Dzisiaj jest 29 lip 2025, 22:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Alfa Romeo 166 2.4JTDm 230KM
TUtaj macie :

Dajcie łapkę w góre

Proszę

http://www.wiocha.pl/318990,Tuning

TO taka "suprice" niespodzianka dla kolegi sferamera

A to dlatego :

http://www.facebook.com/m...6429858&typ ... 858&type=3

Moja Aprilia :
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=257155

Moje TGB :
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 45#1788945

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
jechałem z kumplem przez miasto i wychodzę z łuku i powinę utopić pierwszeństwa ale nikt nie jechał a nagle gości wyleciał białym polo zapierdalał ja pojebany no i odbiłem w lewo a on w prawo i na to samo wyszło przeleciałem przez krawężnik i chodnik i podjechałem pod stoliki przed wejściem pizzerii

W wakacje robiłem u wujka w żniwa zwoziłem baloty
(ursusem 1614 z szybką skrzynią biegów) jadę pot balato tyle ile maszyna wyciąg no i odpisywałem na eske no i patrzę a tu już balot no i na szybko na maksa skręciłem a tam było leciutko z górki a ciągnik stracił przyczepność i jechałem na dwóch kołach calutki blady się zrobiłem z strachu

Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 22:45 przez tomek0201996, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
pamiętam po żniwach jak zwoziłem słomę zbalowaną miałem pełny rozrzutnik wtedy
i jechałem c360 z dość wielkiej i krętej górki i wyskoczył mi bieg ale się działo :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
XxCzaruś, w c360 zdarza się to

Tytuł:
*

Pojazd:
tomek0201996 pisze:
w c360 zdarza się to

wiem właśnie a tam hamulce takie jak nic :roll: :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
miotało jak szatan ? :mrgreen: :mrgreen:

Srzedam Kingway'a na częsci..pisać

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
hehe, a propo żniw, w tamtym roku jak były u mnie żniwa to jeździłem z sąsiadem ciągnikiem, stałem na przyczepie, podjechał kumbajn ale nie byle jaki kumbajn tylko CLASS, i jak sypło pszenicą to ohoho... zagapiłem się i po chwili leżałem na glebie przysypany do połowy i musieli mnie odkopywać bo mógł bym się udusić :D

fajnie było

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może wpadka to nie była, alee ... podczas wizyty w Warce leciałem z jakimś gostkiem na pasażerze na gumie, po rynku, on był pod wpływem i nagle spadł z motóra :P Pośmiał się, podniósł i pojechaliśmy dalej.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
*

Pojazd:
przygoda z dzisiejszego dnia jadę na stacje i na skrzyżowaniu czerwone chce hamować a tu hamulca brak wężyk pękł i płyn uciekł a od tylnego linka zerwana (a w domu leży nowa ale założyć się nie chce )no i bach w fiata uno ale nic takiego nie było dziadek z samochodu krzyczy czy ślepy jetem ja skutera na nóżki patrze błotnik pękł wiozłem błotnik miedzy nogi patrze na uno nic się nie stało wsiadłem na skutera i pojechałem a dziad dalej dar papę :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomek0201996, człowieku nie mogłeś mu najnormalniej w świecie wytłumaczyć że wężyk z płynem hamulcowym Ci pękł i nie mogłeś zahamować? Teraz będzie to następna osoba która rozpowiada że motocykliści nie umieją jeździć (co poniekąd jest prawdą ale mniejsza o to).

Tytuł:
**

Pojazd:
W wakacje postanowiłem z kolegą wybrać sie nad zalew squtami lecz ledwo wyjechaliśmy z osiedla to jakiś dziadek kompletny wsioch z dwoma synami co noszą łańcuchy od krowy na szyji i klapki kuboty wymusili pierwszeństwo zardzewiałą mazdą 323. Poleciały wyzwiska od tych wsiochów ze jacy to my gówniarze dawcy itp... ;/ lecz odjechali nagle zauwazyłem ze kolega mi kiwa ręką zeby jechać za nimi dojechaliśy do pierwszego skrzyzowania i zaczeliśmy trombić ;D wysiadł jeden z turbo wsiochów i zszedł mój kumpel ze skutera ( a on ćwiczy brazylijkie ju-jistu) zmmierzyli ku sobie i zanim wsioch coś powiedział to już leżał bo kumpel siekną mu z bańki a tak głębiej to z kasku;D Więc poszedłem jego śladem i jak wyleciał drugi z wsiowozu to zamknąłem szybke i zrobiłem to samo;D Kolega w brechte ja tez i wyleciał ich ojciec zza kierownicy to my po między narodowym znaku pokoju na squter i nad zalew;D Bardzo sie ciesze ze niebyło w ogóle ruchu na drodze i policji. I potwierdziłem mit ze szybki w oryginalnych markowych kaskach są bardzo elastyczne ;D

Tytuł:
*

Pojazd:
kiedyś jak się nie znałem na skuterach i motorach to myślałem że wariator jest w crossie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kupie termometr stage6 uszkodzony !!!

Cylinder Sport 70cc Do Piaggio LC

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kiedyś zajechałem na stację i zamiast pb nalałem za 2zł ON bo się skapnąłem, aż głupio było mi płacić za tyle :mrgreen:

Aerox----> Project Zima 2012/2013
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... t=#2052988

Zapraszam!!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
głupio było mi płacić za tyle

ja lełem za 2,30zł bo mi tyle reszty z 30zł zostało jak olej kupowałem

Srzedam Kingway'a na częsci..pisać

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
norbert95 pisze:
Cytuj:

ja lełem za 2,30zł

Za 2,30zł to co innego haha ;D

Aerox----> Project Zima 2012/2013
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... t=#2052988

Zapraszam!!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Akcja z wczoraj. Byłem pojeździć po polnych drogach samochodem, no i trochę sobie szalałem i na jednym zakręcie nie wyrobiłem... takie uroki cholernego seicento, które w ogóle nie ma przyczepności. Jeździłem tam hondą i nigdy nie było problemów. Wracając do wypadku to kręciłem w prawo i zarzuciło mi tyłem, potem nagle odbiło w lewo, zrobiłem kółko, wyskoczyłem na małej skarpie i wjechałem na pole, Potem parę metrów jeszcze tam przejechałem i skończyłem na prawym boku :evil: Dobrze że miałem pasy, bo inaczej bym się na pewno konkretnie poobijał. A tak to tylko samochód ucierpiał. Teraz ojciec mi to kazał rozebrać i naprawić co poważniejsze. Jak narazie to cały przedni zderzak jest połamany, prawe nadkole totalnie wgięte, prawe drzwi też wgięte no i coś z chłodnicą się na pewno stało, bo wyciekł cały płyn Do tego parę mniejszych wgięć i obtarć, ale tego nie będę robił. Ehh, parę minut zabawy a teraz mam tyle roboty i znowu kasę muszę wydać :?

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 21:09 przez Aroni, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
25 km od domu siadły mi łożyska w kole. Dzwonię do kolegi, holował mnie kiedy nagle jego motor zgasł. Obaj pchaliśmy nasze maszyny do domu 10 km :P Przygoda z wakacji.

Tytuł:
*

Pojazd:
Niewychamowanie i wjechanie w tył Dacii Logan.
Ja delikatne przetarcia na czaszy, które znikły po polerce a Dacia z urwaną rurą i zdartym lakierem ^^ Później oczywiście komisariat, czekanie na rodziców..
I jeszcze hamowałem przed ostatnim zakrętem przy drodze przednim hamulecem a na drodze był piasek i poleciałem na bok.
I holowałem z 20 km kolega polami, któremu jak sie później okazało przesunął się czujnik od stopki i przez to nie paliła.. A było to po przejechanych 120 km w trasie :D

Obrazek

Sprzedam wszystkie sportowe części P/G oraz cały silnik !!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 30#1683630

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jak miałem chyba 7 lat miałem pierwszą motorynkę :D I jadę sobie raz drogą A tu z naprzeciwka Policja, szybka nawrotka zakończyła się wylądowaniem w rowie :D zanim sie pozbierałem policja już stała koło mnie i się smiała, spuścili mi powietrze i musiałem pchać do domu 500 m ^^
Inna wpadka to wybrałem się raz z panna nad zalew Sr-ka świerzo co dotartą , ja się elegancko rozłożyłem na kocu, piwko otworzyłem i leże, a panna pojechała mi do sklepu po fajki ^^ Nie było jej dosyć długo jakies pół godziny, i gdy wróciła oznajmiła mi że ta kreska na liczniku po prawej stronie (czyli temperatura wody) doszła do samej góry i chyba się przegrzał bo tak wolno zaczął jechać. :| Myśle kobieto zajebie Cię... Oczywiście konsekwencja to przytarty cyl, i powrót do domu "patrolową" prędkością bo wgl siły nie miał skuter... Na drugi dzień nawet nie zapalił i od nowa szlif i nowy tłok... :|

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja miałem parę wpadek i praktycznie same z benzyną
pierwsza była jak miałem może 10-11lat wybrałem siew pierwszy dzień wakacji moim pierwszym skuterem Derbi Vamosem do lasu pojeździć i jest taka droga asfaltowa równo 5 km i tak sobie jadę jadę świeci mi się kontrolka od rezerwy myślę sobie spokojnie dojadę w tą i z powrotem i na końcu tej drogi 5 km nagle buuu i skuter stoi i 5 km pchania
druga to w te wakacje jeżdżę sobie maluchem świeci się rezerwa i nagle zgasła sobie myślę co się samo napełniło i jadę dalej nagle maluch buuu buu i stoi :) a jednak się nie napełniło :D żarówka się przepaliła od kontrolki :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna