Dzisiaj jest 01 lut 2025, 3:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sebastians5211, wsiądź na rower, przejedź 40km dziennie i zobaczysz efekty, a nie jakąś "chemię" będziesz wcinał.

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 22:00 przez Tom_Q, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Ci ktorzy sie nie znaja a chca udawac tych co odrobinę na temat odchudzania wiedza juz na niech wstępie skleja japska bo juz mnie to wkurza jak nie maja wiedzy a graja medrcow... Przez cale zycie bylem chudy, lecz w pierwszej klasie liceum sie roztylem... zadnych mięśni, sam tluszcz. zdecydowalem ze schudne. Wiec zaczalem chodzic na silownie tam 15 min biegania przed treningiem i 15 po. Mozliwie najczesciej basen. No i oczywiscie do tego dorzucilem l karnityne gold z treca w płynie, najszybciej orzyswajalna forma. No i DIETA. bez tego ani rusz. Jadlem 3 posilki dziennie, bardzo male i regularnie co 3-4 h(a propos jest to o tyle wazne bo nasz organizm nie może odczuc glodu. Gdy raz nic nie zjemy, bedziemy glodowac a później sie nawpieprzamy wowczas organizm zamiast trawic zmagazynuje jako tluszcz. ) rezultat taki ze w ciągu 2 miesięcy zrzucilem 15 kg. Jak to uczynilem nie wiem. Rozne tego typu spalacze nie spowoduja ze będziesz sie obzerac a tluszczyk sam bedzie spadac. Wszystkie tego typu wynalazki wspomaga Cie i szybciej zrzucisz na wadze. Jakos 3 reka mi nie wyrosla ani nie czułem sie nacpany. Tak wiec polecam, lecz przy jednoczesnie zachowanej diecie i przy ruchu. inaczej odpuść sobie i badz grubaskiem ktory liczy na cud. Ps. Jako ciekawostke dodam ze czesto chodzilem sie naje*ac :) wóda ma duzo kalorii ale finalnie w procesie trzezwienia spali o wiele wiecej kalorii niz organizm otrzymal. No i w ogole aura i pora roku powoduja ze wiecej wypocisz kalorii.Ps2. Pozdruffki dla wytrwałych

Tytuł:
**

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
hubert4x Dzięki, to mnie podbudowało, chyba spróbuję, zawsze można odstawić, a i nie było efektu jojo ?

aprilia-sr50r-stage6-r-t-factory-t403079-20.html =>Aprilia SR50R Stage6 R/T Project
Z A P R A S Z A M !

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 22:48 przez Sebastians5211, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Sebastians5211, zadnego efektu jojo nie zauwazylem. Powtórzę jeszcze raz: DIETA, RUCH, SPALACZ TŁUSZCZU. osobiscie nie rozumiem czemu ludzie tak sie boja tych odzywek. Najwiecej mowia Ci ktorzy nie mieli w ogole z nimi do czynienia. Nidawno skończyłem cykl na nitrobolonie i kreatynie (kiedy rok temu nawet nie patrzyłem w tamta strone i twierdziłem ze to jakies sterydy - brak wiedzy) to dzisiaj czuje sie i funkcjonuje tak samo jak przed i jestem jakis otepialy albo pamięć mi nie sie pogorszyla czy cos..
ogólnie ruszaj sie ruszaj, pora wakacyjna to najlepsza na spalanie tłuszczu:)

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 23:56 przez hubert4x, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
hubert4x, piszesz dobrze, ale jako ciekawostkę :
hubert4x pisze:
Jadlem 3 posilki dziennie, bardzo male i regularnie co 3-4 h(a propos jest to o tyle wazne bo nasz organizm nie może odczuc glodu.

http://www.sfd.pl/Intermittent_fasting_ ... 49241.html

Możesz to przeczytać, dobry myk z okresowym postem i daje dobre efekty (youtube ''warszawski koks IF'' .

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
W listopadzie/grudniu zeszłogo roku ważyłem 93kg przy wzroście 174cm. Pilnując się z jedzeniem udało mi się zejść 9kg (84kg). Gdy samo ograniczanie jedzenia do niezbędnej liczby kalorii z deficytem 15% nie wystarczyło, zacząłem się ruszać :lol: Obecnie ważę 77kg i jeszcze jest parę kg do zbicia. 3 miesiące ćwiczeń i biegania bez siłowni (obciążeń) + 2 tygodnie siłowni pozwoliło mi zbić kolejne 7kg.
Bez żadnych spalaczy... Teraz waga stoi i zastanawiam się nad wrzuceniem jakiegoś spalacza właśnie...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2