Masz 18 lat i o takie rzeczy pytasz rodziców ?
Jest taka opcja , ze kupisz 70 , a powiesz ze to sportowa 50-tka i masz luz.
Zalezy jaki masz przebieg , ale czy wrzucisz 50 czy 70 to wału nie zmieniasz a i lozyska nie koniecznie tylko zalezy jaki przebieg , ale nie wiem czy wiesz , ze sportowe 50 potrafią krecic wieksz obr niz 70 ale wał i tak wytrzyma.
Ja bym airsala 50 nie kupował jednak , jak coś kup malossi sporta 70. Ale nawet lepszą opcję możesz zrobić tak: wariator , sprzeglo , dzwon , gaznik co wymieniłeś to mozesz smiało zostawić , a dokupisz sobie wydech stage6 pro replica + odblokowany moduł (wyjdzie Cie to tyle co airsal 50 nowka) I osiągi powinienes miec zajebiste , pewnie slyszales o macku z forum co mial wlasnie wydech pro relice , caly naped i gaznik z modulem i lecialo mu do samego konca licznika super zajebiscie full extra , a nawet jak o nim nie slyszales to pewnie ktos napisze o nim. Osiagi miał lepsze jak nie jeden na cylku 70 cc , a bywali tu tacy co mieli na 70 osiągi 85 - 90 REALNE
Wez sobie zrob jeszcze porting cylka serii to bedzie lepiej smigał , okno wydechowe pod pro replice i kanaly powiekszyc , damian by to zrobil idealnie.
Z tego co pamietam chyba maciek miał tak: s6 pro replica- moduł- gaznik 17.5 motoforce - wariator malossi-sprzeglo tec-dzwon stage6.
Wydech s6 pro replica w chromie sprzedaje użytkownik tego forum za 300 , jest do p\g ale idealnie podejdzie pod s9 zreszta wiesz bo sie pytales , jedynie moze jakies mocowanko z kawalka blaszki , a pod cylek ideal
Link do tematu w sprzedam->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=318561 i masz zdj itp , dokup sobie modul i smigaj.
Chociaz i tak widze , ze ty zakładasz co troche inny temat z kazdym wydechem , a i tak zadnego nie kupujesz , pewnie moje pisanie na marne bo zaraz bedziesz mial kolejny super pomysl na tuning ale co mi tam , nudzilem sie troche to napisalem i mam nadzieje ze pomogłem.