Dzisiaj jest 16 lis 2024, 22:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ło Ło Ło co tu się dzieje :D Powiem tak. wiadomo że perfekcji nie mam, nigdy jej nie osiągnę. Nawet i Rossi może zaliczyć glebę, tak samo jak Ja, Shadow3, czy Jaworek990, a co do tego że człowiek uczy się większosć na torze to się nie zgodzę, powiem więcej. GÓWNO PRAWDA!. Owszem wiele się może nauczyć, ale zauważcie ze na torze człowiek wie gdzie i kiedy będzie zakręt także jest na to przygotowany. Najwięcej uczy się po prostu jeżdząc po drogach, najlepiej nieznanych bo trzeba być cały czas skupionym bo nie wiadomo co będzie za zakrętem. takie coś uczy najbardziej.

DuzyEd,

Cytuj:
Pojazd: Senda

Sorry ale w teorii każdy jest cwany. Pisałes coś wcześneij że mistrz prostej? Wpadaj do mnie, daje Ci kluczyki i na tym odcinku co ja osiągam mniej więcej 200 dociśnij do 200. 90 % pewności że nie dociśniesz :) Okej rozumię ,że masz dużą wiedzę teoretyczną, ale prakktyczną raczej niewielką wiec nie ucz nas , co jeżdżą na większych moto lub jeździli, jak się jezdzi :)

nieregulaminowy podpis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825 pisze:
Jaworek990, a co do tego że człowiek uczy się większosć na torze to się nie zgodzę,
Nie napisałem tego . Widze że szanujesz motocykl i o to chodzi ;) :wink:

Malina pamiętamy ! [*]
Obrazek
Trynithy pisze:
KOCHAM MASTURBACJE ALE NADSZEDŁ TEN CZAS :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jaworek990, Nie chodziło mi o to że Ty tak powiedziałes :) Przeczytaj jeszcze raz całe zdanie :)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825 pisze:
Najwięcej uczy się po prostu jeżdząc po drogach, najlepiej nieznanych bo trzeba być cały czas skupionym bo nie wiadomo co będzie za zakrętem. takie coś uczy najbardziej.

I tym jakże mądrym zdaniem, możemy zakończyć dyskusję :wink:

POWERED BY:

Yamaha YZF-R125 - sprzedana

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Shadow3, Jestem tego samego zdania :) BTW z nowości to łupa stoi bez baku, jutro leci w podkład bo już wyzdrowiałem i reszta plastików prawdopodobnie bazę dostanie. :)

Nie jestem pewny bo rano mam coś tam jechać dziadkowi pomóc i nie wiem ile mi zejdzie.

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, a będziesz czyścił ramę i wahacz? Żeby wyglądało to jak prosto z salonu :twisted:

POWERED BY:

Yamaha YZF-R125 - sprzedana

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Shadow3, Będe :) Jak z salonu to ona nie będzie ale będzie jak z 2011 r ;p

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*

Pojazd:
Jak to jest, że na tym forum każda wypowiedź, która przeczy czyjejś wypowiedzi, utrzymana w jak najbardziej kulturalnym tonie i pisana na dodatek ze zwróceniem uwagi na to, żeby nie wywołała jakiejś wojny tylko ewentualnie dyskusję jest ciśnięta przez "dorosłych" zachowujących się w dyskusji jak dzieci?

Więc skoro dorośli zachowują się jak dzieci - to ja tym bardziej mogę, w końcu jestem jeszcze dzieckiem, c'nie? :D

Fajnie masz rafcio, że jeździłeś SR i od niecałego miesiąca masz litrowy motocykl. Opowiedz mi, jak to jest być tak świetnym motocyklistą jak Ty, proszę. Na dodatek chwalisz się osiągniętą prędkością, wyzywasz mnie abym ją pobił, a potem mówisz, że nie jesteś mistrzem prostej. Nie no, przecież, że nie. Skądże znowu? :mrgreen:

Fajnie cytować dane z profilu, szkoda tylko, że w ani jednym miejscu ani po Was nie pojechałem, ani nie uważałem siebie za lepszego. Taką reakcją pokazujesz jakieś swoje kompleksy niższości, czy inne takie sprawy, którymi powinno się jak najszybciej zająć, a nie chwalić nimi na forum.

Dodam, że po prostu widziałem już takich jak Ty, dostających baty od mojego brata i innych doświadczonych ludzi na dużo słabszych motocyklach. Myślę, że kiedyś powinieneś się na taki tor wybrać, bo tamci kierowcy nieco spokornieli po kilku kółkach widząc ile im brakuje do bardzo przeciętnego motocyklisty, jakim jest chociażby właśnie wspomniany mój brat.

Jeśli chodzi o naukę na drodze - owszem, to na drodze uczymy się prawidłowych zachowań, odruchów, wyjścia z opresji, np. hamowania awaryjnego - tego na torze się nie nauczysz. Ale pokonywać zakręty nauczysz się tylko na torze - z prostej przyczyny. Ulica to nie tor, przekonał się o tym zarówno Tomasz Sieczka jak i ostatnio Malina (niestety nie pamiętam jak się nazywał), a przed nimi jeszcze wielu innych.

Swoją drogą, śmiesznie, że tak płakaliście po śmierci Sieczki, czy Maliny (oczywiście też mi ich żal, bo każda śmierć to straszna rzecz, byli dobrymi jak nie świetnymi motocyklistami), a nie wyciągacie z ich wypadków żadnych wniosków. Robicie to samo, co oni niestety momentami robili i za co zapłacili najwyższą cenę - Wam tego nie życzę oczywiście, ale lepiej dla Was by było, gdybyście zrozumieli co próbuję Wam powiedzieć.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DuzyEd, Fajnie, że Twój brat umie dobrze jeździć na moto :) Moja 5 letnia siostra wymiata w Angry Birds'ach :)

Widzisz, nie tylko Ty masz fajne rodzeństwo,

Masz rację nic złego nie napisałeś ale próbujesz nas uczyć bo Twój brat jeździ na torze, no wez chłopie przeczytaj jak to brzmi. Może i latać w kosmos jak dla mnie, ale on to on a nie Ty. Koniec OT!

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, rób motor bo ta dyskusja nie ma sensu ;0

Liczę ze znajdziesz czas i coś go ogarniesz dzisiaj ;)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Rafcio825 pisze:
DuzyEd, Fajnie, że Twój brat umie dobrze jeździć na moto :) Moja 5 letnia siostra wymiata w Angry Birds'ach :)

Widzisz, nie tylko Ty masz fajne rodzeństwo,

Masz rację nic złego nie napisałeś ale próbujesz nas uczyć bo Twój brat jeździ na torze, no wez chłopie przeczytaj jak to brzmi. Może i latać w kosmos jak dla mnie, ale on to on a nie Ty. Koniec OT!
Pozdrów siostrę, bo ja w angrybirdsach zazwyczaj jedynie na jedną gwiazdkę zaliczam. :<

Spoko, ja nie mam zamiaru obrażać, bo zamiast mojego brata można dać przykład kogokolwiek. W każdym bądź razie powodzenia w robieniu moto i życzę, żebyś nigdy na drodze nie miał sytuacji, w której nie starczy Ci umiejętności, aby z niej wyjść. Bo przecież nie o to chodzi, żeby komuś życzyć złego tylko żeby coś udowodnić, w dodatku coś tak nieistotnego. Peace :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Coś robisz czy się opierdzielasz ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Robię tyle, że dziś idę zaraz płyn zmienić na zimowy, od razu olej sprawdzę, zmienie płyn hamulcowy a co do malowania to plastiki nadal w podkładzie, nie mam motywacji, policja na mnie poluje i to tyle :D w piątek myslę coś działać w piwnicy ale nie wiem jak tam sprężarkę dostarczę bo mam dosyć dużą prawie 100 l. Jak coś dię będzie działo to będe informował . :)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie udzielałem się ale obserwuje temat :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Eserkowaty Aerox
I jak robiłeś coś przy niej ?

aerox-eserkowaty-z-rodziny-colibrow-t270554.html
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
właśnie jak tam prace rafcio działo się coś przez ten czas

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
pomalowana ? :roll:

Malina pamiętamy ! [*]
Obrazek
Trynithy pisze:
KOCHAM MASTURBACJE ALE NADSZEDŁ TEN CZAS :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jaworek990,

Nie pomalowałem , ponieważ mój pistolet nie nadaje się do takiego malowania, załatwiłem sobie 2 inne ale niestety również słabe. I przez to straciłem motywację i Yamaha stoi do tej pory w garażu pod pokrowcem. Teraz robi się ciepło, śnieg prawie stopniał więc będe próbował jakoś kompresor dostarczyć do piwnicy i cos działać. Tylko najpierw oczywiście pistolet... Mozecie mi coś polecić ? Oczywiście za w miarę rozsądną cenę.

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, Robisz coś przy YZF ?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Morini., Tak, podrzuciłem plastiki znajomemu bo ma dobre warunki do malowania, za flaszkę ma mi opierdzielić :D Poza tym to nic nie działam bo słabo z czasem stoję no i budżet mi się duzo zmniejszył od kąd A4 kupiłem. Powoli robi się sezon więc Thunderek poleci na allegro , takie było założenie od początku ,.

nieregulaminowy podpis

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10