Dzisiaj jest 24 sie 2025, 9:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 860, 861, 862, 863, 864, 865, 866 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
ElectricOrange, przeproś, powiedz że sie głupio zachowałeś ale nie mów że pomyślałeś o sobie, tak jak powiedział MIMIK, bo wyjdziesz na egoistę... ;)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Chodziło o to aby powiedział coś tam od siebie na wymówkę tak żeby nie było mega wtopy. Po przeczytaniu teraz zdaję sobie sprawę jak to brzmiało :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd:
Ja trafiłem chyba na cięższy temat do ogarnięcia ale nie poddam się.Tzn piszemy codziennie itd.weszła na temat byłych..nie chciałem zbytnio gadać ale napisałem że z większością moja znajomość dość szybko się kończyła bo wady mi strasznie przeszkadzały,tylko że jedna była co mi jej wady w ogóle nie przeszkadzały.A ona mi napisała że ona jest ostrożna,że to smutne ale nawet z tymi co z nimi była to nie kochała ich..macie jakieś porady co robić? Przypominam,jestem za granicą i przyjadę za jakieś niecałe 4 miesiące :lol: Wiem,że wtedy może wszystko się zdarzyć no ale..poznałem ją 2 tygodnie temu,dużo rozmawialiśmy w sumie nic większego się nie wydarzyło,była trzeźwa,przy pożeganiu spytała czy ją znajdę na fb(głupio brzmi ale nie pytałem jej o nic) i dała buziaka na pożeganie.Od tego czasu piszemy codziennie,4k wiadomości na fejsie,nieraz siedzi do 4 rano i pisze..Panowie coś doradzicie? Z góry dziękuję bo bardzo mi zależy :<

Awatar użytkownika

A ja mam ten sam problem jak wcześniej... nie moge znaleźć żadnych tematów z dziewczyną która mi się podoba. Ogółem oboje jesteśmy wygadani, a jak ze sobą rozmawiamy to chwilowe cisze są na porządku dziennym. Nie mamy o czym zbytnio gadać :P Jakoś przez sms'y rozmowa idzie bo można zapytać, co porabia albo jak leci i ciągnąć jakkolwiek temat, a "na żywo" nie zapytam co robi bo chyba jest przede mną i dobrze widze że ze mną gada :) Głupio mi się z nią umawiać bo czuję się jak idiota, jak każde spotkanie będzie identyczne - po jednym zdaniu i cisza. A jak nie będę się z nią spotykał to wszystko przepadnie :/ Mieszkam jakieś 5km... może nie całe... od niej i nie trudno pojechać, czy to rower czy skuter, ale też mieszkamy, można powiedzieć na wsi i nie ma żadnych miejsc gdzie bym ją zabrał a to ograniczenie do samych spotkań i rozmów. Jakieś wskazówki/porady? Tylko w miare sensowne bo jak ktoś ma pisać w stylu "nie wiem, ale sie wypowiem" to dzięki za fatygę...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14, potrzebujecie czasu. Z czasem będzie między wami luźniej, bardziej się poznacie i znajdziecie jakieś wspólne tematy. Miałem tak samo i po jakimś czasie było już luz :)

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Awatar użytkownika

piszemy ze sobą raptem od lutego, widywaliśmy sie w szkole do końca tego roku szkolnego ale mało gadaliśmy. Wcześniej nie zwracałem na nią zbytnio uwagi. Teraz skończyłem szkołe, a poza tym zauważyłem że znudziło jej się pisanie, więc albo dobrze sie postaram przez wakacje, albo endo bo ide do szkoły 30km ode mnie i w domu będę wieczorami i w weekendy więc ze spotkań nici trochu. Spotkań było może 2-3 nie więcej... lipton troche...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14, no to kiepsko że jej się znudziło pisanie , ja z laską pisałem prawie 3miesiące , fejs smsy .... dowiedziałem się o niej wszystkiego praktycznie jak i ona o mnie :) i na spotkaniu nie było momentu ciszy :D zawsze był jakiś ciekawy temat :) dowiedz się o niej : co lubi ,jakie ma zainteresowania itp wtedy będziesz mógł jakoś rozkręcać rozmowy :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14, po jakims czasie bedziecie mieli tematów od ch.. ze tak powiem ;p ja ze swoją byłą jak jeszcze nie byliśmy razem, to kompletnie nie wiedziałem na poczatku o czym z nia gadac i czasami tez mielismy takie krepujące cisze ;/ a potem to tematy sie nie konczyly.. moglismy gadac 5godzin i nie bylo ani minuty ciszy :) także tym się nie musisz przejmować, samo przejdzie z czasem.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, jak cie odrzuci to nie przepraszaj powiedz, że ładnie wygląda i nie mogłeś sie powstrzymać.

Obrazek

Awatar użytkownika

aragon, ja z panną piszę od 6 i sporo się o niej dowiedziałem, co lubi itp. Powiem że część mi z głowy powypadała i głupio byłoby zaliczyć wtope pytając o to samo co przez sms'y :P
Znudziło jej się pisanie, nie pytałem ale to widać, dlatego teraz musze ogarnąć jakieś spotkania, żeby były ciekawe i każde było inne. Piszę głównie żeby utrzymać kontakt i w dobrym momencie sie umówić :d

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
a ja panowie z tamtą co byłem 11 miesięcy nie jestem już, zostawiłem ją bo co chwile jakieś awantury mi robiła o wszystko, zamieniłem nawet z jakąś koleżanką jedno słowo to odrazu awanture robiła mi, czy to przy znajomych czy nie. Teraz mam drugą już od miesiąca ponad i układa się zajebiście, dogadujemy sie super, zawsze jakiś ciekawy temat do rozmowy jest, nie ma nigdy tej niezręcznej ciszy, tylko boje się że możemy sie sobie znudzić bo spotykamy sie codziennie praktycznie od południa do wieczora, co myślicie, ograniczyć troche te spotkania? ogólnie to znam ją prawie 6 lat już, kiedyś "bylismy razem" ale to byłem młody i głupi i ja zepsułem wszystko i nie spotykaliśmy się, teraz jest całkiem inaczej, czuje że to będzie związek na dłuższy czas bo chyba się zakochałem;)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do spotkań to nie wiem ja kminię zawszę tak, żeby nie jechać nad wodę w miejsca, które ona zna staram siez abierać ja na spacer do miejsc w których nie była, nie mówię bo zdarza sie że spotykamy się w miescju które oboje znamy itd. ale ile mozna spacerować po tych samych terenach, a tak widzę po niej że jest zadowolona, że zabrałem ją gdzies gdzie nie była a gdzie jest ładnie.
Ogólnie ostatnio jak pisalismy to napisała że była pozytywnie zaskoczona z tego jak dąłem jej różę, i że widzi że się staram i docenia to.

Obrazek
Ku pamięci[*]

*

Pojazd:
A ja shamowałem trochę dzisiaj tą i zaczęła być milsza :lol: 3,5miecha jeszcze około i jak tu wytrzymać,odpowie mi ktoś na pytanie wyżej czy nikt nie ma pomysłu?

**

Pojazd:
Wrócisz za 4miesiące i na razie ten temat powinien się zakończyć. Napisałeś, że Ci zależy,a to już dobrze nie wróży... Utrzymuj z nią kontakt, ale nie wczuwaj się tak.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam pytanie :shock: po jakim czasie zdecydowaliście się zrobić "krok dalej" ( wiadome o czym mowa.. :D ) tzn ile czasu byliście ze sobą razem i td. :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak na spontanie to właściwie od razu a na poważniej coś to mniej więcej 3-4 miesiące.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Pojazd:
siemano panowie;D sluchajcie mam pytanko czy to troche dziwnie nie wyglada bo dostalem zaproszenie na 18 do kumpla z osobą towarzysząca i niemam kogo zabrać. dobre kolezanki pozajmowane to lipa troche ;d a ostanimi czasy poznalem fajna laske gadalismy pare razy co byscie powiedzieli żeby ją zaprosic ;d ? czy to będzie glupio wygladac ?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Po co ludzie tak martwią się opinią innych. życie jest twoje ,nie oni w nim żyją lecz ty. Wybory są twoje. Zapraszaj i już :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Pojazd:
wiesz nie chodzi mi o ludzi wokół ale wiesz my sie praktycznie nie znamy ;d

Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil97, no to sie poznacie dobrze na tej imprezie ;)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 860, 861, 862, 863, 864, 865, 866 ... 1019  Następna