Dzisiaj jest 24 sie 2025, 0:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
DooOminO, młoda, mój kumpel syknął swoją dziewczynę też jak miała 15 lat on miał 17 prawie i w kwietniu pyknął im rok a sex uprawiali już po 3 miechach razem. Są strasznie udaną parą, on ją strasznie kocha ona jego i są powiem nawet wzorem. Sam chciałbym mieć taką dziewczynę jak ona. Pomimo swojego wieku jest super dziewczyną, moja ulubiona koleżanka zawsze miła itp.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212, i tu cie mamy... nie kochasz tej swojej panny jak trzeba, nie zalezy ci tak jak powinno zalezec, wiec co sie dziwic ze sa problemy...

ja pomimo duzo gorszej sytuacji niz twoja i duzo wiekszych i liczniejszych problemow nigdy bym nie powiedzial ze chce inna dziewczyna jako dziewczyne bo jest super...
ja mam swoja i koniec szanuje ja i nie wazne jakby zle nie bylo ale jej nie zamienie...

rozkminiasz swoj problem?

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, nie chodzi o to że nie kocham swojej. Napisałem że chciałbym aby moja była taka sama jak ta kolegi. Babka po prostu jest taka fajna z charakteru i ogólnie z tego jak traktują się wzajemnie z moim kumplem. Jak bym swojej nie kochał to bym z nią nie był... proste.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, przeczytaj jeszcze raz.

czy ja napisalem ze jej nie kochasz?

ja napisalem prosto jak sie kocha tak jak trzeba to nie wazne jaka laska byla inna,piekna madra,inteligetna,ale nie zamienie swojej nawet nie pomysle ze taka chce miec

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, 23:07 przez Rumyk, łącznie zmieniany 1 raz

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, masz kolego racje :D

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

*

Pojazd:
bartos212
Kolega wyżej ma rację.
Skoro patrzysz na inną i porównujesz ją do swojej,ba chciałbyś,żeby była taka jak twoja to cos jest nie halo. Przyzwyczaiłeś sie po prostu do niej i dlatego myśisz,że ją kochasz. Sam od niedawna nie jestem z dziewczyną po pólrocznym związku. Twoja dziewczyna powinna być wzorem tego czego chcesz,a nie inna.

Awatar użytkownika

bartos212, ja nie kochalem a bylem z taka jedna. ten argument nie jest adekwatny

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Oni maja rację. Skoro chciałbyś taką to znaczy ,ze twoja ci nie styka. Ja ze swoja zerwałem po 9 miesiącach bo uznałem że to nie ma sensu. Pierwsze 6-7 miesięcy lajtowo a potem zaczyna się taki etap gdzie te wady zaczynasz sobie powiększać i powiększać. Dochodzisz do etapu gdzie jesteś z nią na prawdę ,bo myślisz ,ze teraz bez niej będzie inaczej jednak ciągniesz to ratując to jakimiś upominkami ,pojedynczymi przebłyskami miłości. Jesteś z nią dla komfortu własnego. Odpowiada ci takie życie ale w końcu myśląc o niej porównujesz ją do innej która bardziej ci się podoba i cię kręci. Zaprzestajesz kontaktu ,nie chce ci się z nią spotykać aż w końcu zerwiesz. Wtedy wydaję ci się że głupio zrobiłeś ,chcesz wrócić ,odwalasz głupie akcje ,chciałbyś nie raz zasypać ją prezentami aby było jak wcześniej. Jednak wracając po tygodniu znów zaczynasz porównywać. To taki znak że nie warto zaczynać po raz kolejny. To nie kłótnia że zerwiecie potem się ogarnie i wracacie. Ty ją w podświadomości już na prawdę pożegnałeś a wracasz później tylko z przyzwyczajenia. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć ,ze jeżeli będąc ze swoją "szczęśliwy" nigdy nie obejrzysz się za inną a jeżeli już znajdziesz dla siebie lepszą z obecna nie ma szans.

DooOminO mimo napalenia w pewnym sensie raczej zaczekać możecie. W przyszłości będziesz żałował że zrobiłeś to tak szybko. Im dłużej zaczekasz tym fajniej potem wychodzi to wszystko. Nie mówię ,ze do 40 tylko przynajmniej to 18 i nie chodzi o pełnoletność tylko o dojrzałość psychiczną która i tak nie będzie w tym wieku w 100% odpowiednia zapewne. Decyzja należy do was obojga. Ona ma 15 lat ni to dziecko ni to kobieta a raczej coś miedzy nastolatką a jeszcze dzieckiem. mając 16 czy 17 lat o wiele bardziej emocjonalnie odczuje wasze czyny. Jeżeli zrezygnujecie wytłumacz jej ze nie chodzi o to ze nie kreci ciebie ,ale o to że chcesz aby wasz związek był gotowy a ona dojrzała do tej decyzji bo jest to jedna z najważniejszych decyzji w jej życiu i nie chcesz żeby zwichrowało to jej psychiki.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX

Ostrzeżenia: 1
Chłopaki mam pytanko ; /

Czy seplenienie odstrasza dziewczyny ? Ja trochę seplenie nie mocno ale nie słabo taqk średnio-słabo xdd. Jestem przystojny ( wiem to od dziewczyn), i przypakowany, tylko problem tkwi, że seplenie i mam delikatny z tym kompleks.

*

Pojazd:
Według mnie w związku chodzi o to by akceptować wady drugiej osoby.Dlatego jak mi wady przeszkadzają od początku to tego nawet nie rozwijam.Kiedyś poznalem laske która sepleniła i np mnie to odrzuciło.

bartos-też kiedyś miałemt taką koleżankę.Miła,sympatyczna bla bla bla..ludzie to potrafią być dwulicowi..rzekłbym "też kiedyś zaufałem pewnej kobiecie wtedy dałbym sobie za nią rękę uciać i wiesz co?.."

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, hm a moze tylko pisze, ze jest gotowa i chce to zrobic tylko dlatego, ze jej na mnie zalezy? Moze boi sie, ze ja zostawie dlatego, ze mi 'nie dala'-.- . Ech będę musiał z nią o tym jeszcze raz porozmawiać..

Awatar użytkownika

DooOminO, dziewica czy nie??

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziewica.

Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 19:01 przez DooOminO, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
DooOminO, sprawdź czy na pewno ;D

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sprawdze xd ale raczej 'nie dotarta' :D :

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
DooOminO pisze:
Dziewica :D

Uśmiałem się jak ch** :lol: :lol: :lol: . Ten tekst i emotikona w odpowiednim miejscu i czasie!
Może będziecie się ze mnie śmiali ale to wygląda jakby był dumny ze swojej laski, że jest dziewicą :). Ale to chyba dobrze. Pozdro

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i, Też tak pomyślałem jak to przeczytałem. Niech się chłopak cieszy :lol:

DooOminO pisze:

:lol: Dobre ,dobre

DooOminO, Jeżeli nie chcesz tego ty to zapewni jej to żeby się nie martwiła. :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
DooOminO pisze:

Jak to brzmi xd -.-

Awatar użytkownika

DooOminO, brzmi jak brzmi :D wszyscy wiedza ze o dziewice teraz to ciezko:D ale jesli ona chce bys z niej to zdjal to sie ciesz. ale poczekaj jeszcze troche i dzialaj. spraw by to bylo dla niej nie zapomniane przezycie :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Rumyk pisze:
DooOminO, brzmi jak brzmi :D wszyscy wiedza ze o dziewice teraz to ciezko:D ale jesli ona chce bys z niej to zdjal to sie ciesz. ale poczekaj jeszcze troche i dzialaj. spraw by to bylo dla niej nie zapomniane przezycie :D

cieżko na pewno jest teraz ale was zaskocze, jak mowilem wczesniej moja panna jest trudna jesli chodzi , typu łapki gdzieś wsadzic itd ;p, ale jak jest namietna atmosfera to sie uda ;p ale jesli chodzi o cos wiecej wiadomo to nie idzie, powod moze byc taki ze za duzo odpier... w zyciu dla niej bo 3 razy zerwalem i moze nie byc ufna mi do konca, pewnie mysli ze ja ją wyrucham i zostawie ale teraz wiem ze chce z nią być co by sie nie działo i poczekam mi sie nie spieszy, na wszystko jest czas.

jak mowilem zaskocze was, ja mam 20lat, ona 19 i jest dziewicą, zadna duma niby, ale tez git ze nikt nie byl przed mna :). Dziewczyna jest spoko, bo nawet jesli sie napije to nie odwala chałwy ze z kims tam, tylko caly czas kolo mnie jest, nawet wystarczy ze jak ja gdzies odejde to juz biegnie bo nie chce byc sama.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869 ... 1019  Następna