Cześć, dzięki za odpowiedź : ) Nie pamiętam dokładnie jaki co to były za sprężynki, ale chyba niebieskie
Nie mierzyłem również grubości otulin, jednak po ocenie wzrokowej, wiem, że są one w kiepskim stanie
Nowe okładziny chciałem zamatować tylko na końcówkę tego sezonu, żeby jakoś do jeździć, a w przyszłym kupić dzwon(który u mnie też nie jest w najlepszym stanie) i sprzęgło. Jakie byś polecił/ali sprzęgło i dzwon w łącznej cenie 250-300 zł. Nie zależy mi specjalnie na osiągach(chociaż miło by było gdyby zyskał troszku : ), głównie chodzi mi o jakości, dobrą współpracę z resztą, która jest seryjna i to aby nagle spalanie mi nie podskoczyło strasznie : )
Co do wskaźnika paliwa, wczoraj zrobiłem 53 km, po czym zajechałem na stacje i zalałem 1,1 l. Dokładnie tyle było potrzebne, aby wskaźnik wrócił do pozycji z przed tych 53 km. Czy to możliwe aby na 100 palił mi nieco ponad 2 litry? Nie kaciłem skutra, taka jazda 50-55 km/h. Czy znów licznik mnie okłamał : )
Dzięki za pomoc i pozdrawiam : )
Co do przebiegu, niby 23 tyś, ale ile w tym prawdy to trudno powiedzieć : ) Po silniku tego nie czuć, skuter śmiga aż miło, bo cylinder i tłok były wymieniane trzy lata temu : )