał półkę czy coś :D

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 21:01 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja to musiałęm wyłapać dziewczyne na GG (koleżanka poleciła) bo w szkole u mnie nie ma takiej fajnej a z okolicy znam ale jak są fajne to już z kimś chodza więc nie miałem zbytnio wyboru..., No i tak gadam z tą laską już od dłuższego czasu i nawet sie z nią umówiłem na spotkanie ale dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie ma w ogóle czasu. No i fajnie że ogólnie taka ogarnięta nie pali nie pije itp
Nawet mamy takie same zainteresowania :D

Tylko najbardziej się boje tego spotkania że mnie przytka ale staram się opanować
to...Już przestałem o niej myśleć jak o jakieś bogini^^ tylko teraz to jest taka bliska
osoba .Dobrze że wszystko idzie w jak najlepszym kierunku

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 21:10 przez Blackout, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Bartekdet, No właśnie dobry pomysł tylko wiesz, żeby to przypominało serce a nie zwykły kamień, bo co ona pomyśli o tobie jak jej dajesz kamień na półkę :D

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Karol no spoko ale na 1 raz widze fajna dziewczyna podbijam czesc i co dalej ;>

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pomyśli:
Daj kamienia <lol2>

Tytuł:
*

Pojazd:
Scratch damy radę, wiem o co Ci chodzi, jakieś tam doświadczenie mam, tylko muszę przestać ją postrzegać jako kogoś na kim mi zależy, ale dziś już był w miarę luzik także nie jest źle :mrgreen: Mam nadzieję że z tym fajnym kamyszkiem się nie wsypię, i że ogarnę sytuację, bo mam tendencję do tego że nie umiem się jakoś sensownie wyronić z tej sytuacji, zawsze pierdolnę coś, i laska się focha, oczywiście tak do beki ale ona to bierze na poważnie, ale przepraszanie jest też fajne :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Bartekdet pisze:
vrathe wiesz, pełen spontan i przede wszystkim się nie bój i nie słuchaj, masz ją zając, zainteresować ja sobą, koledzy pisali o tym wcześniej. Ogółem gadaj o wszystkim jak z kolegą, nieraz jest to trudne, ja tak ostatnio miałem ale nie myśl o tym że ci się podoba ta laska i ci na niej zależy tylko gadaj jak z kumplem, tak żeby ja zainteresować, ale nie zanudzić :D Ja jutro będę działał dalej, dziś z laską pogadałem i wgl ogarnęła się trochę i można normalnie pogadać patrzeć się jej w oczy i wgl, a jutro jedziemy na wycieczkę i zaproponowałem że zajmę jej miejsce w autobusie i pogadamy i że mam małą niespodziankę, dziś na plaży znalazłem kamyk w kształcie serca :D I od razu pomyślałem o niej. Więc jutro postaram się jej go wręczyć :mrgreen: Myślicie dobry czy zły pomysł? Do tego jakaś stosowna gadka i wgl :cool:
Nuta romantyka nie zaszkodzi :wink: mozesz powiedzieć to tak jak napisałeś wyżej :wink: ''ostatnio chodziłem sobie po plaży, byla na prawde ładna pogoda. szum fal rozbijajacych sie o brzeg wybijał spokojny rytm. I tak błądząc sobie po piasku i Rozglądając sie po nim znalazlem cos co od razu skojarzyło mi się od razu z Tobą (tu możesz ją objąć lekko jedną ręką, wkładasz rękę do kieszeni i wyciągasz kamień z rozbrajajacym uśmiechem patrząc na nią pozniej).

Pozniej mozesz opowiedzieć cos od siebie... To co wyżej napisałem nalezy opowiedzieć z pasją i odpowiednim akcentowaniem najlepiej patrząc jej prosto w oczy... To buduje lekką atmosferę tajemniczości i uniesienia, a zarazem doprowadza zaciekawienia słuchającej... :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2011, 6:29 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
No nic zobaczymy jak to wyjdzie :D Wczoraj ciekawie toczyła się rozmowa tak trochę jakby ''czegoś'' ode mnie chciała, do tego mam dostać mandat za to że wrzuciłem ją wczoraj do morza xD Pytałem się jaka jest forma płatności, ona powiedziała że musi się zastanowić :D Teraz tylko miejmy nadzieję że będzie miała dobry humorek :mrgreen: Bo kobieta niestety zmienną jest a wgl Ona :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
i nadal nie wiem co mam mówić jak podbije do dziewczyny nie znajomej xD marcin to nie ja pisalem z kamieniem tylko pan up :P

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2011, 7:25 przez vrathe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
vrathe pisze:
i nadal nie wiem co mam mówić jak podbije do dziewczyny nie znajomej xD marcin to nie ja pisalem z kamieniem tylko pan up :P

Kierowałem tą wypowiedź do Bartka;)

Vrathe wszystko zalezy od tego gdzie chcesz poderwać nieznajomą ;) w kazdym miejscu inaczej trzeba zacząć rozmowę bo np. W takich miejscach jak przystanek dziewczyna nie jest tak nastawiona na to że bedzie podrywana jak np. W klubie;) Na przystanku mozesz zacząć rozmowę ''hej jechal juz E?'' czy inny autobus a gdy usłyszysz odpowiedź mówisz ''czesto widuje Cie na przystanku więc pewnie dojeżdżasz do szkoly'' i rozmowa zaczyna sie kręcić gdy odpowie że dojeżdża pytasz gdzie chodzi do szkoly itd. Pozniej mozesz sie przedstawić... Pod koniec rozmowy wpisz jej imię do swojej książki telefonicznej daj jej telefon i popros Ladnie o to by wpisała swój numer;) w klubie można zacząć odważniej i bardziej bezpośrednio;) tam dziewczyny czesto są w grupkach;) wiec mozesz podejść i zacząć rozmowę tym razem w nieco innym stylu... Nie okazuj zainteresowania dopóki nie bedziesz pewny że dziewczyna jest przyjaźnie nastawiona... Jesli zacznie cie zbywać krótkimi nie przyjemnymi zdaniami, daj sobie spokoj...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2011, 8:22 przez Marcin194, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i o to mi chodziło xD a jeśli nie widuje jej np. czesto na przystnku ? Albo np. jade na moto widze fajna dziewczyna idzie sama to zatrzymuje sie i... ? xD

Tytuł:
*

Pojazd:
I mówisz "Siemasz moje derbi dużo pali daj dyche na wache" ;] i juz jest twoja;d

Tytuł:
*

Pojazd:
vrathe, "Cześć jak dojechać do xxx (w miejsce x jakaś miejscowość dość daleko)
Dziewczyna tłumaczy, tłumaczy, starasz się sprawiać wrażenie nierozumiejącego trasy;d
I na koniec:
Słuchaj, tak nie do końca zrozumiałem, daj mi jakiś kontakt do siebie, numer czy coś, jak się zgubię to zadzwonię"
I masz numer :mrgreen:
Dość dobrze działa :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tloku haha dobre dobre :D Gorzej jak powie nie wiem gdzie to jest :P

Tytuł:
*

Pojazd:
Chyba że dziewczyna nie wie wtedy się nie udaje:D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 1019  Następna