Dzisiaj jest 23 sie 2025, 6:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 ahhhhhhhh no daj spokój bo się zarumienię :lol:

Olej tamtą bo nie warta. Sam widzisz teraz jakie są fajne dziewczyny ,nawet jak pogadasz chwile to masz już bardzo miłe zdanie o niej. Działaj sobie w swoim tempie a będzie dobrze.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
No ta Karolina (ta nowa panna) wydaje się bardzo spoko, ogólnie jestem zadowolony z jej zachowania w stosunku do mnie, miła i to bardzo ale z Asią było podobnie na początku :P Stopniowo pomalutku sobie z nią flirtuje i nie mam na co narzekać bo w sumie nikt mnie nie ogranicza, jestem wolny więc można mi podrywać. Jestem nastawiony na Karolinę bo inne co na mnie lecą wole aby pozostały koleżankami pomimo że są fajne,lubie je,miłe itp. ale jakoś na coś więcej nie bardzo mi podchodzą.

A ex wraca chyba w środę :p zobacze co powie... jak będzie chciała wrócić do mnie to zagram jej tekstem: "Daj mi czas, to nie jest łatwe, może będę żałował ale potrzebujemy przerwy bo nie wiem co do Ciebie czuje..."

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
Co wy na to jak nieznana laska wysyla zapro na fb? Moze kolekcjonuje znajomuch ale qiekszosc co mi wysylalo byla bez szalu a ta nie jest zla..na odp 'a my sie znamy?' Odpisala ' nie wiem chyna nie' hahaha

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Mi też jedna wysłała zapro , nie mamy żadnych wspólnych znajomych , też się spytałem czy się znamy , odpisała że nie ale możemy się poznać . Niestety okazała się pustakiem... Więc może twoja też być niezbyt inteligentna :)

*

Pojazd:
Chlopaki dawajcie jakieś propozycje , jutro zamierzam spedzić cały wieczór z moją luba tylko nie mam pomysłu gdzie ją zabrać ;/ nie idziemy na dyskotekę . chcę abyśmy byli sami i nie wiem czy dobrym byłoby pomysłem jakby była ladna i ciepła pogoda posiedzieć na dachu samochodu :D tak jakoś fikuśnie :D Podajcie jakieś propozycje do kina i na kregle mam koło 45 min drogi więc nie wiem czy jest sens jak na razie jechać na takie wypady wolałbym z nią non stop być wtulony :d Też jak pojedziemy na pierwszy lepszy parking posiedziec w aucie to policja może podjechać więc nie zbyt fajnie ;/

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
MIMIK, Ty tu taki bożyszcz forumowy jesteś :D
Ja tam olewam dziewczyne do której kręciłem, dałem ostatnią szansę działania sobie i jej. Napisałem, kilka sms rozmowy i zarzuciłem pytanie czy znalazła by w najbliższym terminie trochę czasu, aby się spotkać pogadać, to ona że może w następnym tygodniu. Ja na to: a jakiś konkretniejszy termin? to ona że ciężko jej określić, to ja : jak uważasz i odłożyłem telefon i nawet nie sprawdzam czy napisała czy też nie bo mam to w... tam gdzie światło nie dochodzi. Nie to nie, łaski nie robie. Zobaczymy czy sie odezwie.

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Panowie a mi z kolejną nie wyszło, ale coż nie ma się co załamywać ale już poznaje bliżej że tak powiem następną, dziewczyna jest poukładana, nie jest jakaś pusta, charakter zajebisty ma , uroda też śliczna, ogólnie to znamy się ponad 2 lata, widzieliśmy się tam kilka razy , zawsze były tematy do rozmowy, świetnie się dogadywaliśmy, widac było że się dobrze czuje w moim towarzystwie, ja w jej też świetnie się czułem, teraz jest na wakacjach, piszemy codziennie , nie mogę przestać ogólnie o niej mysleć, jak coś robie to nie mogę się skupić na niczym bo mam w głowie tylko ją, wiem że nie powinienem się tak angażowac na początku żeby potem nie było rozczarowania ale nie umiem inaczej, 22 jest ognisko, ona będzie tam, chce tam z nią porozmawiać pod wieczór tak na poważnie, potem pójdziemy pewnie na spacer i zobaczymy co wyjdzie , co myslicie , działać dalej? ona mi się podoba już od bardzo dawnaa, ale wtedy nie angażowałem się tak za bardzo, ale teraz jak się poznajemy bliżej, panna jest strasznie nieśmiała ale to już coraz więcej się otwiera i "rozkręca" to coraz bardziej mnie ciągnie do niej, co myślicie panowie? działać ? :)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, nie przyjmuje niech gniją w facebookowym piekle-poczekalni zaproszeń buahaha xd

miki1105, dlatego robie to co wyzej napisałem.

abduls, jeszcze moze wpaść SM i dostaniecie mandaciki xd

Radeck14, e tam ,jak mogę pomóc komuś to pomagam ,nie jestem wredna dzidą ,a moze jutro ja bedę potrzebować rady/pomocy.

seba24673, Bez podniety chłopie. To tylko dziewczyna :P Działaj działaj jak uważasz za prawidłowe. Powodzenia.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
MIMIK, nie podniecam sie , ale zwykła dziewczyna to nie jest napewno ;) żadko taką spotkać idzie, dobra panowie , jak się coś będzie działo to bedę pisał ;)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj sobie popisalem z ta dziewczyna co ja poznalem. Fajnie sie pisalo jak z kolezanka ktora znam kilka lat a nie tydzienn. Az w pewnym momencie ona mi z tekstem : nie chce żebyś sie obraził czy coś, ale nie chce też nikomu robić niepotrzennej nadzieji zeby pozniej nie było ze sie kims bawię czy coś, wiec poznac sie mozemy pewnie :D ale niczego nie obiecuję ani nic :D tak od razu mówię dla jasności ;D wybrnolem jakos z tej sytuacji mowiac ze za krotko sie znamy aby cos planowac a poza tym kocham moja dziewczyne. Jej sie glupio zrobilo bo myslala ze ja ja podrywam i powiedzialem ze moze i mi sie podoba fizycznie lecz nie znam jej charakteru wiec nawet o tym nie myslalem. Musze malymi kroczkami ja jakos zauroczyc bo nie zaprzeczyla jak powiedzialem ze pasuje sie elepiej poznac.

Seba niby sie nie napalasz ale sie juz nia podjarales. Wiesz ze dziewczyne poznasz dopiero po pewnym czasie bycia razem i wtedy moze okazac sie calkiem inna niz na starcie. Wiem z wlasnego doswiadczenia wiec lepiej sobie jej nie idealizowac. Nie ma osoby nie zastapionej wiec moze nie jest tak zajebista jak mowisz. Moja na poczatku tez byla super idealna a potem tylko gorzej bylo...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
dokładnie tak jak mówi bartos212, na początku zawsze dziewczyna wydaje się być idealna przez pierwsze 2 miesiące, nic tylko cud miód, potem zaczynają się schodki, jak ciągle by cie chciała kontrolować, sprawdzać, wyrzuty robi o byle g*** i są same kłótnie już potem. seba24673, nie napalaj się tak na nią bo możesz się przeliczyć i druga sprawa, proszę pisz jak człowiek i oderwij czasem palce od spacji, nie umiem patrzeć na te "spacja, przecinek, spacja". Może jestem jakiś przewrażliwiony, ale tak mnie to wkur**ia...

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd:
u mnie miśki nie robią problemów za siedzenie w samochodzie na parkingu przy obwodnicy czy gdzie kolwiek :P

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

*

Pojazd:
jesli chodzi o policję to u mnie jest straszna lipa każdy parking , targowica , podstawowka czy lo ciągle węszą ;/ chyba trzeba będzie w taką pogodę posiedzieć w samochodzie tylko nie mam pojęcia gdzie chyba boczne uliczki w sobotę nie bętą takie ruchliwe ;p
A możecie mi jakieś dać pomysly aby nawet w tym samochodzie było romantycznie ?:D bo jakby była ładna pogoda to bym podjechał nad rzekę rozpalił małe ognisko kocyk róża i lampki , ale zamiast szampana , bo prowadzę to wodę :D Raczej w samochodzie sie tego chyba nie zrobi . Co sądzicie ? Macie jakieś fajne propozycje , bo chce aby ją w kręcić mega do Mnie :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jesteście razem ? Na jakim poziomie są obecnie wasze relacje ?

Haha dziś dowiedziałem się o kolejnym zatajeniu prawdy przez moją ex :P Jak ja mogłem jej wierzyć... dobrze że to już skończone. Nie będę miał nawet zamiaru tego ratować. Nauczyłem się "NIE UFAJ KOBIECIE"

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212, jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz i jeszcze raz ! http://www.youtube.com/watch?v=NklSgmYbpSE

jak sie przejedziesz to sie nie nauczysz.

Moja ex jest naprawdę fajnie poukładana. Teraz gdy ja się nie odzywam stara sie całą winę przerzucić na mnie, że to ja ją olałem itp. Gdy sie starałem było wszystko ok. Tańczyłem tak jak mi zagrała, ale teraz wszystko wygląda inaczej. Ja sie nie odzywałem przez prawie dwa tygodnie. Dzis ponownie wykorzystałem szanse z jej bycia na fb. Z rozmowy wynikło iż ona chciała sie spotkać i wszystko naprawic. Miała nadzieję, ze wszystko bedzie ok itp itd. Ale to ja zawiniłem bo juz nie walczę i nie interesuje jej co ja mówię.

Jak myślicie? Lepiej bedzie jak pozostanę bez fb czy jak założę sobie w końcu i co tydzień jakieś fotki z imprez, zlotów, wypadów gdzies nad jezioro itp. Zdjęc gdzie sporo jest osób i będzie na nich widać ze się nie nudzę i dobrze sie bawię. Myślę ze zazdrość ogarnie u niej wszelkie emocje.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Twoja taktyka może i chamska ale możesz spróbować :) Co ci szkodzi przecież, fb będziesz miał dla siebie a nie dla niej.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212, ona tez mnie potraktowała chamsko i nie płakałem. Lepiej bedzie jak zrobie tak jak pisałem wyżej czy niech zastanawia co ja robię. Ale wiem po sobie że widząc zdjęcie gdzie ona dobrze sie gdzies bawi wtedy czuję wkurwienie

*

Pojazd:
Bartos212 a jesli mozna wiedzieć co zataila przed tobą ze nauczyles sie zeby nigdy nie ufac kobiecie

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolski, czaje sam sie wkurzam o to po rozstaniu jak widze jej zdjęcia z imprez albo wiem że gdzieś na impreze idzie a potem w znajomych kilku nowych kolesi.

Mieciu, mówiła mi coś innego a dziś przypadkiem natknąłem się na zdjęcia na których było widać coś całkiem innego niż mówiła...

TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Abduls, więc jak macie siedzieć w aucie to jeśli masz taka mala lodówkę przenośną to schowaj tam szampana i 2 lampki, wrzuć do bagażnika i niech leży. Jeśli coś nie pyknie to po prostu go nie wyciagniesz.. A jeśli bd okej to stworzysz miłą atmosferę. Nie musisz dużo pić, a po 1 lampce spokojnie Twój organizm to przetrawi w ciągu 1-1.5h. Wrzuć jakąś róże do schowka, powiedz że zawsze ją wozisz tylko czekała na odpowiednią osobę :))

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 1019  Następna