Dzisiaj jest 24 sie 2025, 0:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 864, 865, 866, 867, 868, 869, 870 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
DooOminO, kolega MIMIK dobrze prawi, słuchaj go :D
Wiem sam po sobie jakie miałem wcześniej podejście do tego wszystkiego w wieku 15-17lat, do tego trzeba dorosnąć, zrozumieć kilka rzeczy, teraz szukam związku na poważnie a seks jest tylko miłym dodatkiem do życia codziennego, "miłości".. Ja też uważam że czym dłużej z tym zaczekacie tym lepiej, jednak to jest moment który pamięta się do końca życia. Znam wiele osób które swój pierwszy raz miały byle gdzie, byle z kim tylko po to by nie być "prawiczkiem" czy "dziewicą" :D

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
GrainV, takie czasy, wstydza sie tego...

u mnie to teraz lipa jak ch*j, z laska coraz gorzej, nie wiem co jej odwala, awantury doslownie o wszystko. jakie fochy strzela az isc i sie zastrzelic normalnie

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, każdy tak ma. Sam mam często fochy i wszczynam awantury bez powodu. Z dziewczyną teraz mam powiedzmy takie ciche dni, wczoraj mało ze mną nie zerwała bo 3 raz złamałem obietnicę w sumie przez przypadek. Ale jakoś z tego wyjdziemy, stwierdziliśmy że musimy sobie odpocząć od siebie, zająć się bardziej sobą i uspokoić, wyciszyć się oraz przemyśleć.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, tylko ze moja w sumie to mi nie ufa, a czemu to ja sam nawet tego nie wiem...

i musze jej zaufanie zdobyc od nowa. ale jak to nie mam pomyslu

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, ale nigdy nie masz takiego 100% zaufania, każdy może popełnić błąd celowo lub przypadkiem albo w wyniku jakiegoś dziwnego przebiegu zdarzeń, nawet jak kocha najbardziej. Zaufanie to podstawa ale sam nie potrafię swojej tak zaufać aby być tego pewny bo to jednak są różne zachowania czasem...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
bartos212, dokładnie polać mu, ja też jako tako swojej do końca nie ufam, zawsze jak jest jakis melanz czy cos gdzie mnie nie ma to wiadomo wyobraznia sie wlacza ze jakis za przeproszeniem chu.. bedzie latal kolo dupy naszych panien a wiadomo jaki jest cel w takich imprezach, chociaz moja nie jest taka ze tam z kims to jednak dziewczyna + alk to wiadomka, jak to sie mowi dziewczyna pijana dupa sprzedana, Ale ogolnie mam zaufanie co do niej takie duże.

najgorsze jest to ze zlozylem hmm ze mozna by tak powiedziec dla niej obietnice i to na lekkim pijaku duren ale co zrobisz ;p, bo nie moge jezdzic bez niej do takiego klubu electro house bass, ostatnio pojechalem bez niej bo brat chcial to ta do mnie ze zlamalem obietnice itp, ale przeciez z bratem bylem i jezdze tylko po to zeby sie fajnie zabawic po tanczyc, napic i tylko tyle zadnych tam lasek czy cos w tym stylu, to ta foch ;/, a jak mowie chcoc pojedziemy razem to ona no moze, a potem a mi sie nie chce, i wez tu gdzies pojedz kufa...

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Awatar użytkownika

Pyle moja nie pije nie pali, poukladana dziewczynka wiec o to sie nie martwie. moze i fakt ze nigdy 100% zaufania nie ma ale jej ufam tak jak umiem,ale za to ona mnie nie i to mnie boli.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Rumyk, najwazniejsze ze potrafisz dla niej zaufac jak tylko mozesz, bo jesli bedziesz sie staral zaufac to na krótką mete bo w końcu sie zmęczysz i uznasz że cie denerwuje to co denerwowało i nie dasz rady jej zaufać i związek sie sypie.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pyle ale za to ona mi nie ufa...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Pyle, Rumyk, bartos212, i wszyscy inni http://www.youtube.com/watch?v=NklSgmYbpSE

Nawet jeśli masz cichutką dziewczynę, nie pali, nie pije, jest wpatrzona w ciebie jak w obrazek, kocha cie całym sercem nie ufaj nigdy do końca. I po DRUGIE nigdy j jej o tym nie mów, to tak dla własnego dobra:) Sam sie kiedyś przekonałem o tym i uwierzcie nigdy nie ufajcie w 100 %, nie warto. Nie mówie też o tym aby nie ufac wcale, ale zawsze lepiej miec ten lekki zapas.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dokładnie, wszystko w tym temacie omówione :)

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Rumyk, a to takie coś, no to lipa wiadomo, nikt nie ufa do końca, nawet sami sobie nie ufamy a co dopiero o kogoś.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ogólnie to jak w każdej kategorii ,warto zostawić zakres bezpieczeństwa bo to i tak się przyda. Miałem do mojej zaufanie ale nie tak żeby robiła co chciała. W pewnym stopniu trzeba wszystko kontrolować. Nawet najlepsze roboty nie zadziałają bez zaprogramowania i czuwania nad nimi. A wiadomo z kobietami jak z robotami ,jeden styk i może wybuchnąć :D :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
'' koleżanka '' za dwa tygodnie ma urodziny, nie ukrywam, że podoba mi się, spotkaliśmy się kilka razy, codziennie piszemy SMSy, co mam jej kupić? :-) :-D

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym proponował raczej jakieś miłe spędzenie wieczoru w jakimś fajnym, miejscu, może zachód słońca w jakimś fajnym miejscu nad jeziorem? albo nie wiem do tego wiadomo róża szmery bajery.

Nie wiem na jakim etapie jest wasza znajomośc, a poza tym cięzko komuś doradzić bo my tak na prawdę nie wiemy co ona lubi

Obrazek
Ku pamięci[*]

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć. Wybaczcie, że tak bardzo się rozpisałem, ale liczę na to, że ktoś to przeczyta i będzie w stanie chociaż trochę mi pomóc.

Przedwczoraj spotkałem się z dziewczyną, z którą od dłuższego czasu piszę. Wcześniej spotykaliśmy się tylko "przelotem", więc nie było czasu by normalnie porozmawiać, aż do wczoraj. Na początku spotkania było trochę drętwo, ale później atmosfera nieco się rozluźniła, poszliśmy do parku, usiedliśmy na ławce i sobie rozmawialiśmy, z biegiem czasu byliśmy coraz bliżej siebie (fizycznie i "psychicznie"), aż w końcu się pocałowaliśmy, jednak pocałunek był średnio udany, bo ona i ja robiliśmy to po raz pierwszy i niestety wyszło jak wyszło, ale to nie problem, bo zaczęliśmy się z tego śmiać. Później dalej siedzieliśmy przytuleni na tej ławce rozmawiając ze sobą, było rewelacyjnie (przynajmniej dla mnie, choć ona też ciągle się uśmiechała i ogólnie wyglądała na zadowoloną). Pod koniec spotkania, jak już mieliśmy się żegnać, daliśmy sobie buziaka w usta i poszła, bo podjechał mój autobus. Jeszcze tego samego dnia napisała mi SMS'a, że jej się podobało, później też trochę popisaliśmy. Wczoraj popisaliśmy trochę na fejsie (napisałem pierwszy), ale wydała mi się jakaś obojętna i nieco przygnębiona, zawsze na początku i końcu rozmowy wysyłała "buziaka" (dwukropek i gwiazdka), a wczoraj kompletnie nic (wiem, że to niby nic takiego, ale piszę o tym, byście mogli lepiej ocenić sytuację) i ogólnie pisało się jakoś dziwnie, gorzej niż zwykle, rozmowa się nie kleiła. Nie chcę wyjść na jakiegoś natręta, więc dzisiaj nie dzwoniłem, nie pisałem ani nic, ale z jej strony też zero kontaktu. Myślicie, że mogła się zniechęcić? Dodam tylko, że nigdy nie czułem czegoś takiego, co czuję teraz pisząc to. Bardzo mi na niej zależy, ciągle o niej myślę, nigdy wcześniej nie spotkałem takiej dziewczyny, po prostu jestem totalnie zauroczony, ale ta jej obojętność i brak jakiegokolwiek kontaktu nie daje mi spokoju. Proszę o jakieś rady, co mam zrobić lub czego teraz nie robić. Możliwe, że panikuję i to co napisałem wcześniej jest nieco ciotowate, ale potrzebuję jakiejś racjonalnej porady, bo samemu ciężko mi w tej sytuacji myśleć racjonalnie. Z góry dzięki.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072 ; ile Ty masz lat i ile ona ? Pocałunek na pierwszym spotkaniu to nie jest za dobra rzecz , wiem po swoich doświadczeniach ... mogła uznać tak jak w moim przypadku że zależy Ci tylko żeby ją wykorzystać czy coś takiego ... Laski są poryte więc ciężko je zrozumieć , o co im chodzi . Może po prostu miała zły humor (okres...) lub nie miała czasu , nie wiem . Daj sobie kilka dni spokoju , jeżeli jej zależy to sama napisze dlaczego się nie odzywasz , lub jak ona nie napisze po kilku dniach to napisz do niej co się dzieje , że myślałeś że było fajnie i liczyłeś na więcej spotkań itp ;)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziękuję aragon.

W grudniu skończę 18, ona kilka dni temu skończyła 17. Ten pocałunek nie wyniknął całkowicie z mojej inicjatywy. Może masz rację, chyba powinienem wrzucić na luz, przynajmniej na razie. Dzięki :)

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
adam10072, dałeś sie wkrecic w typową zagrywkę dziewczyny :) najpierw bliski kontakt z chłopakiem a potem robi sie taka chłodna dla Ciebie zebyś myślał tak jak teraz własnie myślisz. Powiadomienie to cos bardziej Cie do niej przyciąga bo jako facet lubisz wyzwania a ona w twoich oczach staje sie coraz bardziec trudna do zdobycia. Kobiece zagrywki sa bardzo przemyślane. Moge się tez mylic i drugim wariantem według mnie jest to iz poczuła sie ona ze wyszła na łatwą cąłując sie na pierwszej randce. Działała pod wpływem emocji i bla bla bla :D Ale wszystko sprowadza sie do jednego :) Bierze Cie na czas aby twoje emocje wzięły górę i abys do niej pisał, dzwonił itp itd :D Opanuj sie i spokojnie wszystko przemyśl napisz jej jutro wieczorem sms`a o spotkanie w niedziele wieczorem czy cos. Pełne opanowanie, zero spontanicznych umówień na to bedzie czas jak bedziesz w związku. Teraz masz ją oczarowac swoim spokojem i opanowaniem. To jest najlepszy moment aby ją rozkochać. Bedzie trudno ale dasz rade

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobrze, że moja takich gierek nie stosowała/ nie stosuje.
Kurde chyba teraz mnie bierze konkretnie, widujemy sie raz w tygodniu a wydaje sie jakby to było nie wiadomo jak długo, z jej słów i zachowania wynika że ma podobne odczucia :)
Jestem ciekaw jak to wszystko sie rozwinie, bo w sumie nasi znajomi coś tam się domyslają jak pisze ciągle sms itd. ale jakoś sie z tym nie afiszujemy (związki na fb i chodznie z wielkim banerem jestem w związku, to chyba jednak, nie ten poziom dojrzałości zarówno dla mnie jak i dla niej), w sumie wynika to z tego że do tej pory jakoś nie było okazji że widizlismy się grupą tak że byli znajomi i ona,

Obrazek
Ku pamięci[*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 864, 865, 866, 867, 868, 869, 870 ... 1019  Następna