Dzisiaj jest 18 sty 2025, 13:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
kolegabihona pisze:
Jeżeli niektórzy użytkownicy którzy zaczynali temat "Kto idzie do kibla" nie mieli nic na uwadze do przekazanie to dlaczego oni nie dostali warna a ja dostałem.

Już Ci chyba pisałem dlaczego, nie ?
Wróć się do poprzedniej strony i sobie znajdź tą informację.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra chciałem tylko wiedzieć dlaczego dostałem Warna jeżeli administracji przeszkadza to ,że zgłaszam się w obronie własnej to z góry Przepraszam z poważaniem KolegaBihona.

Trynithy pisze:
Dodam, że masturbuję się prawą żeby nie było.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli okaże się że rzeczywiście warn się nie należy to Administrator go zdejmie jak tylko przyjdzie lecz ja bym na to nie liczył.

EDIT : A ten od kibla to który to taki ??

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Konrad324, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
Adiii, Tak, będę czytal cały temat żeby się rozczytać co wolno a co nie. Nie rozumiem tego forum, nie wiem czy wy się w wojsko bawicie czy co, bo już przesadzacie czasem, szczególnie konrad. I za co mi dacie bana? Za mówienia a raczej pisanie prawdyn na temat tego moderatora?

Pomarańczka ;*

Tytuł:
*

Pojazd:
''Skoro to był temat od skarg na administrację forum, a można powiedzieć, że napisałem skargę na temat Konrada, to z jakiej racji ban? Prawda boli..?''

pozdro od Roosta : *

Moja senda ;]

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Może dodam że prawo do głosu mają tylko osoby które dostały wg nich nie sprawiedliwie warna,(żeby nie było że nie upominamy) lub ich temat został bezpodstawnie usunięty. Pozostali którzy się tu wypowiedzą otrzymują nagrodę pod postacią warna.

Pozdrawiam

Tytuł:
*

Pojazd:
Piszę w imieniu Roost'a.

Dobra, może za pierwszym razem faktycznie nie odezwałem się na temat, bo mnie to nie dotyczyło, ale za drugim już chodziło o mnie więc ban jest niesluszny. Wyleciałem z tym za co dostałem, uzyskałem odpowiedź, więc za co ban niby?

Moja senda ;]

Ostatnio zmieniony 27 cze 2012, 0:29 przez igorek133, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem i temat uważam za zamknięty bo jest wyraźnie napisane co i jak i każdy może przeczytać.

Pozdrawiam

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Sorry ale co to ma być :?: :?: :?:
Cytuj:
Informuję iż od dnia dzisiejszego (tj. 29/06/12) za zakładanie idiotycznych tematów w stylu
"Gotowanie jajka na miękko"; "jak brać ibuprom zatoki?" będzie skutkowało automatycznie DWOMA warnami.

Kolejna sprawa - posty z czasową datą ważności. Są dozwolone, lecz nie zwalniają z przestrzegania regulaminu.

Następnie offtopic - jako dział. Tutaj również obowiązuje regulamin i jeśli zaistnieje potrzeba to posty łamiące zasady nie będą podlegały żadnej uldze z tytułu offtopu. Dotyczy się m.in wulgarnych, nieetycznych obrazków i gifów czy "głupich", bzdurnych postów nie wnoszących nic do tematu.
Każdy post łamiący zasady będzie karany bez wyjątku.

Zmiany spowodowane są dużą ilością zgłoszonych postów w tym dziale oraz nagminnie łamanym regulaminem. Tak więc jeśli nie chcesz dostać warna za coś głupiego - pilnuj się.

A główny regulamin mówi:
Cytuj:
18. Dział Off Topic jest po to aby pisać w nim wszelkie „głupoty”. Moderatorzy i Administratorzy forum nie ingerują w treść pisanych tam tematów i postów, chyba, że wyraźnie łamią któryś z punktów regulaminu.

Więc czemu zabrania się pisania głupot? To nie dział silnikowy, gdzie mam wykazywać się wiedzą a offtop służy raczej do wyluzowania, odchamiania się. A najlepsze jest to, że moderator Adiii napisał "nowy" regulamin offtopic, mając o nim takie zdanie:
Adiii pisze:
nie wchodzę do chłamu jakim jest offtop

To jest chore

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem warna z dnia 11.07.2012r . Z tego co mi wiadomo, nie tylko ja przeklinałem a też TZRfan ale on warna nie dostał. Czyżby stronniczość jegomości moderatora? Czy ktoś komuś bierze do dzioba? Bo inaczej tego nie da rady wytłumaczyć.

On również mnie obrażał i używał przekleństw ale nie zgłaszałem tego bo po co. Widocznie ktoś zachował się jak ciota. Dlatego wnoszę o ukaranie warnem TZRfan .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 22:17 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
czarekcw pisze:
moderator Adiii napisał "nowy" regulamin offtopic

Nie zrobił tego z swojego kaprysu. Zarządziiśmy wspólnie tj. wszyscy moderatorzy za pozwoleniem Amidnistratora, na wprowadzenie pewnych zmian. Jako, że pilnujemy porządku mamy prawo ustalić wspólnie zmiany w regulaminie, a także dodawać adnotacje będące na równi z regulaminem.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:

Pojazd:
Chciałbym się odnieśc do warna którego dostałem dzisiaj,odnoszę wrażenie że na tym forum są równi i równiejsi,a konkretnie forumowicz Zwol4który warna nie dostał mimo że w wulgarny sposób odniósł się do mojej wypowiedzi w temacie 3rolki w wariatorze,jakoś to przeżyję.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kolejny temat na tym forum który jest dnem. W dodatku założony przez moderatora!

Jeżeli jesteś zwykłym użytkownikiem to bez sensu jest tutaj pisać jakieś skargi, dlaczego?

Bo odpowiedź dostaniesz taką : Bo tak i ch** ( za przeproszeniem).

Sam raz pisałem czemu dostałem warna z przekleństwo jak inni klną i nic im z tego nie robią, to Marcin194 odpisał mi, że oni robią to tam gdzie można....

Może trafiłem na takiego moda, zresztą spójrzcie sami na moderatora Marcin194.... sam sobie wstawił warna....

Co to się nie robi, żeby się podlizać jeszcze wyższej władzy ....

EDIT // Na pierwszej stronie jest napisane, że najpierw jest upomnienie, którego nie dostałem... chyba, że wysyłacie je Pocztą Polską, to wybaczam, ale to nie możliwe nie macie mojego adresu.

Ostatnio zmieniony 15 lip 2012, 18:15 przez stepien0601, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Dostałem warna fakt, wrzuciłem w dział offtopic (który jest niby luźny) mema z przekleństwem jest to mój pierwszy taki "wybryk" patrze ktoś założył temat gdzie rozmowę prowadzi się właśnie tymi zdjęciami (memami) dobra okej wszyscy tam dodawali z przekleństwami akurat mi podszedł taki jak przeglądałem google, który by tam pasował wrzuciłem go wszystko fajnie następnego dnia "warn" rozumiem zrobiłem źle, ale może jakieś upomnienie ? Zwłaszcza, że pierwszy raz (przez już ponad rok na tym forum bo minęło to dopiero co) zdarzyło mi się przekląć, a gdy przeglądam codziennie forum co i rusz natykam się na mema z przekleństwem, albo kogoś kto zwyczajnie przeklina i albo mod tego nie zauważy, a nawet jak zauważy zazwyczaj kończy się to upomnieniem typu "jeszcze raz i będzie warn" zwłaszcza, że niektórzy mają warny, a ja przez cały rok ani razu nikomu nie podpadłem itd. Trochę przesada z tym, że pan Konrad nagle obsypał wszystkich warnami w tym temacie powinna być jakaś wyrozumiałość dla ludzi takich jak ja powtarzam to już któryś raz, że pierwszy raz na tym forum od roku przekląłem i to nie ja tylko po prostu wrzuciłem w dziale, który jest niby od luźnych rozmów taki obrazek tak wiem jak bym zaczął wyklinać w jakimś ważniejszym dziale dzień w dzień kumam od razu warn, a tutaj wystarczyło by małe upomnienie, ale cóż niektórych władza już tutaj rozpiera

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
klarok pisze:
ale może jakieś upomnienie ?

No jest jest upomnienie przed banem w postaci ostrzeżenia.

klarok pisze:
a gdy przeglądam codziennie forum co i rusz natykam się na mema z przekleństwem, albo kogoś kto zwyczajnie przeklina i albo mod tego nie zauważy, a nawet jak zauważy zazwyczaj kończy się to upomnieniem typu "jeszcze raz i będzie warn" zwłaszcza, że niektórzy mają warny, a ja przez cały rok ani razu nikomu nie podpadłem itd. Trochę

Są ważniejsze sprawy niż przeglądać czyjeś posty czy ktoś przeklina czy nie, jak widzisz post łamiący regulamin to zgłaszaj a na pewno ułatwi nam to pracę i poprawi ład na forum.

Pozdrawiam

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

stepien0601 pisze:
Kolejny temat na tym forum który jest dnem. W dodatku założony przez moderatora!

Jeżeli jesteś zwykłym użytkownikiem to bez sensu jest tutaj pisać jakieś skargi, dlaczego?

Bo odpowiedź dostaniesz taką : Bo tak i ch** ( za przeproszeniem).

Tu powinieneś dostać kolejnego... Byli użytkownicy ktorzy nie słusznie dostali warny, pisali w tym temacie, i warny zostały im zdjęte. Posty nasze jeak i tych użytkowników zostały usunięte, nie rozumiem dlaczego, ale postaram się na przyszłość żeby nie były usuwane.

stepien0601 pisze:
Może trafiłem na takiego moda, zresztą spójrzcie sami na moderatora Marcin194.... sam sobie wstawił warna....

Dzięki za reklamę kolego. Skoro wstawiłem sobie sam arna to chyba nie świadczy o tym że jestem zły i nie dobry, a wręcz przeciwnie.

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
24h/ nie zwalnia nikogo z łamania regulaminu a wręcz przeciwnie. Tak samo tutaj u ciebie kasuje 24h/ i następnym razem za takie coś dostaniesz warna. Albo uważasz że warn jest niesprawiedliwy i piszesz tutaj albo nie i nic nie piszesz.

Pozdrawiam

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Tom_Q, Ja jestem całkowicie spokojny, podyskutować zawsze można :)

Nie żeby coś, ale celowo gdy wczoraj w pewnym temacie właśnie w Offtopic tak samo jak ja zauważyłem przekleństwo zostało ono zgłoszone i z ciekawości chciałem zobaczyć co zrobią z tym moderatorzy. Tak więc jak wspomniałem jest to ten sam dział więc obowiązuje to samo jest to ten temat :

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=286127&start=20

2-ga strona, szósty post od dołu ( jeśli dobrze liczę )

Tak wiem inny moderator się tym zajmował, ale to trochę bez sensu ta sama sprawa jeden dostał upomnienie, a drugi w tym przypadku ja dostał ostrzeżenie

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

klarok, to czy kogoś upomnę, czy wlepię mu warna, to jedynie moja dobra wola. Yakuza, akurat został potraktowany tak.

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Skarga na kogo ? Na naszego kochanego Konrada.
Nie no, żeby mi coś było - że mam ostrzeżenie - spoko mam :] ale za co ? haha ?

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=20

Nie dość, że cały temat to porażka. Moderatorem Offtopu on nie jest to jeszcze jakieś głupie warny za rozmowę z dzieciakiem rozdaje. Dowal mi jeszcze w 2 warny i będziesz miał spokój.

Mamy tyle moderacji i tylko z nim się dogadać nie można. :/

1-warn - za post 24h, który taki zrobił spam w temacie dziewczyny, jak milion innych nie oznaczonych na 24h.
2-warn - rozmowa z dzieckiem, dzieciaku - obraza jak nie wiem co - szczególnie, że on faktycznie był dzieckiem.

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Tom_Q, łącznie zmieniany 5 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna