Dzisiaj jest 09 lis 2025, 9:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
MIMIK, Dobra mów o co poszło ;d Bo ciekaw jestem. Nie uraź jej tylko ;d

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miastowy pisze:
Powiedz jej: "Dobrze mi robiłaś, lecz Ola lepsza w te klocki."

Może jak jeszcze bardziej mnie wnerwi.

DaniuMMz pisze:
MIMIK, Dobra mów o co poszło ;d Bo ciekaw jestem. Nie uraź jej tylko ;d

Skoro uważa mnie za idiotę który nie skapnie się jak dostawia się do takiego kumpla i pomimo wielu kłótni olewa sprawę i robi to samo ,to po co jej będę przeszkadzać. Chciałem jechać z nią na wakacje itp ale niech ją kolega zabiera :P Nie będę się denerwować całe życie na nią. Tego kwiatu jest pół światu.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, No i gitara :mrgreen:
Sama wyszła na idiotkę :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szymkalke, No dokładnie. Troszkę się odpocznie i poszuka piękniejszej i mądrzejszej. Kiedy będzie z nim sobie gadać to po prostu podejdę ,zerwę z nią ,złożę gratulację wielbicielki i pójdę do koleżanek o które zawsze była zazdrosna. Chrzanić system :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, Podejdź do nich kiedy będą rozmawiać i pogratuluj kolesiowi takiej wspaniałej dziewczyny, a jej po prostu żegnam i odejdź. Szybko i na temat.

Ja mam 17 lat i powiem Wam że jeszcze nigdy nie byłem w związku :D Kiedy widzę problemy kolegów ze swoimi pannami to po prostu wolę być sam. Są takie momenty kiedy chciałoby się być z kimś bliżej ale to przechodzi. Wolę pojechać do kumpla do garażu i upier@#!%!@#dolić się po łokcie w smarze niż siedzieć i myśleć jak odkręcić jakiś problem. Na to przyjdzie czas, jesteśmy młodzi a to czas aby uczyć się własnego życia żeby później sprawić drugiej połówce jak najlepsze życie :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Rs 50 2007r
Dobra, to teraz ja się tutaj wypowiem/zapytam. Otóz mam 13/14 lat, jak wiecie przeżywam swoją pierwszą miłość itd. Sprawy dla was łatwe. ;) Podoba mi się pewna dziewczyna, znamy się od przedszkola, nie utrzymywaliśmy ze sobą za zbytnio kontaktu, wiecie takie ~`Cześć ~Cześć. Wkońcu zebrałem się na odwagę i do niej napisałem kilka dni temu, Myślę, że fajnie nam się rozmawiało (Fb, Sms). Ma Też kożenie motoryzacyjne (Harley niestety ;( ...) Zaprosiłem ją na spacer a po drodze na Lody ( Bez Skojarzeń) I pytanie. O czym rozmawiać co robić ?? Jakie tematy poruszać? Jest coś warte zachodu? Bo napisała mi że ze mną pójdzie ale to taki wypad kumpelski :( .

Kolejno:
-Zipp Neken
-Aprilia Rs 50 2007r.
-Keeway Matrix Full Sport
-Yamaha Tzr 50/70 2004r.
-Derbi Senda 50/70 2006r.

--->♦♦♦ProjectX♦♦♦Rower z Silnikiem od Skutera♦♦♦<---

--->♦♦♦Derbi Senda♦♦♦Airsal♦♦♦STR8♦♦♦<---

Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 0:10 przez Macio_stg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
MIMIK, A to w takim razie możesz jej trochę uprzykrzyć co nieco ;D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Radeck14 pisze:
Z kultury wypada podać ale obrzydzenie czujesz i co wtedy robić?

Dziwne porównanie...
Podaję po czym idę umyć ręce...

Radeck14 pisze:
Moje zdanie na temat tej akcji jest takie że koleś mimo tu naszych wypowiedzi zrobisz co uważasz za słuszne bo nie jesteśmy Tobą ani Ty nami więc nikt za nikogo nie będzie decydować, a jeśli to potem będzie żal, płacz, zgrzyt zębów i obwinianie siebie i innych za głupote Bez żadnych złości itp, mówie jak jest
ręce...

Dokładnie.

Macio_stg pisze:
Dobra, to teraz ja się tutaj wypowiem/zapytam. Otóz mam 13/14 lat, jak wiecie przeżywam swoją pierwszą miłość itd. Sprawy dla was łatwe. ;) Podoba mi się pewna dziewczyna, znamy się od przedszkola, nie utrzymywaliśmy ze sobą za zbytnio kontaktu, wiecie takie ~`Cześć ~Cześć. Wkońcu zebrałem się na odwagę i do niej napisałem kilka dni temu, Myślę, że fajnie nam się rozmawiało (Fb, Sms). Ma Też kożenie motoryzacyjne (Harley niestety ;( ...) Zaprosiłem ją na spacer a po drodze na Lody ( Bez Skojarzeń) I pytanie. O czym rozmawiać co robić ?? Jakie tematy poruszać? Jest coś warte zachodu? Bo napisała mi że ze mną pójdzie ale to taki wypad kumpelski .

W tym wieku to możesz być z nią dla zabawy. Jst jedna szansa na milion że to przetrwa do dojrzałego związku. Mija rada? Baw się, używaj sobie na pannach, bo tego kwiatu to pół światu.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Stage6-Roxi, ja bym zapomnial o tej sprawie, bo bez sensu jest rozgrzebywac,lepiej zapomniec i po klopocie.

ty tez miales pewnie wiele dziewczyn i robiles jej minetki a znia sie calujesz na jedno wychodzi.

no chyba ze ja zle rozkminilem temat :D

MIMIK, dobry zwrot pozegnalny hmmmm "Zegnam ide sobie pociumciac" :D " Dobra ide puknac" albo cos :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Rs 50 2007r
Marcin194, No wiesz moja kuzynka jest ze swoim już od 5klasy podstawówki. Mają teraz po 25lat i są ze sobą :D

Kolejno:
-Zipp Neken
-Aprilia Rs 50 2007r.
-Keeway Matrix Full Sport
-Yamaha Tzr 50/70 2004r.
-Derbi Senda 50/70 2006r.

--->♦♦♦ProjectX♦♦♦Rower z Silnikiem od Skutera♦♦♦<---

--->♦♦♦Derbi Senda♦♦♦Airsal♦♦♦STR8♦♦♦<---

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Macio_stg pisze:
Marcin194, No wiesz moja kuzynka jest ze swoim już od 5klasy podstawówki. Mają teraz po 25lat i są ze sobą

Wiem, są takei przypadki, ale to jedynie jednostki, nie ma co się łudzić. Dawniej inaczej patrzono się na związki...

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Marcin194, może to z tym "co robić?" to źle sformuowałem :d Powiem tak, że podajesz rękę ale czujesz obrzydzenie, a on całuje i też czuje obrzydzenie :) Jednak nie ma co już drążyć tego tematu bo to nie jest temat do luźnych rozmów.

Macio_stg pisze:
pójdzie ale to taki wypad kumpelski

Z tego wynika że traktuje Cie jak kumpla a nie jako... adoratora? potencjalnego chłopaka?... z resztą, wiecie o co mi chodzi a ja nie będę tłumaczył. Powracając do wątku, może z czasem się Tobą zainteresuje, ale różnie bywa. Weź sobie na przykład koleżankę, którą znasz naprawde od dawna, i ona chciałaby czegoś więcej od Ciebie, a Ciebie głębsza znajomość nie ciągnie, i tak samo może być w przypadku dziewczyny (tej koleżanki) którą w takim wieku nazwę "darzeniem sympatią" :) Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby to sie rozwinęło, a jeśli nie wypali, to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (chyba że to mleko było drogie :lol: ) ani nie wieszać sie na line bo życie toczy sie dalej :)

Ja to mam konteksty i tłumaczenia... :lol: (aż sam sie sobie nieraz dziwie) :lol:

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, akurat moje związki były że tak powiem kiepskie. Dziewczyny nie miałem od roku, na wakacjach chyba miałem tak ochotę na jedną ale była zajęta. Nie zbliżałem się z żadną bo jestem raczej tradycjonalistą i nawet całowanie się dla mnie to już w związku a co dopiero minety,lody itp. Dziwny jestem ale trudno mi jest zaufać kobiecie, muszę ją poznać,być z nią pewien czas i wtedy dopiero coś działać.

Kocham tą swoją i nie interesuje mnie jej przeszłość. Wasze odpowiedzi mnie poruszyły i dały sporo do myślenia. Wiecie sami że czasem wystarczy że ktoś powie Ci coś mądrego a ty zmienisz swoją myśl bo ktoś pokaże Ci to z innego punktu widzenia. Tak było w tym przypadku. Sam pierwszy raz sie z tym spotkałem więc dla mnie to było trudne ale wasza pomoc i rozwinięcie tematu pomogło mi podjąć decyzję.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Radeck14, rozumiem, o co chodzi, wiem... Ale nigdy nie będziesz pewien osoby. Wyjedziesz na studia to dziewice na palcach u jednej stopy policzysz.

Stage6-Roxi pisze:
Kocham tą swoją i nie interesuje mnie jej przeszłość. Wasze odpowiedzi mnie poruszyły i dały sporo do myślenia. Wiecie sami że czasem wystarczy że ktoś powie Ci coś mądrego a ty zmienisz swoją myśl bo ktoś pokaże Ci to z innego punktu widzenia. Tak było w tym przypadku. Sam pierwszy raz sie z tym spotkałem więc dla mnie to było trudne ale wasza pomoc i rozwinięcie tematu pomogło mi podjąć decyzję.

Dobrze zrobiłeś, bo szkoda tracić coś wartościowego, przez małą głupotę.

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Macio_stg, Tylko się bardzo nie angażuj w to wszystko ,bo jak nie wypali to tylko zawód sobie sprawisz.

Stage6-Roxi pisze:

Brawo za podjęcie wyboru. Powodzenia :) :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Macio_stg, jak poprzednicy, podejdź z dystansem, i jedną nogą bądź na zewnątrz żebyś nie miał trudności wybrnąć :D

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Stage6-Roxi, i to sie nazywa meska decyzja :D dorastasz :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
i to sie nazywa meska decyzja :D dorastasz :D

Dokładnie :cool:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kiedyś pisałem, że coś tam działam z pewną koleżanką kontakt się pogłębia ale widać z jej zachowania i pół słówek że nadal kocha byłego i pewnie dlatego kilkukrotnie pytała mnie czy aby napewno mam zamiary czysto koleżeńskie, odpuszczę temat tzn. nie zerwę kontktu bo dobrze mi się z nią rozmawia itd. ale dam na luz z tym wsyztskim i tyle.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, wyluzuj żebyś nie wyszedł na debila przed nią :D tzn ona niby może Ci dawać jakieś tam sygnały które Ty odbierzesz inaczej i po ptakach całkowicie :)
poczekaj aż zapomni o byłym i wtedy działaj :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1019  Następna