Dzisiaj jest 09 wrz 2025, 19:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan To jak w końcu jest z tym chłopakiem ,oni nie są razem od jak długiego czasu no i to ,że rodzice nie wiedzieli o tym myśleli że są razem dalej? :roll: Nie rozkminiam tych jej starszych :cry: co za ludzie ,chyba że niecne plany zemsty chłopaka byłego miały taki cel :P co nie jest głupie ,nagadał starszym o tym jak to życie jest straszne a dziewczyna obojętna ,starsi pana X nagadali rodzicom panny Y ponieważ są znajomymi ,powstał konflikt następnie pojawiłeś się ty jako zły ,niegrzeczny,brutalny i okrutny chłopak i chcą cię spalić na stosie widząc w tobie 666 :lol: innej opcji na razie nie wymyśliłem dlaczego z dnia na dzień chcą cię spalić :wink: zrób coś z tym tematem

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 01 sty 2013, 14:20 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, historia jest dłuższa ;) Ona zerwała z nim dla mnie ;) Tyle, że od momentu kiedy podjęła decyzje o tym, to jeszcze się męczyła z nim kilka miesięcy, bo on odwalal takie akcje, że ona się bała po prostu, a w domu tez ja straszyli, że "przeciez chyba nie chcesz mieć nikogo na sumieniu"... Więc była z nim, a spotykała się ze mna, on o niczym nie wiedzial, ale na pewno się domyslał, aczkolwiek chyba udawal, że nic nie widzi, żeby ona tylko z nim nie zerwała... Była z nim dwa lata, zerwała dwa miesiące temu, więc jak zerwała, to minęły ze 3 tyg i normalnie zaczęła się spotykać ze mną i wtedy się zaczęło... Ale wcześniej jej rodzice mnie znali, byłem u niej kilka razy, zawsze normalnei rozmawiali ze mną... Jej matka wiedziała o tym, że ona chce tamtego zostawić dla mnie... Koleś jest faktycznie jeb*ięty, bo jak z nim zerwała, to tworzył historie, jak to go serce bolalo, drętwial, pogotowie go zabierało, jak się niby podcinał, jak gadał, ze będzie pil do upadłego itd... Gadał, że tylko ona może mu pomoc, przy czym jej mówił, ze nie ma serca, że jest bezwzględna, że przeciez sobie nie zasłużył na takie traktowanie itp. No gość, co ma 21 lat... Ale to już pomijam... To, że jego rodzice nagadali, to jest możliwe, że powiedzieli, jak to tamten przezywa, jaki załamany itd.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan a prubowales rozmawiac z jej rodzicami tak na powaznie?

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jakby mi rodzice odstawiali takie akcje, to bym się z nimi pożegnał... i w sumie tak robię po maturze, ale ja mam ku temu inne powody :?
Ja bym na jej miejscu postawił sprawę jasno. Trochę bym im nagadał i powiedział, że i tak nic nie osiągną tym swoim zachowaniem, więc niech odpuszczą.

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Aroni dobrze gada.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Grabek, jeszcze nie, rozchorowałem się jak akurat wtedy odstawili tą akcje. Dopiero teraz wyzdrowiałem i pojade tam w sobote... Tak, ona może tak zrobić i powiedziała, że nie chce tam zostać, jeśli tak będzie i nic nie zmieni się po tej rozmowie, ale ona ma nie całe 17 lat i niestety, ale rodzice mają do niej pełne prawo jeszcze i choćby uciekła z domu, to i tak nic nie da, bo jest nie pełnoletnia...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
OMG :roll: co za debil. Weź się wybierz z panną do nich i weź ty z nimi pogadaj bo z tego co widać to lepiej żeby to załatwić jak najszybciej :lol: się chłopak zabije skacząc z dywanu na podłogę i "po chopie" :lol:

A na serio to ok da się teraz zrozumieć zachowanie rodziców jakoś ,chłopak jakiś fajans :roll: wytłumacz pannie o czym chcesz dokładnie porozmawiać z rodzicami jej ,niech ona powie rodzicom że chcecie z nimi porozmawiać i tyle. Nie może być tak ze jesteś zły i okrutny skoro to nieprawda. Jeżeli oni oleją tą sprawę to po prostu róbcie co chcecie i niech się przyzwyczają. :roll: ale uważam że jeżeli nie spaprasz sprawy to i oni zmiękną :ups:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Zróbcie im wnuka, będą mieli zajęcie.

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, ona wie o tym, że chcę porozmawiać z jej rodzicami i ona tego chce, żeby odbyć tę rozmowę, bo teraz jest dosłownie sama tam. Matka przeciwko niej, ojciec przeciwko, siostra jej już nie pomaga, brat bliźniak, też nie, a babka, która tam sieje zament i wszyskim probuje rządzić cały czas na nią napieprza i w jej oczach jest najgorszą wnuczką...
Co do tego gościa, to on niby nie wie o mnie, ale ją straszy w smsach, że on wie, że ona się z kimś spotyka i jak ten ktoś bd wracał od niej, to dopadnie go z kolegami i takie tam... Chodzi w tym przypadku o mnie... Ale tego się najmniej obawiam, bo on cwaniak jest w gębie, a w gruncie rzeczy, to pajac o półtorej głowy niższy ode mnie, który nie ma w ogóle kolegów, może jednego. Ja się mieszał do tego nie będe, ze to ja, ale załatwilem mu, ze jak go moi kumple spotkaja, to go "przeprostują", może się uspokoi wtedy...

Tytuł:
*

Pojazd:
misio357, wiesz, to jest wyjście, ale nie na dziś dzień :P Wtedy nie będą mogli nam zabronić bycia ze sobą... :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan weźcie sobie pogadajcie przed tym wszystkim z tym koksem od 7 boleści :O on tu narobił szajsu to niech sprząta też :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tam dalej nie wiem co się działo w sylwestra. Chyba mnie poniosło i zrobiłem głupoty które mogą wszystko popsuć. Balowałem z innymi dziewczynami z kilkoma doszło do buzi buzi i nie wiem czy mówić swojej o tym czy nie wspominać. Bawiłem z zupełnie innym towarzystwem niż ona i nie ma szans by się od kogoś dowiedziała.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, ja na twoim miejscu bym nie mówił ;)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, ja tez bym nie mówił, tym bardziej że nie jesteście razem nie wiadomo ile czasu, żebyś jej wszystko mówił.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, nie mów. Wspomnij, że fajna impreza była, a jak coś to nic nie pamiętasz, a wszyscy mówili, że byłeś grzeczny.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znacie może jakieś podchwytliwe pytania,które mógłbym zadać dziewczynie?
te pytania mają być o niej.

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, co ma sprzątać, skoro on się jej uczepił? Moi kumple go "posprzątają"...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
bartos212, trochę źle zrobiłeś, jeśli nie będzie Cię to gryzło to nie mów, w końcu nie jesteście razem.

Jak się poznaliście ze swoimi dziewczynami ? :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bo mnie właśnie to gryzie, a te z którymi się całowałem wiedziały że ja z inna kręcę. Problem natury moralnej.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, odpuść mówienie o tym... To tylko może popsuć wasze relacje, ona nie musi o wszystkim wiedzieć...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 1019  Następna