Dzisiaj jest 09 lis 2025, 19:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
nalfi pisze:
Jest fajna itd. lecz ma chłopaka, a z innymi się ona całuje itd xd

odpusc po tym co napisales, to jest jakas zwykla kur. co szuka wrażeń jak nie umie dotrzymac sie jednego.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie no fajna jest tylko to, że się z innymi całuje itd.. Szczerze powiedziawszy przele.... przeszedłbym się z nią ;d

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
Awatar użytkownika

nalfi, no jesli chodzi ci tylko o to zeby z nią to lepiej daruj sobie bo jak ona jest z chlopakiem i z innym sie lize to wiesz co to jest? masakra jakas, z toba by bylo tak samo. widocznie jednej milosci dla niej za malo.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najwidoczniej, pisać z nią mogę. Lecz coś więcej podziękuje :lol:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
*

Pojazd:
Słuchajcie mam problem. W sobotę późnym wieczorem napisałem do pewnej dziewczyny. Chodzi o to, że tamta dziewczyna nie mogła przyjść na impreze i od tego zacząłem temat. Ogólnie ok ale ale nie wiem jak ciągnąć początkowe tematy, żeby nudy nie było. Jak myślicie jakie tematy pobierać? :D To jeszcze dzis bym napisał coś :)

Mieloch się pogarsza ..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nalfi pisze:
Szczerze powiedziawszy przele....

No to korzystaj, zaproś ją może na jakąś imprezkę, jak nikt nie będzie patrzał to wlej jej do piwska meksykańska muchę to może podziałasz sobie :twisted: :twisted: . Tylko uważaj żebyś później problemów nie miał :mrgreen: .

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 7:34 przez Szop'ek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szop'ek pisze:
meksykańska muchę

Hiszpańską a nei Meksykańską :mrgreen:

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Chłopaki co myślicie o pannie, która nie znając w ogóle chłopaka całuje go na starcie w usta? Dajmy na to jest panna, nie ma chłopaka, spotyka gdzieś na swojej drodze jakiegoś. Zatrzymują się oboje, gadają o byle czym z godzinę i na "papa" ona całuje go w usta? Po ponownym zobaczeniu go sytuacja się powtarza, chodź dalej nie są razem. W tym czasie panna imprezuje i tak samo co chwilę poznając innego (więc podejrzewam,że robi to samo). Coś z nią nie tak,czyż nie? Normalne to jest, żeby dziewczyna pierwsza nie znając w ogóle chłopaka całowała i to w usta? Powiedzmy,że ma 17-18 lat.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 11:19 przez Mattrack, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Taka to bardziej do zabawy niż związku :lol: A coś więcej bez zawahań? :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57, jak dla mnie to ona nie byłaby normalną dziewczyną. W sumie jak dla mnie to ten świat jest dziwny, miłość to nie taka jak siedzi w mojej głowie. Teraz dziewczyny po 14 lat już balują w klubach,całują się z chłopakami, ubierają skąpą bieliznę i tak dalej...
Poznajesz kolesia to nie całuje się go od razu. Mi jak by tak zrobiła jakaś to nie byłbym zadowolony. Z swoją to dopiero jak byliśmy razem to się całowaliśmy. Za szybko jak babka na samym starcie już buzi buzi.

Świat jest dziwny, moja mnie zadziwia często bo ja mieszkam na wsi ale nie ma jakiś gospodarstw czy coś a ona w mieście tak bardziej na obrzeżach i tak całkowicie inne zwyczaje panują. Inna mentalność inne zachowania ale te z miasta łatwiejsze się wydają ale w sumie wiele ode mnie też jest głupich. Jak czasem słyszę co one robiły to aż się wymiotować chce a kiedyś takie porządne dziewczyny.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
To która w koncu lepsza? :)

...

Tytuł:
*

Pojazd:
Dobra panowie taka sprawa..ta panna co mi się widzi,nieśmiała,raz jej się pytałem czy się spotkamy to że za tydz na dancingu..Wolałem sam na sam ale ona niesmiała jest.Teraz coś tam pisaliśmy i zszedłem na temat spotkania a ona że jak już to ze swoją koleżanką(startuje do niej mój kumpel).Tylko sprawa taka że kumpel dziwny się zrobił,jakieś fochy nie wiem o co i w ogóle,nie chce się spotykać z nią i zarazem z nim bo będzie dziwna atmosfera a nie lubię takiego czegoś.Nie wiem,chłodzik jej zastosować czy co?

Tytuł:
**

Pojazd:
TZRfan, Lipna sytuacja trochę. Nie naciskaj na nią aż tak z tymi spotkaniami może, to może sama zechce ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam dawno nie zaglądałem ale zmusiła mnie do tego sytuacja. Jestem z pewną dziewczyną od kilku miesięcy czasami się kłócimy ale jakoś z tego wychodzimy. Kilka tygodni temu dowiedziałem się od chłopaka siostry mojej dziewczyny czegoś o mojej pannie co mnie zaszokowało. Nie wytrzymałem już tego bo po prostu chciało mi się wymiotować jak o niej pomyślałem. W końcu się z nią spotkałem i mówiłem że mam jej coś do powiedzenia ważnego. No to spotkaliśmy się w parku i mówię prosto z mostu: "Pewien kolega powiedział mi że jakieś 2 lata temu zrobiłaś komuś loda, czy to prawda ?" Ona w płacz i się pytam czy to prawda a ona że tak, ale nie wiem jak było. Nie wnikałem już w to bo beczała jak małe dziecko, powiedziałem że nie ma to dla mnie znaczenia chociaż tak nie sądziłem. Kazała mi abym ją zostawił w spokoju, ja nie chciałem i po 20 minutach płaczu pobiegła na autobus. Na następny dzień spotkaliśmy się ponownie i nie gadaliśmy już o tym. Jak by nic się nie działo. Powiedziała mi że mnie kocha i po prostu nie mówiła o tym bo to jej sprawa. Tylko że ona ma dopiero 16 lat. Więc wtedy miała te 14 lat. Dla mnie to nie pojęte aby w tym wieku działy się takie rzeczy.

Dręczy mnie to aby mi o tym opowiedziała i wyjaśniła bo po nocach nie mogę zasnąć bo mi się przypomina to. Jak się jej zapytam to pewnie sie znowu rozpłacze i będzie kazała mi ją zostawić samą. Kocham ją jak żadną inną, spędziliśmy że sobą już wiele fajnych chwil. Zaakceptowała ją moja rodzina, jej rodzice mnie. Jesteśmy młodzi bo ja mam 18 lat ale już nam sie układa. Nie uprawialiśmy jeszcze sexu ale już takie gry wstępne były czyli mi zaufała. I ogólnie w całowaniu i tych zabawach jest dobra i wygląda na to że cos ma pojęcie na ten temat bo tak w kierunku sexu sama zmierza. Nie chce kończyć tego związku ale chcę wiedzieć jak to było ? Jak ją o to zapytać tak aby mi to opowiedziała jak było.

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Stage6-Roxi,
Podejrzewam, że boi się powiedzieć prawdy z obawy na szczegóły, po których możesz ją zostawić. Wiem jak to jest. Zastanawia Cię to, ale ja bym nie naciskał na siłę. Może z czasem samo wyjdzie lub też sama powie jeśli nadarzy się taka chwila.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
**

Pojazd:
Stage6-Roxi, Współczuje sytuacji... No ale młoda i głupia była, pewnie sama żałuje ;) nie dręcz jej tym bo pogorszysz sprawę ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Powiedział bym jej ,że chcesz to wszystko wyjaśnić i jeśli będzie gotowa to żeby po prostu zaczęła kiedyś ten temat albo dała jakiś znak,bo masz z z tym dużo wątpliwości i spędza ci to sen z powiek

Szop'ek, Czym się różni?? :lol: :lol:

bartos212, Hot 14 :shock: :roll: :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Stage6-Roxi, moze jeszcze cnotka nie wydymka ;p... Byc moze bylo cos wiecej i nie chce ci powiedziec dalej..

Ja bym tez jakos moze jej nie dreczyl po prostu jakos tak od tego tematy odszedl bo jest juz gorący.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, Głupotą było by też całkowicie odpuścić. Skoro chciałby budować trwały związek to chyba powinien wiedzieć o takich rzeczach :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wy moglibyście być z taką dziewczyną ? Znające ten niemiły fakt ? Czasami po prostu się zastanawiam czy to nie za wiele jak na jej wiek. Jestem między młotem a kowadłem...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826 ... 1019  Następna