Dzisiaj jest 23 sie 2025, 16:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Eloo
Pisałem parę stron wcześniej swój problem ,iż nie wydaję mi się by odwzajemniała zauroczenia i mam pomysł czy zaprosić ją jutro na spacer i jak by się zgodziła to lajt ;D a jak powie ,że nie chce czy coś to jej powiem ,że miałem do niej większe plany ,lecz jak chcesz być tylko przyjaciółmi to tak zostanie ,ale pamiętaj ,jak masz jakiś problem czy coś to napisz do mnie ja w każdej sytuacji Tobie pomogę .
Wiem ,że może za wcześnie bo to był by 1 spacer ,lecz no gg nie ma tzw kompa nie ma i na komie tylko lecz siana nie ma ;/
Tylko codziennie pogadam z nią może po 30 min ;/ lecz co to jest.

Obrazek

"Przy 180 trudno zobaczyć 40 na znaku" xd
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1132863#1132863 <= WBIJAĆ

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Wiecie co? Tak pisze z Tą Anną która zaszczyciła nas stronę wcześniej obecnością... po czym zbanowałem ją, okazała się fajną laską :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 ma zdjęcia i teraz fap time! :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194, haha oj Ty.. :twisted:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, lovelasie Ty ! :P

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
To odbanuj, bo przydała by tu się z jedna ogarnięta dziewczyna ;D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
każda laska wnosi tu wiele zamieszania :d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
We wakacje pisałem z taką jedną fajną koleżanką, nie znam jej zbyt dobrze, jakiś czas przestałem utrzymywac z nią kontakt. Teraz widuje ją czasem w szkole. Jak myślicie warto zagadać ?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Nie.

///BMW

Tytuł:

Pojazd:
Miki6831 warto.
A teraz do reszty - miałam dziś zrąbany dzień, ale jak w sql odpaliłam sb mielocha to moja litania do Broni Masowego Rażenia się wydłużyła.. ;/ Jesteście strasznie zazdrośni i chamscy .. Bez obrazy ale czemu na tym forum nie może być żadnej dziewczyny?
Cytuj:
Dziwny zbieg okoliczności... dwie panny na jednym forum w jeden dzień, nie uważacie?
O dziwo IP nie prowadzi do jednej osoby... Bo jedna z nich pisze z sieci prywatnej a druga z Neostrady
Cytuj:
Obie dziewczyny piszą z różnych komputerów. NIe zmienia to faktu że może to jest jedna osoba... Jedna prawdopodobnie z laptopa z Modemem firmowym Orange Freedom, druga natomiast z neostrady...

Wyjaśnić ? - Ja piszę z prywatnej i nie z laptopa. Nie mam nic wspólnego z pozostałymi dziewczynami. Skąd się tu wzięłam i czemu wiem co było z 3 miechy temu?- Mój facet siedzi na mielochu dzień w dzień, czasem mi opowiada różne rzeczy z waszego forum. Już dawno chciałam mieć tu konto bo stwierdziłam że może być fajnie.... Strasznie mnie zniechęciliście. To pewnie mój ostatni post - "znając was" od pół doby to zbanujecie mnie.

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

-Widziałaś tą Huskę na allegro?
-Mi się to kojarzy tylko z kosiarką.
-Taką kosiarkę to ty byś chciała mieć xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Merido Dziewczyny mogą tu być ja np. nie mam nic przeciwko. Jaki nick ma chłopak ? No ale wiesz jak to wygląda jak wpadają 3 albo 4 dziewczyny jedna po drugiej jak by nigdy nic hmm.. ? Nigdy takiej rewolucji nie było ;) może zmienimy temat ty zostaniesz wśród nas i będziemy sobie pomagać...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Merido, to powiedz kto jest Twoim facetem :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Doradzi mi jeszcze ktoś ? :/

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Powiem wam tak... Mieloch jest dostępny dla wszystkich bez zarejestrowania się i wiele dziewczyn tu zagląda w ten temat :twisted:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 To dlaczego żadna miła fajna dziewczyna nie zrobi sobie konta i będzie w naszym gronie ? (wiem że mamy 2 albo i 3) ale więcej więcej ;) nie bac się tak wiem na początku to nie jest miło ale potem jest spoko :P

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Merido pisze:
Miki6831 warto.
A teraz do reszty - miałam dziś zrąbany dzień, ale jak w sql odpaliłam sb mielocha to moja litania do Broni Masowego Rażenia się wydłużyła.. ;/ Jesteście strasznie zazdrośni i chamscy .. Bez obrazy ale czemu na tym forum nie może być żadnej dziewczyny?
Cytuj:
Dziwny zbieg okoliczności... dwie panny na jednym forum w jeden dzień, nie uważacie?
O dziwo IP nie prowadzi do jednej osoby... Bo jedna z nich pisze z sieci prywatnej a druga z Neostrady
Cytuj:
Obie dziewczyny piszą z różnych komputerów. NIe zmienia to faktu że może to jest jedna osoba... Jedna prawdopodobnie z laptopa z Modemem firmowym Orange Freedom, druga natomiast z neostrady...

Wyjaśnić ? - Ja piszę z prywatnej i nie z laptopa. Nie mam nic wspólnego z pozostałymi dziewczynami. Skąd się tu wzięłam i czemu wiem co było z 3 miechy temu?- Mój facet siedzi na mielochu dzień w dzień, czasem mi opowiada różne rzeczy z waszego forum. Już dawno chciałam mieć tu konto bo stwierdziłam że może być fajnie.... Strasznie mnie zniechęciliście. To pewnie mój ostatni post - "znając was" od pół doby to zbanujecie mnie.

Możecie tu być, nie mam nic przeciw... Odnośnie skąd masz internet, Twój dostawca musi rozdzielać internet dużej spółki bo jego sieć nie figuruje w bazie danych sieci... Ania dostała bana fakt, a Koteecek czy jak jej tam zasłużyła po prostu wg. mnie... Strasznie dziecinnie pisała i nie zbyt na temat, robiła PPP i inne wykroczenia... Merido, wierz mi że jeśli zasłużysz bana otrzymasz... Jednak tak to nie musi być... Miłej beki z tego tematu, bo warto tu czasem zaglądnąć i się pośmiać :lol: :lol:

Z reguły trafiają tu nie ogarnięte dziewczyny które zalewają spamem nasze forum... Ale jak widzę masz trochę inteligencji i mam nadzieje że nie będę miał okazji do wlepienia Ci warna :wink:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 16:28 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Siemka co zrobić jeżeli dziewczyna dała mi sama z włąsnej woli numer telefonu nawet nie próbowałem jej poderwać bo stwierdziłem "za wysoka półka dla mnie", i teraz piszemy do siebie sms`y, i teraz co robić aby jej od sibie nie odstraszyć, tzn o czym orzmawiać o czym lepiej nie, bo szkoda by stracic taki towar :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 17:25 przez Chudy94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Chudy94 poszukaj pare stron wcześniej tam masz dużo tematów o czym rozmawiać ;) :wink:

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
dyskoteki, albo razem albo w ogole czy osobno ?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Scratch były dwa Twoje posty... ja usunąłem jeden, a Ty kilkanaście sekund później drugi :evil: tak jakby co :wink:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 1019  Następna