Dzisiaj jest 19 sie 2025, 0:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, strasznie niedojrzała, życie prowadziła jakby miała conajmniej 20 lat na 18-20 wyglądała, a na prawdę 16 ma a w głowie 12-latka. Fajnie z nią byłem bo otworzyłem się do dziewczyn, poznałem wiele innych i jakoś się rozwinąłem i wiele nauczyłem o związkach. Na przyszłość jakaś nauczka będzie więc są i plusy. Nie ma już sensu się nią zajmować.

Końcem tygodnia albo w następnym z kolegami z klasy(tacy najlepsi kumple,swoja ekipa) będziemy grilla robić i każdy tam wpadnie z swoją ekipą. Możliwe że moja będzie bo będzie ten kolega który mnie z nią zapoznał z swoją dziewczyną(siostra mojej). Zaprosiłem tą nową panne co do niej zarywam i mówi że miło że ją zapraszam i jeszcze pomyśli ale że nie chce z tyloma nieznajomymi spędzić wieczoru. Jakoś ją bym namówił na pewno. I tak sobie myślę co zrobi moja ex jak zobaczy mnie z nową panną. Raczej chamskie zachowanie ale wolno mi wszystko.

MIMIK haha

Frytek najlepiej na jakieś ognisko,grilla ją zaproś wiesz aby było więcej osób wtedy będzie mniejszy stres dla was oboje

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
Raczej chamskie zachowanie ale wolno mi wszystko.

Nie widze tu nic chamskiego, zerwała z tobą to co masz masz pójść do seminarium i się z żadną nie spotykać dopóki ona łaskawie nie da ci odpowiedzi co z wami dalej będzie? Wolny jesteś możesz robić co chcesz.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja wczoraj byłem z ta laską co kiedyś tam pisałem na koncercie :) bolała ją noga więc cały koncert przesiedzielśmy wtuleni w siebie :) szantażowałem ją że jak nie dostane buziaka to nie przyjadę , powiedziała że nie dostane żadnego buziaka bo za wcześnie :D oczywiście buziaki były i skończyło się na pocałunku :) odwiozłem ją i jej koleżankę do domu , potem napisała mi smsa "kochanie dziękuje:**" spytałem za co mi dziękuje napisała że za wszystko :D może coś z tego wyjdzie chłopaki :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
:)

Malossi Sport 70
Malossi Multivar
Malossi Ventilvar
Malossi x-special
Tec Evo Racing
Tecnigas RS70
Dellorto 17.5

Ostatnio zmieniony 19 sie 2013, 20:27 przez Frytek, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos, mówiliśmy ci to za każdym razem jak coś odwalała xd widzę ze z sukcesem :D

/z miłości do ciebie powiem ci ze u mnie też spoko. Sama zgaduje ,mimo ze trochę popłakała sobie po rozmowie szczerej to są efekty. Pisze do mnie sama ,zagaduje ,chce się spotykać widać w rozmowie że ma nawet zapędy do dalszych kroków bo tak sobie flirtuje :P Burżuazja po prostu teraz jest.

aragon, No to gazuu !! :<

Frytek, tylko nie odwalaj scenek jak z tamtą ,pewnie do przodu a nie się cackać.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Dzięki za rady pany!:P Tylko właśnie ta jej psiapsióła to tak jakby boi się znowu zakochać i jest ogólnie jakoś zniechęcona do chłopaków, tak to też nieśmiała i wgl. jak jej mówię jakieś komplementy czy coś to odbiera je w taki jakby żartobliwy sposób :d jak ją tak zakręcić flirtem to się rozkręca, zaczepia i wgl:D Najgorzej jest ją z domu wyciągnąć :|| jak w grupie 2 inne dziewczyny, ona i ja to spoko, chętnie wychodzi, ale tak sam na sam to .. :/ i nie chodzi tu, że byłem "chłopakiem" (hahhah jeśli można tak to określić) jej psiapsióły, ona tak ogólnie z żadnym chłopakiem nie chce:| Macie jakieś pomysły, żeby ją jakoś zawinąć tematem, żeby wyszła z domu?:D

No ta moja była to wątpię, że dla zakładu, bo to taki 9 miesięczny zakład by był ?O.o Co nie zmienia faktu, że to wszystko było dziwne, tak jakby mnie kochała ale przez telefon albo inne takie g*wno :|

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
tylko konrii spokojnie i powoli, nic na siłę i jak najszybciej bo spyerdolish ale też nie ociągaj sie za bardzo bo miniesz się z celem :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

*

Pojazd:
Mimik-wydaje mi się ze gorzej ale powiedziałem sobie nie wyjdzie-trudno.Wiem o co chodzi,sam ją zakręcam często niech myśli :wink:

Kolego wyżej też miałem taką sytuacje,poznałem fajną dziewczynę fajnie sie dogadywaliśmy a spotkania tylko w grupkach itd Po czym olałem,za bardzo nieśmiała chociaz dla mnie to dziwne 18 lat i takie coś..A niby chciała ale co mogłem w grupce zrobić? Nie mam 15 lat i nie jara mnie to.Ty po nicku sądze że młody jesteś i pewnie z gimnazjum jakąś panne ogarniasz,to cieżko zrozumieć ^^

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan o kogo chodzi? :P

Malossi Sport 70
Malossi Multivar
Malossi Ventilvar
Malossi x-special
Tec Evo Racing
Tecnigas RS70
Dellorto 17.5

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
mam maly problemik a mianowicie musze ozywic uczucie w swoim zwiazku. tak jakby rozbudzic poazadanie i milosc od nowa. tylko mie mam pomyslu jak. dodatkowo brakuje mi bez sensownych tematow do loznych rozmow. Bo czuje ze sie odemnie odsuwa

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
TZRfan no mam dopiero 15 ale chcę już ją tak bardziej na przyszłość sobie podszykować, bo dziewczyna naprawdę niezła i jak "zaśpie" to ktoś mi ją sprzed nosa zwinie i lipa :/ Panna z mojego wieku;)

Rumyk, miałem podobnie bo tak jakby po cichu, po cichu coraz mniej gadania, brak tematów, ciągle te same pytania, ale ja to jakoś wyprowadziłem na prostą i dopiero potem klapa :|

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

a jak wyprowadziles??

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, spróbuj tak wiesz "żarcikami" podchodzić do niej z uczuciem jakimś, próby pieszczot czy coś :] wiadomo, pytania co tam, jak tam itd. a jak się nie odzywa to buziaki i wkraczaj do akcji :D czy odsuwa się na tyle że się nie da?

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Rumyk zabierz ją gdzieś gdzie nie byliście jeszcze razem a jej powinno się spodobać , posiedźcie sami, spędzcie razem czas sami, zrób coś szalonego może, żeby zobaczyła że się starasz ;)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

lukki999 odsuwa sie ze chlodniejsza jest, mniej czulosci, rozmowy o seksie i pieszczotach odpadaja,gdyz czesto o tym rozmawialismy wiec potrzebuje innych pomyslow. Zarcikami no wiem tylko nie mam pomyslu.

seba24673 problem ze spotkaniami jest wiec to odpada, dopiero we wrzesniu cos mozna pokombinowac.
w inny sposob jak jej pokazac ze sie staram i mi zalezy?

kurde sorki ze te pytania i odpowiedzi wygladaja jakbym byl laikiem ale to dziewczyna jest cholernie trudna :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja jak się odsuwała odemnie to uczucie wygasło i po miłości :)

Najlepiej to byłoby zabrać ją tam gdzie wyznaliście sobie pierwszy raz miłość, pierwszy pocałunek takie szczególne dla was miejsce :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212 sprawdzone, i podzialalo ale nie na dlugo, rozbija nas sytuacja z jej mama, nie akceptuje mnie. opisywalem juz tu wczesniej ze ukrywamy swoj zwiazek przed jej rodzicami. teraz musze zbizyc sie do niej by pozniej moc dzialac z jej mama.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie też teściowa nie lubiła i musieliśmy się ukrywać, ona jej nagadała na mnie nie wiadomo co wyssane z palce pierdoły itp.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
zgadzam sie z bartosem, jakieś szczegolne dla was miejsce. Tak jak powiedział, piewszy pocałunek lub tam gdzie się poznaliście (jeśli to jakieś dobre miejsce) NIE DYSKOTEKA.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Rumyk co to da, ze zabierzesz ją w wasze ulubione miejsce jak te rozbudzenie miłości będzie chwilowe, dziewczyna sama musi wiedzieć czego chce, jeżeli taka sytuacja zaistniała z jej strony to coś musi być nie tak dla niej, bądź po prostu uczucie wygasa, albo to tylko chwilowe z jej strony.

Rumyk jednak jest wybrany number 1 i jestem bardzo zadowolony. :mrgreen:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884 ... 1019  Następna