Dzisiaj jest 28 lis 2024, 0:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
barto96 pisze:
tłokiem a cylindrem tylko wydechem a tłokiem

Każdy może się pomylić.

czarekcw pisze:
Od tego masz dział "OGÓLNE" i "RÓŻNE" a nie "OFFTOPIC".

Małe sprostowanie. Dział ogólne nie podpada pod modyfikacje i usterki, od tego są działy silnikowe!

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
zglaszam w tej chwili skarge na moderatora ^DawiD^ iz w temacie napsialem ze kupuje skuter ostatni post napsialem 27 grudnia i nikt sie nie odezwal to go odswiezylem od razu jakis uzytkownik zlozyl mi oferte a oto uzytkownik ^DawiD^ dal mi warna za niewiadomo co to znaczy za nic.Prosze o zabranie rangi moderatora temu uzytkownikowi gdyz dal mi warna bezpodstawnie nie stosujac sie do regulaminow.Na tem czas go osrywam i moze mnie cmoknac w pompe.Dziekuje :)

Madzia f12 By ~Green

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 13:04 przez ~Green, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Od kiedy to moderator może mieć czerwony pasek..? To profanacja.
Pozdrawiam.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Baliq, o co ci chodzi jaki pasek?;x

Madzia f12 By ~Green

Tytuł:
*

Pojazd:
Chodzi mi o pasek ostrzeżeń , który posiada moderator Marcin194,

POZDRAWIAM.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
~Green pisze:
zglaszam w tej chwili skarge na moderatora ^DawiD^ iz w temacie napsialem ze kupuje skuter ostatni post napsialem 27 grudnia i nikt sie nie odezwal to go odswiezylem od razu jakis uzytkownik zlozyl mi oferte a oto uzytkownik ^DawiD^ dal mi warna za niewiadomo co to znaczy za nic.Prosze o zabranie rangi moderatora temu uzytkownikowi gdyz dal mi warna bezpodstawnie nie stosujac sie do regulaminow.Na tem czas go osrywam i moze mnie cmoknac w pompe.Dziekuje :)

Zabranie rangi za co ? Po pierwsze, jest to świeży moderator, mogą zdarzyć mu się błędy.
Po drugie, uważam że jest dobrym moderatorem, ponieważ dobrze wykonuje swoją pracę.
Po trzecie,
Regulamin pisze:
21. Możliwość odświeżenia tematu, bądź ogłoszenia jest możliwa dopiero po upływie 7 dni od ostatniej odpowiedzi. Wyjątkami mogą być aktualizacje w projekcie, bądź inne, usprawiedliwione sytuacje.

Po czwarte,
~Green pisze:
Na tem czas go osrywam i moze mnie cmoknac w pompe.Dziekuje :)

Po takiej wypowiedzi, już bym z Tobą nie dyskutował. Jest to wypowiedź nie na poziomie.

Po piąte, warn jak najbardziej słuszny.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 18:27 przez seku145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
~Green, Kpisz sobie?
Można usunąć swój ostatni post i napisać następny.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
seku145, no to niech wszystkich pilnuje a nie. Dużo ludzi w sh podaje linki do aukcji i wgl a to jest zabronione i nic nikt z tym nie robi dobra **** nie bd dyskutował wysrane mam.

No masz rację już nie podyskutujesz chyba że na innym forum,

BAN

Madzia f12 By ~Green

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez ~Green, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
~Green, przykro mi. Trafiłeś akurat w ten dział, który "czyszczę".
Dostałeś jedno ostrzeżenie za PPP, nie pamiętasz?
Drugim razem nie chciałem robić zamieszania. Był znów post pod postem (nie było żadnego F5, czy odświeżam, tylko druga wiadomość), zamiast użyć opcji 'edit' stały 2 posty odnoszące się do tematu. Zresztą wiesz sam - nie oszukujmy się, że jeden z postów został usunięty przeze mnie, bo zrobiłem poprawną korektę.
Ja nie widzę tutaj żadnego błędu z mojej strony.
Może jestem zbyt pewny siebie, ale po prostu tak to zostawię.

Już nie wspomnę o tym poniżaniu mnie na pw..

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 20:00 przez ^DawiD^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja dostałem warna od szwedo22 podobno "od dłuższego czasu Cię obserwuję, obrażasz innych"
Cytuj:
Ja:
Siemanko
Przed chwilą dostałem ostrzeżenie od Ciebie z powodu "Spam nie wnosząca się do tematu" (mniej więcej)
Pytanie było (w temacie):
Czy w tym wydechu występuje oryginalnie coś takiego ( i pod spodem zdjęcie wydechu) gdzie był spaw, a ja źle skojarzyłem i napisałem że "oryginalnie coś takiego nie występuje to jest pomalowany wydech, został źle przygotowany i spłynęła farba"

I tu moje pytanie nie rozumiem dlaczego dostałem ostrzeżenie od administracji za to, że niby nic nie wniosłem do tematu. Po prostu mi się pomyliło i tyle- nie uzasadnione ostrzeżenie moim zdaniem. I nie uczciwe w stosunku do innych użytkowników forum.

pzdr. GuN

szwedo22:
Słuchaj nie chodziło tylko o ten temat i nie chce mi się wymieniać tych tematów bo też pousuwałem pare postów .

Ja:
Aha a możesz mi podać chociaż jeden, dalej uważam, iż te ostrzeżenie jest nie uzasadnione.

szwedo22:
Jak będę miał czas to podam . A Ty uważaj co chcesz zgłoś sobie do Kąkola i tak ja mam rację ;)

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 20:42 przez GuN, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
~Green pisze:
seku145, no to niech wszystkich pilnuje a nie.Duzo ludzi w sh podaje linki do aukcji i wgl a to jest zabronione i nic nikt z tym nie robi dobra ptak nie bd dyskutowal wysrane mam.

A skąd wiesz kogo on pilnuje a kogo nie ? No powiedz ?
Nikt z tym nic nie robi ? Ja jakoś często widzę u użytkowników z czerwonym paskiem o treści "Ogłoszenia w sb"
Jesteś bardzo nie kulturalną osobą, z którą nie powinienem w ogóle dyskutować, bo nie umiesz się zachować. W tym momencie wylatujesz z forum :wink:
I dobrze, nie chcemy tu takich :)

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Popełnił błąd, a że dręczyło go sumienie, to sobie wlepił warna. Ale jak tak cię zazdrość zżera to też dostaniesz bo nawet jest za co z tym że to już twój ostatni.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 22:32 przez Konrad324, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Postawa moderatora Marcin194, jest godna naśladowania .

Mimo tego ,że ma możliwość edytowania wszystkich postów , pokazał jak należy postępować FAIRPLAY.

Sądzę ,że użytkownicy , którzy się tu kłócą powinni się wylogować i przemyśleć to co tutaj bezmyślnie piszą.

POZDRAWIAM.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Cytuj:
Może dodam że prawo do głosu mają tylko osoby które dostały wg nich nie sprawiedliwie warna,(żeby nie było że nie upominamy) lub ich temat został bezpodstawnie usunięty. Pozostali którzy się tu wypowiedzą otrzymują nagrodę pod postacią warna.

Przyjmę, że jest to skarga na mnie bo inaczej musiałbyś dostać warna :twisted:
Baliq pisze:
Od kiedy to moderator może mieć czerwony pasek..? To profanacja.
Pozdrawiam.

Konrad324 pisze:
Marcin194, Popełnił błąd a że dręczyły go sumienie to sobie wlepił warna. Ale jak tak cię zazdrość zżera to też dostaniesz bo nawet jest za co z tym że to już twój ostatni.

Może nie tyle co sumienie, po prostu stwierdziłem, że mnie też regulamin obowiązuje :wink:

seku145 pisze:
~Green napisał/a:
zglaszam w tej chwili skarge na moderatora ^DawiD^ iz w temacie napsialem ze kupuje skuter ostatni post napsialem 27 grudnia i nikt sie nie odezwal to go odswiezylem od razu jakis uzytkownik zlozyl mi oferte a oto uzytkownik ^DawiD^ dal mi warna za niewiadomo co to znaczy za nic.Prosze o zabranie rangi moderatora temu uzytkownikowi gdyz dal mi warna bezpodstawnie nie stosujac sie do regulaminow.Na tem czas go osrywam i moze mnie cmoknac w pompe.Dziekuje

Zabranie rangi za co ? Po pierwsze, jest to świeży moderator, mogą zdarzyć mu się błędy.
Po drugie, uważam że jest dobrym moderatorem, ponieważ dobrze wykonuje swoją pracę.
Po trzecie,
Regulamin napisał/a:
21. Możliwość odświeżenia tematu, bądź ogłoszenia jest możliwa dopiero po upływie 7 dni od ostatniej odpowiedzi. Wyjątkami mogą być aktualizacje w projekcie, bądź inne, usprawiedliwione sytuacje.

Po czwarte,
~Green napisał/a:
Na tem czas go osrywam i moze mnie cmoknac w pompe.Dziekuje

Po takiej wypowiedzi, już bym z Tobą nie dyskutował. Jest to wypowiedź nie na poziomie.

Po piąte, warn jak najbardziej słuszny.

Szczerze, uważam tak sam więc zamiast pisać o tym co Ty napiszę po prostu x2. Jednak względem teorii nie możemy dać mu bana... Jego pierwszy warn od Jurka został przyznany w czerwcu a dziś jest grudzień, prawie styczeń...

Baliq pisze:
Postawa moderatora Marcin194, jest godna naśladowania .

Mimo tego ,że ma możliwość edytowania wszystkich postów , pokazał jak należy postępować FAIRPLAY.

Ej bo się zarumienie... :ups:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia sr
Ja pisze w imieniu pawlaNS . Mam pytanie za co dostał aż 3 warny ? Konrad dał ostrzeżenie .. obrażanie administracji czy coś takiego . Gdzie w regulaminie jest mowa o tym że za takie coś są 3 warny ?

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=119616 ------> MOJA APKA ;)..full sport full optyk xd ...skomentuj odwdzięczę się tym samym

Polerowanie aluminium gg 23094870

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
mateusz12253 pisze:
pawlaNS
Został zbanowany na kilka dni i dlatego widniało tam 3. Przypominam o zapoznaniu się z treścią całego tematu zanim się ktoś wypowie.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Konrad324, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip
1. Chciałbym zgłosić skargę na Revo , gdyż internet mi się zawiesił i nie specjalnie zrobiłem dwa posty w tym samym czasie.Chciałem usunąć 1 post ale nie umiałem.Revo dał mi ostrzeżenie i napisał żebym odkopał post z przed 2 mies. ale nie napisałem takiego samego tematu 2 mies. temu.
2.Gdy chcialem to zgłosić i napisałem post w "sprawy organizacyjne" mod. Konrad dał mi 2 ostrzeżenie że to niby spam. Nie wiem o co tu chodzi , proszę o wyjaśnienie

Chciałbyś zobaczyć, jakie pojazdy posiadam w swoim garażu? Wejdź w ten link: http://forum.mieloch.pl/my-garage-hubert-14-t355686.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dostałeś ostrzeżenie za odpowiadanie w starych tematach a nie za podwójny post. A ode mnie dostałeś za spam bo zakładasz kolejne tematy skoro jest jeden zbiorczy podklejony u samej góry to chyba po coś jest no nie ??

Pozdrawiam

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip
Tam było napisane "odkop swój post z przed 2 miesięcy" czyli ja rozumiem przez to spam, jak chciałem to wyjaśnić to musiałeś dać mi ostrzeżenie.Ja nie wiem co tu się dzieje,tylko czekacie na takich jak ja żeby gdzieś się pomylił i chyc ma ostrzeżenie, To jest moje zdanie bo jak mam myśleć skoro już po 2 min od napisania posta dostałem 2 ostrzeżenie.Tyle z mojej strony

Pozdro

Chciałbyś zobaczyć, jakie pojazdy posiadam w swoim garażu? Wejdź w ten link: http://forum.mieloch.pl/my-garage-hubert-14-t355686.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hubert_14 pisze:
Chciałbym zgłosić skargę na Revo

To o mnie .
Wczoraj przysiadłem i zrobiłem małą instrukcje poruszania się po dziale stunt:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=232626
Dlaczego ?
Żeby nie było takich idiotycznych tematów jak twoje..
Nie stosujesz się do opcji ,,szukaj''.
Jeżeli już zrobiłeś 2 takie same tematy to jest możliwość usunięcia przez autora, póki nikt nie napisze wyraźnie widnieje na górze ,,X'' (krzyżyk)
W temacie pojawił się też PPP - usunąłem .
Kolejna sprawa
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... t=#1569473
Nie czytasz daty postów... Po cholere odpowiadasz w temacie sprzed paru miesięcy, wiedz że autor tematu ma gdzieś już teraz twoją odpowiedź..

Cytuj:
fiatem ???

22. ....''. Po raz kolejny przypominamy: treść każdego Twojego posta świadczy o Tobie.''

Tyle ode mnie, z ostrzeżenia się nie wycofam.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, 13:24 przez Revo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna