Dzisiaj jest 27 lip 2025, 16:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: POLITYKA!
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zniszczą tą Polskę.....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... E_OV_5SJhM
Poczytajcie jeszcze to: http://news.aacta.pl/?page_id=544

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2012, 12:41 przez kondziu1997, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Rząd nie niszczy Polski. Rząd Ją okrada.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
nic nowego..............

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale kiedy My dorośniemy to naprawdę będzie ciężko ;/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

kondziu1997, dlatego warto uczyć się obcych języków.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kurde nagra jakiś idiota taki flm i mąci w głowach dzieciaków. Może i rząd nie jest idealny, ale jestem pewien, że nie bawią się w kradzieże etc. Wiadomo, chcą jak najlepiej dla siebie, ale robią też coś dla nas, bo gdyby nie to - takie akcje byłyby na ulicach, że byśmy z pukawkami latali za paskami etc. :)

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Sendzia pisze:
nie bawią się w kradzieże

a korupcja to co ?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No gdzie korupcja, pokaż mi przykład z ostatniego tygodnia. Tak, że jakieś zryte banie powiedzą w internecie - jest korupcja, napewno jest korupcja - to znaczy, że tak jest ? Widzieliście jak TVN manipuluje słowami w reportażach ? Właśnie :) Nie mówię tu o organizacjach typu PZPN, bo to akurat jest w ogóle śmieszne, ale jeżeli wy mówicie, że w Polsce jest korupcja, podam prosty przykład - w Rosji, na Syberii budowali nawet niedawno autostradę. Według faktur, wynikało, że z zużytych na budowę drogi materiałów, można by było wybudować autostradę o 'grubości' (chodzi o warstwy, wiecie, na dole kamienie etc. potem beton, asfalt, piasek, kij wie - nie znam się na tym) 7m, a miała ledwie pół metra grubości - to jest korupcja i złodziejstwo :)

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Sendzia, myślisz że Ci na górze chwalą się że biorą w łapę ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
Sendzia, a myślisz że u nas jest inaczej z drogami? tak samo kradną materiały i dlatego są dziury bo zamiast podłożę z twardego kamienia tłucznia to z byle czego jest... u nas jest złodziejstwo korupcja złodziejstwo itd.. :roll:

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Yakuza, było niedawno że kradli kruszec i zastępowali zwykłym piaskiem z kamieniami.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Weźcie sobie obejrzyjcie wiadomości na TVNie i później na Polsacie. Jakiś czas temu zauważyłem. Ten sam problem, przedstawiony w różny sposób.
W TVNie bardziej na korzyść polityków PO.

Np. ostatnio wiadomości dotyczące strajków Solidarności.
Na TVNie nie pokazali Kaczyńskiego, który wyszedł do tych ludzi, rozmawiał z nimi itp. Pokazali, że ludzie chodzili nawaleni itp.
Na Polsacie pokazali wszystko: ludzi pijanych, przemówienie Kaćzyńskiego i opinie normalnych obywateli+ opinie ludzi z Solidarności, którzy zachowywali się normalnie.

Nie mówię, że Polsat jest idealny. Ale chodzi mi o media - o to jak przedstawiają te same sprawy.

Co do reszty - poniekąd może się to sprawdzić.
Teraz ludzie nagle narzekają, a jak były wybory to głosowali na PO. To jest jedyne, co mnie wkurza...
Np. moja koleżanka - głosowała na PO, a czemu? "Nie będę przecież na Kaczora głosować"...
Czasem tak myślę, że za rządów PiSu byłoby trochę lepiej.

Aczkolwiek nie widzę żadnej idealnej partii, na którą mógłbym zagłosować w 100 % bez wątpliwości.
Jeszcze Kongres Nowej Prawicy.
Ale Korwina-Mike też zrobili... Miał startować, ludzie zaczęli go popierać, to z połowy okręgow go wycofali...
Bali się czegoś? Nie mam pojęcia. To tylko domysły.
Ale w tym kraju na prawdę nie jest dobrze.

Mało składnie - wiem. Ale za chwilę muszę jechać do miasta, bo kolega kluczyki zatrzasnął w samochodzie. A, że to ford, to już mam patent na to :D
Mi często się to zdarzało - kluczyki w stacyjce, nagle słyszę "pyk" i samochód zamknięty.
Najlepiej jak mi się tak zrobiło, jak bramę otwierałem. Samochód zapalony, ale zamknięty :mrgreen: :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 10:36 przez lucek15, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Słowa, które pojawiały się wczoraj na zablokowanych stronach polskich sądów. (Anonymous znowu działa)

"Kościół niszczy wiarę. Media niszczą informacje. Politycy niszczą wolność. Szkoły niszczą wiedzę. Sądy niszczą sprawiedliwość"

W 100% się z tym zgadzam

Odwiedź mój projekt -> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=204383

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Sendzia pisze:
No gdzie korupcja, pokaż mi przykład

Ministerstwo spraw wewnętrznych odnośnie przetargu- kilku urzędników wzięło łapówki na grube mln złotych :) . Ja mógłbym wymieniać przykłady korupcji w partii PO ale co to da? :)

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czyli ze w sumie trzeba urządzić takie strajki jak kiedyś były, paliwo znowu po 3 zł/ litr itp.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra, poczekamy aż zdechną te kondony stare i dzisiejsi 30 latkowie, to może się coś zmieni :)

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
co do nazwy tematu mam ochotę wkleić tylko to...

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko nim oni pozdychają to MY wszyscy będziemy harować na ICH wypłaty.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Miki6830 pisze:
Rząd nie niszczy Polski. Rząd Ją okrada.

Niszcząc ją tym samym... Z resztą nic nowego... Pamiętam jak Tusk na pewnej debacie powiedział, że przedłużenie wieku emerytalnego o 2 lata spowoduje wzrost emerytur o 70% :mrgreen: Jakie to są debile... Myślą chyba że wszyscy w tym kraju są tak tępi jak oni... Po się tak dumnie zachowuje bo podnieśli najniższą krajową o 1/3 a za rządów PIS w latach 2005+ była ona mniejsza... Tylko zapomnieli że wtedy benzyna była po 2.80 a nie 5.80... A jak benzyna poszła w górę to wszystko poszło w górę... Pieklą się że w Niemczech mają 67 wiek emerytalny... Tylko zapominają, że Niemcy mogą sobie na to pozwolić bo są 3x bogatsze niż Polska... Zobaczcie jak oni mają takie same ceny w Niemczech jak my, a zarabiają 3x tyle... Bierzmy najniższą krajową Niemiec/Holandii... 1500 euro, a ceny na poziomie Polski... I jeśli część do skutera tam kosztuje 10 euro (pomińmy opłaty itd) to oni sobie mogą pozwolić na 150 takich części za równowartość najniższej krajowej... W Polsce mamy 1500zł... Część ta dalej kosztuje 10euro - 40-50zł (dla ułatwienia weźmy 50). My nie kupimy takich części 150'ciu tylko 30... Teoretycznie 5 razy lepszy poziom życia jest w Niemczech... Znowu autostrady... I mydlenie ludziom oczu, że technologia nie pozwala na szybkie budowanie Autostrad... Rok temu (wakacje 2010 dokładniej) jechałem przez Rumunię... Nie było pewnego odcinka autostrady... Jadąc tą samą trasę rok później (wakacje 2011) napotkaliśmy po drodze autostradę o długości 150km... Polska Autostrady buduje od 2004 roku... przez 8 lat mamy 916KM autostrad... Z tym że Rumunia w ciągu roku wybudowała prawie 500KM autostrad! A u nas Prawie o połowę więcej przez 8 lat!! Widzicie do czego to zmierza?? Rumuni daje jeszcze 5 lat i będzie na duzo wyższym poziomie niż Polska... Tusk planuje podwyższyć wiek emerytalny, aby załatać dziurę którą robią politycy... Tłumacząc się statystykami i prognozami... A co jak w tym roku ludziom bardziej spodoba się prokreacja i będzie więcej dzieci?? Planowanie Liczebności pracujących na 2030 rok? Jak oni nawet nie mają miejsc pracy na ludzi gdzie 1 człowiek pracujący przypadnie na 1 emeryta... Obecnie mamy 16 (tak 16) milionów miejsc pracy w Polsce... I 40 milionów obywateli... O czym to świadczy?? Niech sprawią nam takie warunki do pracy i życia jak w Niemczech, a wtedy niech podwyższają wiek emerytalny nawet do 70 roku życia...

Sendzia pisze:
że nie bawią się w kradzieże et

To na co idą te miliardy??? W Polskich rządach panuje nepotyzm i symonia! Politycy dochodzą do władzy i tworzą nowe stanowiska dla swoich rodzin! i opłacają ich z pieniędzy państwowych!

Dlaczego państwo sponsoruje kościół?? W USA są pastorzy... Pracują normalnie jak każdy z ludzi a z powołania odprawiają mszę itp... Mam kilku znajomych księży i nawet z tego co oni opowiadają odechciewa się wierzenia w co kolwiek co związane z kościołem... W Polsce księża w większości przypadków jedyne powołanie jakie odczuwają, to powołanie do czystej gotówki bez żadnej roboty... Przeciętny wikary otrzymuje od państwa nieopodatkowane 4500zł! ...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Dobrze powiedziane politycy robią to, aby było dobrze im i ich rodzinom, a biedni Polacy to już ich nie obchodzi. Jak dasz świni koryto pełne to już jej do niego nie odciągniesz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna