Dzisiaj jest 16 sty 2026, 21:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Grzechu123, JaJeCkO, Pat!, To one wszystkie tak mają? moja mi dzis za cholerę nie chciała powiedzieć o co kaman a najczęściej wystarczyło tak jak psiał Pat!, "ciągnąc za jezyk" i stad ta ciekawość :P

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yam ... r_50/90376

Ostatnio zmieniony 24 lis 2011, 21:44 przez mlody1796, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
mlody1796, To trzeba miec "podejscie" latwo jest praktycznie wszystko od dziewczyn wyciagnac ... bynajmniej mi xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
navi777 pisze:
Rumyk, no lajtowo:D Tylko wiesz tak zeby nas nie napadly po drodze jakies dziewczyny co maja uprawe dzikiej pszenicy za stodola!

przestrzeliles system :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam pewien problem..
Moja ostatnio odnosi się do mnie nie zaciekawie,pokłóciłem się z nią wczoraj i powiedziała mi w końcu dlaczego tak się do mnie odnosi..
Powiedziała mi to z trudem;/
Że po tych wszystkich kłótniach "nie wie czy jeszcze coś do mnie czuje,ale że jestem bardzo dla niej ważny,jak nikt inny":
No to zabrałem się ,odpaliłem Dt i chciałem jechać wkurzony w pizdu,zagasiłą dt i zabrała mi kluczyki.
Ryczała mi dobrą godzine na mieście,na ramionach i na końcu powiedziała,że już jest pewna..Że kocha mnie,inaczej by ją tak nie bolało,że mi to powiedziała i nie ryczała by tak itp..
Ja ją również kocham i nie chciał bym się z nią rozstawać bo naprawdę dziewczyna wyjątkowa jest:(
Co o tym sądzicie? Potem byliśmy na pizzie ,wycałowała mnie ,przytulała się miła była itp..
Dziś również miła dla mnie była..
Jak myślicie? Kocha mnie? Musiałem się o tym gdzieś wygadać,wczoraj kumplowi a teraz tu;/

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Myślę że kocha ale po prostu wbiła jej się do głowy taka myśl z wątpliwościami i wolała Ci powiedzieć. W sumie to lepiej nawet że mówi takie rzeczy. Mi się wydaje że każdemu może się zdarzyć czasami mieć wątpliwości ale jeśli teraz jest pewna to powinno być ok.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panas1994, oby było tak jak mówisz:(
Często się z nią kłóciłem..Bo sami wiecie jaki dobry humor mam zawsze na forum a nie mówię lepiej jaki mam w realu:)
Również myślę,że mnie kocha..Mam taką nadzieje:(

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Moja sie dziś na mnie fochneła mianowicie było to tak , siedze w domu na gg ( chory ) ,napisała do mnie , gadaliśmy i sie strasznie mnie dopytywała o moją przyjaciółke , bo nie było jej na dyskotece itd bla bla bla i podobno z nią tańczyłem wolnego , a potem ją do domu odprowadziłem , i zapytała czy coś do niej czuje a takich rozmów miałem z nią od ch*** i sie wkrzyłem , powiedziałem "jedyna dziewczyna z którą Cię zdradzam to moja niunia (motor) i możesz jej co najwyżej wydech wypolerować" a ona się wkurzyła , wyszła z gg , telefonu nie odpiera a ja siedze chory i nie moge do niej pójść , macie pomysł jak ją przeprosić ? :P

SPRZEDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/honda-pcx-125-aerox-b ... ?source=oo

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stacek96 pisze:
jedyna dziewczyna z którą Cię zdradzam to moja niunia (motor) i możesz jej co najwyżej wydech wypolerować

hahaha dobre xD najlepiej dzwon kilka razy dziennie xD :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stacek96, też coś takiego wczoraj mojej powiedziałem:P ]
Ja stałem oparty o dt ,ona wtulona do mnie i płacze i do niej coś takiego
"wiesz co" ona "co" a ja "Najbardziej co kocham to moją DT ( ładnie dt po zadupku pogłaskałem) bo ona nie zrani mnie nigdy,zawsze będzie ze mną a jedyne co mi zrobi to zabije,a lepsze to niż zostać zraniony przez dziewczynę" Ona się uśmiechła ,i płakała dalej:D

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Uśmiechneła i płakała dalej hahahaha ;D Ja z moją w wakacje jechałem , i jak przez dróżke szybko jechałem to złapała mnie za szyje swoimi pazurami i tak mi przejechała że myślałem że ktos mi gardło podcioł ;P Zatrzyłałem się i powiedziałem "że ranisz mnie bardziej niż moja niunia" , A ona była przy tym jak wcześniej zakładałem linke sprzęgła i mi pękła , przejejała po całej ręce i z nią i z tatą do szpitala jechałem :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stacek96, ja z moją jechałem kiedyś nad zalew, no i jadę sb równo z ruchem tak 100-105km/h i 2 gie auto przede mną zahamowało i chciało skręcać,a koleś busem przede mną nie widział tego,a ja polegałem na nim,jechałem za nim i nie widziałem,że ktoś przed nim hamuje..
I trzymałem się blisko niego jakieś 5-6metrów i on w ostatniej chwili pedał hamulcy w podłogę..to jak dt ma takie miękkie zawieszenie,że we 2 siedzi zawsze okropnie to jak hamowałem to tył miałem wyżej z oktawią niż przód:D
Wyhamowałem jakieś 30cm przed busem,potem słyszałem tylko od mojej coś takiego "Bożeee".. i jechałem dalej:P
Potem coś tam sapała tralalala i było git;p

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
A ja nie mam dziewczyny i mam spokój. Obrazek

Pomarańczka ;*

Tytuł:
**

Pojazd:
Czytam wasze wypowiedzi i mi się przypomina moja ex ; [ Pół roku z nią nie jestem a nie mogę zapomnieć. Ale chociaż fajnie było :D

Zerwała ze mną dlatego bo była przekonana że skuter dla mnie ważniejszy, a po wypadku się nawet nie martwiła o mnie, to ja też nic nie pisałem do niej i nie jeździłem, tylko siedziałem w garażu i myślałem "jakby tu go poskładać" ;D I też zawsze mówiłem, że skuter nigdy mnie nie skrzywdzi tak bardzo jak dziewczyna... Sorry musiałem.

Teraz mam na oku taką jedną ale jest mały problem, bo kumpel się mi wpieprzył i tak ona ma w play ja w orange ani to popisać ani nic, na gadu rzadko wchodzi, a tamten kumpel też ma w play i dziergają cały czas do siebie, proponowałem jej spotkanie to ona "z miłą chęcią, ale mam zajęty terminarz" no to powinienem poczekać na wolne miejsce ;D Ogólnie spoko dziewczyna, nie pije, nie pali, nie klnie jak szewc.

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
"Sorry,ty masz z plusa ja mam z play'a-nic z tego nie wyjdzie" hahahaha ;D Jak lasce zalezy to i napisze na tego play'a czy co tam..

Ostatnio zmieniony 27 lis 2011, 12:34 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja to jak widzi mnie na moto odjeżdżającego od niej modli się bo niestety Darkness ma trochę z głową :D I lubi nie raz poostawić na koło :D A także dopie*olić :D Ale ogólnie jest git (jak na razie)

MotoZiomki !!!
http://www.facebook.com/Motoziomki?fref=ts
Zapraszam do polubienia !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Darkness, fajnie.

DaniuMMz, jakby chciała popisać, to nie problem;p
Albo, kupujesz starter(za 5zł)+doładowanie za 5zł i kupujesz pakiet 600sms. Zablokują Ci konto, ale smsy do orange dalej pisać możesz.

Straszny wydatek?

Tytuł:
**

Pojazd:
Jak tak patrze na to wszystko , jak nasi rodzice sb nez esów radzili to przykre ale taka prawda ze teraz trudno bez tego .?

Tytuł:
**

Pojazd:
TZRfan, Nie mam kasy na koncie i ona też o.O xD Wiesz ja to i tak się opieram w większości na spotkaniach, ale skoro nie ma czasu...

Darkness, Też mam zryty baniak ;D

lucek15, A mi nie potrzeba pisania tylko spotka, bo chyba są ważniejsze,e? xD

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Drivterku gdyby nie kochała to by tak nie płakała :wink: Dziewczyny które nie kochają i są z nami dla picu nie płaczą w takich chwilach :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
**

Pojazd:
Marcin194, Popieram ;D
DrivterGSI1, będzie dobrze, wiemy to ; ]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 1019  Następna