Dzisiaj jest 08 lut 2025, 9:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
http://niezalezna.pl/34406-probki-z-tup ... sa-w-rosji

Najlepsze :
Uspokaja, że „wszystko zaplombowano i czekamy na ich przysłanie".

Lajtowo , jak jest plombowane na rosji to znaczy że nie jest wcale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominixon1300, lecz jak ściągną go do Polski to stanie się jakimś moherowym obiektem kultu :roll:

Trynithy pisze:
Dodam, że masturbuję się prawą żeby nie było.

Tytuł:
**

Pojazd:
kolegabihona, myślę ze lepiej zeby on był w Polsce niz w Rosji,
Rosja to jest Rosja kraj w którym rządzi sie inaczej, używki, narkotyki, to są na porządku dziennym

Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 21:27 przez dominixon1300, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
kolegabihona, Nawet gdyby to w czym Ci to przeszkadza?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
kolegabihona pisze:
moherowym obiektem kultu

Obawiam się, że tym moherom bardziej zależy na Polsce niż dzieciakom :roll:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
capekpl1 pisze:
Nawet gdyby to w czym Ci to przeszkadza?

Jaro pewnie by chciał gdyby przetransportować Tu154 do jego ogródka :lol:

PlastusR50X pisze:
Obawiam się, że tym moherom bardziej zależy na Polsce niż dzieciakom

Nie wydaje mnie się. Mohery niech zajmą się swoim kościołem, ich czas już minął.

Trynithy pisze:
Dodam, że masturbuję się prawą żeby nie było.

Tytuł:
**

Pojazd:
Cieszmy się że ta katastrofa zdarzyła się w tych czasach, a nie sto lat temu. Wtedy nie mieli takiej nowoczesnej technologii zbudowania z dech i plandeki "szopy" ma wrak samolotu. - Na EDB mamy teraz katastrofy i tak sobie nauczyciel zażartował. Prawda nigdy nie wyjdzie na jaw. Nawet jak znaleźli ten"trotyl" to i tak Ruski znaleźli wytłumaczenie, że to z samochodów wojskowych bo coś tam coś tam... Dla mnie to w ogóle jest nie do przyjęcia że wrak leży tam już ponad 2 lata. W telewizji, w późnych godzinach wieczornych jest emitowany program o katastrofach lotniczych np. w Ameryce to tam budują szkielet tego samolotu i składają go i po jakimś czasie dochodzą do tego co było przyczyną katastrofy.

PS na TVP INFO emitowany jest w tym czasie program na temat Smoleńska.

Obrazek
Speedfight 307 WRC http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=310945

Tytuł:
**

Pojazd:
http://vod.gazetapolska.pl/2892-prokura ... yto-trotyl

Tytuł:
**

Pojazd:
Dobrze gada polać mu ! :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MY4GsdDh9w

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
http://www.youtube.com/watch?v=9sZHTTpoIF4

Ja tam Palikota popieram. Mądrze mówi, choć częściej robi afery dookoła POPIS'u. Myślę, że jednak lepiej by ogarnął Polskę niż reszta.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Ja tam Palikota popieram. Mądrze mówi, choć częściej robi afery dookoła POPIS'u. Myślę, że jednak lepiej by ogarnął Polskę niż reszta.

x2 Pjona ! :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Gość jest po prostu dobrym biznesmenem i wie jak dbać o biznes. A to że ma jakieś odpały czy coś, to jak każdy przecież :) Nie chodzi tu o jakieś legalizacje marychy czy coś. Ale ograniczenie liczby urzędników czy też zredukowanie liczby senatorów i posłów. Zniesienie dla nich immunitetu w przypadku wykroczeń dotyczących zwykłego człowieka np. jazda po pijaku. Dowalenie podatków obcokrajowcom wchodzącym na rynek polski jak wspomniany Fiat czy żerański Opel, które bez podatku przez x lat pracowały na anszym terenie nie przynosząc większych zysków dla skarbu państwa. (tylko to co od sprzedanej sztuki dystrybutorzy płacą i pracownicy podatek od zarobków ZUS'y etc.). Innymi słowy inne państwa wkraczają na nasz rynek za darmo, ruchają nas w dupska jak chcą, aż naruchają kasy ile mogą i eksmitują się z kraju zostawiając bezrobotnych. Obecny rząd nawet nie panuje nad pieniędzmi z Uni. Kraść zawsze będą w rządzie, ale może przynajmniej na mniejszą skalę... :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
**

Pojazd:
Nie ma zbytnio co ogarniać ! Jeśłi młody Polak przy łopacie ma zarabiac u nas 1200 zł na miesiać , wyjezdza do niemiec i zarabia tam np . 3000zł/miesiac, to kto u nas bedzie robil? Mlodzi wyjezdzaja i nie ma sie co widzic , w naszym kraju bedzie tylko coraz gorzej! U mnie na wsi w 2012 zmarło 7 osob, urodzilo sie 1 dziecko, To kto szkołe będzie utrzymywać dla jednego chlopaka w klasie? Za granicą młodzi prowadzą dobre życie, godne życie czego nie można zapewnić u nas :< Będzie teraz tylko gorzej

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominixon1300 Niestety prawda ,w Niemczech nawet z łopatą jest godziwe życie

Brat kolegi chodzi do 5 klasy podstawówki ,jest jedna klasa 18 osób chyba ,nasz rocznik miał 5/6 klas po tyle osób no to kto będzie pracować na emerytów :roll:

Co do tematu Palikota to on też pewnie jeśli miałby tą władzę to zipa dalej była by nielegalna ,ale dzięki takim działaniom zobaczcie ile ma poparcia zipobiorcy/geje/less a przede wszystkim młodzi ludzie ,bo nie dostanie głosów od starszego pokolenia przecież bo jest tam uważany za kretyna :roll:

Jak by nie było ,w każdej bajce trochę prawdy jest więc też nie można spekulować

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 11 mar 2013, 17:29 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominixon1300, Z łopatą i 1200 to trochę przesadziłeś. Ja tak pracowałem to miałem 1400 (umowa) na rękę za przepracowanie dziennie ok 6/7h bez sobót.
Chesz zarabiać więcej ? Prawo jazdy C+E i lekką ręką masz zarobki 4-7 tys. zł miesięcznie legalnego zarobku. Jak ktoś jeździ na wschód i umie zakombinować to jeszcze te 2 tys. zł można dodać do pensji.
Aha, co do dzietności. Na zachodzie wsp. wzrostu ludności też jest niewielki bo ludzie wpierw skupiają się na karierze, a później często na dzieci jest za późno. I to jest akurat trend pochodzący z europy zachodniej, który i u nas się zadomowił poza województwem podkarpackim i małopolskim.

Jak poparłem Palikota na wyborach w 2011 tak i popieram dalej. Jedyny człowiek, który coś robi, a nie tylko gada głupoty byleby brać kasę.
Niedawno choćby i nawet dał temu przykład gdy "szlachta" wypłacała sobie premie za "pracę" :lol:. Nowicka, mimo tego, że regulamin RPP zabraniał przyjmowania takich korzyjści, przyjęła premię i Palikot chciał ją od razu usunąć.

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Asaroth Woj podkarpackie 14,4 % bezrobocia, przy łopacie (praca z urzędu miasta, roboty w miescie, chodniki,itd.itp) wujek bierze 1200 zł od 7 rano do 14, owszem nie ma cały dzień harówy, Ale nawet jeśli mówisz kierowca, powiedz mi ile on jest w domu ? 1 tydz w miesiącu? Co to za życie, rodzine założysz i więcej oglądasz drogi niz wlasne dzieci...

Tytuł:

Pojazd:
Ciekawe kiedy Palikot rozliczy się z rolnikami za zakontraktowane ziemniaki, gorzała z tych ziemniorów już wypita a kasy dla rolników nie ma.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominixon1300, Coś za coś. Jak ludzie wyjeżdżają na zachód do pracy to mają jeszcze gorzej bo są w domu raz na parę miesięcy.
Poza tym te dane o bezrobociu są tak na prawdę fałszywe. Czemu ? A otóż temu, że bardzo dużo ludzi jest po rejestrowana w urzędach pracy jako bezrobotni, a pracują na czarno. U mnie w Białej dużo osób żyje z przemytu, oficjalnie są bezrobotni, a żyją jeszcze lepiej niż osoby, które nieźle zarabiają.

n0ooRt, Poczekaj z miesiąc. Rolnik jeden z drugim zaraz będą płakać w telewizji jacy to oni biedni bo dużo śniegu było i plony pozalewało przez co będą słabe. Co by się nie działo płaczą w telewizji, że oni są zawsze stratni itp. Ale o tym ile kasy z Unii wyciągają to już milczą. Rolnik i tak na swoje wyjdzie.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Asaroth, Ty serio jesteś głupi czy tylko takiego udajesz? Wiesz w ogóle ile rolnik musi zapier*** ? Jak widać masz zero pojęcia o życiu. Co z tego, że zarabia trochę więcej jak ma o wiele więcej wydatków ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
metrakit pisze:
Wiesz w ogóle ile rolnik musi zapier*** ?

"Prawdziwy" rolnik to ok ale niby rolnik, co ma tam może z 1ha (on osobiście jej nie uprawia a ktoś ze znajomków) i zamiast ZUSu płaci KRUS (czyli zdecydowanie mniejsze składki) to nóż się otwiera w kieszeni. Takich to tylko lać po mordzie.

A Palikot? Większego oszołoma wg mnie nie ma w Sejmie- zajmują się prawami pedałów i lesbijek, jakby to był prawdziwy problem tego kraju.

Ostatnio PiS złożyło jakiś tam wniosek o rząd techniczny i oczywiście opozycja głosowała przeciw (jedynie PiS był za wnioskiem). Czegoś tu nie rozumiem- SLD, Palikot, itp są przeciw PO ale jak można obalić rudego to głosują na korzyść PO. Rząd techniczny nie trwa nie wiadomo ile czasu więc co za problem przekabacić jeszcze PSL i obalić rządy ryżego?

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna