Dzisiaj jest 23 sie 2025, 17:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi moja też tak ufała że mówiła o wszystkim a ja nie rozpowiadałem naszych sekretów bo to było nasze. Ja nie opowiadałem jej wszystkiego tak jak ona mi o sobie i nawet dobrze na tym wyszedłem. Źle się z tym czuje z deka bo wiem o niej za wiele co mnie do niej jednak jakoś przywiązuje.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja uważam ,ze może tyle wiedzieć ,żeby nie było potem akcji ,ze zerwiesz a ona coś o tobie powie. Coś tam wie ale nie tak żeby mnie to miała jakoś zgorszać później. Poza tym wróciła dziś w nocy ,napisała już wtedy ale jednak wolę sobie to rozegrać tak ,żeby ona się starała bardziej niż ja ,przynajmniej teraz na początku.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Kasa = zabezpieczenie.
Dwa warianty myślenia:
- "Masz dużą kasę bo zarobiłeś sam? O jak super damy sobie radę w życiu, wychowamy w dobrych warunkach dzieci, a i na jakieś ciuszki i przyjemności zostanie"

- "Twoi starsi są bogaci i mają dużo znajomości... Ustawią Cię do końca życia, dzięki czemu będzie nam się dobrze żyło."

Niestety dziś większości panien bezpieczeństwo kojarzy się głównie z kasą... Do tego dochodzi lans, lans i jeszcze raz lans.

Cytuj:
najlepiej jak się ma Audi lub Mercedesa bo to wyznacznik luksusu

Kuhwa... Skąd ja to znam... A co jeśli bym miał pod domem LFA? "To tylko jakaś japońska zabawka"... Takie blachary pseudo znawczynie :wink:

Ja sam wolę słuchać i lubię wygadane panny niż miałbym mówić o sobie, ale do tego trzeba sobie pannę urobić żeby nie skończyło się na przyjaźni :|

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Jakby LFA zobaczyły to by kisiel w majtach był :D

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
W wtorek i środę uderzam na ogniska na których będzie sporo nowych dziewczyn więc może coś ogarnie się fajnego.

Z tą co mówiłem nawet sie układa gadka. Popisaliśmy i babka miła, tak gada z sensem. A kumpel mi wciaż przypomina że dalej mam Asie(moja była można powiedzieć, bo zerwaliśmy ale jeszcze mamy taki stan że w związku ale osobno sobie myślimy nad przyszłością)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

taka separacja można powiedzieć ale formalnie z nią nie jesteś :)

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212 ja bym postawił sprawe jasno. Albo jestesmy ze sobą, albo urywamy kontakt i nara. Ona sie bawi teraz myśląc ze będziesz na jej skinienie palcem. Albo ogarnia jakiegoś nowego na tych wakacjach, a Ty będziesz wariantem B jak cos nie wyjdzie.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zobaczymy. Nie mam tej pewności że nie ma na oku kogoś innego. Nie będę już jej pieskował. Miała swoją szanse, nie pasowało jej więc nawet jak wrócimy do siebie to zmienią się zasady.

Separacja formalnie z nią jestem realnie nie jestem więc pokręcone to wszystko.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, ja bym nie dał się tak zwodzić. Postaw sprawę jej jasno. Nie masz tej pewności ze z nikim nie kreci, dla tego też działaj szybko zebys potem nie żałował ze zostałeś przez nią w momencie gdy miałeś największa nadzieje kopnięty w dupe. Poczekaj eszcze troche i zobacz co inni radzą, ale ja bym postawił sprawe jasno. Albo jestesmy razem formalnie i realnie, albo nie ma nas wcale. Takie działanie to jest tylko oszukiwanie samego siebie i życie tą nadzieją. Tez było mi trudno przebolec ze juz mnie nie chce, ale tą złośc i gniew zamieniłem w pracę nad sobą i daje to niezmierną motywację.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ona też nie ma pewności że ja tylko o niej myślę. Przecież sam kręcę z innymi ale nie robimy nic złego. Wróci to postawię sprawę jasno i załatwi się to tak jak Pan Bóg przykazał.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos co tam u ciebie słychać? :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
Ona też nie ma pewności że ja tylko o niej myślę. Przecież sam kręcę z innymi ale nie robimy nic złego. Wróci to postawię sprawę jasno i załatwi się to tak jak Pan Bóg przykazał.

No właśnie i dlatego ona też sie pewnie będzie chciała "zabezpieczyć" w razie gdyby Wam już nie "pykło". Ja bym na Twoim miejscu postawił sprawę jasno, albo jesteście że sobą i tyle albo koniec bo tak to Ty będziesz ogarniać inne laski, ona innych facetów i tak czy siak się Wam to skończy prędzej czy później.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema, Pany tak czytam te temat od dłuższego czasu, ale się w nim nie udzielam. Sam miałem dużo przykrości z dziewczyną z jej strony dawniej, starałem się o nią ponad rok, mimo wszystko. Wkurzają mnie teksty typu zero pieskowania i wgl. Ja przyznam zawsze mam czas dla dziewczyny, chce się zawsze spotykać, nie dlatego, że jak ktoś mówi "pieskuje" ja po prostu chce dla niej jak najlepiej, chce żeby była najszczęśliwsza i jest. Ma swoje humory jak każda, ale wytrzymuje to, od dłuższego czasu nie ma kłótni. To facet powinien się bardziej starać, nie dziewczyna. Pewnie będą hejty, ale spoko. Pozdrawiam ;)

zapraszamm

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... c&start=60

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
:)

Malossi Sport 70
Malossi Multivar
Malossi Ventilvar
Malossi x-special
Tec Evo Racing
Tecnigas RS70
Dellorto 17.5

Ostatnio zmieniony 19 sie 2013, 20:28 przez Frytek, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Napisz: hej, co tam słychać? ... i pociągnij gadkę, oraz zapytaj czy chciałaby się spotkać/gdzieś wyskoczyć razem :)

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Frytek, zapytaj się jej, jak podobała się przejażdżka :D :D a później samo poleci :) :D

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Awatar użytkownika

Frytek, toć ty masz otwarą furtkę aby ja wyrwać. Spytaj sie jak sie podobała przejażdżka i czy chce kolejną. Pisz od razu jak będzie na fb wymien numer potem zadzwoń aby potwierdzić spotkanie. Roxa pod korek umyj wypucuj felgi, nawoskuj lakier jazda do panny.

trzezwy_inaczej, tak tak też taki byłem.... niby taki czuły kulturalny, opiekuńczy, aby jej było jak najlepiej och aby ona nawet łzy nie uroniła. A co to kuhva księżniczka z zamku? Jak sobie popłacze to nawet lepiej dla niej. Jak bedziesz pieskował i był takie ciepłe kluchy dla niej to sie jej znudzisz i Cie zostawi z tekstem " To juz nie to samo co było kiedyś". Znam wszystko z autopsji wiec uwierz :)

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
trzezwy_inaczej, tak tak też taki byłem.... niby taki czuły kulturalny, opiekuńczy, aby jej było jak najlepiej och aby ona nawet łzy nie uroniła. A co to kuhva księżniczka z zamku? Jak sobie popłacze to nawet lepiej dla niej. Jak bedziesz pieskował i był takie ciepłe kluchy dla niej to sie jej znudzisz i Cie zostawi z tekstem " To juz nie to samo co było kiedyś". Znam wszystko z autopsji wiec uwierz :)[/quote]

pieskował, bo chce żeby była ze mną szczęśliwa? :) spotykam się z nią około roku, 5 miesiąc leci razem.
" To juz nie to samo co było kiedyś" - ogarnięta panna, która myśli o Tobie na tle przyszłości tego Ci nie powie. Ja nie pieskuje, po prostu się staram, co mi później nagradzają miłe słowa, że jestem najlepszym chłopakiem i wgl. Warto :)

zapraszamm

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... c&start=60

Awatar użytkownika

Pojazd:
trzezwy_inaczej, szedłem tą taktyką z pierwszą dziewczyną. Zawsze miły czuły i inne historie. Starałem się ,gadaliśmy ,spotkania ,wyjścia. Było tak fajnie do momentu kiedy znaalzła sobie innego a ja dowiedziałem się kiedy z nim była już "oficjalnie" mimo ze z nia byłem. Usłyszysz tylko po tym że szukała czegoś innego ,jesteś dla niej za dobry i zasługujesz na lepszą. Takie gadki szmatki. Co do tego całego pieskowania to nie że liżesz jej dupe 365 dni w roku. Sam jestem jak najbardziej wobec mojej lojalny miły tralalalal.... ale z pieskowaniem chodzi o sytuacje trudniejsze gdzie wszystko bierzesz na siebie żeby sie podlizać a nie wytłumaczysz od razu nie raz wyzywając czy z udziałem płaczu. Odpowiedzią an twoje przyszłe argumenty jest to że mam starszą od siebie ,dojrzalszą nić cała gimbaza i 3/4 LO dziewczynę której na mnie zależy ,nie zdradza mnie jest wobec mnie lojalna i szczera ,nie robi ze mnei pantofla. Swoją postawą pokazujesz jej kto rządzi tutaj a nie ze jesteś zwyrodniałym debilem. Chłopak to chłopak a nie przyjaciółka od serca bo takich ma na pewno kilka.

Frytek ,zagadaj po prostu troche i bd szło :P Musisz się przełamać.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja sie bawie na ogniskach, z kolegami po miescie itp. Czasem sobie o Pannie przypomne i wtedy mi sie zawsze humor psuje ale staram sie tego unikac. Jeszcze jakos tydzien mi zostal tego oczekiwania. Sobie jakos ogarniam i wmawiam ze jej nie kocham. Nie wiem co dalej bo mam na gowie tez inne speawy na te chwile bardzo wazne wiec sprawy dziewczyn zostaja mi na wieczorne piwko i fajke od okazji. Pracuje nad soba ii to jest wazne i tego trzeba sie trzymac.

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1019  Następna