Dzisiaj jest 11 lis 2025, 14:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
Radeck14, Święte słowa! MIMIK, Musiałem zacytować w sygnie ciebie, sama prawda! I dobrze powiedziane :twisted:

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 19:02 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A mi się kurcze dalej układa. Dziś byłem z kolegą z klasy(chłopak siostry mojej dziewczyny) ogarnąć porządek w garażu bo teściowa jakieś 5 lat temu budowała drugi dom i jest też super duży garaż, puściutki prawie,nieużywany,murowany cieplutki. Posprzątaliśmy sobie i malinka możemy sobie robić tam kiedy chcemy tak nawet teściowa powiedziała. Niedaleko za miastem więc nam pasuje,spokojna dzielnica. Potem pojechałem z tym kumplem po jego dziewczyne, zaprosiła nas do domu na obiadek :) Mojej nie było wtedy w mieście nawet więc mnie pewnie opitoli że drugi dzień pod rząd byłem pierwszy u niej w domu niż ona. Teściowa super babka pogadała ze mną i szok :) Mówi to "Przyjechałeś teściową odwiedzić czy będziesz czekał na Asię bo ona po piątej dopiero będzie" Myślałem że ona nie wie że ja z jej córką jestem ale najwidoczniej się domyśla. Nie narzekam. W sobote też była fajna sytuacja bo tata mojej dziewczyny pracuje w Niemczech więc do PL przyjeżdża czasami. I ja idę sobie z dziewczyną do tesco a tu patrzymy jej siostra z tatą byli na zakupach. Ja niosłem torbę mojej na ramieniu każdy zdziwiony, pierwszy raz widziałem jej tate. Od razu sie domyślił wszystkiego i się jej potem w domu wypytywał o mnie. Więc teściowie mnie juz raczej zaakceptowali :D

Co za historia niczym z amerykańskiego filmu

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Panowie mam problem otóż jestem z dziewczyną ok 3 msc i ostatnio na imprezie na której mnie nie było zaprosił ją jakiś jej kolega na wesele oczywiście w roli osoby towarzyszącej. Koleś prawdopodobnie nie wie ze ona jest ze mną. Zamiast spytać się mnie czy nie mam nic przeciwko ona po prostu mi to oznajmiła tłumacząc sie ze jemu nie mogła odmówić bo on jej powiedział: "nie chce siedzieć tam sam przy stole jak debil i pić tylko wódkę, chcę sie z kimś dobrze bawić". Jak mi powiedziała bylem zdenerwowany, wczoraj poruszyłem ten temat i byłem jeszcze bardziej zdenerwowany jednak dziś myślę aby zadzwonić do niej i jej powiedzieć ze przemyślałem wszystko i nie ma żadnego problemu. Pokażę, że nie jestem zazdrosny co jest oczywiście kłamstwem, ale myślę ze tak będzie lepiej gdyż dowiem sie ile tak na prawdę ona jest warta i czy nie odwali czegoś na weselu. Dodam, że ona jak zacznie pić wódkę to prawie az do zgona i w mojej obecności nigdy nie próbuje. Sam jestem chłopakiem i wiem jak takie wesela sie kończą... darmowa wódka, dobra zabawa to i zaraz myślenie się wyłącza, bardziej śmiały wiec czemu by nie zacząć podrywać osoby towarzyszącej. Ona pijana on pijany i dalej chyba kończyć nie muszę...

Wy byście się zgodzili czy kategorycznie NIE?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chcesz to idź ,ale jak odwalisz coś głupiego to koniec :<

MaG1K :< :< ♥♥

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 18:47 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
skolsik13, Mi to kogoś przypomina, na weselu nie zdziw się jak z kuzynem będzie się lizać bo wtedy jeszcze wesele swojej rodzinie zepsujesz dając komuś w pysk lub mordor zrobisz...
Co do mnie NIE, mało dziewczyn jest kutwa?

MIMIK, :mrgreen:

Tytuł:
**

Pojazd:
Double post
Ostatnio coś mi przeglądarka świruje...

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 19:16 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Jeden i drugi nie potrafi czytać ze zrozumieniem. :<

skolsik13, ja bym nie pozwolił swojej pannie pójść na czyjeś wesele jako osoba towarzysząca.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fakt że nawet się nie Ciebie nie zapytała już o czymś świadczy. Poza tym ona mu nie powiedziała że ma chłopaka? Od razu powinna odmówić, a tamten powinien odpuścić wiedząc że nie jest sama. Coś tu nie jest tak jak powinno... Teoretycznie bym się na takie coś nie zgodził, ale w tym wypadku to już bym miał to gdzieś. W ogóle zastanowiłbym się nad tym waszym zwiazkiem...

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 19:21 przez Aroni, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, jak jest mądra i Cię kocha to nic nie odwali... moja ma tam za kilka miesięcy komers czy jak to sie tam zwie na koniec gimnazjum i też mi mówi że idzie z jakimś kolegą z klasy... myślę że co ona sobie myśli, to jest i tak zabawa bez osób towarzyszących więc po co jej partner więc nie wiem co o tym myśleć... chyba będę musiał z swoją o tym pogadać. Bo co to jest że ona idzie na impreze zamkniętą z kolegą z klasy.
Jak to zaargumentować żeby to odkręciła ? Bo wolę żeby było idę sama bo Ciebie nie mogę zabrać... niż ide z kolegą z klasy, chcesz tańczyć to tańczysz z kolegami a nie że idziesz z nim razem.

Natchnęliście mnie do przemyślenia tej sytuacji

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Aroni, Konkretnie i na temat! :D

bartos212, Gorzej jak ci wyjedzie z tekstem że jej nie ufasz, ale zacznij temat że nie potrzebny jest partner a czemu nie może po prostu tańczyć z kolegami z klasy. A nie że z jednym jest 'oficjalnie`, trzeba się brać za baby bo z biegiem czasu coraz więcej luzu dostają! :twisted:

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 19:31 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, właśnie ona mi się coś ostatnio zbyt luzuje... co chwilę jakiś foch lub sapie do mnie nie wiadomo o co. Z tym tekstem że jej nie ufam to co chwilę mi wyskakuje...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, No to trzeba się brać, bo jak smycz całą zluzujesz to będzie ciężko przyciągnąć smycz do siebie.

Odstępując od tematu, narobiliście mi chęć na psa ale cholera. Czasu tyle nie mam...
Choć mam nie cały kilometr do dużej przestrzeni, dosłownie raj dla psa ;]. Teren zamknięty a wielki jak cholera :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, trzeba działać, wiesz jak to jest powiesz jej coś to zaraz foch, ale to działa bo jak coś jej powiem to będzie zła ale to zrobi...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Karol85, A kto ci każe czytać?
Taka prawda, coraz większy luz mają... A to że porównałem do psa czy też smyczy to akurat po głowie mi chodziło to połączyłem, ale aż takie złe to porównanie nie jest.

bartos212, Gimbaza :lol:
Chodzi o to że hormony jeszcze buzują :shock:

Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 22:16 przez MaG1K, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, haha pewnie stan przed okresem ma i to przez to tak sie gniewa...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Uuu to współczuje...Poczekaj aż będzie po sprawie i wtedy uderz (w przenośni!) :twisted:

PS. Śnieg w Anglii u mnie pada :lol:

Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 19:31 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, dziś coś jej się humor poprawił i popisaliśmy trochę, ale ja zdenerwowałem bo byłem zajęty jak mi pisała i byłem taki mało uczuciowy... obydwoje mamy dużo zajęć teraz więc zobaczymy się w sobote...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie mam nowy problem, pisałem kilka dni temu o dziewczynie w której się zakochałem nie do opamiętania. Nie rozpisze się jakoś za bardzo bo już nie mam siły psychicznej ani fizycznej. Wczoraj napisała mi, że najlepiej będzie gdy przestaniemy ze sobą rozmawiać i zerwiemy kontakt bo dzieli nas teraz zbyt dużo km. Do tego mówi, a właściwie sugeruje, że jestem dla niej za młody a zawsze powtarzała, że jestem bardzo dojrzały. Pisze, że mnie kocha i jest jej z tym ciężko a skutecznie uniemożliwia nam kontakt. Nie rozpisałem się bardzo bo sytuacja jest bardziej skomplikowana i już raczej tego nie uratuję. Teraz jestem u sedna postu i pojawia się do Was pytanie. Jak o niej szybko zapomnieć, nie popaść w depresje i nie załamać się ? Dla mnie to nie jest takie proste kocham ją nadal jak nikogo innego, ta miłość jest tak wielka, że nie mogę tego wyrazić słowami. Macie jakieś porady ?

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Ona w tym sprawdza czy ci na niej zależy ale zarazem troche chce żebyś nie marnował czasu na nią... sprawa jest ciężka... jak przy niej zostaniesz to mogą być lekkie pretensje że sie męczysz z nią a z drugiej jak zostawisz to że nie zależało ci na niej....

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14, ja rozumiem, że może prowokować do różnych sytuacji, ale jak można napisać komuś wprost, że to koniec. nie wygląda mi to na próbę, raczej na koniec.

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787 ... 1019  Następna