Dzisiaj jest 08 lut 2025, 11:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
naziol pisze:
acja przecież s6 to najlepsza firma tjunerska hahaha każdy małolat napala się na gwiazdki na części założę się ze jak tak wszystko będzie dobrze szło to już s6 zacznie jeba* wszystko u jakiś koreańców bądź innej sile roboczej bo i tak im to zejdzie bo każdy gimazjalista kupi bo drugi powiedział że ta firma jest najlepsza

Ja osobiście przy zakupie jakiś cześci biorę przeważnie hebo no ale żeby kupić coś używanego to święto ;) pustki na allegro i tablicy a wpiszesz s6 to pełno po przycieranych streetrace z rzekomym przebiegiem 500-1000km bądź w idealnym stanie i idealną kompresją która uciekała przez zużyte pierścienie i wydechy s6 picowane pewnie z tydzień przed aukcją żeby się błyszczał ;) Ogólnie kilka razy się naciąłem na s6 a na hebo czy na hrs never

S6 nie miało sowich cylindrów do czasu wypuszczenia serii MKII... Zaczęły się schody, bo to już nie jest cylinder Atheny i jakościowo znacznie odbiega od poprzedników. Typowy zabieg marketingowy... Wypuszczamy na rynek dobrą część za krocie, następnie zastępujemy ją tańszymi w produkcji następcami. Zarabiając na nich jeszcze więcej

Co do wydechów, akurat te są niezłe. HRS, zgadza się, wróciło, dowód podany wyżej jako wypowiedź Juniora!

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
Marcin194, Zgadza się alu s6 produkuje athena pod firmą s6 ale tłoki już nie mają tego oznaczenia tylko normalnie na tłoku jest napis athena ;) Dla kumatych dodam że porównajcie sobie kanały z s6 racing i z atheny racing wyjdzie wam to samo ;)

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6 to taka firma, która bierze dużo rzeczy od innych producentów. Wkłada je w ładne pudełeczka i sprzedaje 2x drożej... A dzieciaki mają mokro w gaciach, bo pochwalą się na forum super zdjęciem z pudełeczkami S6 i najlepiej jak jeszcze sobie kupią miarkę oleju S6 "!!" :lol: Nie ma ich co porównywać z najwyższej jakości produktami Malossi czy Polini. Z tego też powodu omijam STAGE6 szerokiem łukiem i w moim projekcie zobaczycie co najwyżej sprzęgło Stage6 TQ, które zbiera bdb opinie...

Auto-Blask
http://www.facebook.com/autoblaskpl
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Micky, a pytanie z innej beczki gdzie kupie cylek np atheny? mysląłem zeby kupić streetrace lub dr evo dlatego pytam bo nie mam zamiaru przepłacać :lol:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2061660#2061660
LooKNij do Hłantuma :mrgreen:

Tytuł:

Pojazd:
Micky pisze:
Stage6 to taka firma, która bierze dużo rzeczy od innych producentów. Wkłada je w ładne pudełeczka i sprzedaje 2x drożej... A dzieciaki mają mokro w gaciach, bo pochwalą się na forum super zdjęciem z pudełeczkami S6 i najlepiej jak jeszcze sobie kupią miarkę oleju S6 "!!" :lol: Nie ma ich co porównywać z najwyższej jakości produktami Malossi czy Polini. Z tego też powodu omijam STAGE6 szerokiem łukiem i w moim projekcie zobaczycie co najwyżej sprzęgło Stage6 TQ, które zbiera bdb opinie...

W końcu jakaś druga osoba na tym forum co mądrze gada i ja przyłączam się do tej wypowiedzi.Ja dosyć naciąłem się na s6 i z s6 jedynie to roleczki bym kupił bo to prędzej czy później się zużyje.Fakt faktem jest taki gimby spuszczają się w swoje syry na widok gwiazdek s6

Adix95, Bierz dr evo a co cylków atheny ja znalazłem na allegro ale tylko ac :) a jak byś chciał coś lc i innego to tylko zagraniczne stronki badź dobre szperanie w ggogle by coś w Polsce zakupić

Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 21:17 przez naziol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
powiem tak lepiej kupic malossi lub polini niż te stage6

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Sr + Alfa 146 Ti
Micky, mam dokładnie takie samo zdanie, za głupie naklejki s6 dałem niemalże 40zł i są takiej badziewnej jakości że szok...

Ktoś się podszywa pode mnie pod nr gg 41030559!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dokładnie jestem tego samego zdania... bardzo się cieszę, że Hebo wróciło (chociaż dowiedziałem się przypadkiem że niby go nie ma bo splajtowało ale ta wiadomość bardzo mnie cieszy) bo jak produkty wszystkie wrócą i wkońcu może kupię nówke hebo ng który zgra się z moim Hebo new performer :) i taniej wyjdzie niż np s6 pro które jest tylko przeznaczone do super pro elo pro replicy której ponad połowa ludzi nie umi wyregulować a drze się jeszcze głośniej niż moje hebo(porównywałem).. produkty też są według mnie bardzo dobrej jakości... i też u mnie mam tylko od nich części i nie narzekam a nie tak jak i na forum (nie tylko tym) i na fejsie narzekają na S6 np przez super wychwalany wszędzie S6 SZITREJS z puchnącym tłokiem... :P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zwol4, naziol, Micky, Czyli nie polecacie mi np.streetrace lepiej malossi,dr evo itp :?: :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Sr + Alfa 146 Ti
Adix95, Wiesz, ogólnie rzecz biorąc S6 nie jest takie złe, ale dużo ludzi ma manie wyższości firmy S6 nad malossim czy polinim, chodź ogólnie rzecz biorąc tak nie jest. S6 ma dobre produkty, nawet bardzo ale dajmy na to streetrace - kiedyś super tłoki dawali w zestawie, teraz straszna lipa, to samo Mk II,
Cylindry są ok, zaś tłoki nie. Co mnie denerwuje?

Że s6 ma takie rzeczy jak np. gaźnik dellorto 21, łożyska na wał itd zapakowane w swoje super pudełeczka i cena jest zwalająca z nóg.

Tobie zamiast S6 Streetrace radziłbym Malossi Sport 70, Polini sport 70. O dr się nie wypowiem bo nie wiem jak jest z tłokami (chodź żadnej złej opini nie słyszałem, pytaj się tych co mieli).

Ktoś się podszywa pode mnie pod nr gg 41030559!!

Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 21:58 przez Zwol4, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
To oczywiste, że odradzamy Ci " SZITREJSA " ... owszem kiedyś były to dobre Cylindry, ale powtarzam " BYŁY " ! Wtedy dawali o wiele , wiele lepsze tłoki. Aktualne tłoki są GÓWNIANEGO wykonania i puchną jak nie wiem co.. moim zdaniem lepiej już zainwestuj w porządny Cylek Malossi'ego , bądź Poliniacza np: Malossi Sport 70, Polini Sport 70 w których wszystko jest tak ja trzeba ! Możesz również rozglądać się za DR EVO , bo są to też bardzo dobre cylindry, które zbierają bardzo dobre opinie, ewentualnie jak byś chciał zamówić już na SERIO porządny cylinder to Athena z jakiś zagranicznych stronek. Pozdrawiam i cieszę się z wami , że HEBO znów zacznie produkcję NAJLEPSZYCH CZĘŚCI :) !

Rachut.

Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 22:04 przez Rachut, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
HEBO WZNAWIA PRODUKCJE :) GRUBO! NAJLEPSZE CZĘŚCI ZA NAJLEPSZĄ CENE !

Tytuł:
**

Pojazd:
Stage6 od jakiegoś czasu zachowuje się jak hipermarkety, nie patrzą na zadowolenie klijenta, tylko na słupki sprzedarzy. Moim zdaniem jest to dobra firma, tylko cena nie jest wprost proporcjonalna do jakości produktu. Malossi i Polini to są firmy z najwyższej półki. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę S6 i jest dużo tematów odnośnie puchnącego tłoka.

Obrazek
Speedfight 307 WRC http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=310945

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dr evo bierz bardzo dobry cylinder tłoki bardzo dobre

Cylek Motoforce Racing
Wał Top Racing Race Hq
Wario Stage6 R/T
Gaźnik Dellorto 21mm
Wydech Yasuni C16
Pasek Malossi
Zawór Stage6
Sprzegło Motoforce Evo
Dzwon Stage6 WingCooler

Tytuł:

Pojazd:
Ja osobiście miałem dr evo cylinder nie do zakatowania i mogł bym pokusić się o słowo że jeden z najmocniejszych sportów badź i może naj ;) To co ja wycisłem z tego cylindra dużo ludzi uważa za niemożliwe.Radze też żeby nie objeżdżać tak s6 na forum bo zaraz nas gimbusy zjadą od gory do dołu że im firme obrażamy choć nigdy nie mieliśmy z nią do czynienia ;)

Wariat492 pisze:

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
KUrde dzieki za pomoc :wink: no trzeba uwazać na gimbusow :lol:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wesii97 pisze:
Stage6 od jakiegoś czasu zachowuje się jak hipermarkety, nie patrzą na zadowolenie klijenta, tylko na słupki sprzedarzy. Moim zdaniem jest to dobra firma, tylko cena nie jest wprost proporcjonalna do jakości produktu. Malossi i Polini to są firmy z najwyższej półki. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę S6 i jest dużo tematów odnośnie puchnącego tłoka.

Taaa a teraz weź to przetłumacz dzieciom podniecający na super mega aeroxach za kasę starych jeżdzących na częściach s6 ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sorry, że to dopiero teraz powiem, ale post Juniora jest z lutego 2012 :lol: I HRS już od dawna jest na Mielochu. Sam kupiłem ostatnio dzwon Hebo Manston i przeciwtalerz Hebo Manston Air. Wracając do S6 najbardziej nie nawidzę Pro Replici. Drze się jak wydech bez homologacji i jeszcze bez waty, ma oczywiście na sobie idiotycznie wyglądające gwiazdy S6 i sprężynki z napisem Stage6. No poprostu mając nie doścignionego Yasia R śmiałem się z tych biednych dzieciaczków, które myślą, że są fajne. Teraz na High-Endzie to dopiero się będę śmiał, bo ta Pro Replica będzie głośniejsza od R-Setup 14k, a zostanie kilometr w tyle :lol:

Auto-Blask
http://www.facebook.com/autoblaskpl
Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Micky, Mój kumpel miał w piaggio nrg ten wydech i gdy on jeździł nocą po mieście to ja go też słyszałem te darcie ;) najlepsze było to że silnik się darł a ledwo to się zbierało fakt lubie jak wydech jest głośny ale jak ma fajny dźwięk który jest przyjemny i jego wydech tak skończył że nie był dokręcony na maksa bo się poluzował i pękł mu na spawie.Nawet na tablica.pl jest pęknięta pro replica za 199zł :cool: jak to zobaczyłem to aż nie uwierzyłem że wydech może pęknąć ;) Mogę również dodać takie przysłowie "Nie ma gwiazdy nie ma jazdy"

Wariat492 pisze:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Odwalcie się od s6 pokrywki pompy hamulcowej ma fajne :mrgreen: Jedzicie pro replice ? To może sprawdzcie pierwsze wykresy. Jest ona tak samo dobra jak lv tt yasuni z czy zx. A to że wyje to zalezy od gustu. Skoro zakładasz wydech sportowy powinieneś to akceptowac lub jeździć na serii. Jeżeli ktoś kupuje stage6 dla gwiazdek jego sprawa jeżeli to zaspokaja jego potrzebe to dla czego nie ? Jedni walą gruche drudzy kupują stage6.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna