Dzisiaj jest 09 lis 2025, 9:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chyba jej odpuszczę wnikanie w szczegóły. Czasu nie cofnę, więc czyny pozostają, muszę z tym żyć pomimo że całowanie z nią stało się czasem nieprzyjemne. Jestem dla niej miły i staram się udawać jakby tego faktu nie było. Mam nadzieję że się zmieniła, kiedyś może dowiem się całej prawdy. Na razie muszę pogodzić się też z innymi bo przez tą sprawę dużo się pokomplikowało mi z bliskimi.

Dziękuję za wszystkie rady, każdy ma swój pogląd na tę sprawę i mogłem zobaczyć jak ma się to pod innym kontem, z innego punktu widzenia. Nie chcę aby kolejny raz płakała bo to boli mnie najbardziej, dla mnie łzy spływające po policzkach dziewczyny z mojego powodu to coś strasznego. A sam jej obiecałem kiedyś "najważniejsze abyś nie płakała z mojego powodu". Trudna sprawa ale rozejdzie się po kościach. Uświadomiłem sobie że nie ma to dla naszego związku żadnego znaczenia, było minęło. Nie spodziewałem się takiej prawdy ale cóż życie nie jest piękne, nie zawsze idzie po naszej myśli i często trzeba cierpieć.

Najważniejsze jest chyba to że powinno to umocnić naszą miłość, pokonać pewne bariery i wzmocnić zaufanie. Może za wcześnie aby o tym mówić pomimo jej lenistwa to i tak chciałbym spędzić z nią resztę życia. Mam nadzieję że to ta jedyna, z nią właśnie chciałbym mieć dzieci i żyć dalej. Zbyt bujne plany ale może to jednak ta miłość mojego życia. Zobaczymy jak to będzie dalej. Kocham ją najbardziej na świecie.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Stage6-Roxi, jak ja to mowie przeszlosc to przeszlosc rozdzial zamkniety,fakt nie da sie tego wymazac z pamieci/wspomniec ale trzeba sie do tego przyzwyczaic i nie rozpamietywac.

Jesli chodzi o placz to tez tego nie lubie zawsze mowie"prze takie skurw***la jak ja nie warto plakac"

Jak kochasz to i dasz rade :)

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
zaraz oci**je kolejna laska sie dostawia, tym razem wolna... bylem sam to zadnej nie bylo...

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle pisze:
czlowiek sie zmienia

Ludzie sie nie zmieniają. Po prostu zmieniają podejście do niektórych spraw. To nie jest zmiana człowieka .

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
:roll: Heh, ale postów :lol: . Odnośnie tamtej sprawy, mój dobry kumpel zarywał kiedyś do panny. Niby ok, ale laska miała straszne opory przed wszystkim, niby się spotykali miesiące, ale parą nie byli, bo coś jej nie pasowało. Kolega zaczął drążyć temat, bo widział że coś jest nie tak. Okazało się że ją zgwałcono w młodości. Też nie było jej łatwo o tym mówić, ale porozmawiali i od razu między nimi pojawiło się większe zaufanie, przynajmniej z jej strony i oficjalnie zostali parą... Teraz już są razem długo i mają się dobrze:)

Wiem że gwałt a obciąganie to trochę inne sprawy, ale jak widać, dobre podejście i łagodne przede wszystkim może pomóc. Nikt tutaj nie mówi o tym, żeby opowiedziała Ci szczegóły co robiła itd, tylko ogólnie wspomnieć o sprawie i z grubsza ją wyjaśnić, to Cię nie będzie niepokoiła. I nie gadajcie że rozmawianie o tym to brak szacunku czy inne pierdoły. To jest zaufanie, a na tym też powinien się opierać związek.
Jak wyżęj, ludzie często zmieniają nastawienie do spraw, ale zawsze siedzi w nich to coś pierwotnego. Jeśli ktoś coś raz zrobił to znaczy, że może to powtórzyć niezależnie od wszystkiego. Dlatego ja bym starał się umocnić zaufanie z tą dziewczyną przez szczere rozmowy, bo pewnie lekko podupadło, a to jest potrzebne. Tylko ważne jest dobre podejście do sprawy, na spokojnie.
Heh, tyle ode mnie, ja bym tak zrobił, a inni może nie. :wink: Autor postu sam zadecyduje i proszę mnie nie hejtować z tego powodu :lol: :lol:

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
**

Pojazd:
Stage6-Roxi pisze:
muszę z tym żyć pomimo że całowanie z nią stało się czasem nieprzyjemne.

Takie obrzydzenie na samą myśl. Eh. Widzę, że faktycznie strasznie ją kochasz, gratuluję i życzę powodzenia ;)

Rafcio825, Dobrze gada ;p

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
MIMIK pisze:
mass143, trzeba było to wytłumaczyć modowi godzinę temu. Każdy ma prawo własnej opinii.

nalfi pisze:
Marcin194, Czemu niby mam nie poruszać tego tematu? To jest forum, do wyrażania własnych opinii.....

Cytuj:
Wiem o co mu chodzi, każdy ma swoje zdanie i każdy powinien szanować czyjeś zdanie, jeżeli nie to niech przemilczy.

"Każdy może mieć swoje zdanie, ale jeśli jest inne niż moje niech przemilczy", tak? Bo tak to odebrałem. Stąd nazwałem Cię hipokrytą.

Pokażcie mi miejsce, w którym zabroniłem Wam mieć własne zdanie? Ja po prostu wyraziłem swoje zdanie
Ktoś pisał coś w stylu "Ja bym o to pytał"
Ja napisałenm "Broń boże nie poruszaj tego tematu".

Więc czego ode mnie chcecie? Wyraziłem swoje zdanie, a rzucacie się do mnie że zakazałem Wam czegoś... Coś nie heja

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Dobra chłopaki bez spiny. Wymieniliście własne opinie i postarajcie się je uszanować. Gdyby każdy miał takie samo zdanie byłoby nudno, e.

I na tyle co znam Marcin194 nie potrafi się uwziąć na kogoś tak by stawiać mu warny na siłę ;p

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Apropo obrzydzenia... Jeśli tak bardzo ją kochasz, też to kiedyś będziesz z nią robić :wink: Co wtedy będziesz sobie wyobrażał całując się z Nią?

Zawsze inaczej jeśli robi Tobie, a inaczej kiedy komuś innemu. Praktycznie może to samo, ale odczucia są całkiem inne.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
DaniuMMz pisze:
Zawsze inaczej jeśli robi Tobie, a inaczej kiedy komuś innemu. Praktycznie może to samo, ale odczucia są całkiem inne.

Zgadza się... Wiadomo, dużo pewniejsza jest dziewica od doświadczonej. Ale nie wariowałbym z powodu czegoś, co było dwa lata temu... Jeśli to by było w czasie gdy z tą osobą byłem, już bym się martwił. Tyle, że od incydentu, który był dwa lata temu, ta panna już wiele razy myła zęby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
**

Pojazd:
Marcin194, Oj no niby to było dawno, już tam wymyła się po tym dokładnie i w ogóle, ale to i tak na psychikę działa.

Znacie stronkę YAFUD.pl? Kiedyś tam czytałem o tym jak chłopaka zdradziła dziewczyna z jakimś typem i wzięła potem z nim ślub, a tamten, który był zdradzony zemścił się w ten sposób, że powiedział mu "za każdym razem gdy będziesz ją całował pomyśl o tym, że często mi robiła loda" i po ślubie 3 miesiące typek wszczął pozew o rozwód ;d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Rafcio825 pisze:
Pyle pisze:
czlowiek sie zmienia

Ludzie sie nie zmieniają. Po prostu zmieniają podejście do niektórych spraw. To nie jest zmiana człowieka .

no wlasnie o to mi chodzilo.

Co czlowiek w genach ma zapisane tego nie da sie zmienic od tak.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pewnie pierwszy raz taki temat został poruszony. Fajnie poznać wasze opinie na ten temat. Wiadomo swój wacek to swój. Co do higieny panny to strasznie pedantyczna jest, zawsze elegancko delikatnie i perfekcyjnie umalowana, z ust zawsze jej pachnie super świeżo (zawsze po jedzeniu żuje gumę) więc wiadomo. Bardziej w psychice mi to siedzi, jak się o tym w szkole dowiedziałem to na przerwie klęczałem nad kiblem. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło że mnie to aż tak poruszyło. Kocham ją bo ona jest po prostu taka jakiej wcześniej nie spotkałem i świetnie się z nią czuję. Nie liczy się już dla mnie wygląd który mnie przyciągnął lecz charakter który mi pasuje, jesteśmy odmienni co do wielu tematów ale potrafimy się dogadać. Z żadną inną się tak nie czułem. Moje związki kończyły się po miesiącu brakiem zainteresowania partnerem, stawał sie nudny.
A z nią ciągle coś nowego, intryguje mnie tak że chce poznawać ją bardziej...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Twoja decyzja ,wiadomo. Ale jestem pewien ,że kiedyś ten temat i tak poruszysz i tak. Skoro teraz nie daję ci to spokoju to co dopiero później ,kiedy będziesz przywiązany jeszcze bardziej.

DaniuMMz pisze:
Dobra chłopaki bez spiny. Wymieniliście własne opinie i postarajcie się je uszanować. Gdyby każdy miał takie samo zdanie byłoby nudno, e.

I na tyle co znam Marcin194 nie potrafi się uwziąć na kogoś tak by stawiać mu warny na siłę ;p

Dokładnie ,co do warnów to możliwe. Nie potwierdzam ,ale i nie zaprzeczam.

DaniuMMz pisze:
Znacie stronkę YAFUD.pl? Kiedyś tam czytałem o tym jak chłopaka zdradziła dziewczyna z jakimś typem i wzięła potem z nim ślub, a tamten, który był zdradzony zemścił się w ten sposób, że powiedział mu "za każdym razem gdy będziesz ją całował pomyśl o tym, że często mi robiła loda" i po ślubie 3 miesiące typek wszczął pozew o rozwód ;d

Widać ich miłość była bardzo mocna :roll:

Pyle pisze:
Co czlowiek w genach ma zapisane tego nie da sie zmienic od tak.

Dokładnie tak ,potwierdzam. Ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień ani z miesiąca na miesiąc.

Stage6-Roxi pisze:
Z żadną inną się tak nie czułem. Moje związki kończyły się po miesiącu brakiem zainteresowania partnerem, stawał sie nudny.
A z nią ciągle coś nowego, intryguje mnie tak że chce poznawać ją bardziej...

I o to chodzi ,powodzenia :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Stage6-Roxi, to gratzy. ;)

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
W sumie wiele zależy od tego co z tym zrobię... na razie zostawiam w spokoju

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, widać, że teraz tego żałuje i bardzo ją to boli. Pewnie jak ten temat poruszy to powie (szczerze), że nigdy więcej takiego czegoś nie zrobi.

A pomyślcie sobie teraz ile lodów zrobiła dziewczyna, która ma ponad 20 lat? Łączy się z chłopakiem i raczej tego sobie nie mówią, co, kto wcześniej robił. Taka jest prawda więc Ty Stage6-Roxi, nie przejmuj się tym! Jeżeli Ty zaakceptowałeś ten fakt, wasz związek się tylko i wyłącznie umocni i tego wam życzę :)

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Marcin194 pisze:
Co wtedy będziesz sobie wyobrażał całując się z Nią?

Tak pocisnę głupim porównaniem (i bez hejtów) ale wyobraź sobie że ktoś (na twoich oczach lub nie) grzebał prawą ręką w... kakaowym oku :lol: ... i.. potem tą rękę wyciąga żeby Ci podać na przywitanie :) Z kultury wypada podać ale obrzydzenie czujesz i co wtedy robić? :P

Moje zdanie na temat tej akcji jest takie że koleś mimo tu naszych wypowiedzi zrobisz co uważasz za słuszne bo nie jesteśmy Tobą ani Ty nami więc nikt za nikogo nie będzie decydować, a jeśli to potem będzie żal, płacz, zgrzyt zębów i obwinianie siebie i innych za głupote :) Bez żadnych złości itp, mówie jak jest :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzisiejsza kłótnia dała mi motywację do zerwania na zawsze oraz powód ,bo taki chyba był jej cel. Jutro zrywamy. Tak się pochwalę zmieniając temat :lol: Właściwie nawet się cieszę. Macie jakiś ciekawy zwrot pożegnalny? :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: Nissan Almera
MIMIK pisze:
Macie jakiś ciekawy zwrot pożegnalny?

Powiedz jej: "Dobrze mi robiłaś, lecz Ola lepsza w te klocki."

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1019  Następna