Dzisiaj jest 22 lut 2025, 20:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
no tak w ots-a też czasem zagram xd ale nie żeby cały dzień nawalać ;/
PS: Byłem w 1 trójce :D

szymon113 pisze:
spróbuj jeszcze tym programem od sony ericssona przelecieć telefon, może wtedy wstanie

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ach pamiętam jeszcze strachoskoczki:D
Jak się napiericzało z ławki w sufit w podstawówce :mrgreen: :mrgreen:

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Aż się łeska w oku kręci jak wczytam niektóre wypowiedzi, tylko szkoda że te czasy nigdy nie wrócą :(

Obecny rocznik to już nie to ;/ Często widuje 5 klasiste z fajką w gębie, i chowającego pod pazuche browara, ta nie moc przejścia przez brame ponieważ dużo wypite, za naszych czasów to było nie do pomyślenia ! 1 raz smak piwa poznawało się przez to jak tata dał spić piane, albo dać małego łyczka i na tym kończyła się nasza przygoda z piwem. W wieku 14-15 dopiero piło się 1 piwo, a teraz.. każdy lepszy 10 latek juz mial taka przygode ze nie mogl sie zmieścic w dzwi. Równiez co jest denerwujący jak dla mnie to zielone..
Czesto widze gdy jakieś dzieci stoja w kołku w grupce i pala a zarazem ksztusza, po godz wracam a tam najarani krzycza, przewracaja sie 0 kultury.. Istenieje rowniez w tych czasach takie cos "Fajka w gebie - szpan".. eh co to jest, pali sie po to zeby byc fajnym? no comment.

Czasy dziecinstwa ktore przezylismy napewno sie roznia od tych co teraz.. nikt nie mial wpadek z uzywkami..

ahh pamiętam czasy gdzie 5zł przeznaczało sie na chipsy, a raczej na zawartosc w nich a reszta dzielilo sie bezinteresownie z kumplami.
Czasy gdy kumpel przychodzil w rozdartych cichobiegach (halowki) i nikt na to nie zwracal uwagi, teraz zapewne zostalo by sie wysmianym od biedakom brudasow itp
Kiedy markowe ciuchy nic nie oznaczaly wazne aby bylo co miec.
Wychodzilo sie z rana a wracalo sie calym brudnym po grze w pilce.
Zabawy na trzepakach, berek, chowany, zamrazany ahh to bylo cos
Na przerwach przechwalanie sie spinerami, 1 osoba pytala sie calej klasy czy cos kupic, granie w scianki, hacele (pamietacie?) i inne tego typu.
O okreslonej godzinie kazdy przychodzi obejrzec dragonball pokemony a pozniej dwor
Gdzie telefon nikt nie mial, a kazdy wiedzial co i jak przyjsc
Zabawa w iglo? bawienie klockami lego, zabawa w statki?

Obgryzywanie delicji do okola pamietacie? :D albo gdy nam upadl wymarzony lod :D?
Nie potrzebowali kiedys do zabawy intel i7, geforce gtx, ddr3 a mozna bylo spedzic caly dzien ktore dawaly mase radosci.
Albo gdy szantazowali nas tekstem "chodz albu tu cie zostawie".
Slowo "dupa" to juz bylo cos! a nie teraz co 2 slowo na "k"
Liczenie wagonów? Dzielenie cukierkami? teksty typu "palec pod budke bo za minutke budka sie zamyka" "nie pokazuj jezyka bo ci krowa nasika" "1 slowo do dziennika 2 do smietnika". to jest cos !~

Wedlug mnie internet przyczynil sie do upadku tych zabaw. Teraz wiekszosc wyjsc na dwor siedzi na fejsbuku,nk dodaje sweet zdjecia pisze godzinamim, 0 kontaktu wzrokowe, nie widac emocji co to jest?, a gdy co do czego padnie slowo "wyjdziesz?" odpowiedz brzmi "Nie chce mi sie, musze lvl doexpic"

Gry typu Metin2,Wow,metin2,cs one tez w jakims stopniu przyczynily sie do upadku ale nie az tak duzego, ja akurat przez wszystko przechodzilo ale nic gry nie oznaczaly.
Oraz bajki ktore wedlug mnie sa tworzone bez sensu..
Pamietacie pokemon, dragonball, naruto, strus pedziwiatr, diabel, myszkami miki, kaczor donald ? a teraz.... Garfieldy w 3d, disney 3d jak patrze na to mnie krew zalewa.. Nie da sie tego ogladac.
Chciałby, nie raz cofnac sie do dziedzinstwa gdzie pieniadze nie odgrywaly tak duzej role, teraz masz kase? masz przyjacioł..

A pasja?hobby ? wiekszosc z mlodych tego nie ma, jest aby viva barca, wrestling itp tzn pilka i wtrestling mozna ktora sie oglada w tv, a gdzie codzienne granie w pilke? bawienie sie? przeciez to najlepsze co jest w dziecinstwie

Tak naprawde to my jestesmy juz ost normalny rocznikiem gdzie internet to nie wszystko, liczy rowniez sie cos innego ! Podam przyklad pewne dziecko zatakowalo krzeslem swoja matke bo wylaczyla ona komputer.. Ja sie pytam co to jest?
To dobrze ze my mamy pasje jaka mamy, i dorzamy do celu, a nie wydawanie kieszonkowego na fajki/%, albo isc codziennie sie najebac bo cos fajnego..

Takie jest moje zdanie, moga mnie skrytykowac nie ktorzy ale wedlug mnie taka jest prawda

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Alwin, gdy czytałem co napisałes całe dziecinstwo mi się przypomniało :D
Pamietacie jak grało sie w żołnierzyki ?
Teraz nikt nie ma czasu ani siły żeby wyjsc , przychodzą o 18 po szkole coś zjedzą nauka i spać. W weekend na balety i tak czas mija :/

Szuriken

Tytuł:
**

Pojazd:
Ja uważam że tak naprawde my tez nie jestesmy tym rocznikiem który miał takie zajebiaszcze dzieninstwo . Mój Ojciec takie miał , w latach 80 bo z tego co opowiada to nikogo nie obchodziło jak wrócił do domu i o której , każdy każdego znał , nie było żądnych drechów , jak ktoś miał coś do kogoś to sie tłukli potem byli kumplami , a teraz takie frajerstwo się szerzy niestety .

SPRZEDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/honda-pcx-125-aerox-b ... ?source=oo

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie czytałem całego tematu ale pamiętacie pegazusa ? :D. teraz wszystkiego jest za dużo i za ławo dostępne , żeby sie podobało i żeby to docenić ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
piotrek1993, ja pegazusa cały czas mam :mrgreen:

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
widać w awku actimel :lol:

Pamiętam jak mieliśmy z kumplami po 9-11lat i wszędzie sie jeździło rowerami, po to, zeby tylko jeździć. Zbierało sięw szkole, mówiło śę tam i tam sie zbieramy i jedziemy! Wyjeżdzało się o 10, powrót o 17-18. Świetnie się wspomina. Później było tak samo, tylko już na moto. Pamiętam, jak miałem 12lat, jeździłem pit bikiem 125, kolega rok starszy ROXem (ahh, pamiętam jak pierwszy raz mogłem sie nim przejechać <3 ), jeszcze jeden swoim nowym kymco s9. Jeździło się wszędzie, byle po co. Wtedy pamiętam, że jakieś drobniaki brałem, np. 8zł, tankowalem, i jeździliśmy, byle po co, byle pojeździć. świetnie sie wspomina

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
DrivterGSI1 pisze:
Haha no niezłe to było :mrgreen:

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Scrimer pisze:
DrivterGSI1 napisał/a:
Haha no niezłe to było :mrgreen:

Ja kiedyś tak mocno to kumplowi do czoła przykleiłem, że nie mógł oderwać. A jak oderwał to miał przed 2 dni ślad :mrgreen:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Boberko pisze:
Ja kiedyś tak mocno to kumplowi do czoła przykleiłem, że nie mógł oderwać. A jak oderwał to miał przed 2 dni ślad

Też tak sobie zrobiłem (nieświadomie) rano do szkoły wstaje a tu takie kółko na czole i chodziłem jak debil tak prawie tydzień :lol:

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najlepsze wspomnienia z dziecinstwa u mnie to DB , gdy z kumplami wychodzilo sie na dwor i udawalo Songa , Vegete , Tronka itd . Te zabawy byly swietne ... , a teraz komp garaz sql i dwor niekiedy ... -.-
Boisko ... nigdy praktycznie nie bylo puste w wakacje ... , a teraz dzieci tak ... komp i tyle ... szkoda mi ich .
Achh te wspomnienia ... :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Chciał bym wrócić do czasów dzieciństwa a wspominać jest co ehh
pamiętam te wszystkie zabawy na podwórku w chowanego podchody itp
pamiętam jak tata mnie uczył jeździć na rowerze to są chyba chwile nie do zapomnienia
poszedłem z tatą na parking a stał tam radiowóz na szczęście bez policjantów tata mnie puścił na rowerze a ja prosto w ten radiowóz walnąłem wybiłem wtedy przedni reflektor xD
albo jak byli pokemony te metalowe to zawsze do sklepu z magnesem i patrzyło się czy jest pokemon w paczce a teraz co praca prakta szkoła i nawet czasu nie ma :cry: :cry:
pamiętam pierwszą motorynkę jak przejechałem przez wieś a wszyscy podeszli takie koło wokół i oglądali albo pierwszy telefon w szkole nokia 3310 i szpan w szkole
ehh jest co wspominać aż łza w oku się kręci :cry: :cry:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
pamiętam jak w 6 klasie kolega miał jakiegoś crossa suzuki a ja go wsk objeżdżałem. czułem wielka dume i budziłem nią radość u wielu ludzi. teraz na takei moto nikt nie patrzy.. albo pierszy romet kade? zazrość kolegów :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Pamięta kto? :D

Obrazek

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To były czasy jak się wyrywało dupy w podstawówce na dyskotekach szkolnych... teraz nie jest tak łatwo :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, Jasne :D Mam te książki co trzeba go było znaleźć w tłumie :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Albo.. Obrazek

Troche pozniejsze czasy :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, Też pamiętam :mrgreen: mam jeszcze gdzieś te gazetki :lol:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
A to pamiętacie?
Obrazek

Musicie xd

"Żwirek kręci z Muchomorkiem" xD

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna