"najdroższy,
JA jestem zadowolone pisać wy; mam nadzieję wszystek jest dobrze z wami?
JA zdecydowałem się ze względu na moją obecną sytuację tutaj, w obozie dla uchodźców, i mam nadzieję, że Bóg będzie dotykać twoje serce i da ci łaskę proszę o pomoc
Ja jestem [przedstawia się] Porzucone i jestem 24 -letnia dziewczyna, byłem w moim drugim rokiem w uniwersytecie zdrowia i nauki przed wybuchem kryzysu rozpoczął się w moim kraju, jestem z Nairobi w Kenii, ale teraz jestem w obozie dla uchodźców przebywających w Ghanie
Moje imię ojca są Pana [imię] był kierownikiem sekcji Dalbit Ropa naftowa w Nairobi, Kenia, mój ojciec został spalony żywcem wraz z moją matką i nasz dom rodzinny spalony przez rebeliantów podczas ostatniego kryzysu w moim kraju, można znaleźć więcej informacji na temat zdarzenia poprzez poniżej:
http://www.msnbc.msn.com/id/22460182/ns ... ya-church/
Po pogrzebie moi rodzice, mój krok matki zajęte wszystko mój ojciec i wysłał do mnie z mojego domu rodzinnego, stwierdziła ona, że wszystko co moje i ojca pod koniec własne ze względu na fakt, że jest ona bez dziatek, a więc wysyłanie ludzi do zabicia mnie, bo ona jest obawiam się, że mogliby próbować zemsty wszystkie złości zrobiła na mnie, ale gdy ujrzał mnie przekonali, Szkoda tylko że ciężko na mnie i mówił mi, że zostały one wysłane przez mój krok matki do zabicia mnie, więc poprosili mnie do życia naszego kraju Kenia niezwłocznie, jeśli chcę żyć
Na krótko i chcieli ujawnić coś więcej o mnie samego, funduszu (suma $3,8 mln )złożone pod koniec mojego ojca w banku konta u jednego z banków w Akrze w Ghanie moje dziedzictwo z mojego ojca pod koniec, I potrzebuję pomocy przy tym właściwościach funduszu ponieważ moja późno ojciec nakazał zwolnić bank do funduszu do mnie w wieku 24 lat, za pośrednictwem obcokrajowiec kto może mi pomóc do inwestowania fundusz mądrze, będę się radował z ciebie do kompensacji 25% całości funduszu na pomoc mi, Dam wam wszystkie szczegóły / należy się skontaktować, ponieważ chcę, aby te pieniądze mają zostać przekazane na rzecz twojego konta przed i do ciebie dołączyć się w twoim kraju
Tak więc poinformowanie mnie swoją gotowość do pomocy mnie i prześlę ci szczegółowe informacje na
Dziękuję i niech Bóg was błogosławi
Z poważaniem,
[imię]"