Dzisiaj jest 21 lut 2025, 22:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Czy w kolejnych wyborach zagłosujesz na PO?
TAK 12%  12%  [ 11 ]
NIE 80%  80%  [ 71 ]
Jeszcze nie wiem 8%  8%  [ 7 ]
Liczba głosów : 89
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
TZRfan, też miałem taką chęć. Ale w moim okręgu go nie było, jak wybory były. Poza tym ze swoimi postulatami nie znajdzie dużego poparcia... Za dużo prywatyzacji. Niektórych nie stać na takie coś. Dlatego nigdy nie zdobędzie większości. Poza tym dość kontrowersyjne wypowiedzi też pewnie nie podchodzą każdemu ;P

Palikot będzie dużo gadał, ale nic nie bedzie robił...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Wychowawczyni (a to dosyć leciwa i mądra kobieta) mówiła mi, że większość władzy w polsce (czyt. PO) wybrało 15 czy tam 17% społeczeństwa (już nie pamiętam o ilu mówiła) i była to oczywiście większość. To tylko świadczy o tym ile osób nie poszło do głosowania i później narzekają, że mamy taki, a nie inny rząd.

P.S Tak mam 16 lat, mało wiem o świecie, nie interesuje się polityką, ale mam dosyć tego rządu i kraju i Holandia na mnie czeka.

///BMW

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Niedługo to i wybory będą fałszować tzn. unieważniać karty, na których jest inna partia niż PO. Wystarczy tym samym długopisem zaznaczyć drugą odpowiedź i karta nieuważniona.
Nie wiem czy i teraz tak nie było :wink:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Pat! pisze:
Holandia na mnie czeka.

W te wakacje jeszcze nie, mam inne plany ;P Ale za roczek też pojadę, zobacze jak tam jest, ewentualnie Irlandia, cokolwiek byle nie niemcy :D

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czemu większość z was jest tak ograniczona pisząc o Palikocie ? Wszyscy tylko zielsko, zielsko. Popieram go i myślę nad wstąpieniem do młodzieżówki ale jestem przeciw legalizacji tego gówna. Zapoznajcie się wpierw z jego WSZYSTKIMI propozycjami i dopiero wtedy mówicie cokolwiek na jego temat :wink:

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Taki niby dobry ten Palikot bo chce zalegalizować maryche??? Nie na tym sprawa polega. Ciekawe czy byście byli zadowoleni gdyby na przerwach między obradami posłowie palili maryche i po tym by głosowali na podniesienie podatków z 23% na 40% i podniesieniu akcyzy na alkohol, papierosy, paliwo itd. Teraz może byście chcieli aby to zalegalizowano, ale jak dorośniecie to zrozumiecie. Za chwilę pewnie ktoś napisze "jesteś młody i nie masz o niczym pojęcia", ale to co napisałem jest prawdą. A i jeszcze jedna sprawa. Palikot chce zawiesić maskę ugrupowania hakerów na głowie Chrystusa. Totalnie już mu odwala, skoro jest nie wierzącym to niech szanuje symbole religijne wyznawców tejże religii. On jest w sejmie bo ma kasę. Tylko jest problem bo za pieniądze rozumu nie idzie kupić. A jeszcze jedna sprawa mi się nasunęła "legalizacja bimbru" Bimber jako produkt regionalny. Czemu się nie weźmie za reformę szkolnictwa bądź coś pożytecznego. Tyle ode mnie.

Obrazek
Speedfight 307 WRC http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=310945

Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 19:53 przez wesii97, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
przemek.99 pisze:
Pat! napisał/a:
Holandia na mnie czeka.

W te wakacje jeszcze nie, mam inne plany ;P Ale za roczek też pojadę, zobacze jak tam jest, ewentualnie Irlandia, cokolwiek byle nie niemcy

Brat był w pracy łącznie około pół roku, ja byłem przelotem i w Belgii tak samo i mi te kraje się podobają. Najpierw poleci się do pracy, a później może na ciut dłużej :wink:

///BMW

Tytuł:

Pojazd:
"nie pale to jestem przeciw"

I tak jarają i tak to jestem całym sercem za tym żeby Ci ludzie mogli iść do sklepu i zajarać sobie legalnie z dobrego i pewnego źródła.

Gdy to czytam mam w głowie utwór Wojciecha :)

http://www.youtube.com/watch?v=ERChf3CzPEw

"Jointów nie pale, ale jestem pierwszy za legalem"

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Cytuj:

wesii97
*

Pojazd: Kingway Coliber Rex

:roll: :roll: :wink:

Na Palikota też nigdy bym nie zagłosował, następna ........ po PO :wink:
Się tak jaracie, żeby zalegalizował. Chcecie legalnie zajarać, jedźcie do Czech czy gdzie tam i dajcie już spokój :wink:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 20:08 przez Boberko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
razor99, nie zrozumiałeś mnie.Właśnie mi chodzi o to, że Palikot to idiota.Maria to najgorsze gówno.I tyle :) Może i macie trochę racji w tym, że nie było kryzysu, jednak jest to pewna przykrywka, w sensie ,,najlepiej powiedzieć że jest kryzys''.

Mój simson na:BP

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Asaroth pisze:
Czemu większość z was jest tak ograniczona pisząc o Palikocie ? Wszyscy tylko zielsko, zielsko. Popieram go i myślę nad wstąpieniem do młodzieżówki ale jestem przeciw legalizacji tego gówna. Zapoznajcie się wpierw z jego WSZYSTKIMI propozycjami i dopiero wtedy mówicie cokolwiek na jego temat

Dobrze powiedziane, tylko...
Jeśli zalegalizowaliby trawe to była by czysta... A czysta jest zdrowsza niż zwykłe papierosy, koncerny tytoniowe po prostu nie pozwalają na wprowadzenie legalu na trawę bo były by to dla nich wielkie straty... Poza tym zysk dla państwa byłby wielki!
"Jestem za legalem i jeszcze jedno, sam nie palę" jak to Pezet śpiewał :)

wesii97 pisze:
Taki niby dobry ten Palikot bo chce zalegalizować maryche??? Nie na tym sprawa polega. Ciekawe czy byście byli zadowoleni gdyby na przerwach między obradami posłowie palili maryche i po tym by głosowali na podniesienie podatków z 23% na 40% i podniesieniu akcyzy na alkohol, papierosy, paliwo itd. Teraz może byście chcieli aby to zalegalizowano, ale jak dorośniecie to zrozumiecie. Za chwilę pewnie ktoś napisze "jesteś młody i nie masz o niczym pojęcia", ale to co napisałem jest prawdą. A i jeszcze jedna sprawa. Palikot chce zawiesić maskę ugrupowania hakerów na głowie Chrystusa. Totalnie już mu odwala, skoro jest nie wierzącym to niech szanuje symbole religijne wyznawców tejże religii. On jest w sejmie bo ma kasę. Tylko jest problem bo za pieniądze rozumu nie idzie kupić. A jeszcze jedna sprawa mi się nasunęła "legalizacja bimbru" Bimber jako produkt regionalny. Czemu się nie weźmie za reformę szkolnictwa bądź coś pożytecznego. Tyle ode mnie.

Nie weźmie się za szkolnictwo i resztę bo ma za mało mandatów poselskich... Palikot ma genialny plan rządzenia... Poczytaj wywiady z nim z przed wyborów i debaty... Jako jedyny mówił z sensem, a PO i PIS "Damy wam to damy wam tamto" i nie zapominaj kto powiedział "Za mojej kadencji nie będzie żadnych podwyżek" - Donald Tusk...

WojtaStunter pisze:
Palikot najlepszy, bo będzie zalegalizowana maria

To nie wszytko... Jak zwykle dzieciaki 15-18 tylko to widzą...

I nie rzucajcie się o "dzieciaki" są dorośli w wieku 15 lat i dzieci w wieku 21 xd

lucek15 pisze:
Palikot to przykrywka PO. Jak coś grubszego się dzieje, to wkracza Palikot i stara się odwrócić uwagę. Spójrzcie na jego wypowiedzi sprzed kilku lat.

Tak Ci się wydaje, bo większość mediów jest AntyPISowskie :) Pokazują to co PO sobie życzy bo PO to opłaca :)

Pat! pisze:
P.S Tak mam 16 lat, mało wiem o świecie, nie interesuje się polityką, ale mam dosyć tego rządu i kraju i Holandia na mnie czeka

x2 tylko mam trochę więcej wieku :wink:

NIE PATRZCIE na PALIKOTA jedynie przez pryzmat jego odpałów...

No więc tak PiS jest do chrzanu ogólnie więc na nich napewno nie będziemy głosować, PO - POkazało co potrafi - ACTA mi wystarczy nic więcej mi nie trzeba.. SLD - wyczuło target i próbuje się wkraść w nasze łaski i dzięki temu wygrać wybory.. no i są jeszcze parte typu PiS bis które się niczym od pisu nie różnią.. i mamy PALIKOTA - który na razie tylko dużo gada ale jedno wiemy na pewno - od początku jest za wolnością dla ludu.. wolność dla internetu, wolność dla maryśki, wolność dla lesbijek i gejów itd itp.. (chociaż to ostatnie nie bardzo mi się podoba - ale jestem w stanie to przeżyć w imię wyższego dobra..) PALIKOT jest przedsiębiorcą więc wie jak to jest kiedy trzeba do czegoś dojść od początku do wszystkiego zabiera się jak przedsiębiorca - jeśli potraktuje nasze państwo jak przedsiębiorstwo to będzie nim rządził tak żeby było rentowne - jak wszystkie jego firmy które kiedykolwiek prowadził.. myślę że to jest coś nowego - coś czego jeszcze nie było i myśle że jeśli pomożemy PALIKOTOWI wygrać to on się odwdzięczy.. bo w sumie nie obiecuje rzeczy nierealnych jak PIS czy PO... a poza tym mamy szanse wymienić chociaż w większej części skład rządu - może jednak warto? i wywalić tych wszystkich starych dziadów którzy już się zdążyli nieźle nachapać z sejmu.. ja jestem za tym a wy?

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Jeśli miałbym wybierać między PiS a PO wybrałbym jednak PiS, który jest wg mnie mniejszym złem. Oprócz 'kraju ofiar katynia' i doszukiwania się wszędzie spisków nie starali się na siłę wszystkiego spieprzyć. PO to moim zdaniem parodia - nie mówiąc już o takich rzeczach jak podwyższenie podatków (a mieli obniżyć), cenach paliw itp, to nie liczą się ze społeczeństwem. W przypadku ACTA donek definitywnie to potwierdził. Większość internautów była zdecydowanie przeciw, protesty we wszystkich większych miastach, ataki na strony rządowe (też jakaś forma protestu) a szanowny pan tusk ma w dupie demokrację i robi po swojemu. Teraz mówi że nie muszą ratyfikować - gówno prawda, i tak wejdzie. Zaczął tylko trzęść portami jak spadło poparcie dla PO. A jeszcze jakiś rok temu byłbym za nimi...

A biorąc pod uwagę wszystkie partie głosowałbym na Korwina-Mikkego. Według mnie koleś gada z sensem i na temat, większość jego poglądów jest zgodna z moimi.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

FiRe pisze:
Korwina-Mikkego.

Ma dobre podejście, jednak brakuje mu doświadczenia Palikota jeśli chodzi o biznesy itd. :)

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Niektórzy tak zachwalają Palikota a okazał się ciotą. Czemu?

Bo nie zapalił jointa w Sejmie jak obiecał. Pała z niego i tyle.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Ja mam gdzies polityke i nie bedę głosował na nikogo . (Oczywiscie w przyszłosci )

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
Marcin194, następny co nie czyta chyba postów wyżej.Napisałem to ironicznie, jeżeli chodzi o marię.Właśnie wg. mnie to ona jest najgorszym złem !

Mój simson na:BP

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw a ty byś zapalił na jego posadzie ? Automatycznie gdyby zapalił został by wyrzucony do tego groził by mu więzień . Mi wystarczy że zapalił kadzidełko wykonane na marihuanie .

Popieram akcję przeciwko podpisaniu ACTA przez Polskę i domagam się szerokich konsultacji społecznych dotyczących wszelkich działań dotyczących podpisaniu ACTA.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Marcin194, wydaje mi się?

Obrazek

Może nie wszystko tutaj jest prawdą, ale trochę jednak jest.

Chudy18 chroni go immunitet. Czy tam mandaty(pamiętam że są 2 rodzaje). Ale aż taki dobry z WOSu nie jestem, także nie będę więcej się wypowiadać w tej sprawie :D Wiadomo o co mi chodzi.

Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 21:03 przez lucek15, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, Dostał zaproszenie to jakiegoś programu tylko problem w tym, że nie pamiętam nazwy. Prowadząca dała mu "skręta". Zapalił bez problemu z tym, że później okazał się papierosem. Z resztą jak powtórzył później, gdyby nie robili w sejmie takiego szumu z tego to by zapalił.

Boberko, Następny ograniczony 16latek ? Proszę zapoznać się z resztą jego programu :wink:

wesii97, Następny ograniczony. Tym razem 14 lat. Patrz punkt wyżej. Poza tym max VAT może wynosić 25% i każdy poseł wyleciałby z posady gdyby wykryto u niego ślady narkotyków bądź alkoholu...

I czemu każdy uważa, że gdyby to wprowadzili to każdy (prawie) od razu by zaczął palić? Jeżeli ktoś by chciał palić to i tak będzie palić. Załatwić to coś to żaden problem.

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
Marcin194, wydaje mi się?

Obrazek

Może nie wszystko tutaj jest prawdą, ale trochę jednak jest.

Chudy18 chroni go immunitet. Czy tam mandaty(pamiętam że są 2 rodzaje). Ale aż taki dobry z WOSu nie jestem, także nie będę więcej się wypowiadać w tej sprawie :D Wiadomo o co mi chodzi.

Tak było dopóki był w PO :)

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna