Dzisiaj jest 12 lis 2025, 10:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 756, 757, 758, 759, 760, 761, 762 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Siema chlopaki. mam pewien problem z dziewczyna a dokladniej to juz byla jak narazie, poniewaz ona chciala zebysmy sobie dali troche czasu.
Ostatnio w naszym zwiazku nie bylo za dobrze, klocilismy sie czesto, W tamtym tyg w srode gadalem z nia o tym czy moge w czw do niej wpasc a ona ze nie zabardzo. Jak spytalem czemu to ona odpowiedziala ze powie mi jutro. Nastepnego dnia spytalem sie czemu to ona powiedziala ze jest w londynie ( mieszkam w angli) ze znajomym i ja odrazu sie wkurzylem z 2 powodowd, 1.ze mi nie powiedziala o tym od razu tylko dopiero po tym jak pojechala. A 2 to to ze wiem ze temu kolesiowi sie ona podoba. I potem przez caly dzien sie klocilismy o to, o moja zazdrosc, uwazam ze mialem prawo tak sie wkurzyc. I wieczorem napisala zebysmy sobie dali troche czasu. I potym to teraz wyglada to wszystko inaczej, w pt prawie wgl nie gadalismy w sobote wieczorem wyjasnilismy sobie troche a w niedziele to ona znowu spedzila prawie caly dzien z tamtym kolesiem co byla z nim w londynie. Wkurzylem sie ale nie pokaazalem jej tego. W pon ona znowu sie z nim spotkala, bo przyjechal po nia do szkoly , i znowu sie wkurzylem. dzisiaj podejzewam ze po szkole tak samo sie z nim spotka, bo jak spytalem co robi po szkole bo chcialem wpasc pogadac. To ona ze jej nie bedzie w domu.
Od kad zerwalismy to ona zachowuje tak jak by miala mnie gdzies, olewa to co do niej mowie, co czuje, I jedyne jej odpowiedzi to tylko 'yhym', 'aham' 'nom'.
Mowi mi ze mnie kocha itp ale wgl ona tego nie pokazuje. I jeszcze daje mi powody do myslenia ze do siebie nie wrocimy juz. np ostatnio na fejsie dodala zdjecie i opis ze czeka na wlasciwa osobe itp.

Podejrzewam ze ona z tamtym kolesiem kreci bo sie z nim spotyka i gada z nim, a koles jej starszy od niej bo jakos po 20 jest. Wczoraj jej mama z ciotka powiedzialy jej ze nie warto wiec moze to tez swiadczyc ze oni kreca ze soba.
Albo ona tez chce sie na mnie odegrac za to co bylo kiedys i robi to specjalnie ze sie z tamtym umawia i nie pokazuje mi tego ze jej tez nadal zalezy itp.

Co mam robic panowie ? Starac sie ?? czy starac sie zapomniec.
Bylismy ze soba prawie 7 msc dzien przed 7 miesiacem zerwala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
eNeRGetyk, klotnie to w sumie nic bo sam sie ze swoja sie kloce co 2 dzien w sumie, zazdrosc jest jak najbardziej usprawiedliwiona. Widze ze sie toba zabawila jednym slowem, musialem cos przeskrobac wczesnie ze zaczela sie interesowac kims innym.

starac sie nie warto, nie wlaz jej w dupe badz obojetny tak jak ona da jej to wtedy do myslenia.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
eNeRGetyk, bądź obojętny, ją to najbardziej wkur.. : ) bedziesz na to lał i powiedz jej a spotykajcie sie, koło dupy mi to lata, spotykaj sie z innymi dziewczynami, chodz na jakies imprezy to predko o niej zapomnisz a role sie odwroca i tą twoją byłą bedzie zazdrosc rozpier... ;]

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
*

Pojazd:
Dzięki.
Trudno bedzie zapomniec troche o niej, bo pomimo tego to spedzilismy razem mile chwile.
Ostatnio zastanawiałem się czy ona tego przypadkiem nie robi specjalnie. I probuje mi pokazac jak ona sie czuła wtedy jak zerwalismy 1 razem. Wtedy tez sie rozstalismy przez nia i potem chciala to naprawic a ja ją trochr wtedy zlewalem. I ona teraz moze robi to samo. Tylko ze ona teraz to przegina zachowuje sie tak jak by na serio z tamtym krecila. Tylko jesli by tak bylo to dlaczego mi wciaz klamie ze mnie kocha i ze brakuje jej mnie i ze reskni itp

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
eNeRGetyk, bo cie w ch.. robi ^^ ona ci wali takie teksty, ty juz sie rozżalasz, ze bylo wam fajnie i wgl chcesz sie o nia starać a ona cie wystawia i spotyka sie z innym.. pomyśl troche ;) olej ją, niech sie najpierw zdecyduje a nie, ze tobie cisnie kity ze cie kocha, teskni a spotyka sie z innym. Żałosna dziewoja.. ;d

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil97, samo się rozwinie miałem podobną sytuację, wszystko samo wychodziło, rozmowa sama się kleiła, poznawaliśmy się i teraz jesteśmy razem. Widać że jest tobą zainteresowana.

Morini, rób tak aby sam sie zniechęciła, weź zachowuj sie chamsko pokaż jej że jesteś "debilem" to sama odpuści...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
W piatek jade do niej sie spotkac i pogadac o tym i ciekaw jestem co mi powie, czy bedzie mi klamala prosto w oczy czy nie. Bo to wiadome ze jak przez esy sie zapytam jej itp to wiadomo ze sklamie a tak jak sie z nia spotkam to zobacze jej reakcje.
Wsumie to macie racje zeby ja olac, bo przez nia to aby sie wkurzalem, bo nie moglem nic zrobic itd bo zaraz focha strzeli i sie nie bedzie odzywala.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon pisze:
Revo, Co widzisz złego w temacie szkoły ??

To temat dla nudziarzy, ale jak już zejdziesz na ten , to łatwo i szybko ci wejść w temat ''zainteresowania, pasje hobby''. Ogolnie temat szkoły nigdy nie wykorzystuje .. uważam że nie każdemu dobrze w szkole, i nie każda laska przyjemnie o tym rozmawia .

Masz mase zapasowych tematów, podróże, znajomi, marzenia, co zrobisz z milonami z totka, pasje, hobby..

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo, z tym lotto to dobry motyw. Patrzcie na to. Dziewczyna ładna,mądra, od poniedziałku do piątku w szkole siedzi i raczej nie czuje satysfakcji z takiego stanu rzeczy. Zawsze jak rozmawiała z chłopakiem to pytali czy jest wolna, co tam w szkole...
A ty zapytasz o to co by zrobiła z milionem wygranym w lotto. Odrazu zapala się jej lampeczka w głowie: co to za koleś, jest jakiś inny, jeszcze żaden nie zadał mi takiego pytania, ciekawy bo wyjątkowy,warto rozwijać znajomość. Niby pierdoła ale kobiety są bardzo ale to bardzo szczegółowe, dla nich ogromną rolę odgrywa nawet niewielkie słowo "Kocham Cie". Najbardziej zapamiętują to jak je chwalisz za jakiś wyczyn, zaskakujesz swoimi pytaniami. Macie jakieś dokładne pytania to piszcie to wtedy moge coś opisać od siebie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Coś dla Was ;p
https://www.youtube.com/watch?v=U7Bq8SFEPZE

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Coś dla Was ;p

Ty tam pua :* nie cuduj :*

bartos212,
dobrze to opisałeś, być kolejnym chłopakiem ktory pyta sie ''co tam w szkole'' ? Czy takim ktory poruszy jej wyobraznie, zacznie sie usmiechac i sluchac ciebie z pasja ?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo, bo tak jest ja to wiem ty to wiesz i trzeba uświadomić kolegów. Każdy wybierze kogoś kto wprowadzi coś nowego w nasze życie, zaoferuje coś innego niż pozostali.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Bora VR5 2.3
Panowie doradźcie co mogę kupić swojej 2 połowie na walentynki :P , widziałem ostatnio te lampiony do których wrzuciliście tutaj linka nwm czy zamówić lampion czy może coś innego :P

Regulamin ! :D regulamin-forum-t3.html

Polerowanie Felg i Przerabianie lamp

http://imgur.com/a/8DTBO

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Traczu, zależy ile jesteście razem już ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

6 miesięcy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No nawet nawet. Zależy wiele od was. Lampiony są dobrym rozwiązaniem tylko aby pogoda była. Może jakaś ładna błyskotka, one to lubią jest to dość uniwersalny i ponadczasowy prezent ale szczerze ciężko coś wybrać konkretnego. Sam się zdecydowałem na naszyjnik. Dobrym sposobem jest spędzenie wspólnie dnia może jakieś kino,kawiarnia,spacer,jak dobrze pójdzie to może skończycie razem w łóżku...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chłopaki pomóżcie mi :< Pisałem kilka stron wcześniej o mojej sytuacji i w sumie sie rozwinęła. Idziemy powoli do przodu :D Tylko pytanie czy kupić jej coś na walentynki? :| Nie jesteśmy parą, a znamy się jakoś miesiąc. DORADŹCIE!

DoMaN

Tytuł:
*

Pojazd:
Pany, pytanie zadawane nie raz. Kiedyś zdawało mi się śmieszne, póki sam tego nie doświadczyłem. Istnieje miłość na odległość? Dzieli nas ponad 100 km. Jak na razie widzieliśmy się raz, duo gadamy na skype, telefon i gadu ale boje się troche w to wkręcać na darmo. Poradźcie coś :)

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

marcinx260494, nie ma sensu tutaj może gadać z tb i wgl i mieć kogoś innego tam a ty nawet się nie dowiesz , moim zdaniem związki na odległość nie mają przyszłości

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Dobra chłopaki znalazłem ciekawą propozycję a właściwie 2 :D , bransoletkę i naszyjnik :P pomóżcie wybrać
http://allegro.pl/bransoletka-na-walent ... 02612.html
http://allegro.pl/n2967-naszyjnik-serdu ... 75652.html

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 756, 757, 758, 759, 760, 761, 762 ... 1019  Następna