Dzisiaj jest 11 lis 2025, 15:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
RoxEvo77, daleko macie do siebie? bo jak nie to w możliwym terminie najszybszym w święta albo i przed jedź ;)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
RoxEvo77, http://www.youtube.com/watch?v=MbbhUZvCw98

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
No daleko nie mam : ) Ta sama miejscowość alee teraz musi pomagać mamie i tam ma zbiórke harcersko no i tak trochę mało czasu . ale po świetach jakoś może wtorek mamy się spotkać : ) Wieec chyba nie jest tak źle skoro chce się spotkać :D

Tanio Porting !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
RoxEvo77, no jest ok :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No bo one o wyglądzie słyszą cały czas i wiesz co to jest nudne dla nich. Jak ktoś powie jej komplement dotyczący charakteru to jest cos innego. Nudne jest jak jej chłopaki mówią "Ładna jesteś" itp. A jak powiesz jej że super się z nią gada, jakąś cecha jej charakteru się tobie podoba to coś innego od razu.

Ja swojej powiem że ładnie wygląda dopiero jak ona się mnie zapyta albo jej siostra cos tam mi szepnie ale żeby sam od siebie to nie za bardzo. Komplementuje ją okazyjnie, wczoraj jej powiedziałem że szczuplej wygląda w płaszczyku swojej siostry to się ucieszyła.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Aroni pisze:
Pyle pisze:
wygarnalem jej to co zobaczylem to ona ze nie wiedziala ze ja jeszcze cos chce do niej looolll.

Nie żeby coś, ale już nie jesteście razem więc o co kaman? A to że 2 tyg po Tobie znalazła innego... no cóż, widać musiała go już znać wcześniej i wolała go zamiast Ciebie... Także ona już Cię nie powinna interesować w ogóle, tylko zajmij się sobą, zastanów się co robiłeś źle lub nie do końca dobrze i popraw to tak, żeby kolejne dziewczyny chciały z Tobą być:]

wlasnie nie chodzi o to, chodzi o to ze ona chciala do mnie ale ja nie, bo zrobila tak mi ze ... i zdecydowalem zerwac ale jakos zaczelismy sie dogadywac mniej wiecej a tu z nienacka co zobaczylem to ..., i najlepsze jest to ze kumpel jeszcze mowil ze ona jemu noge na noge zarzuca itd. I z tego co wiem to nie są razem tylko tako, no chlopa zna dluzej juz ale to nie zmienia faktu zadnego.

Teraz niech ją jeb** pies hahaha...

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
*

Pojazd:
Moze chce wywolac w Tobie zazdrosc..nie wiem co wy sie tak tymi laskami przejmujecie,mi na szczescie przeszlo z ta jedna,zaczalem patrzec trzezwo i wiekszosc tych ladnych ma nasrane w glowie,paniusie.. :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, masz racje że większość ładnych lasek ma nasrane w głowie ale jest taka mała garstka ładnych i mądrych :) wystarczy poszukać :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
No właśnie pare jeest :D Ale bardzoo mało . A ja nie wieem napisałem nie dawno i jeszcze nie odpisała może jeest zajęta ... I nie wieem może pare dni się nie odzywać ? Jak myślicie a może jak napisze pierwsza ? Co o tym myślicie ? :p

Tanio Porting !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan Prawda jest taka ze ideałów na świecie nie ma ,może być rozgarnięta ,ładna ,mądra ale jakieś swoje wady każdy ma ,po prostu jako chłopak je olejesz albo nie będę cię denerwować. Moja mi super pasuje niby ładna ,mądra tralala sralala ale wnerwia mnie np swoim podejściem do kolegów albo na przykład zamiłowaniem do kolczyków. Niby pierdoły ale wnerwiają

RoxEvo77 Nie wczuwaj się tak w sytuację ,wyluzuj trochę chce to odpisze/napisze

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Wada to wada a nie bycie 'bezlitosna suka' :lol: Na 1 przykladzie zauwazylem jakie one potrafia byc dwulicowe to ze sa ladne nie oznacza ze zwojuja swiat-taka prawda a tak jak napisalem wiekszosc tych ladnych mysli ze sa cwane,udawaja paniusie i w ogole beka.Mowa o tych bardzo ladnych,bo kazdy ma inny gust co do dziewczyny,kazdemu co innego imponuje a niektore maja bardzo wielu adoratorow i o to tu chodzi :) Fajnie jest sie z kims dogadywac,piekno z czasem minie :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan Fajnie się dogadać ,ale z pasztetem też nawet byś nie zagadał ,taka prawda ,zwraca sie uwagę na wszstko

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Nie chodzi tu przeciez o paszteta ale normalna dziewczyne z dobrymi walorami :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
No to przyszedł czas na mnie... Muszę się Was poradzić... Na swojej studniówce poznałem taką Agnieszkę z którą był mój kumpel(nie byli parą to tylko kumpela jego) Na początku jakoś nie brałem tej znajomości na poważnie. Ale po paru rozmowach po spotkaliśmy się 2x w jej domu... Pierwsze spotkanie miało być tylko we dwoje a okazało się, że poznałem całą rodzinę;p łatwo nawiązałem z nimi kontakt i wgl polubiłem ich... BTW nie szukałem zbytnio stałej partnerki ale ona tak zawróciła mi w głowie, że nie poznaję sam siebie... Jest bardzo inteligentna, nie boi się poruszać trudnych tematów. Wgl nie kryje się ze swoją religijnością, wręcz przeciwnie. Ale nie jest jakąś dewotką czy coś w tym stylu. No i nie wiem jak jej to okazać że zależy mi na niej.... Do związków podchodzi bardzo poważnie... "Bajera" na pewno na nią nie zadziała a nawet może odepchnąć... Macie może jakiś pomysł jak to jej okazać??

Tytuł:
*

Pojazd:
Skoro sie spotykacie to chyba juz cos idzie w tym kierunku? Kto zaangazowal spotkanie?

Tytuł:
*

Pojazd:
To było tak, że chciałem wyrwać się gdzieś z domu i zaprosiłem ją aby potowarzyszyła mi. Zgodziła się,tylko pod warunkiem,że na początku przyjadę do niej i zaplanujemy gdzie wyruszymy.. I tak planowaliśmy że zostaliśmy w domu. Mieliśmy obejrzeć film jakiś i przez 6h spotkania udało nam się z 10min obejrzeć;d

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
A ja taam wyjebka panowie co będzie to będziee nie mam zamiaru się już jakoś wielce starać . Już dziś jakooś gorzej się pisze . Niech ona trochę pokaże że jej zależy . :D

Tanio Porting !!!

Tytuł:
*

Pojazd:
Hmm.. czyli mi sie wydaje ze idzie w dobrym kierunku,choc musisz uwazac zeby nie wyjsc na przyjaciela.Generalnie na studniowce tez mi palma odbila,po roku olania laski po jej zobaczeniu po %% jakos mi odwalilo hahaha.Ale spokojne przemyslenie,otrzezwienie przez kilka osob i jest okej.

Tytuł:
*

Pojazd:
TZRfan, Ale jak myślisz powiedzieć jej coś o tym, że zależy mi na niej??

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja bym bardziej byl narazie kolega i pokazal ze warto by bylo ze mna byc ale nic takiego bym nie mowil.Bo potem ona owinie sobie Ciebie wokol palca i w ogole,laska w tym wieku jest juz cwana i na mala czesc takie cos dziala.Takie moje zdanie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 1019  Następna