Dzisiaj jest 16 lis 2024, 20:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Temat zakładam z myślą o użytkownikach którzy chcą wyrazić opinię na temat forum, te dobre jak i te negatywne! Temat nie zniknie, a jeśli tak się stanie za sprawą któregoś moda założę kolejny i kolejny i kolejny itd.

Miłej zabawy...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Osobiście nie mam nic do forum i moderatorów, ponieważ żaden mi nie przeszkadza. Dziękuje tyle w tym temacie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Tomasz
Powiem tyle :
1. Nowy wygląd forum - to co teraz widzę to według mnie żenada narodu, może było ładne parę lat temu.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
Powiem tak, niektórzy moderatorzy nie nadają się na swoje stanowisko ( nie mówię kto), administracja również, po prostu czują się panami świata

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
barto96 pisze:
Powiem tak, niektórzy moderatorzy nie nadają się na swoje stanowisko ( nie mówię kto), administracja również, po prostu czują się panami świata

Pisz kto byle tylko nie obrażaj nikogo!

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
Nie napiszę bo nie chce z nikim wojować, ale nie o ciebie marcin chodzi, ty jesteś spoko

Tytuł:
**

Pojazd: 200+
wg. mnie jest wszystko ok, tylko Konrad324 daje warny o byle gówno . :)

np. to
Obrazek

sory za mały rozmiar ;)

Ostatnio zmieniony 20 lis 2011, 15:09 przez Speedy3, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
wiechu1996 pisze:
1. Nowy wygląd forum - to co teraz widzę to według mnie żenada narodu, może było ładne parę lat temu.

Dokładnie, wiele różnych poświęconych skuterom czy motocyklom ma jakąś fajną szatę graficzną. Spójrzcie na aerox.com.pl , albo apriliasr.pl czy jakoś tak (To nie reklama tylko konkretne strony podaje, z resztą każdy je zna), tam wszystko jest jakoś tak ciekawie i kolorystycznie zrobione, a tutaj taka szczerze mówiąc lipa..

Pomarańczka ;*

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Hmm dla mnie to forum jest jakiegoś rodzaju uzależnieniem zawsze kiedy mam włączony komputer czyli bardzo często jestem na forum nie mam za bardzo nic do narzucenia moderatorzy są dość ogarnięci widzę, że dużo ludzi narzeka teraz na moderatora o nicku Konrad i coś tam dalej . Osobiście mi nic nie zrobił i nie mam mu nic do narzucenia aczkolwiek patrząc na opinie innych można wywnioskować, że nie jest on idealny . Co do zmian na forum to gdyby forum wystartowało w nowej "odsłonie" pod względem graficznym to nie miał bym nic do narzucenia mimo to lubię do forum jest dużo przyjemnych osób, z którymi można pogadać oraz można się sporo nauczyć na temat ogólnej mechaniki i optyki po różnych projektach, poradnikach i poradach obeznanych użytkownikach tego forum :)

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
Do żadnego moderatora nic nie mam.Kiedyś miałem ale się wszystko wyjaśniło :lol:

Co do wyglądu to nie jestem kobieta żeby mi się miało podobać,ważna jest treść.

Tytuł:
*

Pojazd:
Tak, admin juz mowil 2 lata temu że będzie zmiana szaty graficznej jak widac cos mu nie poszlo ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
Motorp95 pisze:
Tak, admin juz mowil 2 lata temu że będzie zmiana szaty graficznej jak widac cos mu nie poszlo ;)

To tak jak ze sklepem :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja powiem wam tyle:

Byłem od samego początku istnienia portalu aerox.com.pl aż do jego pierwszego rozpadu, gdyż adminiastator okazał sie złodziejem, ale to nie o tym temat.
Forum jest na prawde bardzo duże ilość postów jest imponująca, wiem jak trudno jest ogarnąc takie wielkie forum.
Myślę, że potrzeba tu minimum 5 moderatorów na dział (tak pięciu, wymieniali oni by się, forum praktycznie cały czas byłoby pod kontrolą). Do tego każdy moderator powinien mieć tylko jeden dział, nie więcej.
Moderatorzy powinni być wybrani z rozwagą, nie powinni być rządni władzy a wszelkie konfiklty powinny być na bieżąco wyjaśniane i wyciągane konsekwencje.

Tyle ode mnie, muszę uciekać potem dopiszę część dalszą ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
klarok pisze:
Hmm dla mnie to forum jest jakiegoś rodzaju uzależnieniem zawsze kiedy mam włączony komputer czyli bardzo często jestem na forum nie mam za bardzo nic do narzucenia moderatorzy są dość ogarnięci widzę, że dużo ludzi narzeka teraz na moderatora o nicku Konrad i coś tam dalej . Osobiście mi nic nie zrobił i nie mam mu nic do narzucenia aczkolwiek patrząc na opinie innych można wywnioskować, że nie jest on idealny . Co do zmian na forum to gdyby forum wystartowało w nowej "odsłonie" pod względem graficznym to nie miał bym nic do narzucenia mimo to lubię do forum jest dużo przyjemnych osób, z którymi można pogadać oraz można się sporo nauczyć na temat ogólnej mechaniki i optyki po różnych projektach, poradnikach i poradach obeznanych użytkownikach tego forum

Bardziej to się nie mogłem zgodzić. :) Osobiście mi wygląd forum nie przeszkadza, jest czytelnie, ładnie itp., ale nowa odsłona mogłaby wnieść trochę świerzości. Ludziska na forum OK- przyjazni, udzielają pomocy, 3mają się regulaminu (z tego co ja zdążyłem zauważyć). Ja nie mam nic do zarzucenia.

ObrazekJęzyk Polski na 100%

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Motorp95, skąd wiesz? Jesteś tu od wczoraj.

Są ludzie i parapety, ale niektórzy na tym forum to ludzie-klamki są...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
konrad324, niewłaściwa osoba na tym stanowisku. Doczepliwy, niemiły. Słyszałem że w administracji mówiło się o jego wyrzuceniu z teamu. Dlaczego więc tego nie zrobicie? On jest zupełnie nie kompetentny.

Obrazek

• Piaggio Sfera NSL 93`
  • Piaggio NRG Power 06`
  • Derbi GPR Racing R 08`
  • Peugeot Speedfight 2 (AC) 04`

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Ja na forum siedze już prawie 1000h, dzień w dzień. Większość moderatorów jest okej, martwią mnie tylko, że tak to nazwę "starzy wyjadacze", którzy wchodzą na forum raz na ruski rok. Jak się jest modem to jednak to do czegoś zobowiązuje. Powinno być się jak najczęściej na forum, żeby jak najwięcej ogarniać. A nie, że raz się pokazać, rozdać warny i do widzenia :wink: Kiedy tutaj dołączałem atmosfera byłą wgl inna i to co działo się przez ten rok to na prawde, można o tym powieść napisać. Nie chce już poruszać sprawy @, bo wiadomo, że kilku moderatorów powinno się zmienić na nowych.

Forum ogólnie nie przyciąga jakąś fajną stronką, logiem itd. tylko wiadomościami jakich tu jest ogrom. Tutoriale, niektóre nie codzienne projekty, sami użytkownicy, których jest kilkanaście tysięcy. Dużo by wymieniać.

capekpl1 pisze:
Co do wyglądu to nie jestem kobieta żeby mi się miało podobać,ważna jest treść.

x2

Chociaż ładna i odświeżona stronka były by miłym zaskoczeniem :wink: Teraz jest surowo :wink:

Dzięki forum poznałem nowych kolegów, tych z którymi się na pewno nie spotkam (za duża różnica kilometrów) i tych z którymi się spotykam, bo okazało się, że mieszkają blisko mnie :wink:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
1. Po co szata graficzna? Tylko odwraca uwagę od treści.
2. Moderatorzy czasami przeginają, dla mnie normalną rzeczą jest jak ktoś przeklnie od czas do czasu i głupotą jest od razu dawać za to warna(sam dostałem za jedno przekleństwo). Ale wiadomo wszystko z umiarem, bo jeśli ktoś co 2 słowo używa przekleństwa to trzeba z ty coś zrobić.
3. Warny za to że komuś post wysłał się 2 razy? Śmiech na sali! No ludzie chyba nikt nie robi tego specjalnie, ale tu też kij ma dwa końce bo rozumiem warna jak ktoś piszę 3 posty po kolei w jednym temacie *wasze maszyny) każdy z innym zapytaniem, np. "jakie rolki", "a jaki wydech", "na jaki kolor pomalować"

Na chwile obecną tyle ode mnie :)

Simson: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2029930#2029930
Booster: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=760
Sprzedam Boostera.
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Ratownik, wystarczy na forum pogrzebać i znajdziesz o tym info :wink: Nie trzeba być na forum tyle lat, żeby wiedzieć co było np. planowane :wink:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
chUdy pisze:
1. Po co szata graficzna? Tylko odwraca uwagę od treści.

Po to, żeby forum jakoś wyglądało a nie jak 10 lat do tyłu. Ale widać ty tego zrozumieć nie możesz. I jak wygląd Twoją uwagę odwraca od treści, to nie wiem co o tym sądzić, bo to nieco dziwne. :roll:

Pomarańczka ;*

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna